Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Marit heeft geschreven op 26 maart 2019 om 17:08
Tientallen jaren lang heb ik geworsteld met een shopverslaving. Dodelijk vermoeiend en eigenlijk nooit goed geweten wat de onderliggende reden was van deze verslaving. Totdat ik vorig jaar mijn eerste consult bij Lisette mocht ontvangen. De reden om naar haar toe te gaan was niet specifiek mijn shopverslaving maar had andere redenen. Pas later besefte ik me hoe alles met elkaar verweven was....Lisette zag mijn winterjas en maakte daar een compliment over. Ik wuifde het weg en antwoorde dat ik eigenlijk een koopverslaving had. Ah, antwoorde Lisette, je was aan het vullen! Vullen dacht ik? Wat bedoelt ze met vullen?? Al snel na de sessie werdt het antwoord mij duidelijk: ik heb tientallen jaren lang onbewust geprobeerd om de bodemloze put van onvoorwaardelijke liefde proberen te dempen met spullen. Kansloze exercitie natuurlijk. Direct na het eerste consult bemerkte ik bij mezelf dat de drang om te shoppen was verdwenen! Ik kon het bijna niet geloven na hier zolang mee geworsteld te hebben. Eindelijk verlost van die dwang die mij, naast heel veel geld, ook heel veel energie heeft gekost. Ik vind winkelen nu nog steeds leuk maar nu op een gezonde manier. Ik ben Lisette en haar team enorm dankbaar, dankjewel!
Maud heeft geschreven op 14 maart 2019 om 08:05
Individuele sessies ervaar ik echt als een cadeautje voor mezelf, elke keer weer ! Vooral als ik er volledig bij aanwezig kan zijn met m’n aandacht, want dan beleef ik het extra intens. Ondanks dat we heftige stukken aanraken en lostrillen, voelt het als een warm, veilig bad!
Nathalie heeft geschreven op 13 maart 2019 om 08:52
Ik heb een privé consult gehad bij Lisette voor mijn huisje waar ik nu ongeveer 2 jaar woon. Ik voelde me al een tijd niet prettig in mijn woning en in de wijk. Ik heb met kristallen gewerkt, salie, palo santo hout, etherische olien, bloemen, planten etc om de sfeer, de energie en de ruimte te verbeteren. Dit werkte voor een deel, maar ik bleef me niet fijn voelen in mijn eigen huis. Lisette heeft me op afstand geholpen en mijn huisje is nu een stuk fijner in energie! Wat bleek nu, zat er nog allerlei oude energie van de vorige bewoner waar ik als sensitief persoon last van had. De dagen na het consult heb ik al mijn meubels in de woonkamer verschoven en opnieuw ingericht. Ik voel me nu zoveel meer thuis in mijn eigen huis. Super bedankt en ik schakel Lisette en haar team zeker weer als ik weer verhuis naar een andere woning!
Anna heeft geschreven op 7 maart 2019 om 16:01
Ik ben vanaf september 2018 best heel intensief bezig geweest met energetische- en groepssessies. Had de afgelopen periode even behoefte om te ervaren wat er inmiddels allemaal was veranderd in mijn zijn. Het gaat heel goed met mij, heb stappen gemaakt, zowel mentaal als fysiek (meer energie). Was fijn om gisteravond mee te doen aan de Nieuwe Maansessie. Heerlijk. Heel bijzonder hoor hoe Lisette en team dit allemaal kunnen bewerkstelligen, ben er heel blij mee.
Yvonne heeft geschreven op 1 februari 2019 om 17:20
Ik heb meerdere keren meegedaan met verschillende sessies op afstand. Ik voel me er super goed bij en zit in een heerlijke flow! Dank je Lisette!
