Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Monique heeft geschreven op 8 maart 2020 om 10:24
Ik heb meerdere groepssessies en onlangs een persoonlijke sessie gehad. In alle gevallen voelde het bevrijdend en voedend. En het gevoel gedragen te worden en gesterkt in mijn proces. Heel erg bedankt ❤
Jopie heeft geschreven op 8 maart 2020 om 10:19
Ik ontvang 1x per week een sessie (in totaal 4x). Soms voelt het wat heftig, maar ik weet dat ik er doorheen moet. Ik weet en voel dat het de goede kant op gaat. Ik ben erg blij dat Lisette en haar team mij de hulp geven die ik mag ontvangen. Vr dank alvast en tot morgen ❤
ann heeft geschreven op 5 maart 2020 om 19:42
We schrijven het jaar 2019 , een heftig transformerend jaar voor mij persoonlijk. De vele eclipsen en maansverduisteringen in dat jaar waren voor mij als hoog gevoelig persoon dermate aangrijpend dat ik bijna terug in een depressie weg zakte. Dat was het moment om niet meer te twijfelen en alle kansen te nemen waar ik toen het gevoel van had " Het is nu of nooit'. Ik had al eerder via Facebook vernomen van Lisette en haar team. Op dit cruciale moment sprak ik Lisette aan en heb toen een paar individuele sessies geboekt bij haar. Ik heb met haar en haar team dat jaar stevig door gewerkt aan het opruimen van oude ballast en wonderwel zijn ze erin geslaagd om mij door deze heftige tijd door te halen. Nog steeds haal ik sessies bij haar en het team, omdat ik uit ervaring weet, voel en ervaar dat het echt opruimen is. Heel lang stond ik er echt sceptisch in. En nu zeg ik "Wat een team" en "Wat een power". Wat een geschenk heb ik mezelf kado gedaan! Eerlijk waar, alle credits voor Lisette en haar team. Dankje wel lisette en je team. <3
Marja Boer heeft geschreven op 17 februari 2020 om 14:51
Was altijd bang in de auto [Auto ongeluk] , maar een fijne behandeling van Lisette en haar team niet meer. Ik zit nu ontspannen in de auto, zeg ook tegen mij zelf ,hoef niet bang meer te zijn ,dat is voorbij. Vraag ook van te voren hulp aan de engelen of ze ons veilig heen en terug kunnen brengen Ben zo blij en dankbaar, niet in woorden uit te drukken. Liefs Marja
Jannie heeft geschreven op 12 februari 2020 om 13:54
Zo heerlijk!! Zoveel rust en zoveel energie geeft de grondingsmeditatie. Dank voor deze mooie gift ❤️
Astrid heeft geschreven op 12 februari 2020 om 12:46
Zojuist de grondingsmeditatie gedaan. Wat is deze meditatie krachtig! De tranen stroomde over mijn wangen en kippenvel op mijn lijf. Dank, dank ????????????
Rikta devi heeft geschreven op 12 februari 2020 om 12:39
Wat een prachtige grondings meditatie,heel fijn en aardend,????bedankt,liefs Rikta.
Susan heeft geschreven op 11 februari 2020 om 20:58
Hi! I really enjoyed Lissett's energy clearing. It was awesome!! Thank you!
ingrid heeft geschreven op 7 februari 2020 om 21:23
Ik heb nadat ik de grondingsweek sessie heb gedaan. heb ik gisteren de sessie van Kwan Yin mogen ontvangen , dit was een fantastische ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ik ben zelf medium dus kan alles heel goed voelen en zien. Lisette en haar lichtteam zijn zeer sterk en zuiver in hun energie en ben zo dankbaar dat zij op mijn levensweg mochten komen. Mijn grootse complimenten en mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Heel bijzonder. Ingrid
Steffanie heeft geschreven op 6 februari 2020 om 09:21
Lieve Lisette en lichtteam, Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar voor de grondingsweek. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, vond het spannend en mooi tegelijk. Er kwam tijdens de dagen veel vrolijkheid omhoog, de persoon die ik altijd was. Door mijn burn-out ben ik de laatste maanden/het laatste jaar vrijwel elke dag down, depressief te noemen. Ik ben jullie daarom zó dankbaar dat ik dit weer heel even heb mogen ervaren. Er is tijdens de grondingsweek ontzettend veel naar boven gekomen om het vervolgens te kunnen verwerken. Dit is niet altijd fijn, maar wel nodig. Kortom, ik heb hier erg veel aan gehad en kan het echt aan iedereen aanraden. Dankbaar!! Liefs Steffanie
Ingrid heeft geschreven op 5 februari 2020 om 01:16
Lieve Lisette en lichtteam. Ik heb het geluk gehad dat jullie op mijn levenspad mochten komen . Heb jullie mogen voelen en ervaren als zeer krachtig en zuiver, eigenlijk is het niet in woorden te omschrijven hoe dankbaar ik jullie ben. Ik hoop dat veel mensen net als ik de weg naar jullie weten te vinden. Dank Dank Dank uit het diepste van mijn hart. Ingrid
Jannie heeft geschreven op 4 februari 2020 om 22:12
Voordat ik begon met de grondingsweek had ik een engelensessie gedaan, zo rond de kerst 2019. Dat was het begin van mijn aardingsproces. Ik kon toen al heel veel loslaten en achter me laten. Daarna volgde begin januari 4 individuele sessies op afstand, waardoor ik nog dieper kon gaan. Ik voelde hierna me al heel wat. Maar nu na de grondingsweek, voel ik me ook voldoende geaard. Het is rustiger in mijn hoofd. Ik voel me krachtiger. De energie stroomt door me heen in verbinding met hemel en aarde. Ik ben vol goede moed om relaxed en met focus mijn pad te vervolgen!
