Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Mareille schreef op 4 maart 2015 om 14:56:
De healingen die ik via Lisette heb mogen ontvangen zijn elke keer weer een mooie bijzondere ervaring. Echte cadeautjes!
Rosalinde schreef op 17 februari 2015 om 20:47:
Vanavond meegedaan met de Engelen healing. En wat was het fijn! Al na de mail met uitleg voelde ik mij geaard, rustig en vol zelfvertrouwen. Tijdens de healing heb ik een mindfulness meditatie gedaan en ik voelde de energie letterlijk stromen. Heerlijk! Ik ga dit cadeautje vaker aan mijzelf geven, de engelen zijn echt geweldig! Hopelijk kan ik dit gevoel de komende dagen met mij meenemen.
bianca schreef op 12 februari 2015 om 21:10:
Dankjewel voor deze ervaring. met veel warmte, rillingen en liefde.
Irma schreef op 31 januari 2015 om 14:13:
Eergisteren heb ik mijn eerste Engelenhealing op afstand gehad. In de ochtend en aan het begin van de avond heb ik al volop energie / warmte mogen voelen. Zelf vind ik het prettig op te liggen tijdens een healing, meditatie of als ik mijzelf een Reikibehandeging geef. Wat heb ik zoal ervaren? Eerst werden mijn hoofd en schouders warm en voelde ik \'prikjes\' op mijn hoofd. Mijn oren kregen extra aandacht, deze werden heel warm. Geen idee waarom want ik hoor uitstekend. Daarna was de rest van mijn lichaam aan de beurt en ervoer ik het als een warme deken. Ook zag ik even een groene lichtflits. Ik sluit altijd mijn ogen en voelde net voor dat moment dat ze \'moest\' openen om ze daarna weer te sluiten. Het was heel prettig en ik ga zeker vaker een healing \'bestellen\'. Ik zal zeggen: ga het een keer proberen en ervaar wat een healing voor je kan betekenen. Dank je wel Lisette voor het begeleiden!
Annelie schreef op 30 januari 2015 om 13:32:
Lieve Lisette, Al meerdere keren heb ik mee gedaan aan de healing op afstand. Iedere keer voelt het anders. Veel heb ik al mogen loslaten. Veel heb ik mogen ervaren en meemaken. En iedere keer mocht ik weer een stuk verder op mijn eigen pad lopen. Een ieder kan ik dit cadeau voor jezelf echt aanraden.
Nanda schreef op 29 januari 2015 om 20:58:
Deze healing was voor mij de eerste keer. Kreeg het erg koud om kwart over negen, misselijk moest over geven. Maar nu voel ik me erg rustig Dank je wel
Brenda schreef op 23 januari 2015 om 07:02:
Onze zoon is heel gevoelig en had behoorlijk last van allerlei energieën van anderen. Hij was veel boos, tot agressief aan toe. Ik was na jaren van dit gedrag, waarbij ik van alles heb geprobeerd om hem te helpen, best ten einde raad. Maar toen kwam Lisette “voorbij” en ik merkte dat hij baat had bij de kidshealing op afstand. Echter leek het effect ervan ook snel weer weg en ik koos voor een persoonlijk consult. Ik weet niet wat ik mee maak. Hij is vrolijk, maakt weer makkelijker contact (wordt bv ook op school opgemerkt) en zijn boosheid is weg. Hij is zichzelf weer en voelt zich daar duidelijk prettig bij. Wij ook! Thanks Lisette!
Monique schreef op 6 januari 2015 om 17:44:
Zonder enige eerdere ervating, heb ik gisteravond meegedaan aan de KickAss Healing. Ben op bed gaan liggen met een kaarsje aan! Voelde vooral druk bij mijn hartchakra. Dit nam later af, maar ik werd vanochtend weer met dat gevoel en ook met een verdrietig gevoel wakker. Een teken om iets met dat chakra te doen? Er is tijdens de healing ook een paar keer een zin door mijn gedachten gegaan: \"door liefde word je gedragen\". Ik vond het heel bijzonder! Ben ook heel benieuwd hoe mijn zoontje de aanstaande kidshealing zal ervaren. Ik vertel hem er niets over, maar ga kijken hoe hij het die dag zal doen... Bedankt en wellicht \"tot ziens\" Monique
Chantal schreef op 6 januari 2015 om 12:14:
Ik heb gisteren meegedaan met de Kick-Ass healing op afstand en het was gewoon bijzonder. Ik zat rustig op de bank, was erg moe door allerlei omstandigheden. Ik had een kaars aangestoken en fijne muziek aangezet. Vrijwel direct kreeg ik een douche, zo voelde het. Helder licht stroomde over mijn gezicht en lichaam. En daarna zag ik oranje, geel, rood, vlammen, heel intens. Gewoon alsof er iets aan het wegbranden was. Ik werd heel loom en heel rustig, zonder gedachten en heb de rest over me heen laten komen. Na afloop voelde ik me stil en rustig, niet meer doodmoe van moeheid, maar een anders soort moe. Ik ben lekker in mijn cocon blijven zitten en heb een fijne nacht achter de rug. Tnx Lisette voor deze mooie ervaring!
