Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
235 berichten.
Naoual schreef op 6 april 2018 om 12:31:
Een heel bijzondere ervaring alsof ik letterlijk een wind voelde van aan de voeten tot over mijn rug heen , ik voelde echt engelenvleugels die rond me aan het werk waren.. lieve lisette je hebt een prachtige gave en dat je ng veel mensen mag gaan helpen ..ik voel me alleszinds gezegend door deze ervaring die echt zijn werk doet Dankjexxx
Maria schreef op 6 april 2018 om 11:11:
Op de dag dat mijn vader met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis met een veel te hoge bloeddruk kwam ik via Google op jouw site. Toen ik hem de volgende dag weer thuis zag, hoorde ik mezelf zeggen: dit gaat zo niet langer, ik weet een hele goede healer op afstand. Mijn vader wilde weten of wel het veilig was door negatieve ervaringen uit het verleden. En ik kan wel zeggen van: ja ik voel dat deze healingsessie met liefde en licht is, maar ik snap hem. Ik meldde me aan voor de Love Connection. De Love Connection was prachtig. Ik ben met mijn edelstenen in bed gaan liggen, dat was heel chill. Ik voelde wanneer het begon en wanneer het afgelopen was. Ik voelde de warmte bij mijn rug. Bij het aarden stuk gebeurde er heel veel. Ik kreeg door: we are running out of time. Dat er nog meer werk te doen is en dat weet ik, want aarden is mijn leerproces. Er werden heel veel witte lichtlijnen uit mij getrokken, echt prachtig en die werden door een vijfpuntige ster liefdevol met het kristal in de aarde verbonden. Nou, dít is aarden, kreeg ik door. Ik heb een hele zware maand achter de rug en was blij te lezen in de mail dat de lading eraf gehaald is. Ik ben nu nieuwe dingen aan het ondernemen, ga uit mijn comfortzone en dat voelt zo goed. Overleven is nu verliefd op het leven geworden. Mijn vader vond het fijn om te horen dat ik het als goed ervaren had. Hij is heel benieuwd naar zijn kickass healing en vindt het ook spannend. In mijn mailbox zag ik ondertussen je mailing over de Loslaten healing en dat leek me heel fijn. Maar ik had net de Love Connection gedaan en ik wilde eigenlijk niet met vorige levens bezig zijn. Maar de healing trok en in het kader van Wees goed voor jezelf, was ik weer in de webshop. En wat heeft het me goed gedaan. Mijn hele kamer was gevuld met engelenenergie. De meeste edelstenen werd ik gevraagd weg te halen. Alleen mijn jaspis mocht op mijn hart blijven liggen. Mijn handen werd ik gevraagd naar boven te draaien. Het werd warm bij mijn rug en ik voelde hoe lekker ontspannen mijn onderrug was en voor het eerst goed contact maakte met mijn bed. Ik werd gevraagd stil te zijn in mijn hoofd en me over te geven aan de healing. Af en toe popte er fragmenten uit mijn leven op, ook die ik vergeten was. Mijn armen tintelden. Toen raakte ik het besef van tijd kwijt, heel fijn, ik voelde dat ik in een diepe ontspanning was, misschien wel delta. Na drie kwartier zat ik nog in de chille staat. Vanmorgen wakker geworden met een lichte feel en ik ben heel chill. Hoe fijn. Dankjewel dat je dit werk doet samen met de engelen en lichtwezens aan gene zijde en voor de liefdevolle begeleidende mails. Keep up the good work. Love, Maria
Djamiela schreef op 5 april 2018 om 19:46:
Verlichtende healing met een aanwezige maar zachte energie om me heen. Mijn pijnappelklier voel veel helderder en mijn voeten stromen weer. Ook voel ik liefde voor mezelf en de ander stromen. Dank Lisette dank Universum.
