Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
323 berichten.
Jannie schreef op 1 juni 2021 om 07:40:
De sessie loslaten van nare ervaringen was geweldig! Ik heb veel warmte en liefde ervaren bij het loslaten. En loslaten heb ik kunnen doen, ik kwam terecht in een enorme hoestbui. Die even plotseling kwam als ook weer verdween.
Ellen schreef op 3 mei 2021 om 21:18:
Vanavond meegedaan aan een Kick ass groepssessie en het was een hele fijne ervaring. Niet de eerste keer dat ik meedeed wel de krachtigste!Vanaf het moment dat de sessie begon begon ook de energie krachtig te stromen door mijn hele lijf. Ik kon duidelijk voelen dat er aan de voor en achterkant van mijn hart gewerkt werd en later aan mijn heupen en benen. Vele "plaatjes" van oude situaties kwamen voorbij en kon er vanuit de energie rustig naar kijken. Tijdens de healing kon ik me rustig overgeven omdat het altijd veilig en vertrouwd voelt als Lisette en haar team met ons/mij bezig zijn!! Dankjewel lieve Lisette en Lichtteam, super dankbaar!! Alle liefs 🙏💕
Sita schreef op 23 maart 2021 om 12:48:
Lieve Lisette en het team lichtwezens! Jullie hadden meteen de kern te pakken. Heb 9 sessies gehad en er is veel opgeruimd. Voel meer rust in mijn systeem. Wanneer ik over een aantal weken weer een sessie nodig kom ik zeker weer terug! Zowel de persoonlijke en de groepssessies hebben mij veel gebracht! Mijn dank is groot!
Susan schreef op 15 maart 2021 om 14:51:
De behandelingen van Lisette hebben in veel goed gedaan. Ze hebben mij oa. Door een burn out heen getrokken. Toen ze via Facebook bekend maakte dat ze kon helpen bij rookverslavingen, was ik sceptisch. Ja, Ja, Berkeveld, succes daarmee. Na vele stoppogingen toch maar haar hulp gevraagd. En zie, we zijn nu een jaar verder... nog steeds geen enkele peuk meer aangeraakt. Als ik nu iemand zie roken denk ik verbaasd, oh ja, dat deed ik vroeger ook. Dank je wel , Lisette!!!
Pauly schreef op 10 maart 2021 om 21:02:
Een week lang een liefdevol 'aardingsprogramma'. Er is veel opgeruimd, losgelaten en ik sta steviger op m'n pootjes. Dankjewel Lisette en het Lichtteam voor jullie aandacht en zorg! Tot een volgende keer!
marijke sell schreef op 10 maart 2021 om 11:31:
Na groepssessies en persoonlijke sessies is deze hele week extra voor mij helend geweest. Vooral nu er zoveel prikkels zijn. Mij heeft het weer dichter bij mijzelf gebracht door o.a. veel dromen tijdens deze week en deze proberen te begrijpen. Daarbij dagelijks goede uitleg bij ervaringen na de sessies. Zeker aan te raden als je lief wil zijn voor jezelf met lieve respectvolle begeleiding van Lisette.🧚😇🙏🏼
Linda schreef op 9 maart 2021 om 21:45:
Dat ik nu voor de vierde opeenvolgende keer aan de Grondingsweek mee heb gedaan zegt al wel hoe tevreden ik er over ben! Elke keer word ik wat steviger, opener, meer mezelf. De eerste dagen zijn vaak wat lastig, er wordt oud zeer aangeraakt, ik merk dan dat ik wat moeite heb om in mijn gezin gezellig en geduldig te zijn. Aan het eind van de week ben ik weer vol energie en liefde, een beetje méer nog dan voorheen. Blij mee!
