Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
329 berichten.
Hettie schreef op 4 september 2021 om 17:59:
Vandaag weer een leuk en zinvol avontuur aangegaan...Transformatie Activatie.... Dank je Lisette en Lichtteam voor een krachtige aangename groepssessie voel gelijk de mooie pure krachtige en liefdevolle energie. Voel me echt lekker in mijn lijf! Liefs Hettie
Natasja schreef op 4 september 2021 om 13:39:
Blij met Lisette, zeker een aanrader. Gerommel in de maagstreek maar daarna kwam de rust. En op het moment van de sessie vond ik overal veren. Voelde mij gedragen.
Peet schreef op 2 september 2021 om 21:00:
Ik werd moe en er kwam hartzeer los. Nu voel ik mij rustiger dan voorheen, ontspannen. Op tijd onder de wol. 😉
katty schreef op 15 augustus 2021 om 07:19:
Blij dat ik weer meegedaan heb met deze groepssessie. Zeker een aanrader. Ik voelde veel in mijn lichaam opschonen rond mij hart streek en voelde koude rillingen in heel mijn lichaam. Toen ik het mailtje kreeg van Lisette was het juist hetzelfde als wat ik ondervond tijdens de heling! Dank je wel Lisette,je bent een topvrouw.
Steffanie schreef op 8 augustus 2021 om 21:27:
Vandaag kreeg ik, zoals vaker, een mailtje van Lisette met daarin de energie update. Ook was er de uitnodiging om mee te doen met de ‘transformatie activatie’. Ik voelde meteen dat ik hieraan mee wilde doen. Ik ben op de bank gaan liggen, rustig muziekje opgezet en genóten van alles wat er gebeurde tijdens de sessie. Ik voelde een enorme liefdevolle druk rondom mijn hartstreek, zag regenboog kleuren en voelde mij sereen. Nadien een mooi uitgelegde mail met wat er precies gebeurd is. Kortom, ik ben altijd zó onwijs blij met deze liefdevolle ondersteuningen. Een echte aanrader!!!
Ellen schreef op 8 augustus 2021 om 20:57:
Vanavond meegedaan aan de Transformatie Activatie en het was een enorm krachtige. Veel van wat er gebeurde/gedaan werd was waarneembaar wat het nog bijzonderder maakte. Ik voel me duidelijk een stuk lichter en opgeluchter!! Dankjewel Lisette en team dank je, dank je, dank je!! Alle liefs, Ellen
Jannie schreef op 1 juni 2021 om 07:40:
De sessie loslaten van nare ervaringen was geweldig! Ik heb veel warmte en liefde ervaren bij het loslaten. En loslaten heb ik kunnen doen, ik kwam terecht in een enorme hoestbui. Die even plotseling kwam als ook weer verdween.
Ellen schreef op 3 mei 2021 om 21:18:
Vanavond meegedaan aan een Kick ass groepssessie en het was een hele fijne ervaring. Niet de eerste keer dat ik meedeed wel de krachtigste!Vanaf het moment dat de sessie begon begon ook de energie krachtig te stromen door mijn hele lijf. Ik kon duidelijk voelen dat er aan de voor en achterkant van mijn hart gewerkt werd en later aan mijn heupen en benen. Vele "plaatjes" van oude situaties kwamen voorbij en kon er vanuit de energie rustig naar kijken. Tijdens de healing kon ik me rustig overgeven omdat het altijd veilig en vertrouwd voelt als Lisette en haar team met ons/mij bezig zijn!! Dankjewel lieve Lisette en Lichtteam, super dankbaar!! Alle liefs 🙏💕
Sita schreef op 23 maart 2021 om 12:48:
Lieve Lisette en het team lichtwezens! Jullie hadden meteen de kern te pakken. Heb 9 sessies gehad en er is veel opgeruimd. Voel meer rust in mijn systeem. Wanneer ik over een aantal weken weer een sessie nodig kom ik zeker weer terug! Zowel de persoonlijke en de groepssessies hebben mij veel gebracht! Mijn dank is groot!
Susan schreef op 15 maart 2021 om 14:51:
De behandelingen van Lisette hebben in veel goed gedaan. Ze hebben mij oa. Door een burn out heen getrokken. Toen ze via Facebook bekend maakte dat ze kon helpen bij rookverslavingen, was ik sceptisch. Ja, Ja, Berkeveld, succes daarmee. Na vele stoppogingen toch maar haar hulp gevraagd. En zie, we zijn nu een jaar verder... nog steeds geen enkele peuk meer aangeraakt. Als ik nu iemand zie roken denk ik verbaasd, oh ja, dat deed ik vroeger ook. Dank je wel , Lisette!!!
