horloges

– ‘Ik zie een horloge, ik zie er niet 1, maar een heleboel. Waarschijnlijk van een verzamelaar. Herken je dit?’
– “Ja, mijn vader was een hele grote verzamelaar. We zijn nu nog bezig om alles te ordenen”.
– ‘Hij laat weten, dat je echt dingen weg mag doen, het is niet zo dat als je dingen weggooit, dat je dan je vader afwijst. Hij hecht er nu geen waarde meer aan. Hij zegt wel dat er nog een oude fiets staat, die opgeknapt mag worden. Hij legt uit dat je er iemand heel erg blij mee zou kunnen maken. Herken je dat?
– “Ja, er staat een oude racefiets, die opgeknapt moet worden, van een goed merk”.
– ‘Mensen die van wielrenner houden, die zouden hier heel blij van worden’.
– “Dank je wel. Ik herken het en ben heel blij dat ik echt spullen weg mag gooien”.
 
Wil je ook een consult op afstand of hier in de praktijk in Hoorn? Neem dan contact met me op door een mail te sturen naar info@more2life.nl

the hills

-‘Ik zie een aantal huisdieren bij je moeder. Een aantal katten, maar ook een hond! Klinkt dat gek?’
-“Ja! Hoe kan dat nou? Is hij nu al bij haar? Wat fijn om te horen. Ook dat mijn kattenkinderen bij haar zijn”.
Met verbazing en een open mond zit de aardige mevrouw tegenover mij.

Opeens getetter in mijn oor:
“THE HILLS ARE ALIVEEEEEEEE, WITH THE SOUND OF ….”
Ik begin heel hard te lachen. Wat is dit nu weer? Ik zie een vrouw rondhuppelen tussen de bergen, als in de scene van The Sound of Music. Heel bijzonder. Hoe ga ik dit nu weer vertalen, denk ik. 😉

-‘Uhm…Je moeder geeft aan dat ze altijd zichzelf heeft weggecijferd en zich overal druk om maakte, herken je dat?’
-“Ja”. (heel verhaal)
-‘Nou, ze wil je nu laten weten, met een zeer specifiek beeld en aardige zangstem, dat ze zich voelt als die spring in het veld van The Sound of Music”.

De mevrouw begint nu ook hard te lachen. Altijd leuk.
-“Die film! Dat was haar lievelingsfilm! God, die hebben we toch wat afgekeken samen. Dank je wel”.

Later mailde de mevrouw mij:

Ik ben zo heel erg intens gelukkig dat ze bij mamma zijn. Zo blij ben ik met deze informatie dat ik er de hele dag aan denk. Nogmaals dank hiervoor want dit geeft me zo een enorme liefdes gevoel en geluk dat ze dit heeft verteld en dat jij dat aan mij heb mogen vertellen. Ook rust met deze bevestiging. Had ik je al verteld dat mijn moeder een grote Maria vereerster was, volgens mij heet de dame in de film ook Maria.

Wil je ook een consult op afstand (gedeeltelijk telefonisch) op in de praktijk in Hoorn? Maak dan een afspraak via info@more2life.nl

 

indiaan

Het was weer een wonderlijk tafereel, de mevrouw lag op de behandeltafel en we waren met z’n allen aan het werk om haar opnieuw in contact te brengen met haar innerlijke kracht. En met z’n allen bedoel ik mezelf, de mevrouw die op de behandeltafel lag en de gidsen en begeleiders van de andere kant van de sluier. Het was megadruk in de kamer. Ze waren allemaal hier om haar te ondersteunen om haar angsten los te kunnen laten. Er gebeurde energetische een hele boel om haar heen en ik zag haar elfenvleugels, zoals altijd mooi langs haar lichaam rusten.

Maar dat was niet het enige dat ik zag bij haar, ik zag dat ze ook drakenvleugels had, die waren mij nog niet eerder opgevallen. Ze waren nu beter zichtbaar, omdat dit onder andere de kracht is, die haar kan gaan helpen om door te pakken, om in actie te komen. Ik keek nogmaals verder en zag een indiaan, die haar angsten in trilling aan het los trommelen was. Ik vertelde het haar en ze reageerde enthousiast: “Ik had aldoor al het idee dat er een indiaan bij me was! Wat heerlijk deze bevestiging!”.
Ik zag direct dat ze door het lostrillen van de angst, dat haar aarding direct beter op gang kwam. Zelf zag ze ook de kleuren: roze, groen en geel. De kleuren die heel duidelijk aangeven, dat ze liefdevol zichzelf mag gaan dragen en dat de tijd van verandering op een positieve manier is ingezet. Ze kwam blij en dankbaar van de behandeltafel af. Ze voelde veel meer ruimte om zich heen en dat is heerlijk. Volgende week gaan we samen verder om de boel op te schonen.
Zit je er zelf ook over na te denken om een consult te boeken? Gewoon doen! Hartstikke leuk! Ik geef consulten op afstand en bij mij in de praktijk in Hoorn. Je kunt mij het beste bereiken via info@more2life.nl
Groetjes,
Lisette Berkeveld
www.more2life.nl

———————————

Hoe kan dat?!

