Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
262 berichten.
Jopie schreef op 30 maart 2020 om 19:21:
Lieve Lisette en team, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de 5 sessie's die ik heb gehad, voel mij super fijn, lichter positiever, en veel is er veranderd in mijn gezin, en voor de goede begeleiding ❤🍀🌈😇
natasja schreef op 20 maart 2020 om 11:08:
Ik voel me rustig bij mezelf. Deze ochtend ben ik rustiger opgestaan dan andere dagen. Een zeer ontspannende heling geweest. Liefs van mij
Joni schreef op 8 maart 2020 om 15:17:
Ik heb nu al meerdere individuele - en groepshealings/energy sessies van Lisette mogen ontvangen en ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Vanaf de eerste healing op afstand merkte ik al heel duidelijk verschil in mijn zijn en energieveld! Lisette heeft mij o.a. geholpen met mijn burnout gerelateerde klachten, het opheffen van vervloekingen/zwarte magie, gronden, spirituele ontwikkeling en het ophelderen/helen van mijn energie (chakra's en auraveld) en ik heb tevens enkele bijzondere boodschappen en informatie gekregen vanuit Lisette en haar spirituele team welke mij persoonlijk erg geholpen hebben in het helen op zowel spiritueel als psychisch/fysiek niveau. Lieve Lisette ik ben jou en je team voor eeuwig dankbaar en ik zie nu al uit naar de volgende sessies!
miranda schreef op 8 maart 2020 om 12:34:
Lisette en haar lichtteam zijn zo integer en zo goed! Ik volg soms een groepshealing en soms een prive consult, altijd liefdevol en recht " to the point" . Soms net die extra liefdevolle begeleiding die ik nodig heb om weer verder te kunnen. Ik ben enorm blij met jou/jullie ❤ en dankbaar
Elvira schreef op 8 maart 2020 om 12:24:
Lieve Lisette en Lichtteam Ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Heb inmiddels al enkele groepsessies gevolgd. Iedere sessie is bijzonder en krachtig. De Heilige Graal Activatie is absoluut een groot cadeau voor mijzelf geweest. Mooie energieën, duidelijk voelbaar en heel bijzonder. Zetten veel in werking. Opruimen en transformeren. Een enorme stap gezet! DANKBAAR!!!🙏💝💎
Marijke schreef op 8 maart 2020 om 12:08:
Al een aantal jaren krijg ik van Lisette en haar helpers hulp. In het begin had ik een aantal persoonlijke sessies en nu doe ik mee aan de groepssessies. Alle sessie helpen mij elke keer om weer bij mezelf te komen bij alle hectiek om mij en ons heen. Ik voel mij na de zachte goedaardige sessies ( zo voel ik dat ) opgeruimd, fris en geaard. En daarbij kom ik weer tot mijzelf wat een positieve weerslag heeft op mijn omgeving. Ik lees weleens reacties van anderen over wat zij voelden tijdens een sessie. Ik persoonlijk voel niet zoveel tijdens een sessie. Soms voel ik wel wat warmte en voel lichtheid. Kortom ik ben blij dat ik dit mag ervaren en voelen en ben erg blij met alle hulp die Lisette geeft met haar helpers.
Esther Hendriksma schreef op 8 maart 2020 om 12:01:
Mooie krachtige sessies en elke sessie is weer uniek. De berichten die er geschreven worden zijn spot on. Ik ben er erg blij mee. Liefs Esther
Djamiela schreef op 8 maart 2020 om 11:01:
Alle groepssessies zijn zeer krachtig en brengen allemaal hun eigen unieke ervaring en uitwerking. Zo heb ik een keer de sessie van quan yin gedaan terwijl ik nooit van haar had gehoord. Ze brengt tijdens de healing een prachtig licht in je naar boven van wie jij bent en inzichten in je proces. Ineens zie ik haar overal op de gekste plekken op mijn pad. Van beeldjes tot legkaarten. Heel fijn te weten dat haar ondersteunde energie door de sessie in mijn systeem is wakker gemaakt.
