Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
300 berichten.
Djamiela schreef op 25 januari 2020 om 12:59:
Onlangs al vele sessies van Lisette en haar team mogen ontvangen. Diep dankbaar voor wat het me heeft gebracht, echt onbetaalbaar. Door bereid willen zijn aan jezelf te werken kun je bergen verzetten. Het is echt snel door allerlei shit heen gaan. De diepste trauma's kunnen worden aangepakt omdat er zoveel steun is doordat Lisette en team echt mee kijkt in je systeem en dus zien wat er nodig is. Bewustwording!, Ook de band met mijn kind is uitgezuiverd, vanuit de vervorming terug naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Overtuigingen, patronen, ruis wat tussen mij en mijn zoontje in stond werden versneld opgeruimd. Geen andere specialist kan zo snel diepgaand en effectief te werk. Eeuwig dankbaar. Na iedere sessie diep ontroerd. En dit in het kort...
Martin schreef op 22 januari 2020 om 22:12:
Hele fijne energie, twee dagen na de Loslaten van oude beloften sessie. Het was tijdens gebeurtenis een heel tumult van binnen, logisch ook hele tijdperken kwamen voorbij. Nu is er een heel warm en veilig gevoel Heel fijn ook de channeling dat geeft veel inzicht en perspectief. Dank Lisette, je ziet me terug!
Inge Dijk schreef op 22 januari 2020 om 12:51:
Na een bericht op Facebook dat Lisette een half uur korte energetische boodschappen kon doorgeven, reageerde ik spontaan omdat ik al een paar dagen met een onbestemd gevoel na een droom rondliep. En ik zelf niet echt begreep waar dit mee te maken kon hebben en daardoor eigenlijk niet wist wat ik er mee aan moest. Al snel kreeg ik van Lisette door waar deze droom mee te maken had en dat het energetische stuk daarvan was blijven hangen en dat ik daar nu mijn aandacht aan mocht gaan geven. Ik herkende het gelijk en ben Lisette en haar team dankbaar dat ze me hiermee een stap verder hebben geholpen.
Cassandra schreef op 20 januari 2020 om 21:06:
Al een paar keer heb ik het geluk gehad om een korte energiesessie te krijgen van Lisette en het lichtteam en ook aan een betaalde sessie mee gedaan. Dit waren hele bijzondere ervaringen. De laatste keer vroeg ik of ik er een mocht krijgen. Dacht nog er zijn zoveel, dus legde mijn telefoon weg en stond op en op dat moment kreeg ik zoveel tintelingen over mijn lichaam. Er was iemand bezig... toch even kijken en ja daar kreeg ik net antwoord dat ze even met mij bezig was. Mijn lichaam slingerde heen en weer, werd erg warm en emotioneel ... licht, ruimte en even in mijn lichaam. Wat fijn en bijzonder en altijd nog steeds verbaasd (zo nuchter dat ik kan zijn). Laat het nog even lekker inwerken.... Nogmaals dank, ondanks dat het niet altijd makkelijk is denk ik voor je, ben ik dankbaar voor de bijzondere dingen die jij en het lichtteam mij brengt. ❤
Marlies schreef op 16 januari 2020 om 21:21:
De weekprognose van Lisette komt zo bij mij binnen. Het lijkt of ze voor mij persoonlijk geschreven zijn. of het over mij alleen gaat. Ik verheug me er steeds op. Als ik het me financieel kon permitteren zou ik zeker vaak aan de healings meedoen. Daarom ben ik extra blij met de weekprognose en de Live op facebook. Dank je wel Lisette
Minigreth schreef op 13 januari 2020 om 18:11:
Hallo allemaal. Ik heb van de week met de volle maan sessie meegedaan samen met Lisette en haar helpers (zo noem ik hun maar even) en voor het eerst gewoon heerlijk geslapen sinds de volle maan. Normaal ben ik altijd heel rusteloos!! Ik raad het dan ook iedereen aan om dit een x te ervaren. Voelde mij ook een stuk lichter en bevrijd. Dus ik zeg doen!! (-: Dank je wel
Lea Bosma schreef op 5 januari 2020 om 18:19:
Ik heb na de grondingsweek meegedaan aan de heilige graal. Lag doodziek op bed, maar heb alles nagekeken. Was zo bijzonder wat er allemaal gebeurde. Spontane huilbuien omdat ik werkelijk het licht binnen zag komen van Jezus.....zo bijzonder. Voelde me daarna gedragen. Het is bijna niet te bevatten wat het allemaal met je doet......