Desiree Leenaars schreef op 9 maart 2021 om 21:30:
Lieve mede pioneers, Het leven is soms echt niet makkelijk=( ervaringsdeskundige helaas Het is mogelijk om je shit te facen en te transformeren! Niet makkelijk maar wel mogelijk! Gun jezelf een mooi en beter leven en geniet ! Lisette en haar lichtteam kunnen je 1000% helpen .💚🙏
Inge schreef op 9 maart 2021 om 21:16:
Het raakt me om te ervaren met hoeveel respect en liefde deze healings worden gegeven. Zacht en aanmoedigend, treffend in juistheid. Het zijn pareltjes om te mogen ontvangen. Voel overal tintelingen en begrijp hoe diep en helend ze zijn. Bijzonder veel dank Lisette en Lichtteam ♥️♥️♥️♥️♥️
Djamiela schreef op 9 maart 2021 om 20:28:
Mega goede begeleiding vanuit de Bron via Lisette. Zoveel bewondering voor haar en steeds meer vertrouwen in het contact en de begeleiding die we krijgen vanuit de Bron door de sessies. Ze weten wat ze doen en zijn er echt voor je. Ze zijn effectief en werken hard aan wat precies goed is op dat moment voor MIJ. Tijdens de sessies is er liefdevolle steun om er doorheen te gaan waardoor ik me echt kan overgeven aan het moment. Pure zelfliefde om dit aan jezelf te schenken. Dankbaar dat ze in mijn leven zijn als hulpbron. Tevens mijn zoon is goed geholpen door Lisette. Je kiest voor je authentieke weg/zelf wanneer je voor de sessies gaat. Na iedere sessie worden er gegarandeerd stappen gemaakt en is er zoveel verschil te merken. Laat staan wanneer je een langer traject met ze aangaat. Geschenk uit de hemel.
Katja schreef op 3 maart 2021 om 13:19:
Vanmiddag heeft onze zoon Finn van 11 een sessie gehad met Lisette. Finn is regelmatig verdrietig en gefrustreerd omdat hij met zijn autisme, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit moeite heeft om aansluiting te vinden op school. Lisette heeft hem energetisch gereinigd. Toen ze belde na afloop luisterde Finn op de achtergrond mee. Hij geloofde zijn oren niet: ‘hoe weet zij dat allemaal van mij?’ Met een dikke grijns. De geruststellende woorden dat hij vanaf de middelbare school (waar hij in september heen mag) beter aansluiting zal vinden, toverde een dikke glimlach op zijn gezicht. Na afloop zei hij: ‘ik voel me zo blij!’ Hij oogt opgeruimd en gelukkig. Wat een heerlijk beeld na maanden van veel verdriet, boosheid en frustraties. Dank je wel Lisette, namens Finn en mij ❤️🙏🏻🥰
Mareille Lopulalan schreef op 3 maart 2021 om 13:01:
Al een aantal jaren weet ik Lisette en haar team te vinden. Onze eerste ontmoeting was jaren geleden bij een Kick Ass healing in Zwolle. Sindsdien heb ik al heel wat sessies ontvangen en ervaren. Voor mij zijn dit cadeautjes . Momenten dat ik weer land in mijzelf, alles opgeruimd wordt en de energie weer vol op stroomt. ✨🙏💞
Albertine schreef op 3 maart 2021 om 09:04:
Het contact met Lisette was super, energiek en heerlijke positieve energie De consulten heb ik als zeer prettig ervaren, soms gevoel dat er kilo’s ballast van me eraf ging Het heeft me een andere kijk op het leven gebracht...
Màrens schreef op 2 maart 2021 om 11:44:
Ik heb op 18 februari de energiesessie van Aartsengel Michaël bijgewoond. Het was een bijzondere ervaring, ik voelde exact in mijn lichaam waar de energie naar toe ging. De dagen erna voelde ik mij opgewekt en kon ik lekker dicht bij mezelf blijven, zo fijn!
