Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
235 berichten.
Emmelie van Dongen schreef op 20 oktober 2017 om 07:07:
Het was de afgelopen week heel druk in mijn hoofd met gedachten die me wegbrachten van mijn gevoel. Vandaar dat ik last minute besloot om een love healing op afstand aan te vragen. Wat ben ik dankbaar dat Lisette er is en dat ik mezelf dit toestond. Ik voelde zoveel tinrelingen in mijn hartgebied en benen. De healing heeft me geholpen om me weer geaard in mijn lichaam te voelen en rustiger in mijn hoofd te zijn. Ook zag ik beelden van mooie mensen die mij bemoedigend aankeken. Das toch mooi. Ik gloei na twee dagen nog na en gun iedereen dit zelfde gevoel. Lisette doet wat ze doet met veel zorg en aandacht. Dank. Groetjes Emmelie
Esther de Bijl-Langen schreef op 18 oktober 2017 om 13:25:
Hallo, Lisette! Wat heb ik veel baat bij jouw healings-op-afstand! Zo ook deze keer na jouw Channeling Loslatenvan ode Geloftes! (‘Toevallig’ op mijn 54e verjaardag) Ik heb iets met dromen, en na de healing droomde ik over n dubbele aardbeving waarna ik moest vluchten en mijn rugzak achterliet.. Hoe symbolisch! Loop mijn halve leven al met n zware rugzak rond en kan me helemaal vinden in de beschrijving bij jouw healing.. n Dag later voel ik mij n ander mens, lichter, levenslustiger! Zou t zo zijn dat ik nav jouw laatste twee healings n groot gedeelte van mijn rugzak los heb mogen laten en dat er energetisch veel ‘losgetrild’ is? (Aardbeving) Ik durf t zomaar te geloven! Dankjewel voor deze mooie healing en de volgende keer ben ik er weer bij! Lieve groetjes, Esther
Marijke schreef op 5 oktober 2017 om 21:16:
Een aantal maanden geleden heb ik op advies een afspraak gemaakt bij Lisette. Geheel onbevangen ben ik er in gegaan. Als ik mezelf vergelijk met toen ben ik nu een heel ander mens. Zie dingen anders, benader mijn omgeving op een andere manier, waardoor ook zij veranderen. Ik maak mij minder zorgen, omdat ik nu mag zijn wie ik werkelijk ben. In mijn jeugd ben ik gepest, dit is door de healing uit mijn systeem gehaald. Ik maak mij minder zorgen zie alles positiever. Best lekker leven zo. Ga nu met grotere tussenpozen, val ik terug ga ik weer met mindere tussenpozen . Ik kan het echt aanbevelen om een bezoek te brengen.
Sabina schreef op 5 oktober 2017 om 20:01:
Wat een ervaring niet te geloven ik werd in begin erg emotioneel kreeg tranen daarna hele warme handen mijn hele lichaam begon te tintelen en er kwam toch een rust over me heen gewoonweg voeren ik mij heerlijk dankjewel lieve lisette
D de vries schreef op 5 oktober 2017 om 14:05:
Lieve mensen. Als je aan je zelf wilt werken ga de sessie bij lisette doen.ik heb er vele gedaan en het is geweldig wat het met je doet.De rust en de energy komt weer terug en je gaat anders naar je zelf kijken puzzel stukjes vallen op ze plaats.Ik ben heel erg blij dat ik haar heb ontmoet.denk niet lang na ga er voor doe het voor jezelf. Nogmaals mijn dank.
Brigitte Volders schreef op 14 september 2017 om 05:10:
Prachtige ervaring mogen doorvoelen van de sessie 11/9, de activatie van mijn keelchakra is heel goed voelbaar en ik heb en mag me liefdevol uiten. Ook voel ik me beter geaard en meer gecentreerd in mijn hart. Een echte aanrader.
Anne-Marije schreef op 5 september 2017 om 07:00:
Ik doe al een poosje mee aan de diverse healings die Lisette regelmatig geeft en ik merk dat het me veel ondersteuning geeft. Ik voel me lichter, opgeruimder en ben meer in mijn eigen kracht komen te staan. Mijn favoriet is de healing met Ae Michael, een soms confronterende healing omdat er ontzettend veel los komt aan spanningen en je geconfronteerd wordt met energieslurpers en -gevers. Maar ik kan tot nu toe met volle overtuiging zeggen dat het me, ondanks soms pittige processen, ontzettend veel gebracht heeft!
