Reviews

Lees hieronder vele reviews van de afgelopen jaren, vanaf heden wil ik jullie vragen via Google Reviews jullie ervaringen achter te laten, ga naar More2life reviews in Google om je review toe te voegen.

Desiree
Lisette en haar team zijn bezig mij terug in mijn kracht te zetten na een relatie te hebben overleefd met een narcist. Ik wist niet meer wie ik zelf eigenlijk nog was. Proces was niet makkelijk en nog steeds komen er dingen terug op mijn pad die me triggeren ..maar weet ze beter te hendelen en te tackelen .
Gea
Wat ben ik dankbaar voor Lisette en haar team. Ik heb nu een aantal sessies gevolgd, en ervaar steeds meer rust en vind mijn eigenwaarde terug. Ik merk dat ik veel ballast ben kwijtgeraakt en steeds meer in balans ben. Ik kom weer dichter bij mezelf, en voor mij het belangrijkste...ik voel weer liefde en het feit dat ik mag genieten van het leven! Ik kan niet met woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben! Ik kan het echt iedereen aanraden!🙏💕✨
Arthur
"Al jaren krijg ik coaching en healings van More2Life. Het heeft voor mij een hele grote bijdrage geleverd om meer rust, helderheid en energie te ervaren in het dagelijks leven. Ik heb meegedaan aan verschillende sessies op afstand maar ervaar de meeste impact tijdens de Grondingsweek. Vanaf het begin doe ik elke Grondingsweek mee. De eerste waren echt pittig, er kwam veel naar boven maar na de Grondingsweek voelde ik altijd meer rust en ruimte. De Grondingsweken zijn nu veel rustiger maar er komt nog altijd shit omhoog. In de online-coaching buiten de sessies weet Lisette altijd de juiste leerprocessen te benoemen. Dat doet ze op een nuchtere manier zonder zweverige praatjes. Ik ben dankbaar dat More2Life op mijn pad is gekomen want het heeft mij op allerlei fronten verrijkt. Dank je wel Lisette, veel liefs Arthur"
Marlou schreef op woensdag 13 september 2023:
"Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de hulp die ik ontvang. Het geeft mij veel inzicht, ruimte en groei. Ik kan niet anders dan het van harte aanraden om eens een privé consult te boeken."
Francoise Coudere schreef op dinsdag 12 september 2023:
"Ben zeer dankbaar voor de gekregen sessies. Ze brengen mij beetje bij beetje terug in mijn kracht. Dank je wel ♥️"
Veronique schreef op zaterdag 9 september 2023:
Enkele weken geleden rode jaspis en tijgeroog gekocht (kreeg rode jaspis als armbandje omdat er geen losse steen meer was. Hoefde geen meerprijs te betalen. Erg sympathiek!). Ik voelde al snel het effect van aarding waarvoor ik deze stenen ook had aangeschaft. Overdag draag ik de tijgeroog in mijn broekzak en 's nachts onder mijn kussen. Slaap een stuk dieper.
Albertine schreef op zaterdag 9 september 2023:
Allereerst gaat mijn dank uit naar Lisette en haar lichtteam. Na een groepssessie ervaar ik vaak veel emoties, maar merk ook dat ik hierdoor sterker wordt, en heldere beslissingen kan nemen. Ik verneem erg veel warmte en liefde van Lisette en haar lichtteam ❤️🙏
Djamiela schreef op vrijdag 8 september 2023:
Door de groepssessies van Lisette merk ik dat ik versneld door mijn proces heen ga, soms voelt dat meteen lichter en soms gebeurd er van alles waardoor ik weer een stukje kan groeien. Erg magisch.
Desiree schreef op vrijdag 8 september 2023:
"Kom uit de grondingsweek van lisette en haar team. Deze was pittig maar zeer verhelderd voor mij. Ik werd echt figuurlijk de grond ingeduwd. Dit was nodig na een heftig transformatie proces Ik voel me weer rustiger in mijn lijf en na de groepsessie van gisteren weer stuk helderheid gekregen . Met dank aan Lisette en haar team Desiree"
Jolanda schreef op vrijdag 8 september 2023:
Lisette is een lieve en warme vrouw. Ze heeft ons gezin, ieder op z'n eigen manier, een stuk positiever in het leven laten staan. Bij de allereerste sessies was ik angstig en een beetje sceptisch en dacht: het zal wel maar wat ben ik blij dat ik sprong in het diepe heb gewaagd. Een wereld van verschil in de positieve zin. Ben Lisette nog steeds dankbaar dat ze op ons pad is gekomen. Een echte aanrader
Babs Ouwehand schreef op donderdag 24 augustus 2023:
"Lieve Lisette en Lichtteam, Dank voor deze nogal heftige sessie van vanavond, ik ging lekker op mijn bed liggen en werd meteen als een magneet aan het matras vastgezet, het niet kunnen bewegen was een vreemde ervaring, tegelijkertijd voelde ik mij steeds lichter worden terwijl er van alles in mijn lichaam gebeurde, koude voeten, warme buik, tintelingen in mijn nek....wauw!! Blij dat ik dit heb gedaan, het was nodig!! Nogmaals mijn oprechte dank, liefs Babs"
A. Wiersma schreef op woensdag 23 augustus 2023:
Via Facebook een edelsteenadvies ontvangen. De edelsteen Aquamarijn voor bescherming en troost is dan ook degene, die ik heb besteld. Deze mooie edelsteen doet wat ie belooft: geeft mij rust, terwijl ik hem vasthoudt. Ik ben dan ook zeer tevreden:-)
Hettie schreef op vrijdag 11 augustus 2023:
"De laatste gekochte edelsteen is prachtig (eigenlijk de hele verzameling edelstenen die ik gekocht heb bij jou zijn prachtig) Als sieraad draag ik ze erg graag… elke dag kies ik er een uit op mijn gevoel! Je vraagt naar de laats gekochte edelsteen de Amazoniet een armband die ik graag om heb ervaar best wel rust en vertrouwen. Hele fijne dag ben ontzettend blij dat ik jou en jouw team heb mogen leren kennen. Liefs Hettie"
Cora schreef op vrijdag 11 augustus 2023:
Ik reageer al tijden sterk op de werking van edelsteenhangers. Heb dus al meerdere geprobeerd, soms met onverwachte slechte ervaringen, soms ook met fijne, maar toch niet het complete gevoel voor mij. Lisette gaf me het advies om een bergkristal dubbeleinder aan te schaffen. Ze heeft een prachtig mooie steen opgestuurd. Het duurde een paar dagen voor ik het complete gevoel kreeg van de steen, maar sindsdien echt fan. Deze steen heeft een heerlijk zachte energie en zorgt dat ik me zowel geestelijk als lichamelijk beter in balans voel. Erg bedankt Lisette! Geweldig zoals je kon invoelen wat ik nodig had.
Susan schreef op vrijdag 4 augustus 2023:
"Enige tijd geleden heeft Lisette voor het eerst de week met Aartsengel Michael georganiseerd. Ik zat lekker in mijn vel en besloot mee te doen. Elke dag hebben we gewerkt aan het loslaten van hardnekkige, oude stukken en patronen. We ontvingen dagelijks een behandeling en steeds werden dezelfde stukken uit een andere laag van ons energetisch systeem getrokken. Soms was ik wat emotioneel en moe. Maar al met al viel het me best mee. Ik kreeg het besef (of de boodschap) dat deze stukken al heel, heel lang onderdeel van mij uitmaken, dat het niet zo maar weg zal zijn. Door deze week te doorgaan werd het zo herkenbaar geworden hoe deze stukken voelden. En dat ze er alleen maar zijn om mij te beschermen. Ook al was dat niet nodig. Ik begrijp nu wat ze bedoelen met vrienden worden met je eigen demonen. 2 Weken geleden kwam er weer zo’n oud stuk omhoog. Het was zo herkenbaar. Ik heb voorzichtig kleine stappen gezet, om mezelf hier weer uit te krijgen. En in plaats een lange periode machteloos drijven, heeft het uiteindelijk maar een dag of 5 geduurd tot dat ik me weer goed voelde. Ik ben dankbaar, blij en ben weer nieuwsgierig naar de toekomst."
Marjolein Knijn schreef op donderdag 13 juli 2023:
Prachtig. Elke sessie en elk consult zit vol met lessen, aanreikingen, sleutels, die ik lang niet altijd doorgrond, het zijn er ook altijd zoveel, en dat allemaal met bakken liefde, dat voel je. Steeds opnieuw kadootjes waar je weken over kunt doen om uit te pakken. Ik ben zo dankbaar en heb zoveel respect voor al het werk wat Lisette verricht! Dank!
Cora schreef op donderdag 13 juli 2023:
Ik had het geluk geselecteerd te worden in een demo. Lisette had meteen heel veel knelpunten goed. Ze is aan de slag gegaan en voelde het trekken uit mijn kruin chakra. Een soort spiraal, in mijn visualisatie voelde het als een tornado. Dit ging de volgende dag nog door in een soort vibreren, trilde ook in mijn oren. Wat ontzettend krachtig, er is heel veel in gang gezet en muren neergehaald. Er is heel veel in beweging gezet en daar ben ik erg dankbaar voor.
Hettie schreef op zaterdag 24 juni 2023:
"De Michael week als zeer prettig ervaren, merk nu dat ik veel daadkrachtiger ben en direct mijn mening uit. Ook kom ik meer mensen tegen (gewoon op straat) die praktische hulp nodig hebben. Dan denk ik bij mezelf fijn dat ik kan geven zijn gewoon wat kleine dingen😉 Vindt dat Lisette echt een mooi liefdevol mens, die alles heel nuchter uit kan leggen zonder poespas."
Emris schreef op zaterdag 24 juni 2023:
"Het was een tijd geleden dat ik een groepssessie had gedaan, in het begin van de sessie werd er iets vanuit mijn voeten onttrokken en werd zachtjes heen en weer geschud er werden oude codes weggehaald en weer nieuwe teruggezet Was weer bijzonder dat het live kon, vind dat wel fijn. Na de sessie water gedronken en voldaan gaan slapen"
Marina schreef op vrijdag 23 juni 2023:
Ik deed mee aan de week met Lisette en aardsengel Michael. Het was een hele prettige zachte energie. Er werd elke dag samengewerkt met aartsengel Michael. Je gaat ook zelf aan de slag met affirmaties. Zelf merk ik dat ik een stuk geduldiger en opgeruimder ben. Hierdoor kon ik ook beter met teleurstelling omgaan. Lisette is heel prettig en energiek. Echt een aanrader!
Albertine schreef op vrijdag 23 juni 2023:
"Het was een heerlijke warme energie met aartsengel Michael. Ik sta meer in mijn kracht. Ik kan bepaalde dingen beter van een ander oogpunt bekijken. Ik kreeg kritiek op iets, maar kon het ombuigen en heb er iets mee gedaan, wat fijn is. Het contact met Lisette via Facebook is geweldig. Ik vind haar ongelofelijk krachtig en mooi, ze straalt heel veel mooie energie uit, daar voel je je ook fijn door. Ik raad het zeker aan, want je gaat meer in je kracht staan, en de onzekerheid komt meer op de achtergrond te staan. Heel erg bedankt lieve Aartsengel Michael, hemels team en Lisette. Ik ben jullie zo dankbaar waar ik nu sta qua energie ❤️🙏❤️"
Chantal schreef op donderdag 22 juni 2023:
Zowel privé consults als groepssessies gedaan bij Lisette. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Is zo effectief. Je groeit, laat los en voelt je zo veel beter. Gun jezelf een consult bij Lisette en haar team :)
Trudy schreef op donderdag 22 juni 2023:
Wat was het gisteravond weer fijn om de energie te ervaren/ voelen. Ik heb vaker sessies bij Lisette gevolgd en mijn lichaam reageert gelijk op de energie ✨ meestal schud mijn onderlichaam heen en weer om de vastzittende energie los te schudden. Gisteravond ook. Voor mij een teken dat het meer kan doorstromen…. Dankjewel Lisette voor deze sessie ✨🙌🧡
Maryse schreef op donderdag 22 juni 2023:
"Een aantal jaar geleden ben ik in contact gekomen met Lisette en haar team op een moment dat ik vastliep op diverse vlakken. Na het eerste persoonlijk consult van haar en haar team is mijn leven positief gaan veranderen. De sensatie tijdens de behandeling was overweldigend. Nu, na meerdere behandelingen, ben ik verlost van energieën die niet van mij waren. Lijntjes zijn losgemaakt en ik ben in mijn eigen kracht gekomen. (Alleen al de energie die Lisette uitstraalt werkt helend.) Door de behandelingen voel ik me gesteund en gedragen. En het fijne is dat ik het altijd voel. Wat mij betreft voor iedereen een aanrader!"
Mardi schreef op donderdag 22 juni 2023:
Z0 bijzonder hoe Lisette en haar team de vinger kunnen leggen op je blokkades en pijnpunten. Al een paar jaar mag ik ervaren hoe goed dit werkt en hoe enorm je ervan opknapt! Veel dank wederom!!! XX
Helma schreef op donderdag 22 juni 2023:
De healing was zalig. Ik kreeg op een gegeven moment een krop in de keel, voelde mij erg down, maar dat verdween weer en later was ik compleet ontspannen. Doordat het geluid erg slecht was heb ik het deze ochtend opnieuw beluisterd en weer kreeg ik die krop en dat down gevoel wat ook weer wegebde en na afloop dat heerlijke ontspannen gevoel. Ik het verleden heb ik ook privé sessies gehad en die gaven mij ook juist de steun die ik toen nodig had. Lisette weet echt wel waar ze het over heeft, want zonder info vooraf weet zij waar het probleem / blokkade ligt. Ik kan haar echt wel aanraden.
Ingrid schreef op donderdag 22 juni 2023:
Ik heb nu diverse keren meegedaan met een groepssessie en prive consulten. Lisette is een zeer nuchtere (daar hou ik van), kundige vrouw die op een liefdevolle manier werkt met haar team! Integer, liefdevol en betrouwbaar! Ga zo door lieve meid!❤😘
Djamiela schreef op donderdag 11 mei 2023:
Lisette en haar team hebben op verschillende lagen van mijn energie gewerkt waardoor ik me steeds lichter en vrijer voel! Ze zijn het meest magische, doortastende en krachtigste team wat ik ken!
Merel schreef op woensdag 10 mei 2023:
Onlangs liep ik tegen wat dingen aan die ik niet begreep en waar ik zelf niet mee verder kon. Lisette heeft me daar goed bij kunnen helpen, erg blij met het resultaat!
Karin Wolsleger schreef op maandag 24 april 2023:
"Ik heb 5 sessies en 2 groep sessie gehad, waar ik erg blij mee ben. Ik heb een moeilijke tijd gehad, maar door lisette, gaat het een stuk beter. Ik ben er nog niet, maar ik zit op de goede weg. Ben dankbaar dat Lisette op mijn pad is gekomen"
Miranda schreef op vrijdag 14 april 2023:
"Lisette is een oprecht en warm mooi mens . Keigoed ,dus zeker een aanrader Met enige regelmaat schuif ik aan ,en kan vaak weer verder 🙏❤️"
Desiree schreef op vrijdag 14 april 2023:
"Na vele sessies verder met Lisette en haar team Ben ik eindelijk terug in mijn kracht en zachtheid Zo nu en dan blijf ik meedoen om weer vervuilde energie die binnen is gefloept eruit te laten trekken ! Geloof me , het werkt! Als je uit een narcistische energie moet kruipen en dat lukt dan kun je echt iets !"
Alex schreef op maandag 3 april 2023:
"Ik zat lange tijd erg vast in mezelf, voelde me klein, verloren en was op. Heb in Januari eerst een groepssessie gedaan en was helemaal onder de indruk ! Ik heb daarna een afspraak gemaakt voor 4 privé sessies bij Lisette. Onbegrijpelijk wat dit voor mij heeft veranderd, een wonder haha , ik geniet weer van het leven!! Ik bloei weer , zit vol positieve energie en ben dankbaar dat dit zo'n omslag heeft gemaakt voor mij. Voel me gezegend met de hulp die ik van Lisette heb mogen ontvangen. Dank je wel Lisette !! 🙏😊"
Monique schreef op dinsdag 28 maart 2023:
"Ik heb 4 sessies gehad bij Lisette. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik ervaar zoveel meer rust en kracht. Het is een mooi cadeau voor jezelf."
Ellen schreef op vrijdag 24 maart 2023:
Ik heb kort geleden 4 sessies bij/met Lisette gedaan omdat ik duidelijk voelde dat er iets van heel diep weg naar de oppervlakte mocht gaan komen. Door de sessies met Lisette en haar team heeft dat alles naar boven mogen komen en heeft het op kunnen lossen. Ook vorige keren hebben sessies met Lisette en groepsessies veel los mogen maken en het voelt altijd heel veel meer lichter en liefdevol nadien. Dankbaar voor deze vorm van ondersteuning, no nonsense, professioneel, goede, duidelijke feedback, met een goed gevoel voor humor!!
Marina schreef op vrijdag 24 maart 2023:
"Jaren geleden deed ik voor het eerst mee met een sessie. Sinds die tijd ben ik enorm gegroeid. Het fijne is dat je op je eigen tempo kan werken. Lisette helpt je heel prettig en goed. Ik vind het een echte aanrader. Als je haar op facebook volgt krijg je elke dag een engelenkaart op je tijdlijn. Superleuk!"
Djamiela schreef op vrijdag 24 maart 2023:
Ik ervaar altijd een echt contact en nauwkeurige afstemming op mijn energie tijdens de consulten. Met veel tijd en aandacht voor mijn persoonlijke proces. De begeleiding ervaar ik als warm en zuiver.
