Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Betty heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 11:06
Ik ben nu en aantal keer bij Lisette geweest, al na de eerste keer viel ik sneller in slaap sliep ook langer door. Door de reiniging van Lisette ben ik veel rustiger geworden, niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd. Een vreemde, maar zeer mooie en nieuwe ervaring voor mij.
Branda heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 11:04
Ik vind Lisette een vakvrouw.
Miranda heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 11:04
Lisette is een geweldig lief mens. Staat voor je klaar als je vragen hebt. En de healing sessies zijn zo fijn! Ik ben haar steeds weer erg dankbaar voor het geweldige werk dat ze doet.
Jenny heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 11:03
Eerlijke ondersteuning, je voelt het letterlijk , ik ben alvast een grote fan . De sessies die regelmatig plaats vinden , healing op afstand , eerlijk het werkt en geeft een enorm goed gevoel . Lisette, is eerlijk, zuiver een superlieve dame die haar werk ter harte neemt. Een super aanrader voor ieder die wat hulp en ondersteuning kan gebruiken Lieve groet Jenny
Dusanka heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 10:32
Uit nieuwsgierigheid mee gedaan aan een energetische sessie en wow wat een kracht en verschil ...deze week ook de kick ass sessie en de reiniging is nu al op diverse levels te merken ...ik slaap eindelijk weer goed en heb weer een rust in me die er lange tijd niet was ..... Dank Lisette je bent echt een Aardengel
Mardi heeft geschreven op 4 juli 2019 om 19:37
In de pauze op mijn werk lees ik dat er die avond een healing is met Aartsengel Michael en Lisette. Voordat ik het wist had ik geboekt. Toeval geloof ik al lang niet meer in, dit moest zo zijn! Er was een vraag vooraf om namen -en/of situaties op te schrijven van wie je een soort van los wilde komen. Ik had alleen 2 angsten eigenlijk, die best wel een invloed op mijn leven hadden. Een mooie sessie was het. En nu 2 weken later heb ik gemerkt dat er écht iets is gebeurt. Dus dank lieve Lisette en Michael, ik ben een gezegend mens!
Rosalien heeft geschreven op 2 juli 2019 om 17:51
Fijn dat er iemand is die je steun bied samen met de Engelen,als je er helemaal doorheen zit . ????????????????????????????
Chantal heeft geschreven op 23 juni 2019 om 10:56
Een aantal weken geleden besloot ik dat de knop om moest. Maar hoe?! Ik wilde duidelijk gezondere keuzes maken maar liep tóch steeds tegen iéts aan...bepaalde verleidingen. Al zeer snel dacht ik aan Lisette! Vol vertrouwen maakte ik een afspraak voor hulp bij afvallen!!! En daar ben ik nog dagelijks dankbaar voor. Na 4 sessies binnen 2 weken voel en zie ik écht resultaat. Ik kreeg last van maagpijn en darmen in de 1e week en de 2e week werd dat gelukkig minder. Bijna 2 kilo eraf en dat door het maken van gezondere keuzes én veel meer bewust! Ik neem écht nog wel iets uit mijn verleidingenrijtje maar doordat ik dat bewust doe geniet ik er veel meer van! Geen innerlijke strijd meer om iets lekkers te laten staan uit gewoonte of verveling, makkelijker nee zeggen als iets aangeboden wordt. We zijn er nog niet helemaal, bouwen rustig af en met hulp van Lisette en haar team zie ik het zeer positief tegemoet! Mijn dank is groot!!!