Marloes schreef op 7 augustus 2017 om 17:13:
De sessies van Lisette zijn ontzettend krachtig voor mij. Ze maakt alles schoon wat niet meer bij mij hoort en wat ik niet meer hoef mee te dragen. In korte tijd ben ik hierdoor sterk gegroeid. Voor mij is Aarding een belangrijk thema, en ik ben dankbaar dat Lisette op mijn pad is gekomen. Ik voel me nu zo veel lichter, rustiger, krachtiger, meer mezelf, meer \'ik\'; en heb niet meer zo veel last van de energieën om mij heen. Ik sta een stuk steviger op de aarde en merk dat hierdoor mijn leven gaat stromen, dat er mooie dingen op mijn pad komen. en dat ik het leven nu echt leuk kan gaan vinden! Ook voel ik me veel meer verbonden met mijn intuïtie, mijn gidsen, en mijn levensstroom, en hou ik me niet meer zo bezig met het pad van andere mensen. De sessies zijn een warm bad vol licht en liefde. Absoluut een aanrader.
Sarah schreef op 3 augustus 2017 om 21:15:
healing with the angels. Voor de healing heb ik op papier een intentie geschreven met daarin wat welke thema\'s ik graag opgelost wilden hebben. Toen ben ik rustig op bed gaan liggen. In het begin voelde ik veel rustig ik kon moeilijk mijn gedachten tot rust brengen en begon ook een beetje te tollen alsof er zoveel info op mij afkwam. Verder voelde ik een zware druk op mij onderkaak. Veel tintelingen gevoeld en gevoeld dat ik dingen los mocht laten. Ik voelde dat er iets ouds uit mij gehaald werd en iets nieuws naar binnen kwam. Ik voelde echt dat mijn lichaam gekneed werd dat kon ik heel erg voelen bij mijn voeten maar ook boven mijn wenkbrauwen. Geen vervelend gevoel. ik kon ook goed voelen dat er aan het keel en hart charkra werd gewerkt. Maar ook aan mijn ogen. Op een gegeven moment voelde ik een lijn van mijn hart naar mijn ogen lopen. Ik kon voelen dat ik kon kijken door mijn ogen vanuit mijn hart. Ik kon voor het eerst mijn hartchakra op die manier voelen en dat was zo fijn!! Verder kon ik voelen dat er aan de onderste chakra werd gewerkt. dit voelde heel vast en ik probeerde mij dan ook echt over te geven om dit los te laten. Ik zag ook baby\'s en een maria achtige verschijning. op het eind voelde ik een uitlijning. De linkerkant van mijn lichaam veranderde in een boom en aan die kant in mijn buikwerd er een soort verbinding gemaakt met de aarde alsof er nog een extra touw doorheen gehaald werd om het extra te verbinden de andere kant van mijn lichaam werd lucht. Ook had ik nog beelden van hondjes tussendoor en lichtballen. Na de healing voelde ik mij zo goed. Ik had zin om te wandelen. Ik ben de stad in gelopen en daar voelde ik mij zo liefdevol en alsof ik echt licht gaf. Daarna kwamen er ook nog wel weer andere gevoelens omhoog. Het voelt nog steeds als een schoonmaak en een uitlijning. Ik ben heel dankbaar voor deze healing. En ook dat ik alles zo duidelijk heb mogen ervaren in mijn lichaam. (ook een intentie die ik had gezet 😉 ) ik vond het echt een cadeautje aan mijzelf en raad het zeker aan!
