Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
274 berichten.
Nele schreef op 28 mei 2020 om 15:03:
Was ik niet bij jou aan de slag gegaan met alles wat er speelt (van op afstand individueel en in groep), had ik misschien opnieuw in opname gezeten, m'n leven hier op aarde weggenomen... Dankzij jouw hulp (in combinatie met mijn psycholoog) heb ik eindelijk het gevoel dat ik echt vooruit kom. Dat er wezenlijk dingen verbeteren. Ik vind de sessies (zeker individueel) niet altijd fijn en vaak doen ze pijn. Maar ik ervaar ook opluchting, meer ruimte, meer energie en meer inzicht over mezelf. Ik voel me sterker om echt om te gaan met wat er speelt. I feel like a real warrior. Bedankt voor alles wat ik bij jou mag leren en ervaren. You rock!
Jannie schreef op 23 mei 2020 om 11:00:
Bijzondere ervaring op Hemelvaart het Christusbewustzijn! Lisette en Lichtteam bedankt, het was super en ik had vanochtend in de individuele sessie al een mooi inzicht kado gekregen❤️
Katja Breuers schreef op 8 mei 2020 om 13:07:
Afgelopen week had mijn zoon Finn van tien een afspraakje met Lisette. Hij had de laatste maanden wat last van sombere buien en er kwamen regelmatig pijnlijke teksten uit zijn mond in de trant van: Ik wil niet meer leven. Tijdens de behandeling op afstand door Lisette had hij rustig tv gekeken. Ik sprak haar na de behandeling en zij vroeg me wat ik er van gemerkt had. Een heleboel en uiteindelijk bleek Finn last te hebben van een aantal jeugdtrauma's, waar ik een intensieve behandeling met Lisette voor aan het opzetten was. Lisette vertelde dat zij met haar lichtteam de koorden/banden tussen hem en mij heeft opgeschoond. Het was hard nodig. Toen ik na het gesprek aan Finn vroeg hoe hij het gevonden had, vertelde hij eerlijk dat hij er niet zoveel van gemerkt had, gevolgd door: 'maar ik voel me ineens zo gelukkig'. Dank je wel Lisette, op naar samen hakken in mijn bak met trauma's. Voor mijn kindjes, mijn man en natuurlijk mijzelf. Ready! Ik ben heel erg ready! xxx van Finn.
Anja schreef op 5 mei 2020 om 21:05:
Lisette en haar team zijn heel krachtig! Zelfs op afstand. Ze gaan recht naar jouw ziel. En ondersteunen waar nodig. De uitleg die je nadien ook krijgt, bevestigt wat er gebeurt. Heel fijn!!
Marina schreef op 21 april 2020 om 18:04:
Heb je ook last van weinig zelfvertrouwen, bewijzingsdrang en een gevoel dat het leven erop uit is om het je zo moeilijk mogelijk te maken? Boek een consult met Lisette en zij kan je hiermee verder helpen. Ik voel me in ieder geval een stuk beter en mijn leven is een stuk zonniger. Bedankt Lisette!
Angelique schreef op 21 april 2020 om 14:41:
Sinds ruim 2 jaar ontvang ik privéconsulten en soms groepssessies van Lisette en haar lichtteam. Vooral in de één op één sessies (op afstand) is er veel vooruitgang geboekt. Waar ik begon met een fundament wat op instorten stond, is er hard gewerkt aan o.a. basisveiligheid, gronding, zelfvertrouwen/zelfbeeld, rouwproces en oud zeer met als resultaat een solide basis, die staat als een huis en nu prima tegen een stootje kan. De weg is niet altijd makkelijk geweest en ik blijf doorgroeien, soms met groeipijn..... Steeds meer ga ik in mijn eigen kracht staan en ik word steeds meer mezelf. Voor mij is dit de meest effectieve manier wat mij heeft geholpen. Lisette en haar team komen direct bij de kern van je "problemen" en pakken het op jouw tempo aan, zodat je levensvreugde weer kan en mag stromen. Bij mij was die ver weggestopt en komt steeds meer omhoog. Zo bijzonder om mee te maken, ik ben vaste klant hier!!! Eén of meerdere consulten bij Lisette zijn het meer dan waard, een waardevolle investering in jezelf.