Anna heeft geschreven op 1 februari 2019 om 16:57
Sinds september 2018 volg ik sessies bij Lisette. Van wekelijkse individuele sessies, naar twee-wekelijkse, naar maandelijkse sessies en tussendoor verschillende groepssessies. Elke keer werd er een nieuw stuk opgelost en elke keer voelde ik mij meer mezelf worden. Ik heb veel meer eigenwaarde gekregen, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen op mijn gevoel en geef mijn grenzen beter aan gegeven! Heel veel positiviteit binnen een (relatief) korte tijd. En na deelname aan de laatste Grondingsweek zit ik ook veel beter in mijn energie. Hartelijk dank Lisette en gidsen voor het prachtige werk dat jullie doen en het resultaat voor mij. BrSC5
M heeft geschreven op 28 januari 2019 om 09:34
Ik ben nu al een tijdje bij lizette En ik voel me zelf verzekerder het afvallen gaat een stuk beter meer energie en minder hoofdpijn je bent een topper lizette
Georgette Biguzzi heeft geschreven op 20 januari 2019 om 10:58
Ik voel me een stuk lichter en energieker na de maan healing van vanochtend.Ik had dit echt nodig om dingen los te kunnen laten.dank je wel Lisette.
Djamiela heeft geschreven op 28 december 2018 om 21:30
Gister de sessie met Maria Magdelena gedaan. Wat een verlichting merk ik op. Op en top vrouwelijke energie wat ik voel, vrouwelijke schoonheid en meer veiligheid en gronding.
Vincenzo heeft geschreven op 21 december 2018 om 15:20
I Participated to the full Moon Session and the results have been beyond my wildest dreams. Thanks Lisette!!!
Jacqueline heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 21:22
Vanavond meegedaan met de volle maan sessie met thema loslaten... Veel losgelaten in gedachten ... Was heerlijk half uurtje. Heerlijk kunnen ontspannen. Voel me rustig. Aanrader. Dankjewel
Babs Ouwehand heeft geschreven op 3 oktober 2018 om 18:58
Wauw....!! Net meegedaan aan de healing Opheffen van oude vloeken....wat een ervaring en wat een opluchting in mijn lichaam !! Dank je wel, Lisette !
Maud heeft geschreven op 20 september 2018 om 19:33
Sinds 22 februari volg ik sessies bij Lisette. Van wekelijkse individuele sessies, naar twee wekelijkse, naar maandelijkse sessies en tussendoor verschillende groepssessies. Elke keer werd er een nieuw stuk opgelost, en elke keer voelde ik me meer mezelf. Er is een eigen waarde ontstaan, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen op mijn gevoel, angst voor insecten is flink afgenomen, grenzen worden beter aangegeven, mijn lichaam wordt steeds meer flexibel! Een hele lijst positiviteit binnen een (relatief) korte tijd ! En met de sessie van vanavond, tweelingzielen en tweelingmaatjes, voelde ik hoe de laatste muren rondom mijn hart werden weggehaald. Vrij van de blokkades die ik zelf of anderen me hebben opgelegd vroeger. Dankjewel Lisette en gidsen voor het prachtige werk dat jullie doen en de resultaten die het geeft ! ❤️
Esther de Bijl- Langen heeft geschreven op 28 augustus 2018 om 11:16
Lieve Lisette, wat n kracht, liefde en positieve energie kwam er vrij tijdens de healing voor t opheffen van vloeken, enz.. Dit keer voelde ik n soort oerkracht in mijzelf aangeraakt, t gevoel mijzelf meer te mogen laten zien, shinen! t Gaf me n sterk gevoel van zelfvertrouwen, wat ik vaak mis.. Er werd voornamelijk aan mijn hogere chakra’s gewerkt dit keer.. Ik voelde mijn ogen prikken en mijn kruinchakra tintelen.. Mijn stem tijdens t optreden was krachtiger dan ooit, dat is meer mensen opgevallen! Op weg naar huis, zag ik in de straten van Blankenberge n groot Wit Licht voor mij vliegen boven de straat, van links naar rechts en t verdween achter de huizen.. Ik liep daar met mijn man die op dat moment 54 jaar werd.. Verder was de straat verlaten.. Zou heel graag willen weten wat dat Witte Licht was en ik heb sterk t gevoel dat t met jouw healing te maken had.. Al met al: WAUW- wat n krachtige healing weer! Dankjewel❤️
Lydia heeft geschreven op 24 augustus 2018 om 08:56
Ik heb Lisette benaderd met de vraag of ze mij kon helpen met mijn suikerverslaving. Volgens haar viel daar wel wat aan te doen. Dit bleek het understatement van het jaar. Na de eerst sessie merkte ik al een verschil. Het koste me veel minder moeite om ongezonde dingen zoals drop of gebak af te slaan. Na 4 sessies voelde ik me sterker dan ooit. Ik snoep niet meer, voel me super door de gezonde voeding en het kost me geen enkele moeite om mijn favoriete snoepgoed links te laten liggen. Op naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht! Lisette, hier blijf ik je de rest van mijn leven dankbaar voor. Aan iedereen die hier ook mee worstelt; niet twijfelen, gewoon doen. Je leven wordt er zoveel prettiger door. Energetische schoonmaak is vele malen effectiever dan dat je het puur op wilskracht moet doen. Die wilskracht begeeft het op een bepaald moment en je frustatie groeit. Dit is iets waar je de rest van je leven de vruchten van plukt en niet alleen op gebied van voeding.