Anke schreef op 1 augustus 2017 om 06:03:
Love connection . Ik had me lekker terug getrokken in de natuur. Ben op een rustig plekje gaan zitten. De eerste energie was voor mij duidelijk voelbaar. Schommelen, soms het idee dat er aan me getrokken werd of dat ik I een andere houding werd geduwd. Op een gegeven moment ben ik gaan staan. De energie werd nog meer voelbaar. Het leek alsof ik goed gezet werd. Duidelijk het gevoel dat ik meer geaard ben, door het zware gevoel in mijn benen. Werd er blij fijn, merkte dat er een glimlach verscheen op mijn gezicht. Dank je wel! Van anke
Vincent de Haan schreef op 24 juli 2017 om 20:01:
Lisette Ik vond het een aparte ervaring, mijn hart bonsde tot in mij hoofd en voelde lichte tintelingen over mijn lichaam. Ik had niet het gevoel dat ik een half uur op bed had gelegen, het leek maar een kwartiertje ofzo, heel apart. Ben nu erg ontspannen en zit lekker op de bank. Bedankt voor vanavond. Vriendelijke groet, Vincent
Anoniem schreef op 18 juli 2017 om 17:46:
Ik heb gisteravond voor het eerst meegedaan aan een channeling (Opheffen van Vloeken). Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Heb beelden gezien en emoties ervaren. Ik voelde me tegelijkertijd rustig, veilig en in goede handen. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren is de zeer goede begeleiding van Lisette. Voor aanvang van de sessie heette ze me in een mail welkom. Daarin beschreef ze ook duidelijk wat ik kon verwachten en hoe ik me het beste kon voorbereiden. Na de channeling ontving ik een mail waarin ze beschreef hoe zij deze had ervaren en stond open voor ervaringen van de deelnemers. Daags naderhand ontving ik een mail waarin beschreven is hoe de Engelen de channeling hebben ervaren. Wat een schat aan informatie krijg je en wat een fantastische begeleiding ontvang je van Lisette. Chapeau voor haar! Mocht je nog twijfels hebben? Laat ze varen en ervaar! Het is fantastisch!
Natasja schreef op 17 juli 2017 om 20:21:
Net een healing gehad \"opheffen oude vloeken\" hele mooie ervaring. Veel gevoeld. Blij dat ik dit heb mogen meemaken.
Ann Buyssens schreef op 26 juni 2017 om 20:09:
Inderdaad voor mij de eerste keer maar t gevoel was vrij sterk warmte tintelingen kou en de behoefte om te liggen waren duidelijk aanwezig k voel me vrijer en ontspannen Dank je
Miranda schreef op 12 juni 2017 om 20:08:
Vanavond heb ik voor t eerst meegedaan met de healing van Metatron. Eerder wel met andere avonden meegedaan en altijd wel wat gevoeld. Maar wat ik vanavond allemaal beleefd heb, pfff wat intens en heftig. Er waren momenten van intens verdriet, afgewisseld met verschillende vormen van onrust en bewegen. Voor mijn gevoel heb ik letterlijk van alles van me afgeschud. En als afsluiting zoals je schrijft een gevoel van geluk wat me helemaal opvulde, met een heerlijke diepe aarding. Ik twijfelde van te voren erg of ik vanavond mee moest doen, maar ben zo blij dat ik het mezelf gegund heb.
Mardi schreef op 9 mei 2017 om 20:28:
De healing met de Angels heb ik als zeer bijzonder ervaren. De channeling daarna heeft heel veel duidelijk gemaakt. Warm en duidelijk aangeraakt bedank ik Lisette en de Angels.
Willeke schreef op 1 mei 2017 om 20:16:
Dat was een heftige sessie vavavond. Voor het eerst meegedaan. Van hoofd tot tenen een enorme tintelingen en energie. Mijn handen en armen heel zwaar! Gebeurde echt van alles!! Lisette ontzettend bedankt voor deze ervaring!
Natasja schreef op 14 april 2017 om 08:11:
Hoi wauw gisteren mee gedaan met de kic-as en het was krachtig zo veel gebeurd en ik sta teurug in mijn kracht na dat ik een half jaar mezelf aant verliezen was en dit niet kon zien geven aan mezelf zie ik nu ik zag het al wel ma kon toch nog nie voor mezelf kiezen nu nu gaat dat wel gebeuren dankjewel lisette en al jou kracht en helpers liefs natasja
Miranda schreef op 8 maart 2017 om 14:31:
Elke keer als ik bij Lisette geweest ben voel ik me bijna als nieuw. Alsof ik letterlijk dingen los mocht laten, het voelt vooral heel bevrijdend en ik sta weer met beide benen op de grond. Het is elke keer weer een mooie, liefdevolle ervaring waar ik elke keer beter uitkom.
Chris schreef op 21 februari 2017 om 21:48:
Ik ben zeer onder de indruk van het werk van Lisette en heb ook het gevoel dat er daardoor veranderingen gaande zijn waardoor ik beter in mijn vel kom te zitten en weer zelfverzekerder wordt. Dank je wel.