Tamara schreef op 20 april 2020 om 17:16:
Ik vroeg Lisette of ze contact kon opnemen met een vriend van mij die overleden is en die ik al heel lang moet missen. Lisette vertelde me dat ze dit niet bewust opzoekt, maar als iemand tijdens een sessie naar voren komt, kan ze wel een boodschap doorgeven. Ik kon, sinds zijn overlijden, zijn aanwezigheid nog steeds voelen, daar was ik zeker van. Maar ik had toch een vraag waar ik geen antwoord op kreeg. Toen ik met Lisette aan de telefoon was, kwam hij naar voren en kon zij voor mij de vraag beantwoorden. Ik was zo blij om enerzijds nog eens de bevestiging te krijgen dat het inderdaad zo is dat hij er is voor me en dat hij nog steeds dicht bij me is en anderzijds kreeg ik een heel fijn antwoord op mijn vraag. Dit was voor mij een heel fijne ervaring waar ik heel dankbaar voor ben.
Tamara schreef op 20 april 2020 om 17:15:
In januari 2019 nam ik de eerste keer contact op met Lisette voor een privéconsult. Ik had enkele maanden er voor de diagnose burn-out te horen gekregen van de dokter. Ik deed zo mijn best om te herstellen, maar dat lukte niet door voor mij onverklaarbare angsten die door heel mijn lijf en gedachten gierden. Na het eerste privéconsult met Lisette voelde ik meteen verlichting, een zwaarte die van me afviel. Dat was het lichtpuntje dat ik nodig had om opnieuw vertrouwen te hebben dat alles wel goed zou komen. Nu zijn we meer dan een jaar verder en ik kan terug ademhalen, ik kan terug dromen en bouwen aan mijn toekomst. Door de sessies met Lisette kreeg ik zoveel inzichten over wie ik écht ben. Ik ontdekte dankzij haar ook dat ik heel hooggevoelig ben (HSP). Dat verklaarde voor mij zoveel. Ik leer het HSP-zijn nog steeds hanteren en Lisette ondersteunt me daarin. Ze herinnert me er aan waarom ik sommige dingen anders ervaar en aanvoel. Dat stelt me telkens weer gerust en geeft me moed om te blijven werken aan mezelf. Ik ben zo dankbaar dat ik Lisette heb leren kennen. Dankzij Lisette en haar lichtteam kan ik weer genieten van het leven en ben ik dankbaar voor wie ik ben en voor het leven dat me gegeven werd. Ik zou niet weten hoe het nu met me zou gaan als ik haar niet in vertrouwen had genomen 🧡
Desiree Leenaars schreef op 19 april 2020 om 12:13:
Hey lieve allemaal , Heel bijzonder hoe Lisette en haar lichtteam mensen persoonlijk en op afstand kunnen helpen . Het is mooi en bijzonder te ervaren hoe dat dingen tot stand komen en zij zonder woorden zoveel kunnen brengen bij iemand. Vooral de sessie tweelingzielen heeft een hoop helderheid gebracht bij mij . Alle misverstanden die daar over heersen werden mij in 1 klap helder ( wat ik zelf ook al vermoedde) en zijn de wereld uit geholpen. Er gaan zoveel fabeltjes over dit onderwerp dat je er bijna aan gaat geloven. Blij dat mijn soulmate mijn soulmate is maar ik ben zelf al heel en compleet. Godzijdank ❤🙏😇
Romanie Mesquita schreef op 17 april 2020 om 21:06:
Beste bezoeker van deze website, Mocht je twijfelen om een groepssessie of privéconsult te boeken, stop dan met twijfelen en doe het. Ik heb het afgelopen jaar meerdere en diverse groepsessies bij Lisette en haar lichtteam mogen volgen. De grondingsweek is een goede aanrader voor grote schoonmaak en een goede basis. Maar ook de andere groepsessies kunnen veel voor je betekenen. Middels de privéconsulten ga je nog meer de diepte in. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik mede dankzij de hulp van Lisette en haar team groei als mens en steeds meer word wie ik van binnenuit ben. Lisette is een warme vrouw met een mega groot hart. Ze verteld het hoe het is. Als een beetje "strengheid" nodig is schroomt zijn dat niet. Maar altijd met een liefdevolle en helende intentie. Zij is eerlijk, recht door zee, en warm. Bij twijfel, boek een sessie en laat je positief verrassen!
Veerle schreef op 8 april 2020 om 08:10:
Goedemorgen Ik heb gisteren de eerste keer meegedaan aan de groepshealing en alles wat ik heb gevoeld en doorgekregen heb jij achteraf heel mooi verwoord.. Dankjewel hiervoor. Een mooie bevestiging.