Ineke schreef op dinsdag 1 november 2022:
"Ik heb 4 sessies gehad bij Lisette. En ze waren pittig, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Zoveel rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik kan het iedereen aanraden ..en Lisette is altijd respectvol maar wel duidelijk,"
Naomi schreef op dinsdag 21 juni 2022:
"Reeds meerdere consulten heb ik mogen ervaren van Lisette en haar team. Sindsdien is er heel wat veranderd in de manier waarop ik in het leven sta en alles ervaar en waarneem. Het is alsof er een stukje tijd is ingeruild, en er nu zoveel meer ruimte en rust in de plaats gekomen is om gewoon te ZIJN. Een ontzettend heerlijk gevoel om te mogen ervaren hoe je het leven kan leven met een hoofd dat niet langer de leiding neemt, maar mooi op de achterbank ondersteund terwijl mijn hart me stuurt door het leven. Gewoon er mogen zijn vanuit een veilig, vredig en vrij gevoel. Lisette en haar team leveren wonderlijk mooi werk! Sindsdien ervaar ik zoveel meer vrijheid, inzicht, magie en pure schoonheid in mijn leven en voel ik me diep verbonden met mijn ware kern. In diepe dankbaarheid en ontroerd door hoe ontzettend mooi wij allen zijn, voel ik me krachtig, vol vertrouwen en vreugdevol in mijn hart. Echt een aanrader en een prachtig mooi geschenk voor jezelf om eens een consult te mogen ontvangen van Lisette en haar team!"
Mardi schreef op donderdag 13 januari 2022:
Mijn ervaringen met Lisette en haar team zijn erg goed. Afgelopen jaar was hun inzet om een angst van mij aan te pakken zeer succesvol. Mijn dank is groot!
Maud schreef op zaterdag 8 januari 2022:
De sessies van Lisette & haar team worden steeds krachtiger voelbaar in mijn lichaam. Ik doe al een paar jaar prive & groepssessies en ik merk het effect elke keer weer. Beide zijn krachtig op hun eigen manier en zetten het systeem altijd weer even in beweging naar de flow die ik mag volgen. Dankjewel voor de support die je elke keer weer geeft Lisette & Team <3
Stephanie schreef op vrijdag 7 januari 2022:
Ik heb 4 januari een groepssessie gehad. Ik was een beetje sceptisch, maar wat er gebeurde was heel bizar. Ik voelde sinds lange tijd weer rust in mn lichaam. Heel erg fijn. Nogmaals bedankt
Minigreth schreef op woensdag 5 januari 2022:
Gisteravond 4 jan heb ik mee gedaan met de sessie van Lisette en haar lichtteam. Wat was het heerlijk!! Ik ben lekker op mijn bed gaan liggen en heb mij volledig over kunnen geven. Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt, maar voor mij gaf het veel warmte. Aan het eind van sessie voelde ik me lekker opgeruimd en kon weer beter ademhalen. Opluchting! (-;
Jolanda schreef op dinsdag 4 januari 2022:
Vandaag een groepssessie gehad en meteen is mijn innerlijke rust terug. Het voelde puur, liefdevol en heel fijn. Elke dag ben ik dankbaar dat Lisette en haar team op ons (mijn gezin en ik) pad zijn gekomen. Wat een wereld van positief verschil mogen wij ervaren. Bedankt Lisette en team.
Hettie schreef op zaterdag 4 september 2021:
"Vandaag weer een leuk en zinvol avontuur aangegaan...Transformatie Activatie.... Dank je Lisette en Lichtteam voor een krachtige aangename groepssessie voel gelijk de mooie pure krachtige en liefdevolle energie. Voel me echt lekker in mijn lijf! Liefs Hettie"
Natasja schreef op zaterdag 4 september 2021:
Blij met Lisette, zeker een aanrader. Gerommel in de maagstreek maar daarna kwam de rust. En op het moment van de sessie vond ik overal veren. Voelde mij gedragen.
Peet schreef op donderdag 2 september 2021:
Ik werd moe en er kwam hartzeer los. Nu voel ik mij rustiger dan voorheen, ontspannen. Op tijd onder de wol. 😉
katty schreef op zondag 15 augustus 2021:
Blij dat ik weer meegedaan heb met deze groepssessie. Zeker een aanrader. Ik voelde veel in mijn lichaam opschonen rond mij hart streek en voelde koude rillingen in heel mijn lichaam. Toen ik het mailtje kreeg van Lisette was het juist hetzelfde als wat ik ondervond tijdens de heling! Dank je wel Lisette,je bent een topvrouw.
Steffanie schreef op zondag 8 augustus 2021:
Vandaag kreeg ik, zoals vaker, een mailtje van Lisette met daarin de energie update. Ook was er de uitnodiging om mee te doen met de ‘transformatie activatie’. Ik voelde meteen dat ik hieraan mee wilde doen. Ik ben op de bank gaan liggen, rustig muziekje opgezet en genóten van alles wat er gebeurde tijdens de sessie. Ik voelde een enorme liefdevolle druk rondom mijn hartstreek, zag regenboog kleuren en voelde mij sereen. Nadien een mooi uitgelegde mail met wat er precies gebeurd is. Kortom, ik ben altijd zó onwijs blij met deze liefdevolle ondersteuningen. Een echte aanrader!!!
Ellen schreef op zondag 8 augustus 2021:
"Vanavond meegedaan aan de Transformatie Activatie en het was een enorm krachtige. Veel van wat er gebeurde/gedaan werd was waarneembaar wat het nog bijzonderder maakte. Ik voel me duidelijk een stuk lichter en opgeluchter!! Dankjewel Lisette en team dank je, dank je, dank je!! Alle liefs, Ellen"
Jannie schreef op dinsdag 1 juni 2021:
De sessie loslaten van nare ervaringen was geweldig! Ik heb veel warmte en liefde ervaren bij het loslaten. En loslaten heb ik kunnen doen, ik kwam terecht in een enorme hoestbui. Die even plotseling kwam als ook weer verdween.
Ellen schreef op maandag 3 mei 2021:
Vanavond meegedaan aan een Kick ass groepssessie en het was een hele fijne ervaring. Niet de eerste keer dat ik meedeed wel de krachtigste!Vanaf het moment dat de sessie begon begon ook de energie krachtig te stromen door mijn hele lijf. Ik kon duidelijk voelen dat er aan de voor en achterkant van mijn hart gewerkt werd en later aan mijn heupen en benen. Vele "plaatjes" van oude situaties kwamen voorbij en kon er vanuit de energie rustig naar kijken. Tijdens de healing kon ik me rustig overgeven omdat het altijd veilig en vertrouwd voelt als Lisette en haar team met ons/mij bezig zijn!! Dankjewel lieve Lisette en Lichtteam, super dankbaar!! Alle liefs 🙏💕
Sita schreef op dinsdag 23 maart 2021:
Lieve Lisette en het team lichtwezens! Jullie hadden meteen de kern te pakken. Heb 9 sessies gehad en er is veel opgeruimd. Voel meer rust in mijn systeem. Wanneer ik over een aantal weken weer een sessie nodig kom ik zeker weer terug! Zowel de persoonlijke en de groepssessies hebben mij veel gebracht! Mijn dank is groot!
Susan schreef op maandag 15 maart 2021:
De behandelingen van Lisette hebben in veel goed gedaan. Ze hebben mij oa. Door een burn out heen getrokken. Toen ze via Facebook bekend maakte dat ze kon helpen bij rookverslavingen, was ik sceptisch. Ja, Ja, Berkeveld, succes daarmee. Na vele stoppogingen toch maar haar hulp gevraagd. En zie, we zijn nu een jaar verder... nog steeds geen enkele peuk meer aangeraakt. Als ik nu iemand zie roken denk ik verbaasd, oh ja, dat deed ik vroeger ook. Dank je wel , Lisette!!!
Pauly schreef op woensdag 10 maart 2021:
"Een week lang een liefdevol 'aardingsprogramma'. Er is veel opgeruimd, losgelaten en ik sta steviger op m'n pootjes. Dankjewel Lisette en het Lichtteam voor jullie aandacht en zorg! Tot een volgende keer!"
marijke sell schreef op woensdag 10 maart 2021:
Na groepssessies en persoonlijke sessies is deze hele week extra voor mij helend geweest. Vooral nu er zoveel prikkels zijn. Mij heeft het weer dichter bij mijzelf gebracht door o.a. veel dromen tijdens deze week en deze proberen te begrijpen. Daarbij dagelijks goede uitleg bij ervaringen na de sessies. Zeker aan te raden als je lief wil zijn voor jezelf met lieve respectvolle begeleiding van Lisette.🧚😇🙏🏼
Linda schreef op dinsdag 9 maart 2021:
Dat ik nu voor de vierde opeenvolgende keer aan de Grondingsweek mee heb gedaan zegt al wel hoe tevreden ik er over ben! Elke keer word ik wat steviger, opener, meer mezelf. De eerste dagen zijn vaak wat lastig, er wordt oud zeer aangeraakt, ik merk dan dat ik wat moeite heb om in mijn gezin gezellig en geduldig te zijn. Aan het eind van de week ben ik weer vol energie en liefde, een beetje méer nog dan voorheen. Blij mee!
Desiree Leenaars schreef op dinsdag 9 maart 2021:
"Lieve mede pioneers, Het leven is soms echt niet makkelijk=( ervaringsdeskundige helaas Het is mogelijk om je shit te facen en te transformeren! Niet makkelijk maar wel mogelijk! Gun jezelf een mooi en beter leven en geniet ! Lisette en haar lichtteam kunnen je 1000% helpen .💚🙏"
Inge schreef op dinsdag 9 maart 2021:
Het raakt me om te ervaren met hoeveel respect en liefde deze healings worden gegeven. Zacht en aanmoedigend, treffend in juistheid. Het zijn pareltjes om te mogen ontvangen. Voel overal tintelingen en begrijp hoe diep en helend ze zijn. Bijzonder veel dank Lisette en Lichtteam ♥️♥️♥️♥️♥️
Djamiela schreef op dinsdag 9 maart 2021:
Mega goede begeleiding vanuit de Bron via Lisette. Zoveel bewondering voor haar en steeds meer vertrouwen in het contact en de begeleiding die we krijgen vanuit de Bron door de sessies. Ze weten wat ze doen en zijn er echt voor je. Ze zijn effectief en werken hard aan wat precies goed is op dat moment voor MIJ. Tijdens de sessies is er liefdevolle steun om er doorheen te gaan waardoor ik me echt kan overgeven aan het moment. Pure zelfliefde om dit aan jezelf te schenken. Dankbaar dat ze in mijn leven zijn als hulpbron. Tevens mijn zoon is goed geholpen door Lisette. Je kiest voor je authentieke weg/zelf wanneer je voor de sessies gaat. Na iedere sessie worden er gegarandeerd stappen gemaakt en is er zoveel verschil te merken. Laat staan wanneer je een langer traject met ze aangaat. Geschenk uit de hemel.
Katja schreef op woensdag 3 maart 2021:
"Vanmiddag heeft onze zoon Finn van 11 een sessie gehad met Lisette. Finn is regelmatig verdrietig en gefrustreerd omdat hij met zijn autisme, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit moeite heeft om aansluiting te vinden op school. Lisette heeft hem energetisch gereinigd. Toen ze belde na afloop luisterde Finn op de achtergrond mee. Hij geloofde zijn oren niet: ‘hoe weet zij dat allemaal van mij?’ Met een dikke grijns. De geruststellende woorden dat hij vanaf de middelbare school (waar hij in september heen mag) beter aansluiting zal vinden, toverde een dikke glimlach op zijn gezicht. Na afloop zei hij: ‘ik voel me zo blij!’ Hij oogt opgeruimd en gelukkig. Wat een heerlijk beeld na maanden van veel verdriet, boosheid en frustraties. Dank je wel Lisette, namens Finn en mij ❤️🙏🏻🥰"
Mareille Lopulalan schreef op woensdag 3 maart 2021:
Al een aantal jaren weet ik Lisette en haar team te vinden. Onze eerste ontmoeting was jaren geleden bij een Kick Ass healing in Zwolle. Sindsdien heb ik al heel wat sessies ontvangen en ervaren. Voor mij zijn dit cadeautjes . Momenten dat ik weer land in mijzelf, alles opgeruimd wordt en de energie weer vol op stroomt. ✨🙏💞
Albertine schreef op woensdag 3 maart 2021:
"Het contact met Lisette was super, energiek en heerlijke positieve energie De consulten heb ik als zeer prettig ervaren, soms gevoel dat er kilo’s ballast van me eraf ging Het heeft me een andere kijk op het leven gebracht..."
Màrens schreef op dinsdag 2 maart 2021:
"Ik heb op 18 februari de energiesessie van Aartsengel Michaël bijgewoond. Het was een bijzondere ervaring, ik voelde exact in mijn lichaam waar de energie naar toe ging. De dagen erna voelde ik mij opgewekt en kon ik lekker dicht bij mezelf blijven, zo fijn!"
Erik schreef op dinsdag 2 maart 2021:
"Ik heb meegedaan met de Kick ass healing sessie. Het contact met lisette was goed en duidelijk. De sessie zelf en de instructies die je vooraf kreeg helder en to the point. Tijdens de sessie was merkbaar wat er allemaal gebeurde en de mail na afloop was erg prettig om terug te lezen en te herkennen wat ik ervaren had. Een aanrader voor een ieder"
Gea schreef op donderdag 18 februari 2021:
"Channeling Tweeling zielen Goedenavond 😊 Het blijft wonderlijke wereld. De keer hiervoor had de energie tussen mijn zielsliefde en mij al in werking gezet. Had al tijd niets meer van hem gehoord. We deden schijnbaar ons best om afstand te houden. Weten dat zodra wij contact opnemen met elkaar, het moeilijk is om elkaar weer los te laten. Maar ineens na de energetische sessie van voor de kerst werd er een sterk verlangen bij mij gewekt. Een nummer op de radio raakte iets in mij Was er emotioneel van. En het verlangen was sterker dan het verstand. Dat had ik hem dus ook bericht. En gezegd " doe er maar niets mee, maar moest het even kwijt. Nou ja de aantrekkingskracht won Want ook hij was die week van de energetische sessie onrustig geworden zo bleek later Uiteindelijk zijn we nu veel opener over onze gevoelens en delen en herkennen wij elkaar. Geheel nieuw voor ons beiden. En wel op een respectvolle en liefde volle wijze. En ook na de sessie van afgelopen maandag had ik gelijk een berichtje na de sessie van hem Heel bizar. Want uiteindelijk weet hij het niet dat ik mee doe aan deze energetische sessie. Maar wauw .... wat is het contact liefdevol en met zoveel begrip en respect voor elkaar. Weten en voelen dat deze liefde ook al zijn wij niet fysiek bij elkaar er altijd en onvoorwaardelijke is. Zo prachtig en zo dankbaar 🙏🙏❤️💝 Lieve groetjes, Gea"
Gea schreef op vrijdag 12 februari 2021:
"Lieve Lisette en team Het werk wat jullie verrichten is echt fantastisch. Het heeft mij enorm ondersteuning gegeven in mijn persoonlijke processen. Het leven is 1 grote leerschool. Het gaat met vallen en opstaan. Soms vond ik het leven niet zo leuk. Vond het vooral zwaar. Met de hulp die ik van jou en je team ontvang is het leven een stuk lichter en leuker geworden. Ik voel weer sprankeling in dit leven. Door persoonlijke reading en groeps reading word ik weer meer en meer de gene die ik oorspronkelijk ben. Ik heb geleerd dat ik van mij zelf mag houden en dat er van mij gehouden mag worden. Dat ik de zelfde respect verdien dat ik ook voor de ander heb. Dat ik de ander mag steunen, maar niet hoef te helpen. Dat ik mij zelf belangrijk genoeg mag vinden waardoor ik mij niet ondergeschikt op hoef te stellen. Ik stuur hsp-ers op Facebook een link door van More2life omdat ik hen het zelfde hun wat ik heb ervaren. Dat het leven met de juiste begeleiding een stuk lichter kan lopen en geluk weer in je hart voelt. Dat gun ik iedereen ❣️ Liefs Gea"
Desiree schreef op vrijdag 5 februari 2021:
"Ik ben al een tijdje bezig met mijn proces. De laatste volle.maan sessie was een pittige . Hoge energie en er kwam letterlijk en figuurlijk veel op mijn dak . Na de opheffen van oude vloeken sessie liep ik helemaal te stuiterballen en nu is de rust terug gekeerd. In mezelf en rondom mezelf . Vanaf augustus ben ik bezig met Privé sessie met Lisette en haar team en van een verdrietige vrouw die vol zat met energetische troep van ik weet niet wie en wat allemaal ben ik aardig opgeknapt ! Ik sta sterker in mijn schoenen , mijn daadkracht komt terug en ik trek grenzen!!!! Wat voor als HSP-er met een vervelende jeugd echt een ding was. Pleasen hebben we niet zo'n trek meer in. ! Allemaal dankzij die lieve mooie ziel en haar team! Het was en is alle investeringen waard. ???????????? en die mooie rode Jaspis rakker/engel (edelsteen) sprong zowat uit de doos die ik binnen kreeg. Wat een energie. Geweldig."
Pauly schreef op vrijdag 5 februari 2021:
"De Volle Maan sessie was fijn. Direct daarna werd ik er heel vrolijk van en voelde me opgeruimd. De dagen daarna was er veel onrust in en om mij heen, maar later ging dat over in rust en balans. Dankjewel Lisette en Lichtteam!"
Babs Ouwehand schreef op vrijdag 5 februari 2021:
Ik heb meegedaan met de sessie Vloeken opheffen en ik moet zeggen, het werkt !! Ik voel mij opgeruimd en kan weer " ademhalen "" .De steun die jij krijgt van Lisette en het Lichtteam zijn een verademing in deze onrustige wereld !! Liefs, Babs
Nele schreef op donderdag 4 februari 2021:
Ik kocht de snel uitverkochte maansteen, omdat het slapen bij nog moeilijk verloopt. Ik merk echt een groot verschil sinds ik deze steen steevast iedere nacht onder m'n hoofdkussen leg. M'n hoofd wordt rustiger en m'n lichaam kan zich veel gemakkelijker en dieper overgeven aan de slaap, heel fijn! De steen heeft nog andere kwaliteiten las ik nu net terug in de mail, maar ik ben in ieder geval al heel tevreden!