Ik had samen met de mevrouw een tijdstip afgesproken over wanneer de energetische sessie zou gaan beginnen. Tijdens de sessie viel mij van alles op aan het energiesysteem, ik maakte schoon en haalde weg wat er weg mocht, zodat ze weer lekker in haar vel kwam te zitten.

Na de sessie belde ik haar op om mijn bevindingen te vertellen en om de kaarten voor haar te leggen. Toen de mevrouw de telefoon opnam was het eerste dat ze zei:
– “Lisette, hoe kan dit?
– Wat bedoel je precies?
-“Ik had al een paar dagen last van hoofdpijn en nekklachten en toen ik net 5 minuten lag en jij begon, wat het gewoon in één keer weg!”

Zelf vind ik het ook nog steeds wonderbaarlijk hoeveel er mag gebeuren via de sessies die ik geef, maar dat het goed werkt, is een ding dat zeker is! 🙂

Groetjes,
Lisette

energie-bij-hoofd2

“Lisette, ik wil eigenlijk wel weten wie mijn gidsen zijn. Zou jij eens voor mij kunnen kijken?” vraagt de mevrouw die inmiddels op de behandeltafel ligt.
-‘Ja, dat kan ik wel’ zeg ik. ‘Ik zal eens kijken of ik iets voor je door mag krijgen’.

Het is voor mij ook altijd spannend om te kijken wat er gaat gebeuren. Ik wil absoluut niet dat er dingen verzonnen worden, dus ik ben altijd erg voorzichtig met het uitspreken van de beelden die ik zie. De beelden verschijnen, ik zie een kat, dus ik vraag:
-‘Heb je een huisdier gehad?’
-“Ja, een kat, jeetje wat leuk!”
Ik glimlach, want ik ben natuurlijk niet tevreden en kijk verder naar de beelden die verschijnen.

Er verschijnt een molen, het is zo specifiek dat ik aarzel om het hardop uit te spreken. De molen verandert ook weer in een kindermolentje, die draait op de wind. Voor mij een teken dat het gaat om iemand die ze vanuit haar jeugd kent, dus ik vraag:
-‘Ken je misschien iemand uit je jeugd die ergens heeft gewoond waar een molen staat?’
-“Ja! Wow! Mijn grootouders hebben in een dorp gewoond waar een molen stond, zelfs in de straatnaam komt het woord Molen voor. Kippenvel!”.

De warmte die ik voel van opa naar zijn kleinkind is prachtig. Opa was lief en zorgt nog steeds voor zijn oogappel. Ondertussen liet hij nog een paar specifieke dingen zien, waardoor het overduidelijk was, wie hij was.

 

Wil je ook een consult? Je kunt mij bereiken via info@more2life.nl

molen
Gidsen
“Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wie mijn gidsen zijn”, vraagt de mevrouw die op de behandeltafel ligt.
‘Nou, dan gaan we daar toch meteen even naar kijken?’, zeg ik geamuseerd. Het is voor mij ook superleuk om vragen te krijgen, want wat het antwoord zal zijn, dat is altijd een soort van ontdekkingsreis en daar hou ik wel van. Een soort van Indiana Jones, in vrouwelijke versie natuurlijk.Ondertussen stem ik mij af en ontvang de beelden die ik daarna uitspreek: ‘Het klink misschien een beetje apart, maar ik zie geometrische vormen, in basiskleuren, het lijkt wel hamertje tik van vroeger…zegt jou dat iets, want ik kan het niet plaatsen’. Ze begint te lachen: “Mijn kleuterschool heette Hamertje Tik”. Oké, het is dus iemand die je kent vanuit je kleutertijd, iemand die dát dus weet, maar wie is het dan? Ondertussen kijk ik verder naar de beelden. Een beetje meer duidelijkheid mag wel.

