Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
336 berichten.
Ineke heeft geschreven op 1 november 2022 om 21:28
Ik heb 4 sessies gehad bij Lisette. En ze waren pittig, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Zoveel rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik kan het iedereen aanraden ..en Lisette is altijd respectvol maar wel duidelijk,
Naomi heeft geschreven op 21 juni 2022 om 15:31
Reeds meerdere consulten heb ik mogen ervaren van Lisette en haar team. Sindsdien is er heel wat veranderd in de manier waarop ik in het leven sta en alles ervaar en waarneem. Het is alsof er een stukje tijd is ingeruild, en er nu zoveel meer ruimte en rust in de plaats gekomen is om gewoon te ZIJN. Een ontzettend heerlijk gevoel om te mogen ervaren hoe je het leven kan leven met een hoofd dat niet langer de leiding neemt, maar mooi op de achterbank ondersteund terwijl mijn hart me stuurt door het leven. Gewoon er mogen zijn vanuit een veilig, vredig en vrij gevoel. Lisette en haar team leveren wonderlijk mooi werk! Sindsdien ervaar ik zoveel meer vrijheid, inzicht, magie en pure schoonheid in mijn leven en voel ik me diep verbonden met mijn ware kern. In diepe dankbaarheid en ontroerd door hoe ontzettend mooi wij allen zijn, voel ik me krachtig, vol vertrouwen en vreugdevol in mijn hart. Echt een aanrader en een prachtig mooi geschenk voor jezelf om eens een consult te mogen ontvangen van Lisette en haar team!
Mardi heeft geschreven op 13 januari 2022 om 12:50
Mijn ervaringen met Lisette en haar team zijn erg goed. Afgelopen jaar was hun inzet om een angst van mij aan te pakken zeer succesvol. Mijn dank is groot!
Maud heeft geschreven op 8 januari 2022 om 08:52
De sessies van Lisette & haar team worden steeds krachtiger voelbaar in mijn lichaam. Ik doe al een paar jaar prive & groepssessies en ik merk het effect elke keer weer. Beide zijn krachtig op hun eigen manier en zetten het systeem altijd weer even in beweging naar de flow die ik mag volgen. Dankjewel voor de support die je elke keer weer geeft Lisette & Team <3
Stephanie heeft geschreven op 7 januari 2022 om 17:51
Ik heb 4 januari een groepssessie gehad. Ik was een beetje sceptisch, maar wat er gebeurde was heel bizar. Ik voelde sinds lange tijd weer rust in mn lichaam. Heel erg fijn. Nogmaals bedankt
Minigreth heeft geschreven op 5 januari 2022 om 07:26
Gisteravond 4 jan heb ik mee gedaan met de sessie van Lisette en haar lichtteam. Wat was het heerlijk!! Ik ben lekker op mijn bed gaan liggen en heb mij volledig over kunnen geven. Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt, maar voor mij gaf het veel warmte. Aan het eind van sessie voelde ik me lekker opgeruimd en kon weer beter ademhalen. Opluchting! (-;
Jolanda heeft geschreven op 4 januari 2022 om 22:05
Vandaag een groepssessie gehad en meteen is mijn innerlijke rust terug. Het voelde puur, liefdevol en heel fijn. Elke dag ben ik dankbaar dat Lisette en haar team op ons (mijn gezin en ik) pad zijn gekomen. Wat een wereld van positief verschil mogen wij ervaren. Bedankt Lisette en team.
Hettie heeft geschreven op 4 september 2021 om 17:59
Vandaag weer een leuk en zinvol avontuur aangegaan...Transformatie Activatie.... Dank je Lisette en Lichtteam voor een krachtige aangename groepssessie voel gelijk de mooie pure krachtige en liefdevolle energie. Voel me echt lekker in mijn lijf! Liefs Hettie
Natasja heeft geschreven op 4 september 2021 om 13:39
Blij met Lisette, zeker een aanrader. Gerommel in de maagstreek maar daarna kwam de rust. En op het moment van de sessie vond ik overal veren. Voelde mij gedragen.
Peet heeft geschreven op 2 september 2021 om 21:00
Ik werd moe en er kwam hartzeer los. Nu voel ik mij rustiger dan voorheen, ontspannen. Op tijd onder de wol. 😉
katty heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 07:19
Blij dat ik weer meegedaan heb met deze groepssessie. Zeker een aanrader. Ik voelde veel in mijn lichaam opschonen rond mij hart streek en voelde koude rillingen in heel mijn lichaam. Toen ik het mailtje kreeg van Lisette was het juist hetzelfde als wat ik ondervond tijdens de heling! Dank je wel Lisette,je bent een topvrouw.