Jannie schreef op maandag 1 februari 2021:
Vandaag deed ik mee aan de groepssessie Opheffen van vloeken. N heel bijzondere ervaring! Koude sensaties, warme sensaties, hoge trillingsgeluiden, pijnscheuten op bekende plekken, bekende beelden vanuit de baarmoeder en op het laatst een soort tolbeweging in (of was het uit en daarna weer in? ????) het lichaam. Benieuwd naar de specifieke channeling morgen. ???? Dank jullie wel voor deze mooie ervaring.????????????
Babs Ouwehand schreef op maandag 1 februari 2021:
Nou, deze hakte er lekker in zeg maar, het eerste kwartier moest ik opeens heel erg huilen en het voelde alsof er een band van mijn hart werd weggehaald !! Sodekneiters, ik heb in jaren niet zo diep kunnen ademhalen !! Zeer dankbaar ❤
Ellen Bary schreef op dinsdag 19 januari 2021:
Een prachtige Seleniet handsteen, een Bergkristal engel en een Rozenkwarts engel aangeschaft. De handsteen is voor mijzelf en de energie spatte er af. Ik neem hem regelmatig in mijn hand als ik in bed lig en voel me heerlijk gedragen en gekoesterd door de engelen. De Bergkristal was voor mijn dochter die er meteen helemaal verliefd op was! De Rozenkwarts voor mijn zusje....mooi die hele zachte blik in haar ogen!! We zijn er allemaal heel blij mee en het zijn echte cadeautjes voor jezelf!!
Nele Willaert schreef op dinsdag 22 december 2020:
"Ik deed opnieuw mee met de Heilige graal activatie tijdens de kerstperiode. De week is intussen afgelopen en waar ik het meeste dankbaar voor ben is de kracht die ik nu meer in mezelf voel. Ik had best wel wat moeite wanneer er geen verplichtingen waren doorheen de dag om dan op te staan en m'n dag zelf vorm te geven en ervoor te gaan. Die (daad)kracht voel ik nu ineens wel en da's enorm fijn. Ik kan het en ik doe het en ik ben het waard! Ik voel me gesterkt in mijn kunnen. Dankjewel aan het hele team die dat mee mogelijk maakt (dus zeker ook Lisette voor de bergen die zij helpt verzetten!)."
Judith schreef op dinsdag 8 december 2020:
De healing with angels sessie gisteren was zo bijzonder! Er is veel gebeurd en opgeruimd, ik voelde het gebeuren. En ik heb veel beelden gezien waar goud licht steeds aanwezig was. Vandaag voel ik me rustig en vrij. Heel bijzonder! Veel dank Lisette en Lichtteam!
Ellen schreef op dinsdag 8 december 2020:
Vanavond aan een hele fijne groepssessie meegedaan. Het was duidelijk te voelen dat er heel veel oude energie is weggehaald en aangeraakt, heel veel koude stromen langs mijn hele lichaam. Daarna werd het heerlijk warm en was de koestering en liefde van Lisette en het Lichtteam heel goed te ervaren! Ook na de sessie is het doorstromen nog een tijd doorgegaan. Vanmorgen ben ik opgestaan met een heerlijk opgeruimd gevoel! Dankjewel dat jullie er zijn lieve Lisette en Lichtteam!! Alle liefs, Ellen
Marjon schreef op zondag 15 november 2020:
Afgelopen half jaar heb ik 8 sessies bij Lisette gedaan. Dit omdat ik niet lekker in m'n vel zat en altijd maar beren op de weg zag. Van de eerste paar sessies was ik wel heel erg vermoeid, Er moest blijkbaar een hoop mijn systeem uit. En hoe ze het doet is iets wat moeilijk te vatten is, maar het werkt, De gesprekken met Lisette waren erg prettig; ze weet altijd de kern te raken, maar ondanks dat dit zwaar klinkt, brengt zij het juist nuchter en met een bepaalde lichtheid. Het is geleidelijk gegaan, maar ik voel mij nu veel zelfverzekerder, ik val niet meer zo snel om en ik denk meer in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik durf meer te zeggen en te handelen, ben besluitvaardiger. En heb ook meer plezier in het leven in zn algemeen, de zwaarte en zorgelijkheid heeft meer plaatsgemaakt voor lichtheid en vrolijkheid. Jarenlang vond ik dat ik 'iets moest worden'. Maar wat ik van Lisette geleerd hebt is dat het al helemaal ok is dat je er gewoon bent en leeft zoals jezelf, zoals je nu bent. En sinds ik dat doe, komen er eigenlijk meer mooie dingen op mijn pad! Heel veel dank Lisette en Lichtteam voor jullie mooie werk! Dikke kus.
Nele schreef op donderdag 12 november 2020:
Ik voel me na gisterenavond ineens zo vrolijk, ik wil bijna gaan fluiten! Dankjewel aan Lisette en het hele Team! ❤️
Romanie schreef op donderdag 12 november 2020:
Een hele bijzondere en krachtige sessie, waarin veel gebeurd is en ik de verbondenheid on voelen. Zoals ik ook in een reactie na de sessie schreef.... Ik voel zelfs een zweem van ontspanning in mijn lichaam. En dat is voor mij heel uitzonderlijk. Het woord "amazing" lijkt mij op dit moment inderdaad ook de enige juiste omschrijving ????????????❤️
Sakhoeun schreef op donderdag 12 november 2020:
Wow en nog is wow!! Wat een mooie ervaring! Dankbaar???????? ????
Brenda schreef op donderdag 12 november 2020:
Niet normaal zo krachtig en mooi en bijzonder. Daar was ik aan toe zeg. ❤️
Jannie Smit schreef op donderdag 12 november 2020:
"Bijzondere ervaring! Zeer intens. Ontroerend de hernieuwde ontmoeting met gidsen, connectie met zielegroepen. Eigenlijk is er zo bizar veel gebeurd, dat het niet is samen te vatten of toch wel? AMAZING!"
Nathalie schreef op vrijdag 2 oktober 2020:
"Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad hier niet op aarde te willen zijn, ik heb moeite met mijn lichaam "bewonen" en mijn verantwoordelijkheid te nemen. Na de sessies met Lisette voelde ik me lichter en krachtiger, ik mag er zijn! Lisette weet de juiste vinger op de zere plek te leggen en ik heb dat als heel prettig ervaren. Bedankt Lisette en lichtteam ♡"
Klaproos schreef op donderdag 1 oktober 2020:
"Lieve Lisette & lichtteam, Afgelopen weken heb ik vier helingen mogen ontvangen . Ik ben dichter bij mezelf, sta in mijn kracht en de energie stroomt weer. Dank jullie wel ????????????"
Gabrielle van Breenen schreef op donderdag 1 oktober 2020:
"Als ik er zelf even niet uit kom, ergens in vast loop of ergens moeilijk mee heb, vraag ik zo nu en dan Lisette om hulp. De ene keer doe ik mee in een groepssessie en de andere keer vraag ik een prive consult aan. Echt altijd voel ik mij daardoor heerlijk, lichter en meer in vrede. Zij haalt (licht) donkere randjes, het zware en hetgeen mij niet meer dient weg, zodat ik mij weer lichter kan voelen en weer helder kan zien. Vervolgens bevestigd ze mij vaak in hetgeen ik al weet, maar zelf nog niet goed naar luister en daarnaast heeft ze altijd hele waardevole tips en opmerkingen. Ik wordt er altijd zo gelukkig van! Zo enorm waardevol, het liefst heb ik elke week zo'n consult :)."
Verena schreef op dinsdag 22 september 2020:
"De afgelopen 4 jaar is er veel gebeurd in mijn leven, zowel goed als minder goed. Ook daarvoor is er genoeg gebeurd, maar de afgelopen 4 jaar waren heel geconcentreerd en specifiek qua situatie en gebeurtenissen. Sinds begin juni zit ik in een periode van herbezinning,en ik voelde dat het tijd was voor opruimen, healing, de verbinding met mijn kern opfrissen en versterken en energetisch reorganiseren. Een aantal weken geleden heb ik de godsvonk activatie gedaan, gevolgd door de aardingssessie. Gisteren het loslaten van oude geloften en beloften. Gisteren heb ik heel sterk een warm gevoel ervaren. Eerst in de hara, later in mijn hele torso. Een warme, zachte gloed. Heeel fijn. In het eerste deel voelde het alsof mijn systeem werd gereinigd en als het ware allerlei dingen werden uitgelijnd, rechtgetrokken. In het tweede deel voelde het op zeker moment alsof er een oud kledingstuk of oude huid van me afgleed. Het woord dat het meest naar voren kwam was 'vrij'. Het leek of ik de dingen om me heen eventjes scherper en helderder zag. Daarnaast popten er allerlei gedachten over allerlei soorten geloften en beloften op die ik ook in woorden heb losgelaten, door de 'vrijheid om', de ruimte en het mógen te benoemen. Mooie energie! Ik ben benieuwd wat het verder gaat brengen de komende weken, ☺️"
Antoinette schreef op maandag 21 september 2020:
"Na een turbulent leven had ik alles weer op de rit, alleen ontbrak mijn gevoel. Ik bekeek het leven vanuit de koelkast, lekker veilig maar ook erg saai en gevoelloos. Ik had Lisette al een tijdje gevolgd op fb en wat groepssessies gevolgd voor ik mij aanmeldde voor een prive sessie. Eerst even de kat uit de boom kijken. Wat een heerlijke manier van werken, geen ellenlange praat sessies en allerlei shit ophalen, gewoon gelijk naar de kern! Het was niet altijd een makkelijke weg het afgelopen jaar, maar het doel is een heel eind bereikt. Ik leef weer vollop, geniet van het leven en heb bakken meer energie. En als toetje heb ik ook nog een leuke vriend in mijn leven gekregen. Ik wil het iedereen aanraden! Dit maakt echt een verschil."
Nathalie schreef op zondag 13 september 2020:
"Recensie over de aardings groepsessie: De aarde sessie met Lisette was magisch! De dagen daaropvolgend merkte ik al meer helderheid, focus, ruimte en rust. Ik voel me meer gezakt, mijn voeten zijn beter voelbaar en ik voel me meer in contact met de aarde."
Nele Willaert schreef op zaterdag 5 september 2020:
Ik deed voor de tweede keer mee met de Heilige Graal Activatie. Het was ontzettend bijzonder. Elke sessie was weer helemaal anders, telkens erg waardevol. Ik heb er veel oude troep kunnen loslaten en voelde me veel gelukkiger hierna. Ik kon echt wakker worden 's morgens en me gewoon blij voelen, heerlijk.
Nora schreef op vrijdag 4 september 2020:
"Lieve Lisette en lichtteam Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen. Ik had al een hele weg afgelegd toen jullie op mijn pad kwamen. De sessies, zowel groep- als privésessies zijn to the point en ook heel down to earth. Ik wil jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de ruimte en het inzicht dat jullie me gegeven hebben tijdens de reeks van 4 sessies. Ik voel me veel opener en sta veel steviger op de aarde en in de aardse realiteit. Een van de opmerkelijkste gevolgen daarvan is, dat ik niet meer afhankelijk ben van de goedkeuring van anderen en dat ik zonder me schuldig te voelen een andere mening kan hebben. Jullie zijn een geweldig team. Dank jullie wel!!! Nora"
Sakhoeun schreef op donderdag 3 september 2020:
"Lieve Lisette en Lichtteam, Jullie zijn fantastisch! ????Ik raad het iedereen aan! Het is een prachtige ervaring . Het heeft me veel geholpen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Dankjewel Lisette en Lichtteam"
Desiree Leenaars schreef op donderdag 3 september 2020:
Na een aantal groepsessies en opruimsessies enzovoort te hebben meegedaan heb ik besloten een privé consult aan te vragen omdat ik met een aantal dingen zat die ik wilde weten . Het antwoord is gekomen en heb nu het gevoel dit eindelijk af te sluiten . Langzaam komt er weer licht aan de horizon en landt ik in mijzelf . De road is going on en er zal vast nog wel een vervolg komen om nog meer zware troep uit mijn systeem te halen maar voor is het even rust. Hele fijne ervaring om met Lisette en haar lichtteam te mogen zijn . Het is een warm en liefdevolle ziel die heel to the point is en duidelijk verwoord wat haar ervaringen zijn. Dat alleen al vond ik verhelderd. Dank dank dank. Liefs Desiree xxx????????????
Ellen Bary schreef op donderdag 3 september 2020:
"Lieve Lisette en team, Begin dit jaar heb ik via groepssessies kennis mogen maken met jou en jou Lichtteam heel blij met de ruimte die ik meteen al voelde na de eerste sessie. Ik zat/zit in een enorm transformatieproces en had het gevoel behoorlijk vast te lopen. Het was echt diep diepziel duiken en de bedoeling dat er grote opruiming gehouden werd binnen al mijn systemen. Via privé sessies hebben we echt grote stappen kunnen maken en de ruimte die ik nu ervaar is heerlijk!! Veel onderwerpen los kunnen laten, me bewust geworden van hoe dingen in elkaar zitten, hoe ik in elkaar zit en ook sneller inzicht in het hoe, wat en waarom dingen gebeuren.Ik blijf meedoen aan de groepssessies en af en toe een privé sessie/consult omdat dat heel goed voelt en een extraatje voor mijzelf is. Lieve Lisette dank je wel dat jij er bent, lief team dank jullie wel voor jullie nimmer aflatende hulp! Ik hoop dat er heel veel meer mensen de weg naar jullie vinden en de moed vinden hebben zich te laten koesteren in de liefde, mededogen, de duidelijkheid en de pure zuiverheid waarmee jullie je neerzetten in deze sessies en in het leven. Het fijne van sessies op afstand is dat de ruis van het verhaal/het gesproken woord er tussen uit is en zo een zuivere verbinding van jou en je team mogelijk is naar de ander toe. Ik wens iedereen de liefdevolle weg naar je hart, de liefde voor jezelf op de eerste plaats toe! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!!! Alle liefs, Ellen"
Lisette schreef op dinsdag 21 juli 2020:
Lieve Lisette en team. Het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik jullie leerde kennen en regelmatig een sessie bij jullie volg. Toen ik merkte dat er echt iets gebeurde heb ik via een persoonlijk consult uitgezocht wat voor mij op dat moment de prioriteit had. Er waren twee duidelijke punten. Het niet goed geaard zijn door hooggevoeligheid en het vasthouden van spanning ofwel moeite met loslaten. Sindsdien doe ik trouw mee met de grondingsweken en wat zijn die fijn! Ik doe ook graag mee met andere sessies, net wat op dat moment goed voelt. Een bijzonder fijne vind ik ook de sessie om de energie van nare ervaringen los te laten. Nu een jaartje later merk ik dat ik mijn neiging om te dissocieren aan het overwinnen ben en dat is erg opmerkelijk. Ik kan situaties die trauma's triggeren nu ineens aangaan waardoor ik ze eindelijk daadwerkelijk kan oplossen. Er zijn nu dus grote veranderingen gaande in mijn leven en daar ben ik intens dankbaar voor. Door jullie integere manier van werken, voel ik me veilig om me openstellen en over te geven aan wat er gebeurt. <3 Ik wil jullie graag bedanken en raad iedereen aan om het eens te proberen en voelen wat het met je doet!
Barbara schreef op maandag 20 juli 2020:
"Lieve Lisette, Bij deze wil ik je enorm bedanken voor wie je bent en wat je doet. Ik kan geen woorden bedenken om te omschrijven hoe dankbaar ik me voel. Ik heb veel meegemaakt en lange weg afgelegd .En sinds 2 jaar steun ik op jouw bij mijn proces. Eerst groepsessies en sinds kort privé consulten. Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben en herken de vrouw die ik was niet meer terug. Dankzij jouw inspiratie en advies heb ik mijn liefde voor het leven terug gevonden. Maar nog veel belangrijker,....de liefde voor mezelf!! Dank je wel Lisette, voor wie je bent en wat je doet. Ik heb voor het eerst zin in mijn leven!!????????????"
Maryse schreef op maandag 20 juli 2020:
"Lieve Lisette en team, Graag wil ik jullie laten weten dat er, sinds ik gebruik heb gemaakt van jullie hulp, een enorme verandering in mijn energie gaande is. Eindelijk durf -en kan ik los laten wat mij niet meer dient en ik kan nog niet goed geloven wat dat aan positieve veranderingen in mijn leven met zich mee brengt. Er gaat een nieuwe wereld open en ik zit midden in mijn droom. Wat ik altijd al wilde is nu aan het gebeuren en ik zet het zelf, (gestuurd en gesteund door het universum) in beweging. Heerlijk! Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en ik ben jullie ontzettend dankbaar!!! ❤️????"
Katja schreef op dinsdag 23 juni 2020:
"Lieve Lisette Berkeveld. Dank je wel voor je mooie behandeling vandaag. Je hebt het druk en er komen er, geheel terecht, meer en meer bij. Net als bij de beste artsen, loop je uit. Maar je doet niet aan haast, afraffelen, inhalen van tijd. Je neemt ook voor de laatste voor je pauze uitgebreid de tijd. In rust. Ik voel me gezien, gehoord en een beetje gedragen. Natuurlijk heb je een team, natuurlijk doe je dit niet alleen, maar jij bent de aardse variant die ik zo via fb kan bedanken. Je bent een snoesje. Een droppie. Een spiri-juweeltje. ❤️????????"
Jolanda schreef op maandag 15 juni 2020:
Ons gezin was ten einde raad. Onze hooggevoelige dochter van 9 jaar was altijd zo moe, zat niet lekker in haar vel. We wisten niet meer wat te doen. Gelukkig kwam Lisette met haar team op ons pad en wauw, wat een verschil. Na een paar sessies voelt onze meid zich rustiger, is minder moe, minder last van prikkels. Haar ogen glanzen weer. Inmiddels heb ik zelf ook 1 sessie gehad en ik voel me veel rustiger. De eerste keer dat ik Lisette aan de telefoon sprak had ik het gevoel alsof ik haar al jaren kende, heel vertrouwd. Ik weet dat me nog wat te wachten staat en ik heb er, dankzij Lisette en haar team, alle vertrouwen in. Dankbaar! ????