Jonna schreef op 2 april 2018 om 20:27:
Zojuist heb ik meegedaan aan de groepshealing \'love connection\' waarin we een healing ontvangen hebben op onze hartchakra en keelchakra en verbonden werden met moeder aarde. Ik voelde duidelijk de energie stromen en wist dat we begonnen waren. Vond het een erg fijne ervaring en doe zeker nog weer een keer mee. Dankjewel Lisette!
caroline schreef op 2 april 2018 om 20:12:
Dag lisette Ik heb er van genoten vanavond, zelf ben ik snip verkouden voel ik me alles behalve top met een zwaar hoofd en weinig fut om mezelf te healen. Ook start ik vanaf overmorgen met een nieuwe fulltime job dus kan ik deze energie goed gebruiken. ik voelde de energie zacht stromen de gehele tijd en soms ook wat krachtiger rond men hart. Voel dat de energie nog goed doorwerkt ook men hoofd een beetje losser komt dus denk dat ik straks wel goed zal slapen dankjewel hiervoor lieve groet Caroline
Monique schreef op 25 maart 2018 om 11:00:
Lieve Lisette, Ik ben nog steeds blij dat ik More2life heb ontdekt! In oktober jl (dacht ik) heb je mij een healing op afstand gegeven. Ons gesprek na die healing was heel fijn en je bood me aan om in de daaropvolgende avond deel te nemen aan een groepshealing. Zomaar....omdat je vond dat ik het nodig had en je me niet gelijk wilde loslaten! Ik vond dit zo bijzonder en lief.....en nu vind ik eindelijk tijd om je nogmaals daarvoor te bedanken. Afgelopen tijd heb ik ook meegedaan aan de healing van Maria Magdalena. In tegenstelling tot een eerdere healing van haar, waarbij erg veel emoties loskwamen, ben ik nu rustiger. En dat is nu ook een beetje iets wat ik beter ga ervaren...meer rust.....het gaat heel langzaam, maar steeds een beetje ietsiepietsie meer rust in mijn hoofd. En vertrouwen dat het allemaal niet voor niets is en dat ik op de goede weg ben. Eindelijk kan ik dit nu af en toe voelen!!!! Ik wilde dit even graag met je delen. Eén van mijn voornemens voor de toekomst, is dat ik een keer een \"live\" healing van je wil ontvangen in Hoorn....dat is een grote stap, want alleen reizen is nogal een dingetje...zeg maar een ding....;) Maar wie weet....zoals ik zei, voel ik dat ik de goede weg volg!!!! Dankbaar dat jij mij daar, met wie er dan ook maar nog meer bij is/was, bij hebt geholpen/helpt! Groetjes, Monique
Ineke schreef op 23 maart 2018 om 07:53:
De gronding week is n prachtige bijzondere ervaring ,waar enorm veel loskomt . En de rust die je krijgt is geweldig. ..niet te vergeten de heldere kijk op de wereld,die ik nu ervaar...echt n aanrader . En Lisette begeleid je fantastisch via mail en live blog. ..ik zeg niet twijfelen maar doen..
Conny schreef op 22 maart 2018 om 17:40:
Ik heb afgelopen week meegedaan met de grounding challenge. Ik heb al vaker consulten gekregen van Lisette en haar team. Steeds kwam moeite met aarding aan de orde. Nu ben ik een 65plusser en zitten de patronen aardig vast. Deze week was een kans om een en ander los te weken. En het heeft echt geholpen. Ik heb meer focus, voel mijn benen, ben stabieler. Het was pittig, dat wel. Maar ik ervaar het als een wonder dat dit kan. Ik voel me erg dankbaar tov Lisette en haar helpers.
Lydia schreef op 12 maart 2018 om 18:38:
Ik hen nu een paar keer meegedaan met de healings op afstand en ben overtuigd van de helende werking ervan.. Het zijn geweldige belevenissen die elke keer weer anders zijn maar waar ik veel baat van ondervind. Ik bemerk een toename van energie, alles stroomt weer en is vele malen lichter. Dank je wel Lisette
Lisette schreef op 25 februari 2018 om 13:29:
Lisette, het was een zeer bijzondere ervaring. De kick- ass healing was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd. Het was heel intens. Ik voel me nu alsof er een voorjaarsschoonmaak door mijn lijf is gegaan. Een soort van verfrissend schoon waar ik nog even aan mag wennen, met ruimte waar eerst stof lag. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring!