Conny schreef op 7 april 2020 om 21:08:
Dankjewel lieve Lisette en team. Voor de Volle Maansessie. Ik was geïrriteerd en boos om allerlei redenen. Kan nu weer afstand nemen en voel me lichter. Fijn. Dank aar
Jopie schreef op 30 maart 2020 om 19:21:
Lieve Lisette en team, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de 5 sessie's die ik heb gehad, voel mij super fijn, lichter positiever, en veel is er veranderd in mijn gezin, en voor de goede begeleiding ❤🍀🌈😇
natasja schreef op 20 maart 2020 om 11:08:
Ik voel me rustig bij mezelf. Deze ochtend ben ik rustiger opgestaan dan andere dagen. Een zeer ontspannende heling geweest. Liefs van mij
Joni schreef op 8 maart 2020 om 15:17:
Ik heb nu al meerdere individuele - en groepshealings/energy sessies van Lisette mogen ontvangen en ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Vanaf de eerste healing op afstand merkte ik al heel duidelijk verschil in mijn zijn en energieveld! Lisette heeft mij o.a. geholpen met mijn burnout gerelateerde klachten, het opheffen van vervloekingen/zwarte magie, gronden, spirituele ontwikkeling en het ophelderen/helen van mijn energie (chakra's en auraveld) en ik heb tevens enkele bijzondere boodschappen en informatie gekregen vanuit Lisette en haar spirituele team welke mij persoonlijk erg geholpen hebben in het helen op zowel spiritueel als psychisch/fysiek niveau. Lieve Lisette ik ben jou en je team voor eeuwig dankbaar en ik zie nu al uit naar de volgende sessies!
miranda schreef op 8 maart 2020 om 12:34:
Lisette en haar lichtteam zijn zo integer en zo goed! Ik volg soms een groepshealing en soms een prive consult, altijd liefdevol en recht " to the point" . Soms net die extra liefdevolle begeleiding die ik nodig heb om weer verder te kunnen. Ik ben enorm blij met jou/jullie ❤ en dankbaar
Elvira schreef op 8 maart 2020 om 12:24:
Lieve Lisette en Lichtteam Ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Heb inmiddels al enkele groepsessies gevolgd. Iedere sessie is bijzonder en krachtig. De Heilige Graal Activatie is absoluut een groot cadeau voor mijzelf geweest. Mooie energieën, duidelijk voelbaar en heel bijzonder. Zetten veel in werking. Opruimen en transformeren. Een enorme stap gezet! DANKBAAR!!!🙏💝💎
Marijke schreef op 8 maart 2020 om 12:08:
Al een aantal jaren krijg ik van Lisette en haar helpers hulp. In het begin had ik een aantal persoonlijke sessies en nu doe ik mee aan de groepssessies. Alle sessie helpen mij elke keer om weer bij mezelf te komen bij alle hectiek om mij en ons heen. Ik voel mij na de zachte goedaardige sessies ( zo voel ik dat ) opgeruimd, fris en geaard. En daarbij kom ik weer tot mijzelf wat een positieve weerslag heeft op mijn omgeving. Ik lees weleens reacties van anderen over wat zij voelden tijdens een sessie. Ik persoonlijk voel niet zoveel tijdens een sessie. Soms voel ik wel wat warmte en voel lichtheid. Kortom ik ben blij dat ik dit mag ervaren en voelen en ben erg blij met alle hulp die Lisette geeft met haar helpers.
Esther Hendriksma schreef op 8 maart 2020 om 12:01:
Mooie krachtige sessies en elke sessie is weer uniek. De berichten die er geschreven worden zijn spot on. Ik ben er erg blij mee. Liefs Esther
Djamiela schreef op 8 maart 2020 om 11:01:
Alle groepssessies zijn zeer krachtig en brengen allemaal hun eigen unieke ervaring en uitwerking. Zo heb ik een keer de sessie van quan yin gedaan terwijl ik nooit van haar had gehoord. Ze brengt tijdens de healing een prachtig licht in je naar boven van wie jij bent en inzichten in je proces. Ineens zie ik haar overal op de gekste plekken op mijn pad. Van beeldjes tot legkaarten. Heel fijn te weten dat haar ondersteunde energie door de sessie in mijn systeem is wakker gemaakt.