Nele schreef op donderdag 28 mei 2020:
"Was ik niet bij jou aan de slag gegaan met alles wat er speelt (van op afstand individueel en in groep), had ik misschien opnieuw in opname gezeten, m'n leven hier op aarde weggenomen... Dankzij jouw hulp (in combinatie met mijn psycholoog) heb ik eindelijk het gevoel dat ik echt vooruit kom. Dat er wezenlijk dingen verbeteren. Ik vind de sessies (zeker individueel) niet altijd fijn en vaak doen ze pijn. Maar ik ervaar ook opluchting, meer ruimte, meer energie en meer inzicht over mezelf. Ik voel me sterker om echt om te gaan met wat er speelt. I feel like a real warrior. Bedankt voor alles wat ik bij jou mag leren en ervaren. You rock!"
Jannie schreef op zaterdag 23 mei 2020:
Bijzondere ervaring op Hemelvaart het Christusbewustzijn! Lisette en Lichtteam bedankt, het was super en ik had vanochtend in de individuele sessie al een mooi inzicht kado gekregen❤️
Katja Breuers schreef op vrijdag 8 mei 2020:
"Afgelopen week had mijn zoon Finn van tien een afspraakje met Lisette. Hij had de laatste maanden wat last van sombere buien en er kwamen regelmatig pijnlijke teksten uit zijn mond in de trant van: Ik wil niet meer leven. Tijdens de behandeling op afstand door Lisette had hij rustig tv gekeken. Ik sprak haar na de behandeling en zij vroeg me wat ik er van gemerkt had. Een heleboel en uiteindelijk bleek Finn last te hebben van een aantal jeugdtrauma's, waar ik een intensieve behandeling met Lisette voor aan het opzetten was. Lisette vertelde dat zij met haar lichtteam de koorden/banden tussen hem en mij heeft opgeschoond. Het was hard nodig. Toen ik na het gesprek aan Finn vroeg hoe hij het gevonden had, vertelde hij eerlijk dat hij er niet zoveel van gemerkt had, gevolgd door: 'maar ik voel me ineens zo gelukkig'. Dank je wel Lisette, op naar samen hakken in mijn bak met trauma's. Voor mijn kindjes, mijn man en natuurlijk mijzelf. Ready! Ik ben heel erg ready! xxx van Finn."
Anja schreef op dinsdag 5 mei 2020:
Lisette en haar team zijn heel krachtig! Zelfs op afstand. Ze gaan recht naar jouw ziel. En ondersteunen waar nodig. De uitleg die je nadien ook krijgt, bevestigt wat er gebeurt. Heel fijn!!
Marina schreef op dinsdag 21 april 2020:
Heb je ook last van weinig zelfvertrouwen, bewijzingsdrang en een gevoel dat het leven erop uit is om het je zo moeilijk mogelijk te maken? Boek een consult met Lisette en zij kan je hiermee verder helpen. Ik voel me in ieder geval een stuk beter en mijn leven is een stuk zonniger. Bedankt Lisette!
Angelique schreef op dinsdag 21 april 2020:
"Sinds ruim 2 jaar ontvang ik privéconsulten en soms groepssessies van Lisette en haar lichtteam. Vooral in de één op één sessies (op afstand) is er veel vooruitgang geboekt. Waar ik begon met een fundament wat op instorten stond, is er hard gewerkt aan o.a. basisveiligheid, gronding, zelfvertrouwen/zelfbeeld, rouwproces en oud zeer met als resultaat een solide basis, die staat als een huis en nu prima tegen een stootje kan. De weg is niet altijd makkelijk geweest en ik blijf doorgroeien, soms met groeipijn..... Steeds meer ga ik in mijn eigen kracht staan en ik word steeds meer mezelf. Voor mij is dit de meest effectieve manier wat mij heeft geholpen. Lisette en haar team komen direct bij de kern van je "problemen" en pakken het op jouw tempo aan, zodat je levensvreugde weer kan en mag stromen. Bij mij was die ver weggestopt en komt steeds meer omhoog. Zo bijzonder om mee te maken, ik ben vaste klant hier!!! Eén of meerdere consulten bij Lisette zijn het meer dan waard, een waardevolle investering in jezelf."
Tamara schreef op maandag 20 april 2020:
Ik vroeg Lisette of ze contact kon opnemen met een vriend van mij die overleden is en die ik al heel lang moet missen. Lisette vertelde me dat ze dit niet bewust opzoekt, maar als iemand tijdens een sessie naar voren komt, kan ze wel een boodschap doorgeven. Ik kon, sinds zijn overlijden, zijn aanwezigheid nog steeds voelen, daar was ik zeker van. Maar ik had toch een vraag waar ik geen antwoord op kreeg. Toen ik met Lisette aan de telefoon was, kwam hij naar voren en kon zij voor mij de vraag beantwoorden. Ik was zo blij om enerzijds nog eens de bevestiging te krijgen dat het inderdaad zo is dat hij er is voor me en dat hij nog steeds dicht bij me is en anderzijds kreeg ik een heel fijn antwoord op mijn vraag. Dit was voor mij een heel fijne ervaring waar ik heel dankbaar voor ben.
Tamara schreef op maandag 20 april 2020:
In januari 2019 nam ik de eerste keer contact op met Lisette voor een privéconsult. Ik had enkele maanden er voor de diagnose burn-out te horen gekregen van de dokter. Ik deed zo mijn best om te herstellen, maar dat lukte niet door voor mij onverklaarbare angsten die door heel mijn lijf en gedachten gierden. Na het eerste privéconsult met Lisette voelde ik meteen verlichting, een zwaarte die van me afviel. Dat was het lichtpuntje dat ik nodig had om opnieuw vertrouwen te hebben dat alles wel goed zou komen. Nu zijn we meer dan een jaar verder en ik kan terug ademhalen, ik kan terug dromen en bouwen aan mijn toekomst. Door de sessies met Lisette kreeg ik zoveel inzichten over wie ik écht ben. Ik ontdekte dankzij haar ook dat ik heel hooggevoelig ben (HSP). Dat verklaarde voor mij zoveel. Ik leer het HSP-zijn nog steeds hanteren en Lisette ondersteunt me daarin. Ze herinnert me er aan waarom ik sommige dingen anders ervaar en aanvoel. Dat stelt me telkens weer gerust en geeft me moed om te blijven werken aan mezelf. Ik ben zo dankbaar dat ik Lisette heb leren kennen. Dankzij Lisette en haar lichtteam kan ik weer genieten van het leven en ben ik dankbaar voor wie ik ben en voor het leven dat me gegeven werd. Ik zou niet weten hoe het nu met me zou gaan als ik haar niet in vertrouwen had genomen ????
Desiree Leenaars schreef op zondag 19 april 2020:
"Hey lieve allemaal , Heel bijzonder hoe Lisette en haar lichtteam mensen persoonlijk en op afstand kunnen helpen . Het is mooi en bijzonder te ervaren hoe dat dingen tot stand komen en zij zonder woorden zoveel kunnen brengen bij iemand. Vooral de sessie tweelingzielen heeft een hoop helderheid gebracht bij mij . Alle misverstanden die daar over heersen werden mij in 1 klap helder ( wat ik zelf ook al vermoedde) en zijn de wereld uit geholpen. Er gaan zoveel fabeltjes over dit onderwerp dat je er bijna aan gaat geloven. Blij dat mijn soulmate mijn soulmate is maar ik ben zelf al heel en compleet. Godzijdank ❤????????"
Romanie Mesquita schreef op vrijdag 17 april 2020:
"Beste bezoeker van deze website, Mocht je twijfelen om een groepssessie of privéconsult te boeken, stop dan met twijfelen en doe het. Ik heb het afgelopen jaar meerdere en diverse groepsessies bij Lisette en haar lichtteam mogen volgen. De grondingsweek is een goede aanrader voor grote schoonmaak en een goede basis. Maar ook de andere groepsessies kunnen veel voor je betekenen. Middels de privéconsulten ga je nog meer de diepte in. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik mede dankzij de hulp van Lisette en haar team groei als mens en steeds meer word wie ik van binnenuit ben. Lisette is een warme vrouw met een mega groot hart. Ze verteld het hoe het is. Als een beetje "strengheid" nodig is schroomt zijn dat niet. Maar altijd met een liefdevolle en helende intentie. Zij is eerlijk, recht door zee, en warm. Bij twijfel, boek een sessie en laat je positief verrassen!"
Veerle schreef op woensdag 8 april 2020:
"Goedemorgen Ik heb gisteren de eerste keer meegedaan aan de groepshealing en alles wat ik heb gevoeld en doorgekregen heb jij achteraf heel mooi verwoord.. Dankjewel hiervoor. Een mooie bevestiging."
Conny schreef op dinsdag 7 april 2020:
Dankjewel lieve Lisette en team. Voor de Volle Maansessie. Ik was geïrriteerd en boos om allerlei redenen. Kan nu weer afstand nemen en voel me lichter. Fijn. Dank aar
Jopie schreef op maandag 30 maart 2020:
Lieve Lisette en team, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de 5 sessie's die ik heb gehad, voel mij super fijn, lichter positiever, en veel is er veranderd in mijn gezin, en voor de goede begeleiding ❤????????????
natasja schreef op vrijdag 20 maart 2020:
"Ik voel me rustig bij mezelf. Deze ochtend ben ik rustiger opgestaan dan andere dagen. Een zeer ontspannende heling geweest. Liefs van mij"
Joni schreef op zondag 8 maart 2020:
Ik heb nu al meerdere individuele - en groepshealings/energy sessies van Lisette mogen ontvangen en ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Vanaf de eerste healing op afstand merkte ik al heel duidelijk verschil in mijn zijn en energieveld! Lisette heeft mij o.a. geholpen met mijn burnout gerelateerde klachten, het opheffen van vervloekingen/zwarte magie, gronden, spirituele ontwikkeling en het ophelderen/helen van mijn energie (chakra's en auraveld) en ik heb tevens enkele bijzondere boodschappen en informatie gekregen vanuit Lisette en haar spirituele team welke mij persoonlijk erg geholpen hebben in het helen op zowel spiritueel als psychisch/fysiek niveau. Lieve Lisette ik ben jou en je team voor eeuwig dankbaar en ik zie nu al uit naar de volgende sessies!
miranda schreef op zondag 8 maart 2020:
"Lisette en haar lichtteam zijn zo integer en zo goed! Ik volg soms een groepshealing en soms een prive consult, altijd liefdevol en recht " to the point" . Soms net die extra liefdevolle begeleiding die ik nodig heb om weer verder te kunnen. Ik ben enorm blij met jou/jullie ❤ en dankbaar"
Elvira schreef op zondag 8 maart 2020:
"Lieve Lisette en Lichtteam Ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Heb inmiddels al enkele groepsessies gevolgd. Iedere sessie is bijzonder en krachtig. De Heilige Graal Activatie is absoluut een groot cadeau voor mijzelf geweest. Mooie energieën, duidelijk voelbaar en heel bijzonder. Zetten veel in werking. Opruimen en transformeren. Een enorme stap gezet! DANKBAAR!!!????????????"
Marijke schreef op zondag 8 maart 2020:
Al een aantal jaren krijg ik van Lisette en haar helpers hulp. In het begin had ik een aantal persoonlijke sessies en nu doe ik mee aan de groepssessies. Alle sessie helpen mij elke keer om weer bij mezelf te komen bij alle hectiek om mij en ons heen. Ik voel mij na de zachte goedaardige sessies ( zo voel ik dat ) opgeruimd, fris en geaard. En daarbij kom ik weer tot mijzelf wat een positieve weerslag heeft op mijn omgeving. Ik lees weleens reacties van anderen over wat zij voelden tijdens een sessie. Ik persoonlijk voel niet zoveel tijdens een sessie. Soms voel ik wel wat warmte en voel lichtheid. Kortom ik ben blij dat ik dit mag ervaren en voelen en ben erg blij met alle hulp die Lisette geeft met haar helpers.
Esther Hendriksma schreef op zondag 8 maart 2020:
"Mooie krachtige sessies en elke sessie is weer uniek. De berichten die er geschreven worden zijn spot on. Ik ben er erg blij mee. Liefs Esther"
Djamiela schreef op zondag 8 maart 2020:
Alle groepssessies zijn zeer krachtig en brengen allemaal hun eigen unieke ervaring en uitwerking. Zo heb ik een keer de sessie van quan yin gedaan terwijl ik nooit van haar had gehoord. Ze brengt tijdens de healing een prachtig licht in je naar boven van wie jij bent en inzichten in je proces. Ineens zie ik haar overal op de gekste plekken op mijn pad. Van beeldjes tot legkaarten. Heel fijn te weten dat haar ondersteunde energie door de sessie in mijn systeem is wakker gemaakt.
Monique schreef op zondag 8 maart 2020:
Ik heb meerdere groepssessies en onlangs een persoonlijke sessie gehad. In alle gevallen voelde het bevrijdend en voedend. En het gevoel gedragen te worden en gesterkt in mijn proces. Heel erg bedankt ❤
Jopie schreef op zondag 8 maart 2020:
"Ik ontvang 1x per week een sessie (in totaal 4x). Soms voelt het wat heftig, maar ik weet dat ik er doorheen moet. Ik weet en voel dat het de goede kant op gaat. Ik ben erg blij dat Lisette en haar team mij de hulp geven die ik mag ontvangen. Vr dank alvast en tot morgen ❤"
ann schreef op donderdag 5 maart 2020:
We schrijven het jaar 2019 , een heftig transformerend jaar voor mij persoonlijk. De vele eclipsen en maansverduisteringen in dat jaar waren voor mij als hoog gevoelig persoon dermate aangrijpend dat ik bijna terug in een depressie weg zakte. Dat was het moment om niet meer te twijfelen en alle kansen te nemen waar ik toen het gevoel van had " Het is nu of nooit'. Ik had al eerder via Facebook vernomen van Lisette en haar team. Op dit cruciale moment sprak ik Lisette aan en heb toen een paar individuele sessies geboekt bij haar. Ik heb met haar en haar team dat jaar stevig door gewerkt aan het opruimen van oude ballast en wonderwel zijn ze erin geslaagd om mij door deze heftige tijd door te halen. Nog steeds haal ik sessies bij haar en het team, omdat ik uit ervaring weet, voel en ervaar dat het echt opruimen is. Heel lang stond ik er echt sceptisch in. En nu zeg ik "Wat een team" en "Wat een power". Wat een geschenk heb ik mezelf kado gedaan! Eerlijk waar, alle credits voor Lisette en haar team. Dankje wel lisette en je team. <3
Marja Boer schreef op maandag 17 februari 2020:
Was altijd bang in de auto [Auto ongeluk] , maar een fijne behandeling van Lisette en haar team niet meer. Ik zit nu ontspannen in de auto, zeg ook tegen mij zelf ,hoef niet bang meer te zijn ,dat is voorbij. Vraag ook van te voren hulp aan de engelen of ze ons veilig heen en terug kunnen brengen Ben zo blij en dankbaar, niet in woorden uit te drukken. Liefs Marja
Jannie schreef op woensdag 12 februari 2020:
Zo heerlijk!! Zoveel rust en zoveel energie geeft de grondingsmeditatie. Dank voor deze mooie gift ❤️
Astrid schreef op woensdag 12 februari 2020:
"Zojuist de grondingsmeditatie gedaan. Wat is deze meditatie krachtig! De tranen stroomde over mijn wangen en kippenvel op mijn lijf. Dank, dank ????????????"
Rikta devi schreef op woensdag 12 februari 2020:
Wat een prachtige grondings meditatie,heel fijn en aardend,????bedankt,liefs Rikta.
Susan schreef op dinsdag 11 februari 2020:
Hi! I really enjoyed Lissett's energy clearing. It was awesome!! Thank you!
ingrid schreef op vrijdag 7 februari 2020:
Ik heb nadat ik de grondingsweek sessie heb gedaan. heb ik gisteren de sessie van Kwan Yin mogen ontvangen , dit was een fantastische ervaring die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ik ben zelf medium dus kan alles heel goed voelen en zien. Lisette en haar lichtteam zijn zeer sterk en zuiver in hun energie en ben zo dankbaar dat zij op mijn levensweg mochten komen. Mijn grootse complimenten en mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Heel bijzonder. Ingrid
Steffanie schreef op donderdag 6 februari 2020:
"Lieve Lisette en lichtteam, Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar voor de grondingsweek. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, vond het spannend en mooi tegelijk. Er kwam tijdens de dagen veel vrolijkheid omhoog, de persoon die ik altijd was. Door mijn burn-out ben ik de laatste maanden/het laatste jaar vrijwel elke dag down, depressief te noemen. Ik ben jullie daarom zó dankbaar dat ik dit weer heel even heb mogen ervaren. Er is tijdens de grondingsweek ontzettend veel naar boven gekomen om het vervolgens te kunnen verwerken. Dit is niet altijd fijn, maar wel nodig. Kortom, ik heb hier erg veel aan gehad en kan het echt aan iedereen aanraden. Dankbaar!! Liefs Steffanie"
Ingrid schreef op woensdag 5 februari 2020:
"Lieve Lisette en lichtteam. Ik heb het geluk gehad dat jullie op mijn levenspad mochten komen . Heb jullie mogen voelen en ervaren als zeer krachtig en zuiver, eigenlijk is het niet in woorden te omschrijven hoe dankbaar ik jullie ben. Ik hoop dat veel mensen net als ik de weg naar jullie weten te vinden. Dank Dank Dank uit het diepste van mijn hart. Ingrid"
Jannie schreef op dinsdag 4 februari 2020:
Voordat ik begon met de grondingsweek had ik een engelensessie gedaan, zo rond de kerst 2019. Dat was het begin van mijn aardingsproces. Ik kon toen al heel veel loslaten en achter me laten. Daarna volgde begin januari 4 individuele sessies op afstand, waardoor ik nog dieper kon gaan. Ik voelde hierna me al heel wat. Maar nu na de grondingsweek, voel ik me ook voldoende geaard. Het is rustiger in mijn hoofd. Ik voel me krachtiger. De energie stroomt door me heen in verbinding met hemel en aarde. Ik ben vol goede moed om relaxed en met focus mijn pad te vervolgen!