Monique schreef op 8 maart 2020 om 10:24:
Ik heb meerdere groepssessies en onlangs een persoonlijke sessie gehad. In alle gevallen voelde het bevrijdend en voedend. En het gevoel gedragen te worden en gesterkt in mijn proces. Heel erg bedankt ❤
Jopie schreef op 8 maart 2020 om 10:19:
Ik ontvang 1x per week een sessie (in totaal 4x). Soms voelt het wat heftig, maar ik weet dat ik er doorheen moet. Ik weet en voel dat het de goede kant op gaat. Ik ben erg blij dat Lisette en haar team mij de hulp geven die ik mag ontvangen. Vr dank alvast en tot morgen ❤
ann schreef op 5 maart 2020 om 19:42:
We schrijven het jaar 2019 , een heftig transformerend jaar voor mij persoonlijk. De vele eclipsen en maansverduisteringen in dat jaar waren voor mij als hoog gevoelig persoon dermate aangrijpend dat ik bijna terug in een depressie weg zakte. Dat was het moment om niet meer te twijfelen en alle kansen te nemen waar ik toen het gevoel van had " Het is nu of nooit'. Ik had al eerder via Facebook vernomen van Lisette en haar team. Op dit cruciale moment sprak ik Lisette aan en heb toen een paar individuele sessies geboekt bij haar. Ik heb met haar en haar team dat jaar stevig door gewerkt aan het opruimen van oude ballast en wonderwel zijn ze erin geslaagd om mij door deze heftige tijd door te halen. Nog steeds haal ik sessies bij haar en het team, omdat ik uit ervaring weet, voel en ervaar dat het echt opruimen is. Heel lang stond ik er echt sceptisch in. En nu zeg ik "Wat een team" en "Wat een power". Wat een geschenk heb ik mezelf kado gedaan! Eerlijk waar, alle credits voor Lisette en haar team. Dankje wel lisette en je team. <3
Marja Boer schreef op 17 februari 2020 om 14:51:
Was altijd bang in de auto [Auto ongeluk] , maar een fijne behandeling van Lisette en haar team niet meer. Ik zit nu ontspannen in de auto, zeg ook tegen mij zelf ,hoef niet bang meer te zijn ,dat is voorbij. Vraag ook van te voren hulp aan de engelen of ze ons veilig heen en terug kunnen brengen Ben zo blij en dankbaar, niet in woorden uit te drukken. Liefs Marja
Jannie schreef op 12 februari 2020 om 13:54:
Zo heerlijk!! Zoveel rust en zoveel energie geeft de grondingsmeditatie. Dank voor deze mooie gift ❤️
Astrid schreef op 12 februari 2020 om 12:46:
Zojuist de grondingsmeditatie gedaan. Wat is deze meditatie krachtig! De tranen stroomde over mijn wangen en kippenvel op mijn lijf. Dank, dank 🙏🌟🦋
Rikta devi schreef op 12 februari 2020 om 12:39:
Wat een prachtige grondings meditatie,heel fijn en aardend,💝bedankt,liefs Rikta.
Susan schreef op 11 februari 2020 om 20:58:
Hi! I really enjoyed Lissett's energy clearing. It was awesome!! Thank you!
ingrid schreef op 7 februari 2020 om 21:23:
Ik heb nadat ik de grondingsweek sessie heb gedaan. heb ik gisteren de sessie van Kwan Yin mogen ontvangen , dit was een fantastische ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ik ben zelf medium dus kan alles heel goed voelen en zien. Lisette en haar lichtteam zijn zeer sterk en zuiver in hun energie en ben zo dankbaar dat zij op mijn levensweg mochten komen. Mijn grootse complimenten en mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Heel bijzonder. Ingrid
Steffanie schreef op 6 februari 2020 om 09:21:
Lieve Lisette en lichtteam, Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar voor de grondingsweek. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, vond het spannend en mooi tegelijk. Er kwam tijdens de dagen veel vrolijkheid omhoog, de persoon die ik altijd was. Door mijn burn-out ben ik de laatste maanden/het laatste jaar vrijwel elke dag down, depressief te noemen. Ik ben jullie daarom zó dankbaar dat ik dit weer heel even heb mogen ervaren. Er is tijdens de grondingsweek ontzettend veel naar boven gekomen om het vervolgens te kunnen verwerken. Dit is niet altijd fijn, maar wel nodig. Kortom, ik heb hier erg veel aan gehad en kan het echt aan iedereen aanraden. Dankbaar!! Liefs Steffanie
Ingrid schreef op 5 februari 2020 om 01:16:
Lieve Lisette en lichtteam. Ik heb het geluk gehad dat jullie op mijn levenspad mochten komen . Heb jullie mogen voelen en ervaren als zeer krachtig en zuiver, eigenlijk is het niet in woorden te omschrijven hoe dankbaar ik jullie ben. Ik hoop dat veel mensen net als ik de weg naar jullie weten te vinden. Dank Dank Dank uit het diepste van mijn hart. Ingrid
Jannie schreef op 4 februari 2020 om 22:12:
Voordat ik begon met de grondingsweek had ik een engelensessie gedaan, zo rond de kerst 2019. Dat was het begin van mijn aardingsproces. Ik kon toen al heel veel loslaten en achter me laten. Daarna volgde begin januari 4 individuele sessies op afstand, waardoor ik nog dieper kon gaan. Ik voelde hierna me al heel wat. Maar nu na de grondingsweek, voel ik me ook voldoende geaard. Het is rustiger in mijn hoofd. Ik voel me krachtiger. De energie stroomt door me heen in verbinding met hemel en aarde. Ik ben vol goede moed om relaxed en met focus mijn pad te vervolgen!