Steffanie heeft geschreven op 8 augustus 2021 om 21:27
Vandaag kreeg ik, zoals vaker, een mailtje van Lisette met daarin de energie update. Ook was er de uitnodiging om mee te doen met de ‘transformatie activatie’. Ik voelde meteen dat ik hieraan mee wilde doen. Ik ben op de bank gaan liggen, rustig muziekje opgezet en genóten van alles wat er gebeurde tijdens de sessie. Ik voelde een enorme liefdevolle druk rondom mijn hartstreek, zag regenboog kleuren en voelde mij sereen. Nadien een mooi uitgelegde mail met wat er precies gebeurd is. Kortom, ik ben altijd zó onwijs blij met deze liefdevolle ondersteuningen. Een echte aanrader!!!
Ellen heeft geschreven op 8 augustus 2021 om 20:57
Vanavond meegedaan aan de Transformatie Activatie en het was een enorm krachtige. Veel van wat er gebeurde/gedaan werd was waarneembaar wat het nog bijzonderder maakte. Ik voel me duidelijk een stuk lichter en opgeluchter!! Dankjewel Lisette en team dank je, dank je, dank je!! Alle liefs, Ellen
Jannie heeft geschreven op 1 juni 2021 om 07:40
De sessie loslaten van nare ervaringen was geweldig! Ik heb veel warmte en liefde ervaren bij het loslaten. En loslaten heb ik kunnen doen, ik kwam terecht in een enorme hoestbui. Die even plotseling kwam als ook weer verdween.
Ellen heeft geschreven op 3 mei 2021 om 21:18
Vanavond meegedaan aan een Kick ass groepssessie en het was een hele fijne ervaring. Niet de eerste keer dat ik meedeed wel de krachtigste!Vanaf het moment dat de sessie begon begon ook de energie krachtig te stromen door mijn hele lijf. Ik kon duidelijk voelen dat er aan de voor en achterkant van mijn hart gewerkt werd en later aan mijn heupen en benen. Vele "plaatjes" van oude situaties kwamen voorbij en kon er vanuit de energie rustig naar kijken. Tijdens de healing kon ik me rustig overgeven omdat het altijd veilig en vertrouwd voelt als Lisette en haar team met ons/mij bezig zijn!! Dankjewel lieve Lisette en Lichtteam, super dankbaar!! Alle liefs 🙏💕
Sita heeft geschreven op 23 maart 2021 om 12:48
Lieve Lisette en het team lichtwezens! Jullie hadden meteen de kern te pakken. Heb 9 sessies gehad en er is veel opgeruimd. Voel meer rust in mijn systeem. Wanneer ik over een aantal weken weer een sessie nodig kom ik zeker weer terug! Zowel de persoonlijke en de groepssessies hebben mij veel gebracht! Mijn dank is groot!
Susan heeft geschreven op 15 maart 2021 om 14:51
De behandelingen van Lisette hebben in veel goed gedaan. Ze hebben mij oa. Door een burn out heen getrokken. Toen ze via Facebook bekend maakte dat ze kon helpen bij rookverslavingen, was ik sceptisch. Ja, Ja, Berkeveld, succes daarmee. Na vele stoppogingen toch maar haar hulp gevraagd. En zie, we zijn nu een jaar verder... nog steeds geen enkele peuk meer aangeraakt. Als ik nu iemand zie roken denk ik verbaasd, oh ja, dat deed ik vroeger ook. Dank je wel , Lisette!!!
Pauly heeft geschreven op 10 maart 2021 om 21:02
Een week lang een liefdevol 'aardingsprogramma'. Er is veel opgeruimd, losgelaten en ik sta steviger op m'n pootjes. Dankjewel Lisette en het Lichtteam voor jullie aandacht en zorg! Tot een volgende keer!
marijke sell heeft geschreven op 10 maart 2021 om 11:31
Na groepssessies en persoonlijke sessies is deze hele week extra voor mij helend geweest. Vooral nu er zoveel prikkels zijn. Mij heeft het weer dichter bij mijzelf gebracht door o.a. veel dromen tijdens deze week en deze proberen te begrijpen. Daarbij dagelijks goede uitleg bij ervaringen na de sessies. Zeker aan te raden als je lief wil zijn voor jezelf met lieve respectvolle begeleiding van Lisette.🧚😇🙏🏼
Linda heeft geschreven op 9 maart 2021 om 21:45
Dat ik nu voor de vierde opeenvolgende keer aan de Grondingsweek mee heb gedaan zegt al wel hoe tevreden ik er over ben! Elke keer word ik wat steviger, opener, meer mezelf. De eerste dagen zijn vaak wat lastig, er wordt oud zeer aangeraakt, ik merk dan dat ik wat moeite heb om in mijn gezin gezellig en geduldig te zijn. Aan het eind van de week ben ik weer vol energie en liefde, een beetje méer nog dan voorheen. Blij mee!