Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Ineke schreef op 7 december 2019 om 12:44:
Al zeker 20 jaar loop ik met buikpijn, volgens de huisarts prikkelbare darm syndroom. Niet veel aan te doen zei hij. Met periodes was het weg waarna het in alle hevigheid toch steeds terug kwam. Alhoewel ik niet veel weet over mediumschap en het voor mij echt een andere wereld is ben ik toch naar Lisette gegaan. Ik heb 1 privé consult gehad en heb nu al 1 maand (bijna) geen buikpijn. Ik vind het echt een wonder, het gevoel dat er een wens in vervulling is gegaan en dat ik nog meer mag wensen. Ik ben Lisette en haar team ontzettend dankbaar!
Lea Bosma schreef op 3 december 2019 om 22:02:
Ik heb deze week voor de 2e keer meegedaan met de grondingsweek. Er is weer een hoop geruimd en omgezet in mijn lijf en geest. Was zo nu en dan heftig, maar het voelt enorm goed om dit te doen. Bij mij zit er erg veel opgesloten waar het nu tijd voor is om op te ruimen. Daarom ga ik ook door met privé sessies om het verder te ruimen en op te schonen. Lisette en licht team ik ben jullie dankbaar.... <3
Linda schreef op 3 december 2019 om 18:07:
Afgelopen week heb ik mee gedaan met de grondingsweek. Het begon vrij heftig, ik voelde vanalles in mijn lijf. Niet overdreven, maar toch wel dingen die ik normaal niet voel. Maar ook voelde ik iedere dag een beetje meer energie. Zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Sinds jaren weer eens een heuse opruimdag gehad waarbij er heel veel plek in huis is vrij gekomen. Het was een hele bijzondere week, ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb mee te doen, ik zou het zo weer doen. Dank jullie wel voor afgelopen week! Liefs Linda
Astrid schreef op 3 december 2019 om 18:03:
Ik heb afgelopen week weer meegedaan met de grondingsweek. Er werd weer een hoop opgeruimd. Lisette en lichtteam hartelijk dank.
Marjolijn schreef op 11 november 2019 om 21:12:
Ik ben in bed gaan liggen met bij mijn voeten een ametyststeen en tijgeroog bij mijn hoofd. Ik lag en voelde mij zeer onrustig en toen voelde ik ineens lichte pijn bij mijn hartstreek, alsof er iets weggehaald werd. Toen viel ik even in een diepe slaap om vervolgens wakker te worden en dan mijn voeten en handen te voelen tintelen. Ik val weer even in slaap en wordt daarna weer helder wakker alsof ik heel diep weg onder water was en dan heel snel weer naar boven getrokken werd. Het voelt goed en lichter dan eerst. De sessies met Lisette zijn altijd fijn. Dank je Lisette en Engelen ❤️
Astrid schreef op 8 november 2019 om 16:01:
Lisette is zuiver, recht door zee en écht. Geen mambojambo, helder en concreet. Mijn eerste ervaring bij Lisette en haar team was tijdens een groepssessie. Als ik al terughoudendheid voelde, dan was dat na de sessie weg. Mijn eerste reactie was; dit is echt! Daarna is er bij mij héél veel opgeruimd tijdens privé consulten. Wat een opluchting! Ik ervaar (blijvend) zoveel ruimte en innerlijke rust! Dankbaar! 🙏 Dankjewel Lisette en team! 🦋
Marloes schreef op 8 oktober 2019 om 10:43:
Mijn zoontje heeft gister de kinderhealing ontvangen. Hij kwam vanmorgen opgewekt uit bed en voelde veel lichter. Hij was blij. Heel fijn om te zien. Dank je wel Lisette en team.
Romanie schreef op 3 oktober 2019 om 15:47:
Afgelopen week heb ik mee mogen doen aan de Grondingsweek. Ik heb mij hiervoor aangemeld, omdat ik al een paar keer met een groepssessie mee had gedaan. Ook heb ik een aantal privéconsulten bij Lisette en haar lichtteam gevolgd. Deze week van opruimen, weer meer bij mezelf komen en mij weer gronden, sprak mij erg aan. Het was een zeer intensieve week, met dagen dat ik mij wat ontheemd en verward voelde en met dagen dat ik mij als het ware on top of the world voelde. Na deze week heb ik bewust een paar dagen rust genomen, omdat alles natuurlijk wat overhoop was gehaald. En ik voelde dat het zich in mijn systemen weer moest zetten naar hoe het nu het beste voelt. Op dit moment voel ik mij opgeruimder, lichter en energieker. Ik ben er nog niet, maar al wel weer een hele stap verder. Een ieder die voelt dat het tijd is om intern op te ruimen, en die dat in een warme (niet persé zachte) en veilige omgeving wil doen, die kan ik de Grondingsweek van harte aanbevelen. Alsmede de privéconsulten. Lisette en lichtteam, ontzettend bedankt. Namasté
Monique schreef op 2 oktober 2019 om 17:59:
Lisette is een mooie ziel. Ik kan je haar van harte aanraden ❤
Mariëlle schreef op 28 september 2019 om 11:12:
Zuivere en Fijne Healingen die Krachtig hun werk doen. Lisette is een uniek Medium en een Lieverd. Dankjewel Lisette en Lichtteam🙏💗
Jos schreef op 27 september 2019 om 19:18:
Het staat er al duidelijk, There is More2Life/Live than you know ! Lisette deze site, biedt mij méér dan welke dan ook ! Je zoekt Jezelf+vind Jezelf, positive realiteit, één andere kijk, onbeantwoorde vragen worden beantwoordt De Post's die geplaatst worden enz...Do I've to say more, my live is 2Life ! Grtzz Jozef 😉
Katja Breuers schreef op 29 augustus 2019 om 10:08:
Lieve Lisette en team, Dank je wel voor de fijne verlichtende sessies. Samen hebben we er al een aantal gehad; eerst maandelijks en nu even een boost in vier sessies kort na elkaar. Het is zo fijn om niet te hoeven praten en toch opgeschoond te worden. Na 25 jaar allerlei therapieen gehad te hebben, voelt dit als de fijnste. Geen gelul over details, maar recht naar de kern. Het huis is schoon ;o) en onze kleinste muppet van vijf gaat niet langer huilend naar school. Want ook die heb je mee genomen in de therapie. Je hebt hem 'wat verder van me af gezet', zei je zo mooi, om er gelijk achteraan te zeggen: 'niet in liefde hoor!' Ik vond dat heel mooi. Daar waar ik voorheen hem elke dag twee keer huilend en soms zelf hysterisch achterliet, is hij nu rustig. En hij heeft het ook zelf in de gaten: 'Mam, heel gek, ik hoef niet meer te huilen als jij mij naar school brengt!' Toen ik hem uit legde dat hij hulp van jou had gehad, vond hij dat zomaar machtig mooi. Op afstand nog wel. Hij lijkt dat trouwens beter te snappen dan ik. Daar stelt hij geen vragen over. Ik ben blij dat we je hebben 'ontmoet' en hoop dat we nog heel lang met je mee mogen liften op je hemelse tripjes, met je team en uiteraard onze teampjes. Dank je wel, dikke knuffel en extra klein dik knuffeltje van Jesse. <3
Marina schreef op 10 augustus 2019 om 18:38:
Lieve Lisette en Aartsengel Metatron, het was prachtig! ❤ Jeetje wat heb ik een flinke draaiende energie om me heen gevoeld die even alles schoonmaakte, me verhoogde en tegelijk werd ik goed geaard. Enorm veel licht, liefde en kracht kwam mijn kant op en heb er ontzettend van genoten. Dank jullie wel voor dit mooie cadeau tijdens deze bijzondere Leeuwenpoort periode. Het heeft me weer een fijn zetje gegeven! Liefs en een dikke knuffel 🤗❤😘
Steffanie schreef op 3 augustus 2019 om 11:07:
In een woord hartverwarmend. Oprecht en puur.
Josefiena schreef op 3 augustus 2019 om 11:06:
Lieve Lisette, wat ben ik blij dat je op mijn pad bent gekomen . Na de eerste sessie had ik gelijk al het gevoel dat het goed was waar ik mee bezig was . Je bent een geweldige vrouw die de ander in zijn waarde laat . Na drie sessies bij jou voelde ik dat er iets ging veranderen, er kwamen allemaal positieve dingen op mijn pad ik had mezelf weer terug gevonden en werd weer wie ik was . Meer zelfvertrouwen en nog meer open naar de ander . Er is heel veel gebeurt in die tijd ...vooral het loslaten van allerlei dingen in mijn leven . En dat geeft ruimte en vrijheid voor nieuwe dingen . Niet te geloven dat in 4 sessies zoveel kan veranderen. Bedankt voor wat je hebt gedaan. Liefs Josefiena
Betty schreef op 3 augustus 2019 om 11:06:
Ik ben nu en aantal keer bij Lisette geweest, al na de eerste keer viel ik sneller in slaap sliep ook langer door. Door de reiniging van Lisette ben ik veel rustiger geworden, niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd. Een vreemde, maar zeer mooie en nieuwe ervaring voor mij.
Branda schreef op 3 augustus 2019 om 11:04:
Ik vind Lisette een vakvrouw.
Miranda schreef op 3 augustus 2019 om 11:04:
Lisette is een geweldig lief mens. Staat voor je klaar als je vragen hebt. En de healing sessies zijn zo fijn! Ik ben haar steeds weer erg dankbaar voor het geweldige werk dat ze doet.
Jenny schreef op 3 augustus 2019 om 11:03:
Eerlijke ondersteuning, je voelt het letterlijk , ik ben alvast een grote fan . De sessies die regelmatig plaats vinden , healing op afstand , eerlijk het werkt en geeft een enorm goed gevoel . Lisette, is eerlijk, zuiver een superlieve dame die haar werk ter harte neemt. Een super aanrader voor ieder die wat hulp en ondersteuning kan gebruiken Lieve groet Jenny
Dusanka schreef op 3 augustus 2019 om 10:32:
Uit nieuwsgierigheid mee gedaan aan een energetische sessie en wow wat een kracht en verschil ...deze week ook de kick ass sessie en de reiniging is nu al op diverse levels te merken ...ik slaap eindelijk weer goed en heb weer een rust in me die er lange tijd niet was ..... Dank Lisette je bent echt een Aardengel