Marjon schreef op dinsdag 4 februari 2020:
Ik heb meegedaan met de grondingsweek omdat ik niet lekker in m’n vel zat, voelde me wat somber en moe. Ik merkte al meteen verschil na 1 dag. Blijer, meer energie. Ook wel een paar dagen wat prikkelbaar geweest maar dat hoort erbij en gaat weer over. Nu voel ik me heel goed, absoluut meer geaard. Aanrader!
Karin schreef op maandag 27 januari 2020:
"Mee gedaan met de sessie Opheffen van vloeken. Het was een heftige sessie, er gebeurde zoveel met mijn lichaam. Na de sessie nog erg emotioneel en opgebrand, alsof ik een marathon had gelopen. Maar! wat heeft het mij veel goeds gedaan, veel negativiteit wat nog in mij zat is er uit. Lisette en haar team zijn toppers."
Djamiela schreef op zaterdag 25 januari 2020:
"Onlangs al vele sessies van Lisette en haar team mogen ontvangen. Diep dankbaar voor wat het me heeft gebracht, echt onbetaalbaar. Door bereid willen zijn aan jezelf te werken kun je bergen verzetten. Het is echt snel door allerlei shit heen gaan. De diepste trauma's kunnen worden aangepakt omdat er zoveel steun is doordat Lisette en team echt mee kijkt in je systeem en dus zien wat er nodig is. Bewustwording!, Ook de band met mijn kind is uitgezuiverd, vanuit de vervorming terug naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Overtuigingen, patronen, ruis wat tussen mij en mijn zoontje in stond werden versneld opgeruimd. Geen andere specialist kan zo snel diepgaand en effectief te werk. Eeuwig dankbaar. Na iedere sessie diep ontroerd. En dit in het kort..."
Martin schreef op woensdag 22 januari 2020:
Hele fijne energie, twee dagen na de Loslaten van oude beloften sessie. Het was tijdens gebeurtenis een heel tumult van binnen, logisch ook hele tijdperken kwamen voorbij. Nu is er een heel warm en veilig gevoel Heel fijn ook de channeling dat geeft veel inzicht en perspectief. Dank Lisette, je ziet me terug!
Inge Dijk schreef op woensdag 22 januari 2020:
Na een bericht op Facebook dat Lisette een half uur korte energetische boodschappen kon doorgeven, reageerde ik spontaan omdat ik al een paar dagen met een onbestemd gevoel na een droom rondliep. En ik zelf niet echt begreep waar dit mee te maken kon hebben en daardoor eigenlijk niet wist wat ik er mee aan moest. Al snel kreeg ik van Lisette door waar deze droom mee te maken had en dat het energetische stuk daarvan was blijven hangen en dat ik daar nu mijn aandacht aan mocht gaan geven. Ik herkende het gelijk en ben Lisette en haar team dankbaar dat ze me hiermee een stap verder hebben geholpen.
Cassandra schreef op maandag 20 januari 2020:
"Al een paar keer heb ik het geluk gehad om een korte energiesessie te krijgen van Lisette en het lichtteam en ook aan een betaalde sessie mee gedaan. Dit waren hele bijzondere ervaringen. De laatste keer vroeg ik of ik er een mocht krijgen. Dacht nog er zijn zoveel, dus legde mijn telefoon weg en stond op en op dat moment kreeg ik zoveel tintelingen over mijn lichaam. Er was iemand bezig... toch even kijken en ja daar kreeg ik net antwoord dat ze even met mij bezig was. Mijn lichaam slingerde heen en weer, werd erg warm en emotioneel ... licht, ruimte en even in mijn lichaam. Wat fijn en bijzonder en altijd nog steeds verbaasd (zo nuchter dat ik kan zijn). Laat het nog even lekker inwerken.... Nogmaals dank, ondanks dat het niet altijd makkelijk is denk ik voor je, ben ik dankbaar voor de bijzondere dingen die jij en het lichtteam mij brengt. ❤"
Marlies schreef op donderdag 16 januari 2020:
De weekprognose van Lisette komt zo bij mij binnen. Het lijkt of ze voor mij persoonlijk geschreven zijn. of het over mij alleen gaat. Ik verheug me er steeds op. Als ik het me financieel kon permitteren zou ik zeker vaak aan de healings meedoen. Daarom ben ik extra blij met de weekprognose en de Live op facebook. Dank je wel Lisette
Minigreth schreef op maandag 13 januari 2020:
"Hallo allemaal. Ik heb van de week met de volle maan sessie meegedaan samen met Lisette en haar helpers (zo noem ik hun maar even) en voor het eerst gewoon heerlijk geslapen sinds de volle maan. Normaal ben ik altijd heel rusteloos!! Ik raad het dan ook iedereen aan om dit een x te ervaren. Voelde mij ook een stuk lichter en bevrijd. Dus ik zeg doen!! (-: Dank je wel"
Lea Bosma schreef op zondag 5 januari 2020:
"Ik heb na de grondingsweek meegedaan aan de heilige graal. Lag doodziek op bed, maar heb alles nagekeken. Was zo bijzonder wat er allemaal gebeurde. Spontane huilbuien omdat ik werkelijk het licht binnen zag komen van Jezus.....zo bijzonder. Voelde me daarna gedragen. Het is bijna niet te bevatten wat het allemaal met je doet......"
Agnes van Duuren schreef op dinsdag 31 december 2019:
Volgens mij bestaat er geen grotere twijfelkont dan ik op deze aarde. Werkelijk! Het was zo moeilijk om goed geaard in verbinding met mezelf keuzes te maken, zo die ook werkelijk bij wie ik ten diepste ben zouden passen. Poehpoeh. Ik heb zowel persoonlijke sessies gedaan als de nodige groepssessies met Lisette en haar Team mogen bijwonen, waaronder de Heilige Graal Activatie. Ik heb nog echt heel veel te leren, en daar sta ik ook open voor, dat is uiteindelijk het beste wat je kan doen in je leven haha, en tegelijkertijd voel en merk ik dat ik gestroomlijnder ben, steviger sta, en heb ik al een paar belangrijke keuzes gemaakt. Als jij ook zo lekker kunt twijfelen........ dan kan ik de (groeps)sessies met Lisette heel erg aanbevelen. Lieve groet van mij, Agnes
Nancy schreef op maandag 30 december 2019:
Ik was een deelnemer in december van De Heilige Graal activatie met Maria Magdalena, Maria en Jesus Christus. Tijdens de ontmoeting met overleden dierbaren kreeg ik een witte roos van mijn moeder. Ik voel me erg dankbaar dat ik aan deze week mocht deelnemen. Een week lang in de hoge frequenties verkeren is een goddelijk geschenk. Ik heb enorm veel bewondering voor Lisette die het samen met het lichtteam mogelijk maakt en de verbinding tot stand brengt tussen de verschillende dimensies. Ik kan het iedereen aanbevelen en ik doe volgend jaar graag weer mee. Dank je wel ????
Mariëlle de Boer schreef op maandag 30 december 2019:
Schitterende Heilige Graal Activatie week meegemaakt in december 2019 met Lisette. Krachtige Healingen met Maria Magdalena, Jezus Christus en Moeder Maria en ontmoetingen met dierbaren in andere dimensies. In 2020 doe ik weer mee hoor met de Heilige Graal Activatie. Dankjewel Lisette en Lichtteam ????
Evelien schreef op vrijdag 27 december 2019:
Graag deel ik mijn ervaring over de prachtige en krachtige sessies die ik ontvangen heb van Lisette en lichtteam.. Ik heb zelf ontvangen de grondingsweek, tweelingzielen, privé sessie en de Heilige Graal Activatie. Elke sessie is ondersteunend en bekrachtigend geweest in mijn proces. De Heilige Graal activatie is een unieke ervaring. De aanwezigheid van het Christus Bewustzijn in de mannelijke en vrouwelijke energie heeft mij ondersteund om eigen plek in te nemen en mijn engelenvleugels wijd open te slaan. Het is echt geweldig!
Ineke schreef op zaterdag 7 december 2019:
"Al zeker 20 jaar loop ik met buikpijn, volgens de huisarts prikkelbare darm syndroom. Niet veel aan te doen zei hij. Met periodes was het weg waarna het in alle hevigheid toch steeds terug kwam. Alhoewel ik niet veel weet over mediumschap en het voor mij echt een andere wereld is ben ik toch naar Lisette gegaan. Ik heb 1 privé consult gehad en heb nu al 1 maand (bijna) geen buikpijn. Ik vind het echt een wonder, het gevoel dat er een wens in vervulling is gegaan en dat ik nog meer mag wensen. Ik ben Lisette en haar team ontzettend dankbaar!"
Lea Bosma schreef op dinsdag 3 december 2019:
Ik heb deze week voor de 2e keer meegedaan met de grondingsweek. Er is weer een hoop geruimd en omgezet in mijn lijf en geest. Was zo nu en dan heftig, maar het voelt enorm goed om dit te doen. Bij mij zit er erg veel opgesloten waar het nu tijd voor is om op te ruimen. Daarom ga ik ook door met privé sessies om het verder te ruimen en op te schonen. Lisette en licht team ik ben jullie dankbaar.... <3
Linda schreef op dinsdag 3 december 2019:
Afgelopen week heb ik mee gedaan met de grondingsweek. Het begon vrij heftig, ik voelde vanalles in mijn lijf. Niet overdreven, maar toch wel dingen die ik normaal niet voel. Maar ook voelde ik iedere dag een beetje meer energie. Zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Sinds jaren weer eens een heuse opruimdag gehad waarbij er heel veel plek in huis is vrij gekomen. Het was een hele bijzondere week, ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb mee te doen, ik zou het zo weer doen. Dank jullie wel voor afgelopen week! Liefs Linda
Astrid schreef op dinsdag 3 december 2019:
Ik heb afgelopen week weer meegedaan met de grondingsweek. Er werd weer een hoop opgeruimd. Lisette en lichtteam hartelijk dank.
Marjolijn schreef op maandag 11 november 2019:
"Ik ben in bed gaan liggen met bij mijn voeten een ametyststeen en tijgeroog bij mijn hoofd. Ik lag en voelde mij zeer onrustig en toen voelde ik ineens lichte pijn bij mijn hartstreek, alsof er iets weggehaald werd. Toen viel ik even in een diepe slaap om vervolgens wakker te worden en dan mijn voeten en handen te voelen tintelen. Ik val weer even in slaap en wordt daarna weer helder wakker alsof ik heel diep weg onder water was en dan heel snel weer naar boven getrokken werd. Het voelt goed en lichter dan eerst. De sessies met Lisette zijn altijd fijn. Dank je Lisette en Engelen ❤️"
Astrid schreef op vrijdag 8 november 2019:
"Lisette is zuiver, recht door zee en écht. Geen mambojambo, helder en concreet. Mijn eerste ervaring bij Lisette en haar team was tijdens een groepssessie. Als ik al terughoudendheid voelde, dan was dat na de sessie weg. Mijn eerste reactie was; dit is echt! Daarna is er bij mij héél veel opgeruimd tijdens privé consulten. Wat een opluchting! Ik ervaar (blijvend) zoveel ruimte en innerlijke rust! Dankbaar! ???? Dankjewel Lisette en team! ????"
Marloes schreef op dinsdag 8 oktober 2019:
"Mijn zoontje heeft gister de kinderhealing ontvangen. Hij kwam vanmorgen opgewekt uit bed en voelde veel lichter. Hij was blij. Heel fijn om te zien. Dank je wel Lisette en team."
Romanie schreef op donderdag 3 oktober 2019:
"Afgelopen week heb ik mee mogen doen aan de Grondingsweek. Ik heb mij hiervoor aangemeld, omdat ik al een paar keer met een groepssessie mee had gedaan. Ook heb ik een aantal privéconsulten bij Lisette en haar lichtteam gevolgd. Deze week van opruimen, weer meer bij mezelf komen en mij weer gronden, sprak mij erg aan. Het was een zeer intensieve week, met dagen dat ik mij wat ontheemd en verward voelde en met dagen dat ik mij als het ware on top of the world voelde. Na deze week heb ik bewust een paar dagen rust genomen, omdat alles natuurlijk wat overhoop was gehaald. En ik voelde dat het zich in mijn systemen weer moest zetten naar hoe het nu het beste voelt. Op dit moment voel ik mij opgeruimder, lichter en energieker. Ik ben er nog niet, maar al wel weer een hele stap verder. Een ieder die voelt dat het tijd is om intern op te ruimen, en die dat in een warme (niet persé zachte) en veilige omgeving wil doen, die kan ik de Grondingsweek van harte aanbevelen. Alsmede de privéconsulten. Lisette en lichtteam, ontzettend bedankt. Namasté"
Monique schreef op woensdag 2 oktober 2019:
Lisette is een mooie ziel. Ik kan je haar van harte aanraden ❤
Mariëlle schreef op zaterdag 28 september 2019:
Zuivere en Fijne Healingen die Krachtig hun werk doen. Lisette is een uniek Medium en een Lieverd. Dankjewel Lisette en Lichtteam????????
Jos schreef op vrijdag 27 september 2019:
Het staat er al duidelijk, There is More2Life/Live than you know ! Lisette deze site, biedt mij méér dan welke dan ook ! Je zoekt Jezelf+vind Jezelf, positive realiteit, één andere kijk, onbeantwoorde vragen worden beantwoordt De Post's die geplaatst worden enz...Do I've to say more, my live is 2Life ! Grtzz Jozef ????
Katja Breuers schreef op donderdag 29 augustus 2019:
"Lieve Lisette en team, Dank je wel voor de fijne verlichtende sessies. Samen hebben we er al een aantal gehad; eerst maandelijks en nu even een boost in vier sessies kort na elkaar. Het is zo fijn om niet te hoeven praten en toch opgeschoond te worden. Na 25 jaar allerlei therapieen gehad te hebben, voelt dit als de fijnste. Geen gelul over details, maar recht naar de kern. Het huis is schoon ;o) en onze kleinste muppet van vijf gaat niet langer huilend naar school. Want ook die heb je mee genomen in de therapie. Je hebt hem 'wat verder van me af gezet', zei je zo mooi, om er gelijk achteraan te zeggen: 'niet in liefde hoor!' Ik vond dat heel mooi. Daar waar ik voorheen hem elke dag twee keer huilend en soms zelf hysterisch achterliet, is hij nu rustig. En hij heeft het ook zelf in de gaten: 'Mam, heel gek, ik hoef niet meer te huilen als jij mij naar school brengt!' Toen ik hem uit legde dat hij hulp van jou had gehad, vond hij dat zomaar machtig mooi. Op afstand nog wel. Hij lijkt dat trouwens beter te snappen dan ik. Daar stelt hij geen vragen over. Ik ben blij dat we je hebben 'ontmoet' en hoop dat we nog heel lang met je mee mogen liften op je hemelse tripjes, met je team en uiteraard onze teampjes. Dank je wel, dikke knuffel en extra klein dik knuffeltje van Jesse. <3"
Marina schreef op zaterdag 10 augustus 2019:
Lieve Lisette en Aartsengel Metatron, het was prachtig! ❤ Jeetje wat heb ik een flinke draaiende energie om me heen gevoeld die even alles schoonmaakte, me verhoogde en tegelijk werd ik goed geaard. Enorm veel licht, liefde en kracht kwam mijn kant op en heb er ontzettend van genoten. Dank jullie wel voor dit mooie cadeau tijdens deze bijzondere Leeuwenpoort periode. Het heeft me weer een fijn zetje gegeven! Liefs en een dikke knuffel ????❤????
Steffanie schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
In een woord hartverwarmend. Oprecht en puur.
Josefiena schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
"Lieve Lisette, wat ben ik blij dat je op mijn pad bent gekomen . Na de eerste sessie had ik gelijk al het gevoel dat het goed was waar ik mee bezig was . Je bent een geweldige vrouw die de ander in zijn waarde laat . Na drie sessies bij jou voelde ik dat er iets ging veranderen, er kwamen allemaal positieve dingen op mijn pad ik had mezelf weer terug gevonden en werd weer wie ik was . Meer zelfvertrouwen en nog meer open naar de ander . Er is heel veel gebeurt in die tijd ...vooral het loslaten van allerlei dingen in mijn leven . En dat geeft ruimte en vrijheid voor nieuwe dingen . Niet te geloven dat in 4 sessies zoveel kan veranderen. Bedankt voor wat je hebt gedaan. Liefs Josefiena"
Betty schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
Ik ben nu en aantal keer bij Lisette geweest, al na de eerste keer viel ik sneller in slaap sliep ook langer door. Door de reiniging van Lisette ben ik veel rustiger geworden, niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd. Een vreemde, maar zeer mooie en nieuwe ervaring voor mij.
Branda schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
Ik vind Lisette een vakvrouw.
Miranda schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
Lisette is een geweldig lief mens. Staat voor je klaar als je vragen hebt. En de healing sessies zijn zo fijn! Ik ben haar steeds weer erg dankbaar voor het geweldige werk dat ze doet.