astrid schreef op 6 januari 2015 om 05:49:
Gisteravond meegedaan met de kick ass healing. Ik voelde veel bij mijn benen, zware benen... Verder heb ik het weer heel koud gehad. Mijn hoofd jeukt... Vannacht beter geslapen. ... Dank je wel xxx
Jeannette schreef op 5 januari 2015 om 21:04:
Hallo Lisette, Was de eerste keer vanavond voor mij en wist helemaal niet wat ik kon en moest verwachten. Maar super ! Mijn benen werden heel zwaar en tintelen alsof ik de hele dag gewerkt had. Erna gloeide ik er nog over en nog steeds heb ik warme wangen en voel me moe, maar wel lekker moe…. 🙂 Bedankt ! Groetjes, Jeannette
Caroline schreef op 5 januari 2015 om 20:48:
ik heb net meegedaan met de kick ass healing op afstand net zoals bij de love connection healing ben ik heel comfortabel op bed gaan liggen en heb het gewoon laten gebeuren deze keer voelde de energie minder overweldigend, toch kon ik de energie waarnemen bij diverse chakra’s de energie voelde ik het krachtigste bij de zonnevlecht de hart en de wortel chakra ik voel het nu ook nog nazinderen het was wederom een hele fijne liefdevolle ervaring een cadeautje aan mezelf dankjewel lieve lisette !!!
Yvonne Keus schreef op 28 december 2014 om 12:11:
Ik heb me net opgegeven voor de engelenhealing van 29-12-14. Wat is verder de bedoeling? Moet ik op de geven tijd rustig ergens zitten/liggen? Mediteren? Ergens op inloggen? Kijk er erg naar uit 🙂
Carolien Makkes van der Deijl schreef op 28 december 2014 om 12:10:
Voor de kerst had ik 4 Amatisten Engelen besteld voor mijn kinderen en zus! Prachtig ingepakte cadeautjes kreeg ik en een pakje voor mij! Zo ontzettend lief.....een rozenkwarts engel! Iedereen was er ontzettend blij mee! Dank je wel!
Eefje schreef op 21 december 2014 om 11:24:
Ik had me zoontje van vier opgeven voor de kids healing. Me zoontje dantè is extreem autistisch en zoals het nu staat heeft hij ook pddnos dus moeilijk bereikbaar. Maar ik merkte zoveel verschil met deze healing. Hij maakte zomaar contact en hij was en is nog steeds helemaal ontspannen. Hij begon al meer te praten en zocht zelf ook het contact met mij en met zn zus. Het heeft hem zoveel goed gedaan. Super bedankt voor de hulp.
Pamela schreef op 20 december 2014 om 19:52:
Wat een lief cadeautje van mijn vriendin gehad, een gecodeerde engel 🙂 Heel blij mee, dank jullie wel!
Ria Zondag schreef op 25 november 2014 om 10:17:
Hoi Lisette, Gisteravond hebben Henk en ik meegedaan aan de healing with the Angels. Nou, ze waren er in grote getallen hoor 🙂 Wat een mooie warme en krachtige energie hebben we gevoeld. Dank je wel. Ook voor de boodschap van de engelen. Deze was voor ons geschreven en die kroon gaan we zeker dragen. Stralen van binnenuit met liefde voor onszelf en iedereen om ons heen. Nogmaals dankjewel. Warme groet, Ria.
Sterre en Natascha schreef op 23 november 2014 om 11:18:
Zaterdag heeft mijn dochter (11 jaar) een kids healing op afstand gehad. Na afloop vertelde ze mij dat ze tintelingen had gevoeld op haar armen. Ook voelde ze zich heel rustig, ze vond het een bijzondere ervaring. Ik heb ook warmte gevoeld. Geeft een rustig gevoel...bij ons dan.
winnie schreef op 17 november 2014 om 11:02:
Afgelopen vrijdag heb ik een kadootje mogen ontvangen van moretolife, een prachtige boodschap waarin stond dat ze bezig gingen met mijn hartshakra en een energetische schoonmaak mocht ondergaan. Deze schoonmaken heb ik zeker ervaren! Zaterdag en zondag zijn de engelen druk geweest met mij, ik heb hoofdpijn, nekpijn, spierpijn gehad en mijn darmen voelde ik ook! Zondag in de loop van de dag trok alle pijn weg, mijn hoofd was leeg, mijn lichaam ontspannen en mijn darmen werkten zoals ze zouden moeten werken. Later op bed voelde mijn lichaam geheel ontspannen, leeg en heb ik de engelen bedankt, bedankt voor deze mooie ervaring en bedankt dat ze me zo geholpen hebben en steunen. Vanmorgen bij het opstaan stroomde de energie door mijn lijf, voelde ik uitgeslapen en Geen pijn. Bedankt Lisette en team om mij te wijzen op de aanwezigheid van de engelen en hun kracht. Xxx
Caroline schreef op 13 november 2014 om 20:49:
de love connection healing: jeetje wat bijzonder was dat echt een geweldig cadeau voor mezelf ik ging rustig op bed liggen in een donkere ruimte heerlijk onder men fleece deken want dat voelt voor mij veilig en geborgen en toen ja liet ik het gebeuren eerst voelde ik dat men ademhaling bewuster verliep en even later voelde ik enkele keren echt een aantal krachtige energie stoten door me heen gaan richting men hartstreek waar ik men handen op gelegd had ik voelde het ook naar men voeten en richting men gezicht voelde ik de energie weer weg trekken op momenten dat het iets rustiger was gaf ik in gedachten ook aan dat er meer mocht komen en net op dat moment dat ik de vraag stelde kwam er ook meer ik vond deze ervaring echt onbeschrijfelijk mooi en warm en kan het iedereen aanbevelen dankjewel voor dit alles lisette