Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Sonja schreef op 5 november 2014 om 09:07:
Heb gisteren meegedaan met de healing op afstand en het was evenals de vorige keren bijzonder. Ik voelde een heerlijke warmte en het leek of ik letterlijk werd gedragen of in de armen lag van.... Ook een tinteling waargenomen. Bedankt voor jullie inzet bij more2life.Ik blijf genieten vanjullie boodschappen op FB. Lieve groet van Sonja.
maggie schreef op 4 november 2014 om 23:09:
Hai BIJZONDERE ervaring vanavond. Dank je wel. ☆
Elise van Raam schreef op 24 oktober 2014 om 10:31:
Gisteravond heb ik deelgenomen aan de healing with angels. Wat een heerlijke ervaring. Heel voelbaar waren de engelen bezig. Na afloop voelde ik nog de nawerking en nu een dag later is het nagenieten. Ik voel me een lichter mens, koesterend met het effect. Dank aan allen.
Yvon schreef op 19 oktober 2014 om 12:43:
Hoi Lisette, Ik heb samen met mijn dochter de kick-ass healing mogen ervaren. Geweldig! Er gebeuren goede dingen. En vandaag heeft mijn zoontje de kids healing meegemaakt. Ook hij heeft het als heel positief ervaren. We gaan eens in de agenda duiken voor een volgende keer.
els van dam schreef op 14 oktober 2014 om 09:39:
Afscheid Ik wil graag het volgende met jullie delen omdat het zo ontzettend mooi, maar tegelijkertijd ook zo verdrietig is. Na beëindiging van een knipperlichtrelatie met mijn zielsverwant, kon ik hem nog steeds niet helemaal loslaten. Gisteren, tijdens een groepshealing (More2life.nl) die ik onderging, was zijn hogere zelfdeel er direct, zodra het nummer van Matt Simon klonk: On the other Side. Ik voelde ontzettend veel liefde en warmte van hem naar mij en hij bedankte me voor alles wat ik hem had aangereikt en had laten zien. Ik was zo blij dat ik nu in de gelegenheid was om hem ook te bedanken voor hetgeen hij mij had laten zien en ervaren in de tijd dat we samen waren. Door alles wat ik zag, voelde en hoorde, viel alles op zijn plek: het gevoel van thuiskomen wat ik bij hem had, de vertrouwdheid. Aan het einde van het nummer, voelde ik hem weg gaan en zag ik onze energieën om elkaar heen wervelen, op een speelse manier zoals dolfijnen dat kunnen doen, met een enorm groot, rood hart er boven, terwijl de muziek klonk: \"I\'ll be with you, I\'ll be waiting for you, on the other side ... Het greep me aan want het was zò mooi: het gevoel van liefde, de beelden die ik zag, maar tegelijkertijd ook zo verdrietig omdat we in dit leven andere paden lopen en andere lessen te leren hebben, los van elkaar. Wat me ook aangreep was het feit, dat zijn hogere zelfdeel zich hier allemaal van bewust is, maar zijn bewuste deel helemaal níet. En dit laatste geldt voor ons allemaal: zodra we worden geboren, vergeten we de lessen die we hebben afgesproken te willen leren, voordat we naar de aarde komen. We wíllen wel graag dat iets werkt, maar soms hebben we niets te willen en moeten we aanvaarden wat er gebeurd. En dat kan erg pijnlijk zijn. ♡ I\'ll see you, on the other side ♡
Katinka schreef op 16 september 2014 om 07:22:
Hoi Lisette, Ik heb voor het eerst vorige week een reis in healing meegemaakt,en ik vond het een hele bijzondere ervaring.Heel spannend vond ik het ook,ik had nog nooit zoiets meegemaakt.Maar ik weet wel dat ik er mee door moet.Het was een hele leuke groep waar ik in zat.Iedereen luisterde aandachtig naar elkaar en dat is al heel fijn.Ik kom zeker een keer terug op welke manier dan ook. Ik had er een goed gevoel bij Lisette,dank je wel.