Miranda heeft geschreven op 28 mei 2019 om 18:10
Ik heb meegedaan met de grondingsweek als ondersteuning van herstel bij een burnout. Tijdens deze week heb ik me erg moe gevoeld, maar dit voelde wel als iets positiefs, kon me er makkelijk aan overgeven. Ik merkte dat ik helderder in mijn hoofd werd. Na de laatste sessie kan ik zeggen dat mijn ademhaling, die al jarenlang hoog zat, nu normaal was en dat gebeurtenissen waar ik normaal gesproken door uit het lood geslagen zou zijn me minder raakten. Ik kan veel sneller terugkeren naar mijn eigen kracht ipv dat ik meegesleurd word in emoties van anderen. Ook merk ik dat ik me makkelijker uit kan spreken over dingen waar ik normaal gesproken nog lang mee door zou blijven lopen. Ik sta dichter bij mijn eigen gevoel.
Steffanie heeft geschreven op 28 mei 2019 om 13:01
Hoi Lisette, Ik ben je, net als alle voorgaande sessies, enorm dankbaar. Ik laat het niet altijd merken maar dat wil ik bij deze toch even doen. Ik voelde gisteren de hele dag al iets gebeuren rondom mijn hartstreek, echter had ik pas einde van de middag besloten mee te doen met de love connection healing. Dit zelfde gevoel bleef gedurende de tijd tot na de healing. Ik vond het zo speciaal.. alsof er onbewust al van alles gaande was/in werking was gezet. Toen de healing begon, voelde ik het gevoel bij mijn hartstreek intenser worden en langzaamaan verlichtte het. Werd ook wat emotioneel op dat moment. Het is een niet te omschrijven gevoel maar fijn is het zeker. Ik voel me sinds de healing een stuk lichter én vrolijker! Ik loop al een tijdje met een nogal down gevoel rond, waarbij ik aan het uitzoeken ben waar het vandaan komt. Ik denk het nu te weten en dat geeft rust. Deze healing heeft daar zeer zeker een grote bijdrage aan gehad, alsof ik dit zetje net even nodig had. Ik kan met geen woorden omschrijven hoe dankbaar ik jou en alle andere ‘onzichtbare’ helpers ben. Lieve groet, S
Astrid heeft geschreven op 27 mei 2019 om 18:34
Ik heb mee gedaan met de grondingsweek. Ik voel me lichter en ben trots op mezelf, dat ik door jullie hulp me ook durf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven.... Dit kon ik voorheen niet.
Jacqueline heeft geschreven op 16 mei 2019 om 12:22
Even kleine update.  Ben inmiddels dat we bezig zijn met de sessies,​ gewicht verloren. Heb er nu 4 gehad. Stond toen we begonnen op 93,7 en vanmorgen stond​ ik op 92,8 kg. ???????????? En dat zónder te lijnen !! Je mag zelfs niet lijnen erbij. En ik heb gegeten waar ik zin in had. Heb zeker nog wel eens gesnoept,maar merk toch dat ik vaker bewuster nadenk wat ik uitzoek en/of eet... Maar ik merk ook dat ik in mijn hoofd niet meer zoveel met eten bezig ben. Ik kan het iedereen aanraden !! Ik merk dat ik na 3 jaar van 4x per nacht wakker worden, ook weer doorslaap en heel vast slaap. En dat ik meer energie krijg. Dat laatste is nog niet optimaal maar ik merk wel verschil. Ben superblij dat ik het gedaan heb ????
Jacqueline heeft geschreven op 9 mei 2019 om 21:09
Van avond voor het eerst meegedaan aan de sessie, het opheffen van vloeken. Het was heel bijzonder,mooi en fijn. Voel nu de energie door mijn benen stromen,heerlijk. Zeker aan te raden!
Monique heeft geschreven op 9 mei 2019 om 19:24
Ik kwam bij Lisette terwijl ik op de bodem van de put zat. Zij heeft mij zo goed geholpen. Na vijf behandelingen voel ik mezelf weer super. Ik beveel Lisette echt aan. Probeer maar eens een sessie en voel het verschil. Ik ben Lisette enorm dankbaar????