Agnes van Duuren schreef op 31 december 2019 om 09:29:
Volgens mij bestaat er geen grotere twijfelkont dan ik op deze aarde. Werkelijk! Het was zo moeilijk om goed geaard in verbinding met mezelf keuzes te maken, zo die ook werkelijk bij wie ik ten diepste ben zouden passen. Poehpoeh. Ik heb zowel persoonlijke sessies gedaan als de nodige groepssessies met Lisette en haar Team mogen bijwonen, waaronder de Heilige Graal Activatie. Ik heb nog echt heel veel te leren, en daar sta ik ook open voor, dat is uiteindelijk het beste wat je kan doen in je leven haha, en tegelijkertijd voel en merk ik dat ik gestroomlijnder ben, steviger sta, en heb ik al een paar belangrijke keuzes gemaakt. Als jij ook zo lekker kunt twijfelen........ dan kan ik de (groeps)sessies met Lisette heel erg aanbevelen. Lieve groet van mij, Agnes
Nancy schreef op 30 december 2019 om 11:08:
Ik was een deelnemer in december van De Heilige Graal activatie met Maria Magdalena, Maria en Jesus Christus. Tijdens de ontmoeting met overleden dierbaren kreeg ik een witte roos van mijn moeder. Ik voel me erg dankbaar dat ik aan deze week mocht deelnemen. Een week lang in de hoge frequenties verkeren is een goddelijk geschenk. Ik heb enorm veel bewondering voor Lisette die het samen met het lichtteam mogelijk maakt en de verbinding tot stand brengt tussen de verschillende dimensies. Ik kan het iedereen aanbevelen en ik doe volgend jaar graag weer mee. Dank je wel 🙏
Mariëlle de Boer schreef op 30 december 2019 om 10:28:
Schitterende Heilige Graal Activatie week meegemaakt in december 2019 met Lisette. Krachtige Healingen met Maria Magdalena, Jezus Christus en Moeder Maria en ontmoetingen met dierbaren in andere dimensies. In 2020 doe ik weer mee hoor met de Heilige Graal Activatie. Dankjewel Lisette en Lichtteam đź’—
Evelien schreef op 27 december 2019 om 17:00:
Graag deel ik mijn ervaring over de prachtige en krachtige sessies die ik ontvangen heb van Lisette en lichtteam.. Ik heb zelf ontvangen de grondingsweek, tweelingzielen, privé sessie en de Heilige Graal Activatie. Elke sessie is ondersteunend en bekrachtigend geweest in mijn proces. De Heilige Graal activatie is een unieke ervaring. De aanwezigheid van het Christus Bewustzijn in de mannelijke en vrouwelijke energie heeft mij ondersteund om eigen plek in te nemen en mijn engelenvleugels wijd open te slaan. Het is echt geweldig!
Ineke schreef op 7 december 2019 om 12:44:
Al zeker 20 jaar loop ik met buikpijn, volgens de huisarts prikkelbare darm syndroom. Niet veel aan te doen zei hij. Met periodes was het weg waarna het in alle hevigheid toch steeds terug kwam. Alhoewel ik niet veel weet over mediumschap en het voor mij echt een andere wereld is ben ik toch naar Lisette gegaan. Ik heb 1 privé consult gehad en heb nu al 1 maand (bijna) geen buikpijn. Ik vind het echt een wonder, het gevoel dat er een wens in vervulling is gegaan en dat ik nog meer mag wensen. Ik ben Lisette en haar team ontzettend dankbaar!