Ik zie een muziekdoos verschijnen en als de doos opengaat, dan komt er een ballerina op de voorgrond te staan. Natuurlijk vertel ik dit aan haar en ze reageert enthousiast: ‘Ja, die hadden we vroeger!’ Om eerlijk te zijn, vind ik het allemaal leuk, maar ik weet nog steeds niet wie het is! En daar gingen we wel voor, dus ik kijk verder. Ik zie een oude vrouw voor mij, ze laat twee gezichten zien. Ze is vrolijk en gezellig, maar in combinatie met een man is ze nogal nors. De mevrouw op de tafel herkende de persoon: “Dat klopt! Dat is mijn oma!” Ze feliciteert je alvast met je verjaardag, want ik zie slingers. “Ja! Ik ben bijna jarig”, zegt ze.

Zij blij, ik blij! 🙂 <3

Wil je ook een consult ontvangen? Dat kan! Je kunt mij bereiken via info@more2life.nl

1013083_548418381885431_1162279402_n


Slaapproblemen
 
‘”Liset, wat ik ook doe, ik kom niet goed in slaap en als ik slaap, heb ik het idee dat het zeer onrustig is. Eigenlijk wordt ik ontzettend moe wakker en ik hoop dat jij me kunt helpen”. Terwijl de vraag wordt gesteld, voel ik dat mijn hart een sprongetje maakt, want ik heb ervaring met het oplossen van dit probleem. Er zijn al een aantal mensen in mijn praktijk geweest die nu inmiddels slapen als roosjes. Natuurlijk vertel ik dit haar, met een kleine slag om de arm, want wat als dit de uitzondering is? We beginnen met de behandeling, op afstand in dit geval. We spreken af dat de klant mij de volgende dag laat weten hoe de nacht is verlopen. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag open ik mijn mailbox en lees daar de zeer enthousiaste mail. “Er is sinds tijden goed geslapen”. Weer gelukt! Goed slapen, betekent meer vrolijkheid, meer energie en meer focus! Klant blij, ik blij! <3
 
Heb je ook last van slaapproblemen? Deze klant was er na 1 behandeling vanaf! Je kunt een consult op afstand aanvragen via info@more2life.nl

117914_1241008365_large

‘Als je moeder overleden is, dan heb je weer écht contact met haar’.

Dat waren de woorden die ik een paar weken geleden tegen een lieve klant van me zei. Haar moeder was zwaar dementerend, aardig op leeftijd en het echte herkenbare contact was helemaal verdwenen. Tijdens het consult liet het hogere bewustzijn van haar moeder mij weten, dat ze binnenkort weer goed contact zou krijgen met haar dochter, en dat ze daar erg naar uit keek.

Een paar dagen later hoorde ik dat haar moeder overleden was. Natuurlijk is het ontzettend verdrietig om dit hele proces mee te moeten maken, van een dementerende ouder. Het afscheid is een ontzettend lang proces en om een ouder te zien veranderen tot het punt dat hij of zij je niet meer herkent, moet vreselijk zijn.

Toen de mevrouw weer op consult kwam, kwam haar moeder vrolijk door en praatte met humor en sprankeling in haar energie. Eindelijk was haar moeder weer haarzelf! Ze liet zich een stukje jonger zien, vol van energie. Ze vertelde dingen die ze niet kon weten en liet heel duidelijk weten, dat ze aan de andere kant niet meer ziek was. Dat ze het heerlijk vond dat ze weer zo gezellig onderdeel kan zijn van het gezin. De mevrouw voelt haar moeder ook en ervaart het ook op dezelfde manier. Prachtig!

Groetjes,
Lisette

10487452_690204751076478_3343409058408516409_n

 

 

We maken allemaal situaties mee in ons leven, waarin we ons onveilig voelen. De eerste kennismaking met dit soort ervaringen vinden plaats in onze kindertijd. Wat er dan gebeurt in het energiesysteem is het volgende: Een deel van jouzelf maakt zich los van de grond en verhuist naar boven, ergens boven of in het hoofd. Dit noemen we ook wel het ‘overlevingsmechanisme’. Als dit systeem vaker in werking is getreden, kan het zijn dat je je wat zweverig gaat voelen, moe en minder gefocust. Veel mensen weten niet dat de reden van hun klachten voortkomt uit dit proces.

Hieronder lees je wat we eraan kunnen doen:

Een mevrouw komt de praktijk binnengelopen. Ze vertelt: ‘Ik ben de laatste tijd zo moe en ik heb ook een aantal angsten. Om eerlijk te zijn, weet ik het gewoon allemaal niet meer zo goed’. Ik vertel haar dat ik blij ben dat ze de stap heeft genomen om actie te ondernemen, naar een prettiger leven. Want dat is wat het resultaat gaat zijn, van de consulten die ze gaat ondergaan. Na een kort gesprekje, mag ze op de behandeltafel gaan liggen. Het is voor mij vrij snel duidelijk wat er gaat gebeuren en al snel krijg ik de beelden door, terwijl mijn handen haar energiesysteem in balans beginnen te brengen.