Jenny schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
"Eerlijke ondersteuning, je voelt het letterlijk , ik ben alvast een grote fan . De sessies die regelmatig plaats vinden , healing op afstand , eerlijk het werkt en geeft een enorm goed gevoel . Lisette, is eerlijk, zuiver een superlieve dame die haar werk ter harte neemt. Een super aanrader voor ieder die wat hulp en ondersteuning kan gebruiken Lieve groet Jenny"
Dusanka schreef op zaterdag 3 augustus 2019:
Uit nieuwsgierigheid mee gedaan aan een energetische sessie en wow wat een kracht en verschil ...deze week ook de kick ass sessie en de reiniging is nu al op diverse levels te merken ...ik slaap eindelijk weer goed en heb weer een rust in me die er lange tijd niet was ..... Dank Lisette je bent echt een Aardengel
Mardi schreef op donderdag 4 juli 2019:
"In de pauze op mijn werk lees ik dat er die avond een healing is met Aartsengel Michael en Lisette. Voordat ik het wist had ik geboekt. Toeval geloof ik al lang niet meer in, dit moest zo zijn! Er was een vraag vooraf om namen -en/of situaties op te schrijven van wie je een soort van los wilde komen. Ik had alleen 2 angsten eigenlijk, die best wel een invloed op mijn leven hadden. Een mooie sessie was het. En nu 2 weken later heb ik gemerkt dat er écht iets is gebeurt. Dus dank lieve Lisette en Michael, ik ben een gezegend mens!"
Rosalien schreef op dinsdag 2 juli 2019:
"Fijn dat er iemand is die je steun bied samen met de Engelen,als je er helemaal doorheen zit . ????????????????????????????"
Chantal schreef op zondag 23 juni 2019:
Een aantal weken geleden besloot ik dat de knop om moest. Maar hoe?! Ik wilde duidelijk gezondere keuzes maken maar liep tóch steeds tegen iéts aan...bepaalde verleidingen. Al zeer snel dacht ik aan Lisette! Vol vertrouwen maakte ik een afspraak voor hulp bij afvallen!!! En daar ben ik nog dagelijks dankbaar voor. Na 4 sessies binnen 2 weken voel en zie ik écht resultaat. Ik kreeg last van maagpijn en darmen in de 1e week en de 2e week werd dat gelukkig minder. Bijna 2 kilo eraf en dat door het maken van gezondere keuzes én veel meer bewust! Ik neem écht nog wel iets uit mijn verleidingenrijtje maar doordat ik dat bewust doe geniet ik er veel meer van! Geen innerlijke strijd meer om iets lekkers te laten staan uit gewoonte of verveling, makkelijker nee zeggen als iets aangeboden wordt. We zijn er nog niet helemaal, bouwen rustig af en met hulp van Lisette en haar team zie ik het zeer positief tegemoet! Mijn dank is groot!!!
Miranda schreef op dinsdag 28 mei 2019:
Ik heb meegedaan met de grondingsweek als ondersteuning van herstel bij een burnout. Tijdens deze week heb ik me erg moe gevoeld, maar dit voelde wel als iets positiefs, kon me er makkelijk aan overgeven. Ik merkte dat ik helderder in mijn hoofd werd. Na de laatste sessie kan ik zeggen dat mijn ademhaling, die al jarenlang hoog zat, nu normaal was en dat gebeurtenissen waar ik normaal gesproken door uit het lood geslagen zou zijn me minder raakten. Ik kan veel sneller terugkeren naar mijn eigen kracht ipv dat ik meegesleurd word in emoties van anderen. Ook merk ik dat ik me makkelijker uit kan spreken over dingen waar ik normaal gesproken nog lang mee door zou blijven lopen. Ik sta dichter bij mijn eigen gevoel.
Steffanie schreef op dinsdag 28 mei 2019:
"Hoi Lisette, Ik ben je, net als alle voorgaande sessies, enorm dankbaar. Ik laat het niet altijd merken maar dat wil ik bij deze toch even doen. Ik voelde gisteren de hele dag al iets gebeuren rondom mijn hartstreek, echter had ik pas einde van de middag besloten mee te doen met de love connection healing. Dit zelfde gevoel bleef gedurende de tijd tot na de healing. Ik vond het zo speciaal.. alsof er onbewust al van alles gaande was/in werking was gezet. Toen de healing begon, voelde ik het gevoel bij mijn hartstreek intenser worden en langzaamaan verlichtte het. Werd ook wat emotioneel op dat moment. Het is een niet te omschrijven gevoel maar fijn is het zeker. Ik voel me sinds de healing een stuk lichter én vrolijker! Ik loop al een tijdje met een nogal down gevoel rond, waarbij ik aan het uitzoeken ben waar het vandaan komt. Ik denk het nu te weten en dat geeft rust. Deze healing heeft daar zeer zeker een grote bijdrage aan gehad, alsof ik dit zetje net even nodig had. Ik kan met geen woorden omschrijven hoe dankbaar ik jou en alle andere ‘onzichtbare’ helpers ben. Lieve groet, S"
Astrid schreef op maandag 27 mei 2019:
"Ik heb mee gedaan met de grondingsweek. Ik voel me lichter en ben trots op mezelf, dat ik door jullie hulp me ook durf uit te spreken en mijn grenzen aan te geven.... Dit kon ik voorheen niet."
Jacqueline schreef op donderdag 16 mei 2019:
"Even kleine update.  Ben inmiddels dat we bezig zijn met de sessies,​ gewicht verloren. Heb er nu 4 gehad. Stond toen we begonnen op 93,7 en vanmorgen stond​ ik op 92,8 kg. ???????????? En dat zónder te lijnen !! Je mag zelfs niet lijnen erbij. En ik heb gegeten waar ik zin in had. Heb zeker nog wel eens gesnoept,maar merk toch dat ik vaker bewuster nadenk wat ik uitzoek en/of eet... Maar ik merk ook dat ik in mijn hoofd niet meer zoveel met eten bezig ben. Ik kan het iedereen aanraden !! Ik merk dat ik na 3 jaar van 4x per nacht wakker worden, ook weer doorslaap en heel vast slaap. En dat ik meer energie krijg. Dat laatste is nog niet optimaal maar ik merk wel verschil. Ben superblij dat ik het gedaan heb ????"
Jacqueline schreef op donderdag 9 mei 2019:
"Van avond voor het eerst meegedaan aan de sessie, het opheffen van vloeken. Het was heel bijzonder,mooi en fijn. Voel nu de energie door mijn benen stromen,heerlijk. Zeker aan te raden!"
Monique schreef op donderdag 9 mei 2019:
Ik kwam bij Lisette terwijl ik op de bodem van de put zat. Zij heeft mij zo goed geholpen. Na vijf behandelingen voel ik mezelf weer super. Ik beveel Lisette echt aan. Probeer maar eens een sessie en voel het verschil. Ik ben Lisette enorm dankbaar????
Nanda schreef op maandag 6 mei 2019:
"Begin april heb ik mee gedaan aan de sessie het opheffen van vloeken uit vorige levens en/of dit leven. Een aantal dagen voor deze sessie voelde ik mij vreselijk down, onrustig, een steen die op mijn maag lag en dit bleef aanhouden. De dag van de sessie zelf zag ik deze sessie voorbij komen op fb en twijfelde enorm, maar op het laatste moment mezelf toch aangemeld. Na de sessie was ik niet meer down, enorme rust over mij heen en de steen op mijn maag was weg! Ik voelde mij zo enorm verlicht, dit is eigenlijk niet te beschrijven!! Ik voelde me héérlijk en dit bleef aanhouden. De channeling die ik daarna via mail kreeg en de volgende dag waren super! Ik had mezelf voorgenomen dat als deze sessie weer zou komen, ik mezelf weer zou aanmelden! Gelukkig is deze sessie over een paar dagen weer en ik heb mezelf al aangemeld! Ik kijk er weer naar uit! Lieve Lisette, nogmaals dank voor de sessie, de rust en de verlichting die ik daardoor heb mogen ontvangen!"
Cinzia schreef op zaterdag 4 mei 2019:
"I participated in several moon sessions and in each of them strong and different sensations. The first time I felt a warm flow of heat throughout my body that lasted even after the end of the session. I also participated in the Maria Magdalena session and this time I felt a flow of heat in the upper part of my body. At the end of each of them a general feeling of well-being and lightness. Thanks Lisette for all this and thanks thanks for giving me this beautiful experience"
Natashja schreef op vrijdag 26 april 2019:
Ik beveel Lisette van More2Life zeker aan! Ik heb een pakket aan sessies geboekt en heb er nu drie gehad. Ik voelde me al na de eerste behandeling zoveel lichter. Ik ga momenteel door een uitdagende periode heen maar ik voel me gesterkt en gedragen. Je voelt gewoon dat Lisette en haar team aan t werk geweest zijn en er dingen op gang gezet worden, weer stromen. ????☀️ Ik ben je erg dankbaar en ga hier voorlopig nog even mee door! En ik hoop dat jij nog heel lang doorgaat met dit werk????????Liefs Natashja
Marlous schreef op vrijdag 26 april 2019:
Superblij ben ik met de edelstenen van Lisette! Binnen mum van tijd had ze mij advies gegeven en had ik ze al in huis. Een heel mooie engelenhanger en trommelsteen van labradoriet. Ze zijn prachtig. En ook heel mooi met liefde verpakt, echt een kadootje ????. Sinds ik de hanger om heb voel ik mij steviger staan, heel bijzonder. Net of ik engelenvleugels achter mij heb staan die mij steunen. Ook krijg ik inzichten hoe om te gaan met bepaalde situaties. De trommelsteen ligt nu onder mijn kussen, dat voelt als een stukje extra bescherming voor een fijne nachtrust. Ik ben er heel blij mee en ik ben dankbaar voor de steun van de edelstenen, van Lisette en de engelen ????.
Bianca schreef op woensdag 17 april 2019:
Ik heb Lisette gevraagd mij te helpen met afvallen. Het snoepen los te kunnen laten. Wat heerlijk is het als je door de supermarkt kunt lopen en de appelflappen waar je normaal gesproken er toch een van meepikt, links kan laten liggen. Thuis bewuste keuzes kunt maken. Het is niet zo dat ik niet meer 'kan' snoepen, maar dat ik heel bewust tegen mezelf kan zeggen. "Heb je geen dorst ipv lekkere trek?' of 'Laat nou gewoon liggen". Het is allemaal nog vers dus ik hoop dat het blijft. De toekomst zal het leren.
Tilly schreef op maandag 1 april 2019:
"Beste Lisette Tijdens sessie heb ik warmte en tintelingen op mijn hoofd en bij mijn slaap gevoeld. Met vriendelijke groet, Tilly"
Marit schreef op dinsdag 26 maart 2019:
Tientallen jaren lang heb ik geworsteld met een shopverslaving. Dodelijk vermoeiend en eigenlijk nooit goed geweten wat de onderliggende reden was van deze verslaving. Totdat ik vorig jaar mijn eerste consult bij Lisette mocht ontvangen. De reden om naar haar toe te gaan was niet specifiek mijn shopverslaving maar had andere redenen. Pas later besefte ik me hoe alles met elkaar verweven was....Lisette zag mijn winterjas en maakte daar een compliment over. Ik wuifde het weg en antwoorde dat ik eigenlijk een koopverslaving had. Ah, antwoorde Lisette, je was aan het vullen! Vullen dacht ik? Wat bedoelt ze met vullen?? Al snel na de sessie werdt het antwoord mij duidelijk: ik heb tientallen jaren lang onbewust geprobeerd om de bodemloze put van onvoorwaardelijke liefde proberen te dempen met spullen. Kansloze exercitie natuurlijk. Direct na het eerste consult bemerkte ik bij mezelf dat de drang om te shoppen was verdwenen! Ik kon het bijna niet geloven na hier zolang mee geworsteld te hebben. Eindelijk verlost van die dwang die mij, naast heel veel geld, ook heel veel energie heeft gekost. Ik vind winkelen nu nog steeds leuk maar nu op een gezonde manier. Ik ben Lisette en haar team enorm dankbaar, dankjewel!
Maud schreef op donderdag 14 maart 2019:
"Individuele sessies ervaar ik echt als een cadeautje voor mezelf, elke keer weer ! Vooral als ik er volledig bij aanwezig kan zijn met m’n aandacht, want dan beleef ik het extra intens. Ondanks dat we heftige stukken aanraken en lostrillen, voelt het als een warm, veilig bad!"
Nathalie schreef op woensdag 13 maart 2019:
"Ik heb een privé consult gehad bij Lisette voor mijn huisje waar ik nu ongeveer 2 jaar woon. Ik voelde me al een tijd niet prettig in mijn woning en in de wijk. Ik heb met kristallen gewerkt, salie, palo santo hout, etherische olien, bloemen, planten etc om de sfeer, de energie en de ruimte te verbeteren. Dit werkte voor een deel, maar ik bleef me niet fijn voelen in mijn eigen huis. Lisette heeft me op afstand geholpen en mijn huisje is nu een stuk fijner in energie! Wat bleek nu, zat er nog allerlei oude energie van de vorige bewoner waar ik als sensitief persoon last van had. De dagen na het consult heb ik al mijn meubels in de woonkamer verschoven en opnieuw ingericht. Ik voel me nu zoveel meer thuis in mijn eigen huis. Super bedankt en ik schakel Lisette en haar team zeker weer als ik weer verhuis naar een andere woning!"
Anna schreef op donderdag 7 maart 2019:
"Ik ben vanaf september 2018 best heel intensief bezig geweest met energetische- en groepssessies. Had de afgelopen periode even behoefte om te ervaren wat er inmiddels allemaal was veranderd in mijn zijn. Het gaat heel goed met mij, heb stappen gemaakt, zowel mentaal als fysiek (meer energie). Was fijn om gisteravond mee te doen aan de Nieuwe Maansessie. Heerlijk. Heel bijzonder hoor hoe Lisette en team dit allemaal kunnen bewerkstelligen, ben er heel blij mee."
Yvonne schreef op vrijdag 1 februari 2019:
Ik heb meerdere keren meegedaan met verschillende sessies op afstand. Ik voel me er super goed bij en zit in een heerlijke flow! Dank je Lisette!
Anna schreef op vrijdag 1 februari 2019:
"Sinds september 2018 volg ik sessies bij Lisette. Van wekelijkse individuele sessies, naar twee-wekelijkse, naar maandelijkse sessies en tussendoor verschillende groepssessies. Elke keer werd er een nieuw stuk opgelost en elke keer voelde ik mij meer mezelf worden. Ik heb veel meer eigenwaarde gekregen, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen op mijn gevoel en geef mijn grenzen beter aan gegeven! Heel veel positiviteit binnen een (relatief) korte tijd. En na deelname aan de laatste Grondingsweek zit ik ook veel beter in mijn energie. Hartelijk dank Lisette en gidsen voor het prachtige werk dat jullie doen en het resultaat voor mij. BrSC5"
M schreef op maandag 28 januari 2019:
"Ik ben nu al een tijdje bij lizette En ik voel me zelf verzekerder het afvallen gaat een stuk beter meer energie en minder hoofdpijn je bent een topper lizette"
Georgette Biguzzi schreef op zondag 20 januari 2019:
Ik voel me een stuk lichter en energieker na de maan healing van vanochtend.Ik had dit echt nodig om dingen los te kunnen laten.dank je wel Lisette.
Djamiela schreef op vrijdag 28 december 2018:
Gister de sessie met Maria Magdelena gedaan. Wat een verlichting merk ik op. Op en top vrouwelijke energie wat ik voel, vrouwelijke schoonheid en meer veiligheid en gronding.
Vincenzo schreef op vrijdag 21 december 2018:
"I Participated to the full Moon Session and the results have been beyond my wildest dreams. Thanks Lisette!!!"
Jacqueline schreef op dinsdag 23 oktober 2018:
Vanavond meegedaan met de volle maan sessie met thema loslaten... Veel losgelaten in gedachten ... Was heerlijk half uurtje. Heerlijk kunnen ontspannen. Voel me rustig. Aanrader. Dankjewel
Babs Ouwehand schreef op woensdag 3 oktober 2018:
Wauw....!! Net meegedaan aan de healing Opheffen van oude vloeken....wat een ervaring en wat een opluchting in mijn lichaam !! Dank je wel, Lisette !
Maud schreef op donderdag 20 september 2018:
"Sinds 22 februari volg ik sessies bij Lisette. Van wekelijkse individuele sessies, naar twee wekelijkse, naar maandelijkse sessies en tussendoor verschillende groepssessies. Elke keer werd er een nieuw stuk opgelost, en elke keer voelde ik me meer mezelf. Er is een eigen waarde ontstaan, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen op mijn gevoel, angst voor insecten is flink afgenomen, grenzen worden beter aangegeven, mijn lichaam wordt steeds meer flexibel! Een hele lijst positiviteit binnen een (relatief) korte tijd ! En met de sessie van vanavond, tweelingzielen en tweelingmaatjes, voelde ik hoe de laatste muren rondom mijn hart werden weggehaald. Vrij van de blokkades die ik zelf of anderen me hebben opgelegd vroeger. Dankjewel Lisette en gidsen voor het prachtige werk dat jullie doen en de resultaten die het geeft ! ❤️"
Esther de Bijl- Langen schreef op dinsdag 28 augustus 2018:
"Lieve Lisette, wat n kracht, liefde en positieve energie kwam er vrij tijdens de healing voor t opheffen van vloeken, enz.. Dit keer voelde ik n soort oerkracht in mijzelf aangeraakt, t gevoel mijzelf meer te mogen laten zien, shinen! t Gaf me n sterk gevoel van zelfvertrouwen, wat ik vaak mis.. Er werd voornamelijk aan mijn hogere chakra’s gewerkt dit keer.. Ik voelde mijn ogen prikken en mijn kruinchakra tintelen.. Mijn stem tijdens t optreden was krachtiger dan ooit, dat is meer mensen opgevallen! Op weg naar huis, zag ik in de straten van Blankenberge n groot Wit Licht voor mij vliegen boven de straat, van links naar rechts en t verdween achter de huizen.. Ik liep daar met mijn man die op dat moment 54 jaar werd.. Verder was de straat verlaten.. Zou heel graag willen weten wat dat Witte Licht was en ik heb sterk t gevoel dat t met jouw healing te maken had.. Al met al: WAUW- wat n krachtige healing weer! Dankjewel❤️"
Lydia schreef op vrijdag 24 augustus 2018:
Ik heb Lisette benaderd met de vraag of ze mij kon helpen met mijn suikerverslaving. Volgens haar viel daar wel wat aan te doen. Dit bleek het understatement van het jaar. Na de eerst sessie merkte ik al een verschil. Het koste me veel minder moeite om ongezonde dingen zoals drop of gebak af te slaan. Na 4 sessies voelde ik me sterker dan ooit. Ik snoep niet meer, voel me super door de gezonde voeding en het kost me geen enkele moeite om mijn favoriete snoepgoed links te laten liggen. Op naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht! Lisette, hier blijf ik je de rest van mijn leven dankbaar voor. Aan iedereen die hier ook mee worstelt; niet twijfelen, gewoon doen. Je leven wordt er zoveel prettiger door. Energetische schoonmaak is vele malen effectiever dan dat je het puur op wilskracht moet doen. Die wilskracht begeeft het op een bepaald moment en je frustatie groeit. Dit is iets waar je de rest van je leven de vruchten van plukt en niet alleen op gebied van voeding.
