Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
329 berichten.
Astrid schreef op 12 februari 2020 om 12:46:
Zojuist de grondingsmeditatie gedaan. Wat is deze meditatie krachtig! De tranen stroomde over mijn wangen en kippenvel op mijn lijf. Dank, dank ????????????
Rikta devi schreef op 12 februari 2020 om 12:39:
Wat een prachtige grondings meditatie,heel fijn en aardend,????bedankt,liefs Rikta.
Susan schreef op 11 februari 2020 om 20:58:
Hi! I really enjoyed Lissett's energy clearing. It was awesome!! Thank you!
ingrid schreef op 7 februari 2020 om 21:23:
Ik heb nadat ik de grondingsweek sessie heb gedaan. heb ik gisteren de sessie van Kwan Yin mogen ontvangen , dit was een fantastische ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ik ben zelf medium dus kan alles heel goed voelen en zien. Lisette en haar lichtteam zijn zeer sterk en zuiver in hun energie en ben zo dankbaar dat zij op mijn levensweg mochten komen. Mijn grootse complimenten en mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Heel bijzonder. Ingrid
Steffanie schreef op 6 februari 2020 om 09:21:
Lieve Lisette en lichtteam, Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar voor de grondingsweek. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, vond het spannend en mooi tegelijk. Er kwam tijdens de dagen veel vrolijkheid omhoog, de persoon die ik altijd was. Door mijn burn-out ben ik de laatste maanden/het laatste jaar vrijwel elke dag down, depressief te noemen. Ik ben jullie daarom zó dankbaar dat ik dit weer heel even heb mogen ervaren. Er is tijdens de grondingsweek ontzettend veel naar boven gekomen om het vervolgens te kunnen verwerken. Dit is niet altijd fijn, maar wel nodig. Kortom, ik heb hier erg veel aan gehad en kan het echt aan iedereen aanraden. Dankbaar!! Liefs Steffanie
Ingrid schreef op 5 februari 2020 om 01:16:
Lieve Lisette en lichtteam. Ik heb het geluk gehad dat jullie op mijn levenspad mochten komen . Heb jullie mogen voelen en ervaren als zeer krachtig en zuiver, eigenlijk is het niet in woorden te omschrijven hoe dankbaar ik jullie ben. Ik hoop dat veel mensen net als ik de weg naar jullie weten te vinden. Dank Dank Dank uit het diepste van mijn hart. Ingrid
Jannie schreef op 4 februari 2020 om 22:12:
Voordat ik begon met de grondingsweek had ik een engelensessie gedaan, zo rond de kerst 2019. Dat was het begin van mijn aardingsproces. Ik kon toen al heel veel loslaten en achter me laten. Daarna volgde begin januari 4 individuele sessies op afstand, waardoor ik nog dieper kon gaan. Ik voelde hierna me al heel wat. Maar nu na de grondingsweek, voel ik me ook voldoende geaard. Het is rustiger in mijn hoofd. Ik voel me krachtiger. De energie stroomt door me heen in verbinding met hemel en aarde. Ik ben vol goede moed om relaxed en met focus mijn pad te vervolgen!
Marjon schreef op 4 februari 2020 om 19:03:
Ik heb meegedaan met de grondingsweek omdat ik niet lekker in m’n vel zat, voelde me wat somber en moe. Ik merkte al meteen verschil na 1 dag. Blijer, meer energie. Ook wel een paar dagen wat prikkelbaar geweest maar dat hoort erbij en gaat weer over. Nu voel ik me heel goed, absoluut meer geaard. Aanrader!
Karin schreef op 27 januari 2020 om 14:17:
Mee gedaan met de sessie Opheffen van vloeken. Het was een heftige sessie, er gebeurde zoveel met mijn lichaam. Na de sessie nog erg emotioneel en opgebrand, alsof ik een marathon had gelopen. Maar! wat heeft het mij veel goeds gedaan, veel negativiteit wat nog in mij zat is er uit. Lisette en haar team zijn toppers.
Djamiela schreef op 25 januari 2020 om 12:59:
Onlangs al vele sessies van Lisette en haar team mogen ontvangen. Diep dankbaar voor wat het me heeft gebracht, echt onbetaalbaar. Door bereid willen zijn aan jezelf te werken kun je bergen verzetten. Het is echt snel door allerlei shit heen gaan. De diepste trauma's kunnen worden aangepakt omdat er zoveel steun is doordat Lisette en team echt mee kijkt in je systeem en dus zien wat er nodig is. Bewustwording!, Ook de band met mijn kind is uitgezuiverd, vanuit de vervorming terug naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Overtuigingen, patronen, ruis wat tussen mij en mijn zoontje in stond werden versneld opgeruimd. Geen andere specialist kan zo snel diepgaand en effectief te werk. Eeuwig dankbaar. Na iedere sessie diep ontroerd. En dit in het kort...
Martin schreef op 22 januari 2020 om 22:12:
Hele fijne energie, twee dagen na de Loslaten van oude beloften sessie. Het was tijdens gebeurtenis een heel tumult van binnen, logisch ook hele tijdperken kwamen voorbij. Nu is er een heel warm en veilig gevoel Heel fijn ook de channeling dat geeft veel inzicht en perspectief. Dank Lisette, je ziet me terug!
