Voor kinderen is het leven soms maar ingewikkeld, vooral als je jong bent en open staat en nog bar weinig referentiekaders hebt. Hun belevingswereld draait vaak overuren. Vragen zoals; ‘Hoor ik hier wel?’ of ‘ Ik begrijp er niets meer van’ of ‘ Ik voel me boos en weet niet precies waarom’ hoor je vaak van kinderen.

Tijdens de kick-ass voor kids worden er energieën weggehaald die niet goed gefilterd zijn door je kind, waardoor hij of zij moeite heeft om bij zijn of haar eigen energie te blijven. Kinderen hebben heel wat energieën te filteren net zoals volwassenen, het verschil is dat wij inmiddels een referentiekader hebben opgebouwd. Het is soms een uitdaging voor een kind om een eigen identiteit te hebben als ze zelf nog niet weten wie ze zijn en ondertussen overspoeld raken door energie/prikkels/situaties van andere mensen. Kinderen zijn hier ontzettend gevoelig voor en pikken van alles op. Ook worden kinderen weleens als ‘druk’ bestempeld, dat kan ook zijn omdat ze zó open staan, dat ze álles meekrijgen wat er op dat moment gebeurt.

Waar heeft mijn kind last van?

Een kind weet nog niet goed wat van hem of haar is. Dus ook alle energieën die ze oppikken vanuit de omgeving zien ze als die van zichzelf. Hierdoor worden niet alle prikkels goed afgevoerd en is er uiteindelijk een negatieve opbouw in het energiesysteem, waardoor kinderen snel moe en prikkelbaar kunnen worden. Ze ontkomen er niet aan om op een gegeven moment te ontladen, dit doen ze door er uiting aan te geven door middel van van huilen, schreeuwen, negatieve aandacht/bevestiging vragen. Op dat moment begrijpt niemand waarom het kind op die manier reageert. Dit hoort bij een stukje bewustwording.

Slaapproblemen

Soms hebben kinderen ook moeite met slapen of huilen ze veel, er kan van alles aan de hand zijn. Een kick-ass healing kan helpen om het wat behapbaar te maken voor de kinderen (en voor de ouders natuurlijk). Voor ouders is het ook een uitdaging, want wat is er in godsnaam aan de hand? Kinderen zijn ook vaak de spiegel van de ouders, ook jullie energie kunnen ze overnemen en als hun eigen energie beschouwen (onbewust). Daarom is het ook goed voor ouders om aan zichzelf te blijven werken. Een energetische sessie kan hierin een goede optie zijn.

Prikkels

De prikkels die de afgelopen tijd nog niet verwerkt waren door allerlei situaties: school, vriendjes, etc, worden bij een sessie zoveel mogelijk weggehaald uit het energetisch veld van jullie kind(eren). De healing kan een paar dagen doorwerken. Iedereen reageert anders op een energetische sessie. Heb vertrouwen dat wat jouw kind op dit moment nodig heeft, dat hij of zij dat zal ontvangen. Het kan ook zijn dat je als ouder het een en ander hebt ervaren tijdens de sessie, dat kan komen omdat jullie energetisch verbonden zijn aan elkaar. Jullie kunnen energieën/emoties van elkaar oppikken. En op die manier kan het zijn dat jij als ouder healing ontvangt via je kind. Een groepssessie kan al een hoop doen, maar met een persoonlijk consult kunnen we jouw kind(eren) nog beter en specifieker ondersteunen.

Mijn werkwijze

Je zult verbaasd zijn over wat we samen kunnen bereiken. Natuurlijk krijg je tijdens een persoonlijk consult alle informatie over je kind die je nodig hebt, om hem of haar nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen. We spreken dan een tijdstip af, wanneer de energetische sessie op afstand zal plaatsvinden, daarna bel ik je op en vertel ik je al mijn bevindingen over jouw kind en wat er gebeurd is tijdens de behandeling om hem of haar weer terug te krijgen in eigen kracht. Uiteraard krijg je tips om jouw kind goed te kunnen begeleiden.

Ervaringen van anderen

“Voor mijn meisje van 4 een paar consulten gehad. Bleek dat ook deze mama er baat bij had. Duidelijk werd weer de band tussen mij en mijn meisje. Lisette is een fijne, warme vrouw. We hebben er veel aan gehad. Bedankt lieve Lisette. Mocht het nodig zijn weet ik je te vinden Xxx”
“Totaal 3 sessies gehad voor mijn dochtertje en zeker ook voor mij. Vertrouwen, leren, zien en verbeteringen merken waren de steekwoorden voor mij. Lisette doet wat moet gebeuren en gaf mij zo de handvatten die mijn dochtertje en ik nodig hadden. Lieve gevoelige vrouw waar ik echt respect voor heb. Dank jè wel Xx”
“Hoi lisette, ik wil je hartstikke bedanken voor alles wat je voor mijn zoontje Ties tot nu hebt gedaan. Hij is van een onrustige jongen die zich moeilijk kon concentreren op school en die vaak opstandig was verandert in een rustige jongen die veel lekkerder in zijn vel zit dan voorheen. Ook kan hij beter uit zijn woorden komen en praat meer over zijn gevoel.”

Voor meer informatie en reserveringen:

Maandelijks is er een groepssessie voor kinderen:

Tijdens de sessie voor kids worden er energieën weggehaald die niet goed gefilterd zijn door je kind. Waardoor hij of zij moeite heeft om bij zijn of haar eigen energie te blijven. Kinderen hebben heel wat energieën te filteren net zoals volwassen, het verschil is dat wij inmiddels een referentiekader hebben opgebouwd. Reserveren voor de groepshealing kan hier

Persoonlijk consult

Een consult van 50 minuten bestaat uit een energetische sessie en reading. U ontvang een energie-sessie van 30 minuten en even daarna wordt u gebeld en ontvangt u de reading. Een persoonlijk consult reserveren kan hier

Aanbieding

We bieden op dit moment een mooi pakket aan om je kind(eren) optimaal te kunnen ondersteunen, u bespaart hiermee 55 euro.
Wij bieden aan:
*4 privéconsulten op afstand t.w.v. 280 euro, waarvan er elke week 1 plaatsvindt.
*1 groepssessie t.w.v. 15 euro op afstand voor kinderen.
De aanbieding kan hier worden gereserverveerd