Patrick Keijzer schreef op 8 september 2014 om 18:28:
Mijn hemeltje, wat een geweldige mooie ervaringen heb ik zaterdag mogen meemaken bij de reis naar healing die Lisette tot in de puntjes verzorgt. Heerlijke ontspannen sfeer en, hoewel voor mij het de eerste keer was om mee te mogen maken, ik voelde me helemaal ontspannen en thuis. Op naar de volgende keer!! SUPER!!! Veel spanning golfde door mijn lichaam naar buiten en zorgde direct al voor veel ruimte.. Heerlijk!! Tijdens het tweede gedeelte waarbij het hartchakra verzorgd werd, ervaar ik een steeds beklemmend gevoel in mijn borst/keel gebied. In eerste instantie enigszins wat eng, maar het vertrouwen in Lisette in groot en toen de druk, voor mij, zijn top had bereikt, voelde ik ineens ALLES wegstromen uit mijn voeten en direct kon ik weer heel diep inademen. De jarenlange emotionele brok in mijn keel is weg. Helemaal weg!!!! Lisette, zoveel Dank voor deze ervaring. Ik ga je snel weer zien. Xx
alma schreef op 29 augustus 2014 om 15:46:
Voor de derde keer meegedaan aan de love connection en wat is dat elke keer bijzonder! Dank je wel lisette daarvoor en ook voor de mail na afloop. Zo veel herkenning en daardoor bevestiging, het maakte de healing nog waardevoller! (Ik vroeg me namelijk al af waarom ik Jezus zag (precies zoals op jouw bijgevoegde plaatje) en allemaal voor mij onbekende vrouwen!) Ik ga hopelijk nog heel vaak genieten van de love connection en natuurlijk van alles wat je op Facebook plaatst!
Geeske schreef op 30 juli 2014 om 16:27:
Het was wéér een fijne Kick-Ass healing! Zoals ik al zei, zie ik het als een spirituele \'onderhoudsbeurt\' en ik merk elke keer dat het zó goed is jezelf dat te gunnen! Nogmaals hartelijk dank voor deze sessie; het was nodig, want er zat veel spanning en pijn in m\'n nek en rug en er moest ook veel andere rommel naar buiten worden gezet. De meeste tijd heb ik met m\'n ogen dicht gezeten, maar op de momenten dat ik wel keek zag ik je sierlijk je bewegingen maken en je passen zetten. De manier hoe je -naar mijn idee althans- de zuil waar het afval naar toe mocht met zoveel eerbied, opende, vond ik heel indrukwekkend. Ook verbaast het me telkens hoe enorm groot en mooi jouw gaven/talenten/vaardigheden zijn; het universum heeft heel veel manieren gevonden om de mens te helpen en jij bent er één van!
Petra schreef op 15 juli 2014 om 20:11:
Love connection op 15 juli 2014 Ik ben rustig op mijn slaapkamer gaan zitten met kaarsjes aan en stenen er tussen en zo een boog om mij heen gemaakt. Zat heerlijk op mijn kleedje en had ook mijn engel voor me gelegd. Ik zag mezelf als een mooie vlinder, alleen die haar vleugels had ingeklapt, zo rechtop achter me rug. Ademen was benauwend. Even goed door geademd. En gehoest. Zo ging het beter. Me darmen waren flink aan het rommelen. Op een gegeven moment begon ik heen en weer te bewegen en daarna groter en opzij, een soort dans. Ik zag mezelf als een ballerina met een tule rok door het groene gras met magrietjes bewegen. Dansend, prachtig dansend. Helemaal vrij. Zo fijn!! Toen kwam ik weer terug. Even rekken en strekken, dat was echt heel fijn!! Bedankt voor de love connection!!