Voor mij zie ik een meisje in vervuilde kleding, ze is schuchter en staat in het donker met even een spotlightje op haar gericht. Ik loop naar haar toe en vertel haar dat het nu veilig is, dat er beter voor haar gezorgd gaat worden, door haar volwassen zelf. De mevrouw die op de behandeltafel ligt, komt in de beelden die ik zie bij haar staan, in het begin nog wat ongemakkelijk maar al snel pakt ze de hand van haar jongere zelf en ze nemen samen de stap naar de toekomst. Mijn ‘blik’ zoemt weer uit naar de werkelijkheid in de kamer met de behandeltafel. Ik zie dat het meisje met de vervuilde kleding haar plek heeft ingenomen, ze is nu net zo groot als de persoon die op de tafel ligt. Ze heeft de keuze gemaakt om volwassen te worden. Haar kleding is nog niet schoon of afgedaan, maar ze gaan nu samen de confrontatie aan om de angsten te overwinnen. Het is prachtig om te zien. Dit gedeelte van haar reikt weer tot de grond, ze is bereid om weer te gaan voelen en verantwoordelijkheid te nemen voor haar leven.

Wat er nu gaat gebeuren is dat er situaties gecreëerd gaan worden, waarin ze wordt uitgedaagd om werkelijk te gaan staan voor wie ze is. En daar zullen we haar bij gaan begeleiden. Ze zal haar energie, focus en zelfvertrouwen gaan terug krijgen. Ik ben dankbaar dat ze deze stappen maakt, het maakt mijn werk, het allerfijnste werk dat er is.

Ben jij er ook aan toe om op te ruimen en je volledige potentieel te leven? Maak dan een afspraak via info@more2life.nl Je bent ook welkom voor een consult op afstand, dat houdt in dat je de behandeling thuis ontvangt.

Groetjes,
Lisette

zomerjurkjes-meisjes-kledingcollectie-zomer2016-girlslabel-620x350

Soms maken we dingen mee in het leven die een flinke indruk kunnen achterlaten in ons energiesysteem. Het kan er zelfs voor zorgen dat we bepaalde gedragspatronen gaan vertonen met het doel om onszelf te beschermen. Dit gaat meestal een paar jaar goed, totdat je doorkrijgt dat dit beschermingsmechanisme helemaal niet meer in je voordeel werkt. Het werkt juist in je nadeel. Tijdens een consult is het mogelijk om de lading van de negatieve opgedane ervaring weg te halen. Dit merk je direct in je gedrag.

De mensen bij wie de lading is weggehaald hoor ik vaak dingen zeggen als:

‘Ik reageerde veel positiever dan normaal!’
of
‘Ik dacht bij mezelf, zeg ik dat? Echt geen angst, geen schaamte, heerlijk’.

Dit is logisch, want de lading is weg, dus je kunt vanuit gevoel proberen te linken aan oud gedrag, maar als die energie weg is, dan kun je niet anders dan op een andere manier reageren.

Loop je ook ergens tegenaan, waar je vanaf wil? Neem dan contact met me op via info@more2life.nl of via een privébericht op deze pagina.

Groetjes,
Lisette

inspiration-quote-stars-teenager-post-Favim.com-2173992

Ze loopt elke keer tegen dezelfde soort mannen aan en elke keer geeft ze haar kracht weg, waardoor ze het contact met zichzelf verliest. Daar is ze klaar mee. Punt!
Dus wat doet ze? Ze maakt een afspraak voor een consult om dit thema eens goed aan te gaan pakken. Ik heb dit soort problematiek vaker aan de hand gehad en mijn ervaring is, dat als je je energie veranderd door middel van de consulten, dat je werkelijkheid verandert! Tijdens deze behandelingen wordt je energetisch systeem schoongemaakt van alle oude overtuigingen die je bent gaan geloven over jezelf. Dit zijn vaak ouder/kindstukken en delen van jezelf die zich ondergeschikt voelen aan gelijkwaardigheid in een relatie.

Los dit op en je lost je ‘probleem’ op. Doordat je energie op een positieve manier verandert, doordat je jezelf wordt en je in je kracht VOELT staan, trek je andere partners aan. Partners die je aanvullen, waar je een liefdevolle en gelijkwaardige relatie mee kunt aangaan. Wil je ook een afspraak maken voor een consult? Dan kun je mij bereiken via info@more2life.nl

Groetjes,
Lisette

actie

 

De mevrouw komt binnen in de praktijkruimte en vertelt dat ze last heeft van hoofdpijnen, rugklachten en dat ze een pijn heeft aan de linkerkant van haar lichaam. Ik vraag of ze langs de huisarts is geweest. ‘Ja, maar ze konden geen aanleiding vinden voor mijn klachten’, zegt ze. Ze geeft ook nog even tussen neus en lippen aan dat ze zwarte vlekjes ziet in haar ooghoeken.