Inge Dijk schreef op 22 januari 2020 om 12:51:
Na een bericht op Facebook dat Lisette een half uur korte energetische boodschappen kon doorgeven, reageerde ik spontaan omdat ik al een paar dagen met een onbestemd gevoel na een droom rondliep. En ik zelf niet echt begreep waar dit mee te maken kon hebben en daardoor eigenlijk niet wist wat ik er mee aan moest. Al snel kreeg ik van Lisette door waar deze droom mee te maken had en dat het energetische stuk daarvan was blijven hangen en dat ik daar nu mijn aandacht aan mocht gaan geven. Ik herkende het gelijk en ben Lisette en haar team dankbaar dat ze me hiermee een stap verder hebben geholpen.
Cassandra schreef op 20 januari 2020 om 21:06:
Al een paar keer heb ik het geluk gehad om een korte energiesessie te krijgen van Lisette en het lichtteam en ook aan een betaalde sessie mee gedaan. Dit waren hele bijzondere ervaringen. De laatste keer vroeg ik of ik er een mocht krijgen. Dacht nog er zijn zoveel, dus legde mijn telefoon weg en stond op en op dat moment kreeg ik zoveel tintelingen over mijn lichaam. Er was iemand bezig... toch even kijken en ja daar kreeg ik net antwoord dat ze even met mij bezig was. Mijn lichaam slingerde heen en weer, werd erg warm en emotioneel ... licht, ruimte en even in mijn lichaam. Wat fijn en bijzonder en altijd nog steeds verbaasd (zo nuchter dat ik kan zijn). Laat het nog even lekker inwerken.... Nogmaals dank, ondanks dat het niet altijd makkelijk is denk ik voor je, ben ik dankbaar voor de bijzondere dingen die jij en het lichtteam mij brengt. ❤
Marlies schreef op 16 januari 2020 om 21:21:
De weekprognose van Lisette komt zo bij mij binnen. Het lijkt of ze voor mij persoonlijk geschreven zijn. of het over mij alleen gaat. Ik verheug me er steeds op. Als ik het me financieel kon permitteren zou ik zeker vaak aan de healings meedoen. Daarom ben ik extra blij met de weekprognose en de Live op facebook. Dank je wel Lisette
Minigreth schreef op 13 januari 2020 om 18:11:
Hallo allemaal. Ik heb van de week met de volle maan sessie meegedaan samen met Lisette en haar helpers (zo noem ik hun maar even) en voor het eerst gewoon heerlijk geslapen sinds de volle maan. Normaal ben ik altijd heel rusteloos!! Ik raad het dan ook iedereen aan om dit een x te ervaren. Voelde mij ook een stuk lichter en bevrijd. Dus ik zeg doen!! (-: Dank je wel
Lea Bosma schreef op 5 januari 2020 om 18:19:
Ik heb na de grondingsweek meegedaan aan de heilige graal. Lag doodziek op bed, maar heb alles nagekeken. Was zo bijzonder wat er allemaal gebeurde. Spontane huilbuien omdat ik werkelijk het licht binnen zag komen van Jezus.....zo bijzonder. Voelde me daarna gedragen. Het is bijna niet te bevatten wat het allemaal met je doet......
Agnes van Duuren schreef op 31 december 2019 om 09:29:
Volgens mij bestaat er geen grotere twijfelkont dan ik op deze aarde. Werkelijk! Het was zo moeilijk om goed geaard in verbinding met mezelf keuzes te maken, zo die ook werkelijk bij wie ik ten diepste ben zouden passen. Poehpoeh. Ik heb zowel persoonlijke sessies gedaan als de nodige groepssessies met Lisette en haar Team mogen bijwonen, waaronder de Heilige Graal Activatie. Ik heb nog echt heel veel te leren, en daar sta ik ook open voor, dat is uiteindelijk het beste wat je kan doen in je leven haha, en tegelijkertijd voel en merk ik dat ik gestroomlijnder ben, steviger sta, en heb ik al een paar belangrijke keuzes gemaakt. Als jij ook zo lekker kunt twijfelen........ dan kan ik de (groeps)sessies met Lisette heel erg aanbevelen. Lieve groet van mij, Agnes
Nancy schreef op 30 december 2019 om 11:08:
Ik was een deelnemer in december van De Heilige Graal activatie met Maria Magdalena, Maria en Jesus Christus. Tijdens de ontmoeting met overleden dierbaren kreeg ik een witte roos van mijn moeder. Ik voel me erg dankbaar dat ik aan deze week mocht deelnemen. Een week lang in de hoge frequenties verkeren is een goddelijk geschenk. Ik heb enorm veel bewondering voor Lisette die het samen met het lichtteam mogelijk maakt en de verbinding tot stand brengt tussen de verschillende dimensies. Ik kan het iedereen aanbevelen en ik doe volgend jaar graag weer mee. Dank je wel ????
Mariëlle de Boer schreef op 30 december 2019 om 10:28:
Schitterende Heilige Graal Activatie week meegemaakt in december 2019 met Lisette. Krachtige Healingen met Maria Magdalena, Jezus Christus en Moeder Maria en ontmoetingen met dierbaren in andere dimensies. In 2020 doe ik weer mee hoor met de Heilige Graal Activatie. Dankjewel Lisette en Lichtteam ????
Evelien schreef op 27 december 2019 om 17:00:
Graag deel ik mijn ervaring over de prachtige en krachtige sessies die ik ontvangen heb van Lisette en lichtteam.. Ik heb zelf ontvangen de grondingsweek, tweelingzielen, privé sessie en de Heilige Graal Activatie. Elke sessie is ondersteunend en bekrachtigend geweest in mijn proces. De Heilige Graal activatie is een unieke ervaring. De aanwezigheid van het Christus Bewustzijn in de mannelijke en vrouwelijke energie heeft mij ondersteund om eigen plek in te nemen en mijn engelenvleugels wijd open te slaan. Het is echt geweldig!