Brenda schreef op 8 juli 2014 om 08:41:
afgelopen zaterdag 5 juli aanwezig geweest bij de reis in healing. ik wist niet precies wat ik moest verwachten, heb het maar over me heen laten komen. in de eerste sessie kwam er veel omhoog. had ik wel verwacht na een zwaar jaar. Maar wat ik niet verwacht had was dat ik letterlijk de energie zou voelen. Een kolom van energie zo mijn borstkas uit! en overal warmte en tintelingen. en de emoties die eruit vliegen, letterlijk. daarna voelde ik me lichter. De tweede sessie heb ik vooral veel rust en liefde ervaren. de alles overheersende liefde die er aan \"de andere kant\" is mocht ik ervaren. het is moeilijk om te omschrijven, omdat die liefde zo totaal is. een vorm die we op aarde niet kennen. klinkt wazig en zweverig, je zult het moeten ervaren om het te snappen denk ik. Ik kan het iedereen aanraden. In de nawerking de ene keer rust, de andere keer verdriet, maar op een kalme manier.
Jolet Faber schreef op 7 juli 2014 om 18:08:
Afgelopen zaterdag 5 juli een heerlijke reis in healing beleefd. Ik heb het mezelf kado gedaan: een pittig schooljaar achter de rug en ik wilde de vakantie “fris” starten. Ik moest in het begin even wennen dat de reis zonder praten maar met muziek was. Ik ben geleidemediaties gewend, dus sprongen mijn gedachten in het begin alle kanten op. Daarna gebeurde er van alles: veel kleuren en gezichten gezien, namen doorgekregen. Er werd bij het eerste deel hard bij mij gewerkt: allemaal spanningen die weg werden gehaald. De pauze tussendoor was heel prettig, loslaten werkt in het hele lichaam door. Bij het tweede deel vooral veel rust en beelden ervaren. Het kalme gevoel kabbelt nog lekker door. Een prettige ervaring!
Gerda Billekens schreef op 30 juni 2014 om 18:41:
(vervolg onderstaande reactie Gerda Billekens) ... En juist in deze periode van actieve rouw voor haar om haar papa, die bijzonder heftig, scherp en ongekend zwaar voor haar is, tóch haar eigen kracht en zelfverzekerdheid en vertrouwen weer weten terug te vinden en daar in te gaan staan.... Dat was niet alleen haar eigen kracht. Maar ook dát is \"zachter\" en \"warmer\" geworden na jouw geschenk, Lisette. Niet minder, maar wel \"vriendelijker\"... Moeilijk uit te leggen wanneer mensen nooit een klein kind ervaren hebben dat rouwt om een van de ouders, maar het is wél zo! Ik ben voor mijn dochtertje een belangrijke hulp en steun in dit proces, maar wat hier gebeurd is de afgelopen dagen, dat is het werk en de hulp en steun van iets groters en hogers. En zij heeft hen toegelaten! Mijn dochtertje staat nu weer een stuk zelfverzekerder en krachtiger in haar dagelijks leventje, met alle beren en moeilijke uitdagingen op haar weg. Maar ze gaat het wél aan! Zij durft te kiezen voor zichzelf, ook als dat nog wat angstig of moeilijk of zwaar is. En juist die vonk in haar, die de laatste dagen ineens onverwachts groots oplaaide, die is zeker weten gegroeid door het liefdevolle dat haar kant is opgestuurd door Lisette!