‘Oké, dan gaan we aan de slag’, zeg ik. ‘Wat je ziet aan zwarte vlekjes, dat is op dit moment jouw eigen energieveld, maar we gaan het weghalen’.Rustig gaat de mevrouw liggen op de behandeltafel, op de achtergrond klinkt een rustig muziekje. Als eerste wordt ik door mijn begeleiders naar haar hoofd gestuurd. Met trekkende bewegingen haal ik in energievorm daar een aantal dingen weg. ‘Hey! Mijn hoofdpijn verdwijnt!, hoor ik haar zeggen. Ik grinnik en zeg: ‘Mooi hé?! Hoe dat werkt’.

We gaan verder met de behandeling. Er wordt via haar voorhoofd een roze energie toegevoegd die via haar nek, haar ruggengraat doorstroomt en al haar chakra’s vult. Ze zegt: ‘Wat gebeurt er nu, want ik voel van alles stromen langs mijn ruggengraat en mijn rug voelt veel beter aan’. Ik voel zoals altijd dankbaarheid, voor het werk wat ik mag doen.Even later wordt ik naar haar linkerzijde begeleidt en voel daar een grote bal zitten. Er worden coderingen overheen gegooid en langzaamaan kan ik het weghalen. Het wordt een dimensie onder ons afgevoerd. Ze moet lachen. ‘De pijn gaat weg! Ik voel het gewoon weggaan!’ O! En ik zie nu trouwens allemaal roze vlekjes in mijn energieveld, de zwarte zijn weg!

Je kunt je voorstellen dat ze tevreden de deur uit is gegaan en mij achterliet met een grote grijns op mijn gezicht.

Wil je ook een consult? Dan kun je mij bereiken via info@more2life.nl

Groetjes,
Lisette

_MG_8610

 

De mevrouw die net op consult kwam, was met de auto uit Rotterdam naar me toegekomen. Het is een leuke en aardige mevrouw. We praatten wat met elkaar over hoe het met haar gaat. Tussendoor stel ik wat vragen over hoe ze de dingen ervaart en bekijkt. Het is fijn om op deze manier informatie uit te wisselen.
Tussen neus en lippen door geef ik haar de bevestigingen en de antwoorden die ze nodig heeft. Ze hoeft geen vragen te stellen, want de informatie stroomt goed door, alsof het universum van te voren wist waar ze voor kwam.

‘Zal ik de behandeltafel even klaarzetten?’, zeg ik terwijl we een laatste slok van ons kopje thee nemen. Ze knikt instemmend en gaat rustig op de behandeltafel liggen, met haar hoofd rustend op een zacht kussen. ‘Adem even een paar keer rustig in en uit, zodat je alvast wat spanning los kunt laten’. De mevrouw ademt een paar keer goed in en uit en doet haar ogen dicht.
Tijdens de behandeling wordt haar energetisch systeem behoorlijk in trilling verhoogd. Ik loop een paar keer om haar heen om de energietoevoer te begeleiden. De energie die haar licht dimde wordt letterlijk los getrild. Dit gebeurt op verschillende plekken in haar systeem, namelijk bij haar hoofd, borstgebied en de maagstreek. Het is een hardwerkende vrouw met weinig tijd voor zichzelf en dat heeft zijn weerslag op haar energiesysteem.

Nadat het half uur voorbij is, pak ik zachtjes haar schouder vast. ‘Je mag langzaam weer terugkomen…’, zeg ik tegen haar. Rustig doet ze haar ogen weer open en ze zegt; ‘Dit was geweldig, Lisette. Ik heb zoveel gevoeld! Het was alsof er van alles los werd getrild bij mijn borstgebied. Het was echt heerlijk’. We hebben allebei een glimlach op ons gezicht, want we wisten dat het klopte wat ze me vertelde. Het was precies wat er gebeurd was.

Na de behandeling zitten we nog even aan tafel. Ik leg nog even de kaarten voor haar, puur om de informatie te bevestigen die we met elkaar hebben gedeeld tijdens het consult. We lachen, omdat het allemaal zo kloppend is. Met een dikke knuffel nemen we afscheid van elkaar. ‘Tot de volgende keer!’

<media