Lea Bosma schreef op 3 december 2019 om 22:02:
Ik heb deze week voor de 2e keer meegedaan met de grondingsweek. Er is weer een hoop geruimd en omgezet in mijn lijf en geest. Was zo nu en dan heftig, maar het voelt enorm goed om dit te doen. Bij mij zit er erg veel opgesloten waar het nu tijd voor is om op te ruimen. Daarom ga ik ook door met privé sessies om het verder te ruimen en op te schonen. Lisette en licht team ik ben jullie dankbaar.... <3
Linda schreef op 3 december 2019 om 18:07:
Afgelopen week heb ik mee gedaan met de grondingsweek. Het begon vrij heftig, ik voelde vanalles in mijn lijf. Niet overdreven, maar toch wel dingen die ik normaal niet voel. Maar ook voelde ik iedere dag een beetje meer energie. Zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Sinds jaren weer eens een heuse opruimdag gehad waarbij er heel veel plek in huis is vrij gekomen. Het was een hele bijzondere week, ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb mee te doen, ik zou het zo weer doen. Dank jullie wel voor afgelopen week! Liefs Linda
Astrid schreef op 3 december 2019 om 18:03:
Ik heb afgelopen week weer meegedaan met de grondingsweek. Er werd weer een hoop opgeruimd. Lisette en lichtteam hartelijk dank.
Marjolijn schreef op 11 november 2019 om 21:12:
Ik ben in bed gaan liggen met bij mijn voeten een ametyststeen en tijgeroog bij mijn hoofd. Ik lag en voelde mij zeer onrustig en toen voelde ik ineens lichte pijn bij mijn hartstreek, alsof er iets weggehaald werd. Toen viel ik even in een diepe slaap om vervolgens wakker te worden en dan mijn voeten en handen te voelen tintelen. Ik val weer even in slaap en wordt daarna weer helder wakker alsof ik heel diep weg onder water was en dan heel snel weer naar boven getrokken werd. Het voelt goed en lichter dan eerst. De sessies met Lisette zijn altijd fijn. Dank je Lisette en Engelen ❤️
Astrid schreef op 8 november 2019 om 16:01:
Lisette is zuiver, recht door zee en écht. Geen mambojambo, helder en concreet. Mijn eerste ervaring bij Lisette en haar team was tijdens een groepssessie. Als ik al terughoudendheid voelde, dan was dat na de sessie weg. Mijn eerste reactie was; dit is echt! Daarna is er bij mij héél veel opgeruimd tijdens privé consulten. Wat een opluchting! Ik ervaar (blijvend) zoveel ruimte en innerlijke rust! Dankbaar! 🙏 Dankjewel Lisette en team! 🦋
Marloes schreef op 8 oktober 2019 om 10:43:
Mijn zoontje heeft gister de kinderhealing ontvangen. Hij kwam vanmorgen opgewekt uit bed en voelde veel lichter. Hij was blij. Heel fijn om te zien. Dank je wel Lisette en team.
Romanie schreef op 3 oktober 2019 om 15:47:
Afgelopen week heb ik mee mogen doen aan de Grondingsweek. Ik heb mij hiervoor aangemeld, omdat ik al een paar keer met een groepssessie mee had gedaan. Ook heb ik een aantal privéconsulten bij Lisette en haar lichtteam gevolgd. Deze week van opruimen, weer meer bij mezelf komen en mij weer gronden, sprak mij erg aan. Het was een zeer intensieve week, met dagen dat ik mij wat ontheemd en verward voelde en met dagen dat ik mij als het ware on top of the world voelde. Na deze week heb ik bewust een paar dagen rust genomen, omdat alles natuurlijk wat overhoop was gehaald. En ik voelde dat het zich in mijn systemen weer moest zetten naar hoe het nu het beste voelt. Op dit moment voel ik mij opgeruimder, lichter en energieker. Ik ben er nog niet, maar al wel weer een hele stap verder. Een ieder die voelt dat het tijd is om intern op te ruimen, en die dat in een warme (niet persé zachte) en veilige omgeving wil doen, die kan ik de Grondingsweek van harte aanbevelen. Alsmede de privéconsulten. Lisette en lichtteam, ontzettend bedankt. Namasté
Monique schreef op 2 oktober 2019 om 17:59:
Lisette is een mooie ziel. Ik kan je haar van harte aanraden ❤