Marjon heeft geschreven op 4 februari 2020 om 19:03
Ik heb meegedaan met de grondingsweek omdat ik niet lekker in m’n vel zat, voelde me wat somber en moe. Ik merkte al meteen verschil na 1 dag. Blijer, meer energie. Ook wel een paar dagen wat prikkelbaar geweest maar dat hoort erbij en gaat weer over. Nu voel ik me heel goed, absoluut meer geaard. Aanrader!
Karin heeft geschreven op 27 januari 2020 om 14:17
Mee gedaan met de sessie Opheffen van vloeken. Het was een heftige sessie, er gebeurde zoveel met mijn lichaam. Na de sessie nog erg emotioneel en opgebrand, alsof ik een marathon had gelopen. Maar! wat heeft het mij veel goeds gedaan, veel negativiteit wat nog in mij zat is er uit. Lisette en haar team zijn toppers.
Djamiela heeft geschreven op 25 januari 2020 om 12:59
Onlangs al vele sessies van Lisette en haar team mogen ontvangen. Diep dankbaar voor wat het me heeft gebracht, echt onbetaalbaar. Door bereid willen zijn aan jezelf te werken kun je bergen verzetten. Het is echt snel door allerlei shit heen gaan. De diepste trauma's kunnen worden aangepakt omdat er zoveel steun is doordat Lisette en team echt mee kijkt in je systeem en dus zien wat er nodig is. Bewustwording!, Ook de band met mijn kind is uitgezuiverd, vanuit de vervorming terug naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Overtuigingen, patronen, ruis wat tussen mij en mijn zoontje in stond werden versneld opgeruimd. Geen andere specialist kan zo snel diepgaand en effectief te werk. Eeuwig dankbaar. Na iedere sessie diep ontroerd. En dit in het kort...
Martin heeft geschreven op 22 januari 2020 om 22:12
Hele fijne energie, twee dagen na de Loslaten van oude beloften sessie. Het was tijdens gebeurtenis een heel tumult van binnen, logisch ook hele tijdperken kwamen voorbij. Nu is er een heel warm en veilig gevoel Heel fijn ook de channeling dat geeft veel inzicht en perspectief. Dank Lisette, je ziet me terug!
Inge Dijk heeft geschreven op 22 januari 2020 om 12:51
Na een bericht op Facebook dat Lisette een half uur korte energetische boodschappen kon doorgeven, reageerde ik spontaan omdat ik al een paar dagen met een onbestemd gevoel na een droom rondliep. En ik zelf niet echt begreep waar dit mee te maken kon hebben en daardoor eigenlijk niet wist wat ik er mee aan moest. Al snel kreeg ik van Lisette door waar deze droom mee te maken had en dat het energetische stuk daarvan was blijven hangen en dat ik daar nu mijn aandacht aan mocht gaan geven. Ik herkende het gelijk en ben Lisette en haar team dankbaar dat ze me hiermee een stap verder hebben geholpen.
Cassandra heeft geschreven op 20 januari 2020 om 21:06
Al een paar keer heb ik het geluk gehad om een korte energiesessie te krijgen van Lisette en het lichtteam en ook aan een betaalde sessie mee gedaan. Dit waren hele bijzondere ervaringen. De laatste keer vroeg ik of ik er een mocht krijgen. Dacht nog er zijn zoveel, dus legde mijn telefoon weg en stond op en op dat moment kreeg ik zoveel tintelingen over mijn lichaam. Er was iemand bezig... toch even kijken en ja daar kreeg ik net antwoord dat ze even met mij bezig was. Mijn lichaam slingerde heen en weer, werd erg warm en emotioneel ... licht, ruimte en even in mijn lichaam. Wat fijn en bijzonder en altijd nog steeds verbaasd (zo nuchter dat ik kan zijn). Laat het nog even lekker inwerken.... Nogmaals dank, ondanks dat het niet altijd makkelijk is denk ik voor je, ben ik dankbaar voor de bijzondere dingen die jij en het lichtteam mij brengt. ❤
Marlies heeft geschreven op 16 januari 2020 om 21:21
De weekprognose van Lisette komt zo bij mij binnen. Het lijkt of ze voor mij persoonlijk geschreven zijn. of het over mij alleen gaat. Ik verheug me er steeds op. Als ik het me financieel kon permitteren zou ik zeker vaak aan de healings meedoen. Daarom ben ik extra blij met de weekprognose en de Live op facebook. Dank je wel Lisette
Minigreth heeft geschreven op 13 januari 2020 om 18:11
Hallo allemaal. Ik heb van de week met de volle maan sessie meegedaan samen met Lisette en haar helpers (zo noem ik hun maar even) en voor het eerst gewoon heerlijk geslapen sinds de volle maan. Normaal ben ik altijd heel rusteloos!! Ik raad het dan ook iedereen aan om dit een x te ervaren. Voelde mij ook een stuk lichter en bevrijd. Dus ik zeg doen!! (-: Dank je wel