Nathalie schreef op 24 februari 2018 om 08:00:
Sessie Aartsengel Raphael. Deze healing was heel waardevol voor mij. Ik heb in deze sessie precies gekregen wat ik nodig had op mijn pad, namelijk ontspanning en van daaruit inspiratie. Ik ben iemand die niet altijd kan stoppen met werken in de meest brede zin van het woord. Ik hou ook van werken, het geeft mij voldoening. Echter wist ik niet meer hoe ik mij moest ontspannen. Ontspanning is voor mij altijd al iets lastigs geweest, ik kon het niet goed grijpen, nog voelen hoe ontspanning precies in zijn werking gaat. Door deze sessie voel ik nu van binnenuit hoe ontspanning aanvoelt. Ik hoef alleen maar naar het gevoel te gaan en ik ben ontspannen. Ik kan me nu overgeven aan de rust, van binnenuit.
Annet schreef op 7 februari 2018 om 06:58:
Gisteravond een healing with the angels gehad. Ik zag beelden van contracten die verscheurd werden. één contract ging over een oude relatie waar ik dus blijkbaar toch nog iets mee verbonden was. Ik zag ook een hartjesregen. Ik kreeg tijdens de sessie meer gevoel in mijn onderbenen. Vanochtend stond ik op met meer opening voor spiritualiteit, ik kon en mocht het van mijzelf meer toelaten. Ik kon me ook verbinden met groepen van licht/liefdewerkers (daar waar ik allemaal bij ben geweest).
Emris schreef op 13 januari 2018 om 09:49:
Vondt het een bijzondere avond me lichaam had het nodig z’n healing werd ook vast geplakt aan de grond en toen je je hand op me buik legde heb dat nog een tijdje na gevoeld qua reiniging werd er heen en weer getrokken soort effect van flipperkast
Joyce schreef op 5 januari 2018 om 18:19:
Ha Lisette, wat een energie kwam er vrij gisteravond tijdens de engelensessie. Ik voelde het door mijn lichaam stromen. Daarna moe en voldaan naar bed gegaan. In mijn dromen kwamen vele oude bekenden voorbij. De boodschappen zijn mij nog niet geheel duidelijk maar het kwartje gaat vast vallen...;-) Heel erg bedankt!!
Jolanda schreef op 25 december 2017 om 07:31:
Wat een energie gisteren Ik lag op bed en mijn hart ging heel erg bonken heel erg te keerDat duurde best wel een tijdje.Toen kwam er een rust over me heen...Heel mooi Ik zit in een zware periode.Mijn relatie is niet meer gelijkwaardig en heel zwaar.Ik heb geprobeerd maar het werkt niet.Ik moet heel veel energie erin stoppen. En nu is het de bedoeling dat ik voor mezelf ga kiezen.Dat ik mijn mooie Zelf mag zijn en dat ook uitstralen. Dat is wel moeilijk. Liefde aan mezelf geven... Daar heeft de sessie van gisteren zeker bij geholpen.En wat een energie had ik vanochtend. zo mooi ik voelde me zo fijn en rustig Ik heb lekker gezwommen, ging wonderbaarlijk goed. Voelde me heerlijk en ik had veel energie om veel banen te zwemmen. Voel me nog steeds heel goed. Dankjewel dat ik deel mocht nemen aan deze mooie sessie.