Lydia schreef op vrijdag 24 augustus 2018:
Ik heb Lisette benaderd met de vraag of ze mij kon helpen met mijn suikerverslaving. Volgens haar viel daar wel wat aan te doen. Dit bleek het understatement van het jaar. Na de eerst sessie merkte ik al een verschil. Het koste me veel minder moeite om ongezonde dingen zoals drop of gebak af te slaan. Na 4 sessies voelde ik me sterker dan ooit. Ik snoep niet meer, voel me super door de gezonde voeding en het kost me geen enkele moeite om mijn favoriete snoepgoed links te laten liggen. Op naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht! Lisette, hier blijf ik je de rest van mijn leven dankbaar voor. Aan iedereen die hier ook mee worstelt; niet twijfelen, gewoon doen. Je leven wordt er zoveel prettiger door. Energetische schoonmaak is vele malen effectiever dan dat je het puur op wilskracht moet doen. Die wilskracht begeeft het op een bepaald moment en je frustatie groeit. Dit is iets waar je de rest van je leven de vruchten van plukt en niet alleen op gebied van voeding.
Anonymous schreef op donderdag 16 augustus 2018:
"Ik ben echt erg blij dat ik Lisette heb benaderd zij is echt zo goed. Ze is oprecht en eerlijk dat waardeer ik enorm. Ze heef me echt goed geholpen met de situatie waar ik nu in zit. Ik ben je er echt dankbaar voor. Dank je wel."
S. schreef op dinsdag 17 juli 2018:
"Ik heb inmiddels meerdere sessies op afstand gevolgd, eerst was ik sceptisch, maar bij de eerste sessie merkte ik dat er zoveerl frustratie en verdriet was weg genomen. Ik had een zware periode gehad op werkgebied, wat mij heel diep gekwetst had. De ervaring was zo bijzonder, het voelde echt alsof iemand mij leidde. ik zag heldere lichten, voelde emotie los komen. Elke sessie geeft me meer kracht om mezelf weer terug te vinden, ik ben er nog niet 100% maar in vergelijking met een jaar geleden, voel ik me weer gelukkig en zelfverzekerder. Ik kan dingen los laten, kan mezelf beter uiten en merk dat ik weer behoefte en vertrouwen heb in nieuwe vriendschappen. Bedankt Lisette!"
Yvonne schreef op donderdag 17 mei 2018:
Ik heb meegedaan aan de healing met de energie van Aartsengel Metatron. Er is bij mij veel opgeruimd, ik voel me lichter en vrijer. De energie stroomt letterlijk door mijn lijf. Ik voel me heel krachtig en fijn! Bedankt!
Naoual schreef op vrijdag 6 april 2018:
"Een heel bijzondere ervaring alsof ik letterlijk een wind voelde van aan de voeten tot over mijn rug heen , ik voelde echt engelenvleugels die rond me aan het werk waren.. lieve lisette je hebt een prachtige gave en dat je ng veel mensen mag gaan helpen ..ik voel me alleszinds gezegend door deze ervaring die echt zijn werk doet Dankjexxx"
Maria schreef op vrijdag 6 april 2018:
"Op de dag dat mijn vader met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis met een veel te hoge bloeddruk kwam ik via Google op jouw site. Toen ik hem de volgende dag weer thuis zag, hoorde ik mezelf zeggen: dit gaat zo niet langer, ik weet een hele goede healer op afstand. Mijn vader wilde weten of wel het veilig was door negatieve ervaringen uit het verleden. En ik kan wel zeggen van: ja ik voel dat deze healingsessie met liefde en licht is, maar ik snap hem. Ik meldde me aan voor de Love Connection. De Love Connection was prachtig. Ik ben met mijn edelstenen in bed gaan liggen, dat was heel chill. Ik voelde wanneer het begon en wanneer het afgelopen was. Ik voelde de warmte bij mijn rug. Bij het aarden stuk gebeurde er heel veel. Ik kreeg door: we are running out of time. Dat er nog meer werk te doen is en dat weet ik, want aarden is mijn leerproces. Er werden heel veel witte lichtlijnen uit mij getrokken, echt prachtig en die werden door een vijfpuntige ster liefdevol met het kristal in de aarde verbonden. Nou, dít is aarden, kreeg ik door. Ik heb een hele zware maand achter de rug en was blij te lezen in de mail dat de lading eraf gehaald is. Ik ben nu nieuwe dingen aan het ondernemen, ga uit mijn comfortzone en dat voelt zo goed. Overleven is nu verliefd op het leven geworden. Mijn vader vond het fijn om te horen dat ik het als goed ervaren had. Hij is heel benieuwd naar zijn kickass healing en vindt het ook spannend. In mijn mailbox zag ik ondertussen je mailing over de Loslaten healing en dat leek me heel fijn. Maar ik had net de Love Connection gedaan en ik wilde eigenlijk niet met vorige levens bezig zijn. Maar de healing trok en in het kader van Wees goed voor jezelf, was ik weer in de webshop. En wat heeft het me goed gedaan. Mijn hele kamer was gevuld met engelenenergie. De meeste edelstenen werd ik gevraagd weg te halen. Alleen mijn jaspis mocht op mijn hart blijven liggen. Mijn handen werd ik gevraagd naar boven te draaien. Het werd warm bij mijn rug en ik voelde hoe lekker ontspannen mijn onderrug was en voor het eerst goed contact maakte met mijn bed. Ik werd gevraagd stil te zijn in mijn hoofd en me over te geven aan de healing. Af en toe popte er fragmenten uit mijn leven op, ook die ik vergeten was. Mijn armen tintelden. Toen raakte ik het besef van tijd kwijt, heel fijn, ik voelde dat ik in een diepe ontspanning was, misschien wel delta. Na drie kwartier zat ik nog in de chille staat. Vanmorgen wakker geworden met een lichte feel en ik ben heel chill. Hoe fijn. Dankjewel dat je dit werk doet samen met de engelen en lichtwezens aan gene zijde en voor de liefdevolle begeleidende mails. Keep up the good work. Love, Maria"
Djamiela schreef op donderdag 5 april 2018:
Verlichtende healing met een aanwezige maar zachte energie om me heen. Mijn pijnappelklier voel veel helderder en mijn voeten stromen weer. Ook voel ik liefde voor mezelf en de ander stromen. Dank Lisette dank Universum.
Jonna schreef op maandag 2 april 2018:
"Zojuist heb ik meegedaan aan de groepshealing \'love connection\' waarin we een healing ontvangen hebben op onze hartchakra en keelchakra en verbonden werden met moeder aarde. Ik voelde duidelijk de energie stromen en wist dat we begonnen waren. Vond het een erg fijne ervaring en doe zeker nog weer een keer mee. Dankjewel Lisette!"
caroline schreef op maandag 2 april 2018:
"Dag lisette Ik heb er van genoten vanavond, zelf ben ik snip verkouden voel ik me alles behalve top met een zwaar hoofd en weinig fut om mezelf te healen. Ook start ik vanaf overmorgen met een nieuwe fulltime job dus kan ik deze energie goed gebruiken. ik voelde de energie zacht stromen de gehele tijd en soms ook wat krachtiger rond men hart. Voel dat de energie nog goed doorwerkt ook men hoofd een beetje losser komt dus denk dat ik straks wel goed zal slapen dankjewel hiervoor lieve groet Caroline"
Monique schreef op zondag 25 maart 2018:
"Lieve Lisette, Ik ben nog steeds blij dat ik More2life heb ontdekt! In oktober jl (dacht ik) heb je mij een healing op afstand gegeven. Ons gesprek na die healing was heel fijn en je bood me aan om in de daaropvolgende avond deel te nemen aan een groepshealing. Zomaar....omdat je vond dat ik het nodig had en je me niet gelijk wilde loslaten! Ik vond dit zo bijzonder en lief.....en nu vind ik eindelijk tijd om je nogmaals daarvoor te bedanken. Afgelopen tijd heb ik ook meegedaan aan de healing van Maria Magdalena. In tegenstelling tot een eerdere healing van haar, waarbij erg veel emoties loskwamen, ben ik nu rustiger. En dat is nu ook een beetje iets wat ik beter ga ervaren...meer rust.....het gaat heel langzaam, maar steeds een beetje ietsiepietsie meer rust in mijn hoofd. En vertrouwen dat het allemaal niet voor niets is en dat ik op de goede weg ben. Eindelijk kan ik dit nu af en toe voelen!!!! Ik wilde dit even graag met je delen. Eén van mijn voornemens voor de toekomst, is dat ik een keer een \"live\" healing van je wil ontvangen in Hoorn....dat is een grote stap, want alleen reizen is nogal een dingetje...zeg maar een ding....;) Maar wie weet....zoals ik zei, voel ik dat ik de goede weg volg!!!! Dankbaar dat jij mij daar, met wie er dan ook maar nog meer bij is/was, bij hebt geholpen/helpt! Groetjes, Monique"
Ineke schreef op vrijdag 23 maart 2018:
"De gronding week is n prachtige bijzondere ervaring ,waar enorm veel loskomt . En de rust die je krijgt is geweldig. ..niet te vergeten de heldere kijk op de wereld,die ik nu ervaar...echt n aanrader . En Lisette begeleid je fantastisch via mail en live blog. ..ik zeg niet twijfelen maar doen.."
Conny schreef op donderdag 22 maart 2018:
Ik heb afgelopen week meegedaan met de grounding challenge. Ik heb al vaker consulten gekregen van Lisette en haar team. Steeds kwam moeite met aarding aan de orde. Nu ben ik een 65plusser en zitten de patronen aardig vast. Deze week was een kans om een en ander los te weken. En het heeft echt geholpen. Ik heb meer focus, voel mijn benen, ben stabieler. Het was pittig, dat wel. Maar ik ervaar het als een wonder dat dit kan. Ik voel me erg dankbaar tov Lisette en haar helpers.
Lydia schreef op maandag 12 maart 2018:
Ik hen nu een paar keer meegedaan met de healings op afstand en ben overtuigd van de helende werking ervan.. Het zijn geweldige belevenissen die elke keer weer anders zijn maar waar ik veel baat van ondervind. Ik bemerk een toename van energie, alles stroomt weer en is vele malen lichter. Dank je wel Lisette
Lisette schreef op zondag 25 februari 2018:
"Lisette, het was een zeer bijzondere ervaring. De kick- ass healing was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd. Het was heel intens. Ik voel me nu alsof er een voorjaarsschoonmaak door mijn lijf is gegaan. Een soort van verfrissend schoon waar ik nog even aan mag wennen, met ruimte waar eerst stof lag. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring!"
Nathalie schreef op zaterdag 24 februari 2018:
"Sessie Aartsengel Raphael. Deze healing was heel waardevol voor mij. Ik heb in deze sessie precies gekregen wat ik nodig had op mijn pad, namelijk ontspanning en van daaruit inspiratie. Ik ben iemand die niet altijd kan stoppen met werken in de meest brede zin van het woord. Ik hou ook van werken, het geeft mij voldoening. Echter wist ik niet meer hoe ik mij moest ontspannen. Ontspanning is voor mij altijd al iets lastigs geweest, ik kon het niet goed grijpen, nog voelen hoe ontspanning precies in zijn werking gaat. Door deze sessie voel ik nu van binnenuit hoe ontspanning aanvoelt. Ik hoef alleen maar naar het gevoel te gaan en ik ben ontspannen. Ik kan me nu overgeven aan de rust, van binnenuit."
Annet schreef op woensdag 7 februari 2018:
Gisteravond een healing with the angels gehad. Ik zag beelden van contracten die verscheurd werden. één contract ging over een oude relatie waar ik dus blijkbaar toch nog iets mee verbonden was. Ik zag ook een hartjesregen. Ik kreeg tijdens de sessie meer gevoel in mijn onderbenen. Vanochtend stond ik op met meer opening voor spiritualiteit, ik kon en mocht het van mijzelf meer toelaten. Ik kon me ook verbinden met groepen van licht/liefdewerkers (daar waar ik allemaal bij ben geweest).
Emris schreef op zaterdag 13 januari 2018:
Vondt het een bijzondere avond me lichaam had het nodig z’n healing werd ook vast geplakt aan de grond en toen je je hand op me buik legde heb dat nog een tijdje na gevoeld qua reiniging werd er heen en weer getrokken soort effect van flipperkast
Joyce schreef op vrijdag 5 januari 2018:
Ha Lisette, wat een energie kwam er vrij gisteravond tijdens de engelensessie. Ik voelde het door mijn lichaam stromen. Daarna moe en voldaan naar bed gegaan. In mijn dromen kwamen vele oude bekenden voorbij. De boodschappen zijn mij nog niet geheel duidelijk maar het kwartje gaat vast vallen...;-) Heel erg bedankt!!
Jolanda schreef op maandag 25 december 2017:
"Wat een energie gisteren Ik lag op bed en mijn hart ging heel erg bonken heel erg te keerDat duurde best wel een tijdje.Toen kwam er een rust over me heen...Heel mooi Ik zit in een zware periode.Mijn relatie is niet meer gelijkwaardig en heel zwaar.Ik heb geprobeerd maar het werkt niet.Ik moet heel veel energie erin stoppen. En nu is het de bedoeling dat ik voor mezelf ga kiezen.Dat ik mijn mooie Zelf mag zijn en dat ook uitstralen. Dat is wel moeilijk. Liefde aan mezelf geven... Daar heeft de sessie van gisteren zeker bij geholpen.En wat een energie had ik vanochtend. zo mooi ik voelde me zo fijn en rustig Ik heb lekker gezwommen, ging wonderbaarlijk goed. Voelde me heerlijk en ik had veel energie om veel banen te zwemmen. Voel me nog steeds heel goed. Dankjewel dat ik deel mocht nemen aan deze mooie sessie."
Mei Lan schreef op vrijdag 22 december 2017:
"Met dit soort healingen heb ik altijd een gezonde vorm van scepsis gehad. Tot ik een keer erg aan het kwakkelen was en ik van Lisette een aanbod kreeg om mee te doen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam. Na afloop kwam er een mailtje en wat erin stond klopte precies met wat ik had gevoeld. Heel bijzonder. Daarna heb ik een aantal keren mezelf aangemeld en iedere healingsessie is bijzonder. Gisteren was er een speciale healing met de energie van Maria Magdalena en Jezus. Wat een prachtige sessie. En zo ongelooflijk kloppend weer. Ik had vorige week zondag een aanvaring met mijn ouders, en gisterenmiddag nog eens met mijn moeder. Ze was boos op me omdat ik mijn eigen weg volg. Ik had het er om 18.30 nog over met mijn Lief: ik ga mijn eigen pad, en ik kan het ze niet uitleggen dat ik erop vertrouw dat het universum voor mij zorgt. Dat het wel goed komt. Daar kunnen zij niet bij. Maar ik wil niet leven naar de angsten uit mijn vrouwenlijn. Dat is voorbij. Ik maak mij ervan los en doorbreek de overdracht van dit trauma. Enfin, om 21.00 uur komt dan deze healingsessie. Ik voelde gelijk pijn in de hartstreek. En blokkades in mijn keelchraka werden ook geopen. Ik voelde een energie aan mijn benen trekken, ik werd als het ware mjin lijf in getrokken en geankerd. Er opende zich van alles in de borstregio en moest er een energie naar buiten, waardoor ik de behoefte voelde om het mee naar buiten te ademen. Ik voelde ook een fijne bol warme energie in mijn onderbuik. Vervolgens voelde ik dat daar bovenop een kleinere bol zat en daarboven een nog kleinere bol. De onderste bol wilde zich uitbreiden en verbinden met de twee bollen erboven, die daardoor ook groter werden. Heel mooi en liefdevol was deze sessie. Dank jullie wel! En hierna kwam er een mail.. deze sessie ging dus inderdaad heel erg over je eigen pad volgen, luisteren naar je hart, werkelijk jezelf durven zijn ondanks de afwijzing van anderen. Heel bijzonder hoe dat allemaal samenkomt!"
Steven schreef op dinsdag 12 december 2017:
Via Facebook heb ik More2Life eerst een tijdje gevolgd en zag ik diverse sessies voorbij komen. Ik twijfelde om deel te nemen. Niet om de investering maar omdat ik niet wist of ik het kon vertrouwen. Het is toch moeilijk tastbaar. Uiteindelijk heb ik toch de stap gewaagd en ik heb er geen spijt van! Inmiddels al 3 groepssessies op afstand mogen ervaren van More2Life. Elke keer is het een bijzondere ervaring en gebeurt er van alles met me. Dit zowel tijdens al na de sessies. Het voelt allemaal veel lichter. De communicatie met Lisette is ook heel warm en fijn. Ik kan het iedereen aanraden. Volgende stap is een privé consult in het nieuwe jaar.