Pauly schreef op 10 maart 2021 om 21:02:
Een week lang een liefdevol 'aardingsprogramma'. Er is veel opgeruimd, losgelaten en ik sta steviger op m'n pootjes. Dankjewel Lisette en het Lichtteam voor jullie aandacht en zorg! Tot een volgende keer!
marijke sell schreef op 10 maart 2021 om 11:31:
Na groepssessies en persoonlijke sessies is deze hele week extra voor mij helend geweest. Vooral nu er zoveel prikkels zijn. Mij heeft het weer dichter bij mijzelf gebracht door o.a. veel dromen tijdens deze week en deze proberen te begrijpen. Daarbij dagelijks goede uitleg bij ervaringen na de sessies. Zeker aan te raden als je lief wil zijn voor jezelf met lieve respectvolle begeleiding van Lisette.🧚😇🙏🏼
Linda schreef op 9 maart 2021 om 21:45:
Dat ik nu voor de vierde opeenvolgende keer aan de Grondingsweek mee heb gedaan zegt al wel hoe tevreden ik er over ben! Elke keer word ik wat steviger, opener, meer mezelf. De eerste dagen zijn vaak wat lastig, er wordt oud zeer aangeraakt, ik merk dan dat ik wat moeite heb om in mijn gezin gezellig en geduldig te zijn. Aan het eind van de week ben ik weer vol energie en liefde, een beetje méer nog dan voorheen. Blij mee!
Desiree Leenaars schreef op 9 maart 2021 om 21:30:
Lieve mede pioneers, Het leven is soms echt niet makkelijk=( ervaringsdeskundige helaas Het is mogelijk om je shit te facen en te transformeren! Niet makkelijk maar wel mogelijk! Gun jezelf een mooi en beter leven en geniet ! Lisette en haar lichtteam kunnen je 1000% helpen .💚🙏
Inge schreef op 9 maart 2021 om 21:16:
Het raakt me om te ervaren met hoeveel respect en liefde deze healings worden gegeven. Zacht en aanmoedigend, treffend in juistheid. Het zijn pareltjes om te mogen ontvangen. Voel overal tintelingen en begrijp hoe diep en helend ze zijn. Bijzonder veel dank Lisette en Lichtteam ♥️♥️♥️♥️♥️
Djamiela schreef op 9 maart 2021 om 20:28:
Mega goede begeleiding vanuit de Bron via Lisette. Zoveel bewondering voor haar en steeds meer vertrouwen in het contact en de begeleiding die we krijgen vanuit de Bron door de sessies. Ze weten wat ze doen en zijn er echt voor je. Ze zijn effectief en werken hard aan wat precies goed is op dat moment voor MIJ. Tijdens de sessies is er liefdevolle steun om er doorheen te gaan waardoor ik me echt kan overgeven aan het moment. Pure zelfliefde om dit aan jezelf te schenken. Dankbaar dat ze in mijn leven zijn als hulpbron. Tevens mijn zoon is goed geholpen door Lisette. Je kiest voor je authentieke weg/zelf wanneer je voor de sessies gaat. Na iedere sessie worden er gegarandeerd stappen gemaakt en is er zoveel verschil te merken. Laat staan wanneer je een langer traject met ze aangaat. Geschenk uit de hemel.
Katja schreef op 3 maart 2021 om 13:19:
Vanmiddag heeft onze zoon Finn van 11 een sessie gehad met Lisette. Finn is regelmatig verdrietig en gefrustreerd omdat hij met zijn autisme, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit moeite heeft om aansluiting te vinden op school. Lisette heeft hem energetisch gereinigd. Toen ze belde na afloop luisterde Finn op de achtergrond mee. Hij geloofde zijn oren niet: ‘hoe weet zij dat allemaal van mij?’ Met een dikke grijns. De geruststellende woorden dat hij vanaf de middelbare school (waar hij in september heen mag) beter aansluiting zal vinden, toverde een dikke glimlach op zijn gezicht. Na afloop zei hij: ‘ik voel me zo blij!’ Hij oogt opgeruimd en gelukkig. Wat een heerlijk beeld na maanden van veel verdriet, boosheid en frustraties. Dank je wel Lisette, namens Finn en mij ❤️🙏🏻🥰
Mareille Lopulalan schreef op 3 maart 2021 om 13:01:
Al een aantal jaren weet ik Lisette en haar team te vinden. Onze eerste ontmoeting was jaren geleden bij een Kick Ass healing in Zwolle. Sindsdien heb ik al heel wat sessies ontvangen en ervaren. Voor mij zijn dit cadeautjes . Momenten dat ik weer land in mijzelf, alles opgeruimd wordt en de energie weer vol op stroomt. ✨🙏💞
Albertine schreef op 3 maart 2021 om 09:04:
Het contact met Lisette was super, energiek en heerlijke positieve energie De consulten heb ik als zeer prettig ervaren, soms gevoel dat er kilo’s ballast van me eraf ging Het heeft me een andere kijk op het leven gebracht...
Màrens schreef op 2 maart 2021 om 11:44:
Ik heb op 18 februari de energiesessie van Aartsengel Michaël bijgewoond. Het was een bijzondere ervaring, ik voelde exact in mijn lichaam waar de energie naar toe ging. De dagen erna voelde ik mij opgewekt en kon ik lekker dicht bij mezelf blijven, zo fijn!