Mei Lan schreef op 22 december 2017 om 12:39:
Met dit soort healingen heb ik altijd een gezonde vorm van scepsis gehad. Tot ik een keer erg aan het kwakkelen was en ik van Lisette een aanbod kreeg om mee te doen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop kwam er een mailtje en wat erin stond klopte precies met wat ik had gevoeld. Heel bijzonder. Daarna heb ik een aantal keren mezelf aangemeld en iedere healingsessie is bijzonder. Gisteren was er een speciale healing met de energie van Maria Magdalena en Jezus. Wat een prachtige sessie. En zo ongelooflijk kloppend weer. Ik had vorige week zondag een aanvaring met mijn ouders, en gisterenmiddag nog eens met mijn moeder. Ze was boos op me omdat ik mijn eigen weg volg. Ik had het er om 18.30 nog over met mijn Lief: ik ga mijn eigen pad, en ik kan het ze niet uitleggen dat ik erop vertrouw dat het universum voor mij zorgt. Dat het wel goed komt. Daar kunnen zij niet bij. Maar ik wil niet leven naar de angsten uit mijn vrouwenlijn. Dat is voorbij. Ik maak mij ervan los en doorbreek de overdracht van dit trauma. Enfin, om 21.00 uur komt dan deze healingsessie. Ik voelde gelijk pijn in de hartstreek. En blokkades in mijn keelchraka werden ook geopen. Ik voelde een energie aan mijn benen trekken, ik werd als het ware mjin lijf in getrokken en geankerd. Er opende zich van alles in de borstregio en moest er een energie naar buiten, waardoor ik de behoefte voelde om het mee naar buiten te ademen. Ik voelde ook een fijne bol warme energie in mijn onderbuik. Vervolgens voelde ik dat daar bovenop een kleinere bol zat en daarboven een nog kleinere bol. De onderste bol wilde zich uitbreiden en verbinden met de twee bollen erboven, die daardoor ook groter werden. Heel mooi en liefdevol was deze sessie. Dank jullie wel! En hierna kwam er een mail.. deze sessie ging dus inderdaad heel erg over je eigen pad volgen, luisteren naar je hart, werkelijk jezelf durven zijn ondanks de afwijzing van anderen. Heel bijzonder hoe dat allemaal samenkomt!
Steven schreef op 12 december 2017 om 19:02:
Via Facebook heb ik More2Life eerst een tijdje gevolgd en zag ik diverse sessies voorbij komen. Ik twijfelde om deel te nemen. Niet om de investering maar omdat ik niet wist of ik het kon vertrouwen. Het is toch moeilijk tastbaar. Uiteindelijk heb ik toch de stap gewaagd en ik heb er geen spijt van! Inmiddels al 3 groepssessies op afstand mogen ervaren van More2Life. Elke keer is het een bijzondere ervaring en gebeurt er van alles met me. Dit zowel tijdens al na de sessies. Het voelt allemaal veel lichter. De communicatie met Lisette is ook heel warm en fijn. Ik kan het iedereen aanraden. Volgende stap is een privé consult in het nieuwe jaar.
Christine schreef op 28 november 2017 om 09:51:
Tijdens de healing met de engelen is er duidelijk veel gebeurd. Ik had eerst veel tintelingen in mijn onderbenen....mijn gronding waarschijnlijk. Ik heb de hele tijd gegeeuwd en ook enkele keren gehuild. Bedankt om dit in goede banen te leiden samen met de engelen. Namaste
Marina Minkels schreef op 28 november 2017 om 07:56:
Lieve Lisette, Wat was het weer een bijzondere healing. Voor de healing was ik al enorm verdrietig en heb daarom ook al flink veel verdriet losgelaten. Toen de healing begon voelde ik al heel snel mijn armen en rug helemaal gloeien van de warmte. Het voelde fijn, liefdevol en geborgen. Ook heb ik mogen voelen hoe mijn hartchakra helemaal geopend werd en begon te stralen. Er ontstond heel veel ruimte in en om me heen. Dank je wel voor deze liefdevolle en krachtige healing. Het was weer een bijzondere ervaring die weer veel inzichten met zich mee zal brengen. Veel liefs Marina
Agnes Lindhout schreef op 23 oktober 2017 om 13:29:
Lisette heb ik een paar jaar geleden mogen ontmoeten op de Angel Fair waar ik zelf ook als standhouder aanwezig was en later als gastvrouw fungeerde. Ik heb diverse afstandshealingen van Lisette mogen ontvangen oa van Maria Magdalena, Godin Isis en Tweelingzielen. Al deze sessies zijn zeer zuiver en waren zeer krachtig en voelde en ervaarde ik dat er van alles op energetisch niveau gebeurde. En elke keer weer ervaarde ik een mooie groei en transformatieproces bij mijzelf. De laatste keer was de healing van Tweelingzielen wat echt een ongelooflijk mooie doorbraak veroorzaakte in mijn liefdesrelatie die ik heb met mijn tweelingstraal. Daar ben ik ( en ook mijn partner) Lisette enorm dankbaar voor. Lieve Lisette dank je wel voor wie je bent en voor wat je allemaal doet en teweeg brengt. Liefdevolle hartsgroet, Agnes Lindhout