Nanda heeft geschreven op 6 mei 2019 om 19:34
Begin april heb ik mee gedaan aan de sessie het opheffen van vloeken uit vorige levens en/of dit leven. Een aantal dagen voor deze sessie voelde ik mij vreselijk down, onrustig, een steen die op mijn maag lag en dit bleef aanhouden. De dag van de sessie zelf zag ik deze sessie voorbij komen op fb en twijfelde enorm, maar op het laatste moment mezelf toch aangemeld. Na de sessie was ik niet meer down, enorme rust over mij heen en de steen op mijn maag was weg! Ik voelde mij zo enorm verlicht, dit is eigenlijk niet te beschrijven!! Ik voelde me héérlijk en dit bleef aanhouden. De channeling die ik daarna via mail kreeg en de volgende dag waren super! Ik had mezelf voorgenomen dat als deze sessie weer zou komen, ik mezelf weer zou aanmelden! Gelukkig is deze sessie over een paar dagen weer en ik heb mezelf al aangemeld! Ik kijk er weer naar uit! Lieve Lisette, nogmaals dank voor de sessie, de rust en de verlichting die ik daardoor heb mogen ontvangen!
Cinzia heeft geschreven op 4 mei 2019 om 19:52
I participated in several moon sessions and in each of them strong and different sensations. The first time I felt a warm flow of heat throughout my body that lasted even after the end of the session. I also participated in the Maria Magdalena session and this time I felt a flow of heat in the upper part of my body. At the end of each of them a general feeling of well-being and lightness. Thanks Lisette for all this and thanks thanks for giving me this beautiful experience
Natashja heeft geschreven op 26 april 2019 om 11:46
Ik beveel Lisette van More2Life zeker aan! Ik heb een pakket aan sessies geboekt en heb er nu drie gehad. Ik voelde me al na de eerste behandeling zoveel lichter. Ik ga momenteel door een uitdagende periode heen maar ik voel me gesterkt en gedragen. Je voelt gewoon dat Lisette en haar team aan t werk geweest zijn en er dingen op gang gezet worden, weer stromen. ????☀️ Ik ben je erg dankbaar en ga hier voorlopig nog even mee door! En ik hoop dat jij nog heel lang doorgaat met dit werk????????Liefs Natashja
Marlous heeft geschreven op 26 april 2019 om 11:45
Superblij ben ik met de edelstenen van Lisette! Binnen mum van tijd had ze mij advies gegeven en had ik ze al in huis. Een heel mooie engelenhanger en trommelsteen van labradoriet. Ze zijn prachtig. En ook heel mooi met liefde verpakt, echt een kadootje ????. Sinds ik de hanger om heb voel ik mij steviger staan, heel bijzonder. Net of ik engelenvleugels achter mij heb staan die mij steunen. Ook krijg ik inzichten hoe om te gaan met bepaalde situaties. De trommelsteen ligt nu onder mijn kussen, dat voelt als een stukje extra bescherming voor een fijne nachtrust. Ik ben er heel blij mee en ik ben dankbaar voor de steun van de edelstenen, van Lisette en de engelen ????.
Bianca heeft geschreven op 17 april 2019 om 18:35
Ik heb Lisette gevraagd mij te helpen met afvallen. Het snoepen los te kunnen laten. Wat heerlijk is het als je door de supermarkt kunt lopen en de appelflappen waar je normaal gesproken er toch een van meepikt, links kan laten liggen. Thuis bewuste keuzes kunt maken. Het is niet zo dat ik niet meer 'kan' snoepen, maar dat ik heel bewust tegen mezelf kan zeggen. "Heb je geen dorst ipv lekkere trek?' of 'Laat nou gewoon liggen". Het is allemaal nog vers dus ik hoop dat het blijft. De toekomst zal het leren.
Tilly heeft geschreven op 1 april 2019 om 19:23
Beste Lisette Tijdens sessie heb ik warmte en tintelingen op mijn hoofd en bij mijn slaap gevoeld. Met vriendelijke groet, Tilly