Lydia heeft geschreven op 24 augustus 2018 om 08:55
Ik heb Lisette benaderd met de vraag of ze mij kon helpen met mijn suikerverslaving. Volgens haar viel daar wel wat aan te doen. Dit bleek het understatement van het jaar. Na de eerst sessie merkte ik al een verschil. Het koste me veel minder moeite om ongezonde dingen zoals drop of gebak af te slaan. Na 4 sessies voelde ik me sterker dan ooit. Ik snoep niet meer, voel me super door de gezonde voeding en het kost me geen enkele moeite om mijn favoriete snoepgoed links te laten liggen. Op naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht! Lisette, hier blijf ik je de rest van mijn leven dankbaar voor. Aan iedereen die hier ook mee worstelt; niet twijfelen, gewoon doen. Je leven wordt er zoveel prettiger door. Energetische schoonmaak is vele malen effectiever dan dat je het puur op wilskracht moet doen. Die wilskracht begeeft het op een bepaald moment en je frustatie groeit. Dit is iets waar je de rest van je leven de vruchten van plukt en niet alleen op gebied van voeding.
Anonymous heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 21:02
Ik ben echt erg blij dat ik Lisette heb benaderd zij is echt zo goed. Ze is oprecht en eerlijk dat waardeer ik enorm. Ze heef me echt goed geholpen met de situatie waar ik nu in zit. Ik ben je er echt dankbaar voor. Dank je wel.
S. heeft geschreven op 17 juli 2018 om 08:15
Ik heb inmiddels meerdere sessies op afstand gevolgd, eerst was ik sceptisch, maar bij de eerste sessie merkte ik dat er zoveerl frustratie en verdriet was weg genomen. Ik had een zware periode gehad op werkgebied, wat mij heel diep gekwetst had. De ervaring was zo bijzonder, het voelde echt alsof iemand mij leidde. ik zag heldere lichten, voelde emotie los komen. Elke sessie geeft me meer kracht om mezelf weer terug te vinden, ik ben er nog niet 100% maar in vergelijking met een jaar geleden, voel ik me weer gelukkig en zelfverzekerder. Ik kan dingen los laten, kan mezelf beter uiten en merk dat ik weer behoefte en vertrouwen heb in nieuwe vriendschappen. Bedankt Lisette!
Yvonne heeft geschreven op 17 mei 2018 om 22:34
Ik heb meegedaan aan de healing met de energie van Aartsengel Metatron. Er is bij mij veel opgeruimd, ik voel me lichter en vrijer. De energie stroomt letterlijk door mijn lijf. Ik voel me heel krachtig en fijn! Bedankt!
Naoual heeft geschreven op 6 april 2018 om 12:31
Een heel bijzondere ervaring alsof ik letterlijk een wind voelde van aan de voeten tot over mijn rug heen , ik voelde echt engelenvleugels die rond me aan het werk waren.. lieve lisette je hebt een prachtige gave en dat je ng veel mensen mag gaan helpen ..ik voel me alleszinds gezegend door deze ervaring die echt zijn werk doet Dankjexxx