Erik schreef op 2 maart 2021 om 11:23:
Ik heb meegedaan met de Kick ass healing sessie. Het contact met lisette was goed en duidelijk. De sessie zelf en de instructies die je vooraf kreeg helder en to the point. Tijdens de sessie was merkbaar wat er allemaal gebeurde en de mail na afloop was erg prettig om terug te lezen en te herkennen wat ik ervaren had. Een aanrader voor een ieder
Gea schreef op 18 februari 2021 om 19:56:
Channeling Tweeling zielen Goedenavond 😊 Het blijft wonderlijke wereld. De keer hiervoor had de energie tussen mijn zielsliefde en mij al in werking gezet. Had al tijd niets meer van hem gehoord. We deden schijnbaar ons best om afstand te houden. Weten dat zodra wij contact opnemen met elkaar, het moeilijk is om elkaar weer los te laten. Maar ineens na de energetische sessie van voor de kerst werd er een sterk verlangen bij mij gewekt. Een nummer op de radio raakte iets in mij Was er emotioneel van. En het verlangen was sterker dan het verstand. Dat had ik hem dus ook bericht. En gezegd " doe er maar niets mee, maar moest het even kwijt. Nou ja de aantrekkingskracht won Want ook hij was die week van de energetische sessie onrustig geworden zo bleek later Uiteindelijk zijn we nu veel opener over onze gevoelens en delen en herkennen wij elkaar. Geheel nieuw voor ons beiden. En wel op een respectvolle en liefde volle wijze. En ook na de sessie van afgelopen maandag had ik gelijk een berichtje na de sessie van hem Heel bizar. Want uiteindelijk weet hij het niet dat ik mee doe aan deze energetische sessie. Maar wauw .... wat is het contact liefdevol en met zoveel begrip en respect voor elkaar. Weten en voelen dat deze liefde ook al zijn wij niet fysiek bij elkaar er altijd en onvoorwaardelijke is. Zo prachtig en zo dankbaar 🙏🙏❤️💝 Lieve groetjes, Gea
Gea schreef op 12 februari 2021 om 11:48:
Lieve Lisette en team Het werk wat jullie verrichten is echt fantastisch. Het heeft mij enorm ondersteuning gegeven in mijn persoonlijke processen. Het leven is 1 grote leerschool. Het gaat met vallen en opstaan. Soms vond ik het leven niet zo leuk. Vond het vooral zwaar. Met de hulp die ik van jou en je team ontvang is het leven een stuk lichter en leuker geworden. Ik voel weer sprankeling in dit leven. Door persoonlijke reading en groeps reading word ik weer meer en meer de gene die ik oorspronkelijk ben. Ik heb geleerd dat ik van mij zelf mag houden en dat er van mij gehouden mag worden. Dat ik de zelfde respect verdien dat ik ook voor de ander heb. Dat ik de ander mag steunen, maar niet hoef te helpen. Dat ik mij zelf belangrijk genoeg mag vinden waardoor ik mij niet ondergeschikt op hoef te stellen. Ik stuur hsp-ers op Facebook een link door van More2life omdat ik hen het zelfde hun wat ik heb ervaren. Dat het leven met de juiste begeleiding een stuk lichter kan lopen en geluk weer in je hart voelt. Dat gun ik iedereen ❣️ Liefs Gea
Desiree schreef op 5 februari 2021 om 15:30:
Ik ben al een tijdje bezig met mijn proces. De laatste volle.maan sessie was een pittige . Hoge energie en er kwam letterlijk en figuurlijk veel op mijn dak . Na de opheffen van oude vloeken sessie liep ik helemaal te stuiterballen en nu is de rust terug gekeerd. In mezelf en rondom mezelf . Vanaf augustus ben ik bezig met Privé sessie met Lisette en haar team en van een verdrietige vrouw die vol zat met energetische troep van ik weet niet wie en wat allemaal ben ik aardig opgeknapt ! Ik sta sterker in mijn schoenen , mijn daadkracht komt terug en ik trek grenzen!!!! Wat voor als HSP-er met een vervelende jeugd echt een ding was. Pleasen hebben we niet zo'n trek meer in. ! Allemaal dankzij die lieve mooie ziel en haar team! Het was en is alle investeringen waard. ???????????? en die mooie rode Jaspis rakker/engel (edelsteen) sprong zowat uit de doos die ik binnen kreeg. Wat een energie. Geweldig.
Pauly schreef op 5 februari 2021 om 12:11:
De Volle Maan sessie was fijn. Direct daarna werd ik er heel vrolijk van en voelde me opgeruimd. De dagen daarna was er veel onrust in en om mij heen, maar later ging dat over in rust en balans. Dankjewel Lisette en Lichtteam!
Babs Ouwehand schreef op 5 februari 2021 om 10:35:
Ik heb meegedaan met de sessie Vloeken opheffen en ik moet zeggen, het werkt !! Ik voel mij opgeruimd en kan weer " ademhalen "" .De steun die jij krijgt van Lisette en het Lichtteam zijn een verademing in deze onrustige wereld !! Liefs, Babs