Gerda Billekens schreef op 30 juni 2014 om 18:30:
Hallo Lisette! Nogmaals bedankt voor jouw medeleven omtrent mijn dochtertje van 5 die midden in de actieve, uitgestelde rouw van haar papa zit. Waarop jij haar lieve engelen en bloemen laatst hebt gestuurd en die zij met liefde, dankbaarheid en blijdschap op haar manier heeft aangenomen! Het is bijna niet te geloven, maar de volgende dag toen het \'s avonds weer bedtijd voor haar was, wilde/durfde ze ineens weer in haar eigen bed en op haar eigen kamer te gaan slapen: Ze sliep al maanden bij mij in bed, omdat ze niet alleen durfde te slapen en per se bij mij \"moest\" zijn \'s nachts. Pure angst om alleen te zijn en zo bang dat ze mij ook kwijt zou raken, tot paniekaanval toe. Dus slapen ging alleen bij mij, haar eigen bed en zonder mama was maandenlang geen enkele optie... En ineens maakt zij zelf de keuze om weer alleen in haar bed te durven slapen en los van mij weer durft te zijn \'s avonds en \'s nachts! En dat midden in haar zware periode momenteel van rouw en angst en verdriet! Op een of andere manier heeft ze vertrouwen, kracht en veiligheid gekregen ineens. Wat maakt dat ze weer op haar eigen beentjes durft te gaan staan en zichzelf en haar omgeving durft te vertrouwen, het gevoel van controle zelf weer te hebben. En het kan niet anders dan dat dat jouw gestuurde engelen zijn die dat verschil voor haar maakten! Ze was zelf al zó blij met de boodschap dat \"een mevrouw\" haar lieve engelen en bloemen zou toesturen en dat heeft ze meteen aan haar knuffel engel verteld; dat er nóg meer lieve engelen zouden komen! Verder is ze er niet meer mee bezig geweest of er over gepraat. Maar het gigantische en volkomen plotselinge en onverwachte verschil in haar gedrag, gedachten en gevoel kan ik niet anders verklaren...!
Mijke schreef op 25 juni 2014 om 23:17:
Wat ziet de site er goed uit meiden! Overzichtelijk, mooi en zoveel mooie reacties hier. Ga zo door!
Marja Boer schreef op 14 juni 2014 om 12:01:
De kick-Ass Healing ,was erg bijzonder ,er open ingegaan ,er werden veel dingen in werking gezet . Nog meer rust in mijn lichaam gekregen ,er werd ook duidelijk aan mijn oren gewerkt ,gloeide helemaal , Zag ook mooie dingen zoals kleuren dat ging over naar het witte licht zo mooi ervaring was het . Er was ook zo mooie energie dat het kon voelen ,het het ook behoorlijk warm . Ik had het zekers niet willen missen ,er worden veel processen in werking gezet super ervaring ,zou zo weer gaan . Nog bedankt voor deze mooie ervaring dat ik dat mee mocht maken.
Kristel Tatje schreef op 23 mei 2014 om 22:06:
Goede avond, Heel heel heel dankbaar ben ik voor de ontvangen Bergkristal Engel. Wat geeft deze Engel en boodschap mij enorm veel. Veel liefde geef ik de Engel en als ik vraag om me heen om steun, hulp, extra bescherming en ik draag de Engel bij me, voelt dat extra goed & fijn. Ook als ik voel dat ik de boodschap extra \"nodig\" hebt en ik houdt de Engel in mijn hand voor de dag echt begint, krijg ik extra goede energie mee (als je dat zo noemt). Bewustwording of steun hulp bovenaf: het is heel fijn!! Dank je wel! Liefs Kristel
Natascha schreef op 2 mei 2014 om 17:08:
Mijn prachtige persoonlijk gecodeerde roze engel is binnen...met een hele bijzondere boodschap... Dank je wel...x
Mirjam schreef op 12 april 2014 om 15:41:
Vandaag mijn persoonlijk gecodeerde engeltje ontvangen. Was zeer treffend...bedankt vvor de boodschap 🙂
Bettina Reus schreef op 4 april 2014 om 12:45:
Goh en dan vind ik deze groene Engel vandaag in mijn brievenbus van Lisette Berkeveld en dan denk ik alles valt op zijn plek. Lisette bedankt voor je mooie heldere boodschap ik heb er veel Steun en Troost aan. Niet denken en alles geloven wat ik denk maar voelen johhhh dat gaat er nu gebeuren hoor wat zeg ik dat is al lang aan het gebeuren.