Christine schreef op dinsdag 28 november 2017:
"Tijdens de healing met de engelen is er duidelijk veel gebeurd. Ik had eerst veel tintelingen in mijn onderbenen....mijn gronding waarschijnlijk. Ik heb de hele tijd gegeeuwd en ook enkele keren gehuild. Bedankt om dit in goede banen te leiden samen met de engelen. Namaste"
Marina Minkels schreef op dinsdag 28 november 2017:
"Lieve Lisette, Wat was het weer een bijzondere healing. Voor de healing was ik al enorm verdrietig en heb daarom ook al flink veel verdriet losgelaten. Toen de healing begon voelde ik al heel snel mijn armen en rug helemaal gloeien van de warmte. Het voelde fijn, liefdevol en geborgen. Ook heb ik mogen voelen hoe mijn hartchakra helemaal geopend werd en begon te stralen. Er ontstond heel veel ruimte in en om me heen. Dank je wel voor deze liefdevolle en krachtige healing. Het was weer een bijzondere ervaring die weer veel inzichten met zich mee zal brengen. Veel liefs Marina"
Agnes Lindhout schreef op maandag 23 oktober 2017:
Lisette heb ik een paar jaar geleden mogen ontmoeten op de Angel Fair waar ik zelf ook als standhouder aanwezig was en later als gastvrouw fungeerde. Ik heb diverse afstandshealingen van Lisette mogen ontvangen oa van Maria Magdalena, Godin Isis en Tweelingzielen. Al deze sessies zijn zeer zuiver en waren zeer krachtig en voelde en ervaarde ik dat er van alles op energetisch niveau gebeurde. En elke keer weer ervaarde ik een mooie groei en transformatieproces bij mijzelf. De laatste keer was de healing van Tweelingzielen wat echt een ongelooflijk mooie doorbraak veroorzaakte in mijn liefdesrelatie die ik heb met mijn tweelingstraal. Daar ben ik ( en ook mijn partner) Lisette enorm dankbaar voor. Lieve Lisette dank je wel voor wie je bent en voor wat je allemaal doet en teweeg brengt. Liefdevolle hartsgroet, Agnes Lindhout
Emmelie van Dongen schreef op vrijdag 20 oktober 2017:
Het was de afgelopen week heel druk in mijn hoofd met gedachten die me wegbrachten van mijn gevoel. Vandaar dat ik last minute besloot om een love healing op afstand aan te vragen. Wat ben ik dankbaar dat Lisette er is en dat ik mezelf dit toestond. Ik voelde zoveel tinrelingen in mijn hartgebied en benen. De healing heeft me geholpen om me weer geaard in mijn lichaam te voelen en rustiger in mijn hoofd te zijn. Ook zag ik beelden van mooie mensen die mij bemoedigend aankeken. Das toch mooi. Ik gloei na twee dagen nog na en gun iedereen dit zelfde gevoel. Lisette doet wat ze doet met veel zorg en aandacht. Dank. Groetjes Emmelie
Esther de Bijl-Langen schreef op woensdag 18 oktober 2017:
"Hallo, Lisette! Wat heb ik veel baat bij jouw healings-op-afstand! Zo ook deze keer na jouw Channeling Loslatenvan ode Geloftes! (‘Toevallig’ op mijn 54e verjaardag) Ik heb iets met dromen, en na de healing droomde ik over n dubbele aardbeving waarna ik moest vluchten en mijn rugzak achterliet.. Hoe symbolisch! Loop mijn halve leven al met n zware rugzak rond en kan me helemaal vinden in de beschrijving bij jouw healing.. n Dag later voel ik mij n ander mens, lichter, levenslustiger! Zou t zo zijn dat ik nav jouw laatste twee healings n groot gedeelte van mijn rugzak los heb mogen laten en dat er energetisch veel ‘losgetrild’ is? (Aardbeving) Ik durf t zomaar te geloven! Dankjewel voor deze mooie healing en de volgende keer ben ik er weer bij! Lieve groetjes, Esther"
Marijke schreef op donderdag 5 oktober 2017:
"Een aantal maanden geleden heb ik op advies een afspraak gemaakt bij Lisette. Geheel onbevangen ben ik er in gegaan. Als ik mezelf vergelijk met toen ben ik nu een heel ander mens. Zie dingen anders, benader mijn omgeving op een andere manier, waardoor ook zij veranderen. Ik maak mij minder zorgen, omdat ik nu mag zijn wie ik werkelijk ben. In mijn jeugd ben ik gepest, dit is door de healing uit mijn systeem gehaald. Ik maak mij minder zorgen zie alles positiever. Best lekker leven zo. Ga nu met grotere tussenpozen, val ik terug ga ik weer met mindere tussenpozen . Ik kan het echt aanbevelen om een bezoek te brengen."
Sabina schreef op donderdag 5 oktober 2017:
Wat een ervaring niet te geloven ik werd in begin erg emotioneel kreeg tranen daarna hele warme handen mijn hele lichaam begon te tintelen en er kwam toch een rust over me heen gewoonweg voeren ik mij heerlijk dankjewel lieve lisette
D de vries schreef op donderdag 5 oktober 2017:
Lieve mensen. Als je aan je zelf wilt werken ga de sessie bij lisette doen.ik heb er vele gedaan en het is geweldig wat het met je doet.De rust en de energy komt weer terug en je gaat anders naar je zelf kijken puzzel stukjes vallen op ze plaats.Ik ben heel erg blij dat ik haar heb ontmoet.denk niet lang na ga er voor doe het voor jezelf. Nogmaals mijn dank.
Brigitte Volders schreef op donderdag 14 september 2017:
Prachtige ervaring mogen doorvoelen van de sessie 11/9, de activatie van mijn keelchakra is heel goed voelbaar en ik heb en mag me liefdevol uiten. Ook voel ik me beter geaard en meer gecentreerd in mijn hart. Een echte aanrader.
Anne-Marije schreef op dinsdag 5 september 2017:
Ik doe al een poosje mee aan de diverse healings die Lisette regelmatig geeft en ik merk dat het me veel ondersteuning geeft. Ik voel me lichter, opgeruimder en ben meer in mijn eigen kracht komen te staan. Mijn favoriet is de healing met Ae Michael, een soms confronterende healing omdat er ontzettend veel los komt aan spanningen en je geconfronteerd wordt met energieslurpers en -gevers. Maar ik kan tot nu toe met volle overtuiging zeggen dat het me, ondanks soms pittige processen, ontzettend veel gebracht heeft!
Marloes schreef op maandag 7 augustus 2017:
De sessies van Lisette zijn ontzettend krachtig voor mij. Ze maakt alles schoon wat niet meer bij mij hoort en wat ik niet meer hoef mee te dragen. In korte tijd ben ik hierdoor sterk gegroeid. Voor mij is Aarding een belangrijk thema, en ik ben dankbaar dat Lisette op mijn pad is gekomen. Ik voel me nu zo veel lichter, rustiger, krachtiger, meer mezelf, meer \'ik\'; en heb niet meer zo veel last van de energieën om mij heen. Ik sta een stuk steviger op de aarde en merk dat hierdoor mijn leven gaat stromen, dat er mooie dingen op mijn pad komen. en dat ik het leven nu echt leuk kan gaan vinden! Ook voel ik me veel meer verbonden met mijn intuïtie, mijn gidsen, en mijn levensstroom, en hou ik me niet meer zo bezig met het pad van andere mensen. De sessies zijn een warm bad vol licht en liefde. Absoluut een aanrader.
Sarah schreef op donderdag 3 augustus 2017:
"healing with the angels. Voor de healing heb ik op papier een intentie geschreven met daarin wat welke thema\'s ik graag opgelost wilden hebben. Toen ben ik rustig op bed gaan liggen. In het begin voelde ik veel rustig ik kon moeilijk mijn gedachten tot rust brengen en begon ook een beetje te tollen alsof er zoveel info op mij afkwam. Verder voelde ik een zware druk op mij onderkaak. Veel tintelingen gevoeld en gevoeld dat ik dingen los mocht laten. Ik voelde dat er iets ouds uit mij gehaald werd en iets nieuws naar binnen kwam. Ik voelde echt dat mijn lichaam gekneed werd dat kon ik heel erg voelen bij mijn voeten maar ook boven mijn wenkbrauwen. Geen vervelend gevoel. ik kon ook goed voelen dat er aan het keel en hart charkra werd gewerkt. Maar ook aan mijn ogen. Op een gegeven moment voelde ik een lijn van mijn hart naar mijn ogen lopen. Ik kon voelen dat ik kon kijken door mijn ogen vanuit mijn hart. Ik kon voor het eerst mijn hartchakra op die manier voelen en dat was zo fijn!! Verder kon ik voelen dat er aan de onderste chakra werd gewerkt. dit voelde heel vast en ik probeerde mij dan ook echt over te geven om dit los te laten. Ik zag ook baby\'s en een maria achtige verschijning. op het eind voelde ik een uitlijning. De linkerkant van mijn lichaam veranderde in een boom en aan die kant in mijn buikwerd er een soort verbinding gemaakt met de aarde alsof er nog een extra touw doorheen gehaald werd om het extra te verbinden de andere kant van mijn lichaam werd lucht. Ook had ik nog beelden van hondjes tussendoor en lichtballen. Na de healing voelde ik mij zo goed. Ik had zin om te wandelen. Ik ben de stad in gelopen en daar voelde ik mij zo liefdevol en alsof ik echt licht gaf. Daarna kwamen er ook nog wel weer andere gevoelens omhoog. Het voelt nog steeds als een schoonmaak en een uitlijning. Ik ben heel dankbaar voor deze healing. En ook dat ik alles zo duidelijk heb mogen ervaren in mijn lichaam. (ook een intentie die ik had gezet ;) ) ik vond het echt een cadeautje aan mijzelf en raad het zeker aan!"
Anke schreef op dinsdag 1 augustus 2017:
Love connection . Ik had me lekker terug getrokken in de natuur. Ben op een rustig plekje gaan zitten. De eerste energie was voor mij duidelijk voelbaar. Schommelen, soms het idee dat er aan me getrokken werd of dat ik I een andere houding werd geduwd. Op een gegeven moment ben ik gaan staan. De energie werd nog meer voelbaar. Het leek alsof ik goed gezet werd. Duidelijk het gevoel dat ik meer geaard ben, door het zware gevoel in mijn benen. Werd er blij fijn, merkte dat er een glimlach verscheen op mijn gezicht. Dank je wel! Van anke
Vincent de Haan schreef op maandag 24 juli 2017:
"Lisette Ik vond het een aparte ervaring, mijn hart bonsde tot in mij hoofd en voelde lichte tintelingen over mijn lichaam. Ik had niet het gevoel dat ik een half uur op bed had gelegen, het leek maar een kwartiertje ofzo, heel apart. Ben nu erg ontspannen en zit lekker op de bank. Bedankt voor vanavond. Vriendelijke groet, Vincent"
Anoniem schreef op dinsdag 18 juli 2017:
Ik heb gisteravond voor het eerst meegedaan aan een channeling (Opheffen van Vloeken). Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Heb beelden gezien en emoties ervaren. Ik voelde me tegelijkertijd rustig, veilig en in goede handen. Wat ik ook als zeer positief heb ervaren is de zeer goede begeleiding van Lisette. Voor aanvang van de sessie heette ze me in een mail welkom. Daarin beschreef ze ook duidelijk wat ik kon verwachten en hoe ik me het beste kon voorbereiden. Na de channeling ontving ik een mail waarin ze beschreef hoe zij deze had ervaren en stond open voor ervaringen van de deelnemers. Daags naderhand ontving ik een mail waarin beschreven is hoe de Engelen de channeling hebben ervaren. Wat een schat aan informatie krijg je en wat een fantastische begeleiding ontvang je van Lisette. Chapeau voor haar! Mocht je nog twijfels hebben? Laat ze varen en ervaar! Het is fantastisch!
Natasja schreef op maandag 17 juli 2017:
"Net een healing gehad \"opheffen oude vloeken\" hele mooie ervaring. Veel gevoeld. Blij dat ik dit heb mogen meemaken."
Ann Buyssens schreef op maandag 26 juni 2017:
Inderdaad voor mij de eerste keer maar t gevoel was vrij sterk warmte tintelingen kou en de behoefte om te liggen waren duidelijk aanwezig k voel me vrijer en ontspannen Dank je
Miranda schreef op maandag 12 juni 2017:
"Vanavond heb ik voor t eerst meegedaan met de healing van Metatron. Eerder wel met andere avonden meegedaan en altijd wel wat gevoeld. Maar wat ik vanavond allemaal beleefd heb, pfff wat intens en heftig. Er waren momenten van intens verdriet, afgewisseld met verschillende vormen van onrust en bewegen. Voor mijn gevoel heb ik letterlijk van alles van me afgeschud. En als afsluiting zoals je schrijft een gevoel van geluk wat me helemaal opvulde, met een heerlijke diepe aarding. Ik twijfelde van te voren erg of ik vanavond mee moest doen, maar ben zo blij dat ik het mezelf gegund heb."
Mardi schreef op dinsdag 9 mei 2017:
"De healing met de Angels heb ik als zeer bijzonder ervaren. De channeling daarna heeft heel veel duidelijk gemaakt. Warm en duidelijk aangeraakt bedank ik Lisette en de Angels."
Willeke schreef op maandag 1 mei 2017:
Dat was een heftige sessie vavavond. Voor het eerst meegedaan. Van hoofd tot tenen een enorme tintelingen en energie. Mijn handen en armen heel zwaar! Gebeurde echt van alles!! Lisette ontzettend bedankt voor deze ervaring!
Natasja schreef op vrijdag 14 april 2017:
Hoi wauw gisteren mee gedaan met de kic-as en het was krachtig zo veel gebeurd en ik sta teurug in mijn kracht na dat ik een half jaar mezelf aant verliezen was en dit niet kon zien geven aan mezelf zie ik nu ik zag het al wel ma kon toch nog nie voor mezelf kiezen nu nu gaat dat wel gebeuren dankjewel lisette en al jou kracht en helpers liefs natasja
Miranda schreef op woensdag 8 maart 2017:
Elke keer als ik bij Lisette geweest ben voel ik me bijna als nieuw. Alsof ik letterlijk dingen los mocht laten, het voelt vooral heel bevrijdend en ik sta weer met beide benen op de grond. Het is elke keer weer een mooie, liefdevolle ervaring waar ik elke keer beter uitkom.
Chris schreef op dinsdag 21 februari 2017:
Ik ben zeer onder de indruk van het werk van Lisette en heb ook het gevoel dat er daardoor veranderingen gaande zijn waardoor ik beter in mijn vel kom te zitten en weer zelfverzekerder wordt. Dank je wel.
M. schreef op dinsdag 3 januari 2017:
"Lieve Lisette, Dankjewel voor het mogelijk maken van deze healing vanavond!!! In eerste instantie dacht ik; ben ik wel mee ingelinkt want het voelde inderdaad niet als anders, en daar trapte ook ik toch weer in, dat ik dat verwachtte. Ik voel me meestal helemaal vastgezogen in de healing en dat gebeurde nu niet. Maar na een tijdje begon ik te voelen dat er heel veel van me afgehaald werd, dat ik zelf alle plekken kon aangeven waar ik voelde dat dat nodig was, en dan gebeurde het gelijk, heel snel, en heel krachtig ook, daarna werd er inderdaad heel veel nieuw lichte en liefde en healing ingebracht die nodig was. Voelde heeeel erg goed. En ik voel me zo anders nu na de healing, ik ben vanmiddag net terug van een trip uit de USA, en was errug moe en jetlagged en voelde dat er heel veel zwaars aan me hing, (ik was er voor een begrafenis) en dat voelt allemaal nu weer licht. Dank!!!"
Mareille schreef op dinsdag 3 januari 2017:
"Sinds een jaar ontvang ik van Lisette mooie consulten. Bijzonder puur en zuiver wat jij aan mij mag doorgeven vanuit de bron. Dank je wel voor je bijdrage in de groei van mijn zijn. Hartegroet, Mareille"
Leonie Drost schreef op woensdag 28 december 2016:
Gisterenavond meegedaan aan de healing met als thema tweelingzielen. Ik ging. op bed liggen om een paar minuten voor 21 uur en deed mijn ogen dicht. Al snel begon mijn livhaam te tintelen en zag ik. eerst Lisette en daarna het beeld van Jezus voor me. Oo alleelei plekken in mijn lichaam werd er geheeld, bij mijn buik, rond mijn keel, bij mijn voeten. Op een gegeven moment kwam er door mijn lichaam een lichte, bruisende, bubbelende energie. Al die tijd flitsten liefdevolle beelden door me heen, van landschappen en bloemen. Ik viel op een gegeven moment in een diepe slaap, en werd pas uren later wakker mer mijn klediing nog aan. Het was een mooie ervaring!
Maria schreef op maandag 31 oktober 2016:
"Heb net een prive consult op afstand gehad van Lisette was zo wonderbaarlijk , had al paar dagen last van pijn spanning in mijn hoofd nek net of er enorm zwaar iets aan hing gelijk toen de behandeling begon was het weg echt zo mooi fijn gevoel.. ik ging de behandeling gespannen en futloos in nu ontspannen en vol energie wel lichte hoofdpijn en maag gebied wat onrustig maar dat geeft dan weer zo mooi aan dat er echt van alles gebeurd.. Dank je wel lieve Lisette"
Miranda schreef op woensdag 21 september 2016:
"20 sept. de Healing met Engelen gehad - onderwerp Tweelingzielen. Het voelde alsof ik als een baby in een dikke, warme en zachte deken ingebakerd werd als een baby. En alsof ik gedragen werd. Had er geen beelden bij ofzo, maar het voelde als armen onder mijn lichaam. Even later voelde ik ook m`n hart weer harder kloppen en langzaam verdween de zachte warme deken om me heen. De hele tijd voelde het ook alsof ik me niet kon bewegen. Het voelde allemaal heel zacht, warm en liefdevol! Heerlijk!"
anoniem schreef op maandag 22 augustus 2016:
"Hey mooierd! Vorige week heb ik meegedaan met Healing with the angels met het thema \'vloeken\'. Het gaat goed met me! Voel veel meer rust en vertrouwen in me. Het juk van ooit is letterlijk van mijn schouders. Zoveel lichter. Energie kan veel beter doorstromen, voel me veel krachtiger en bij mezelf. Vrij! Mijn hoofd lijkt soms nog niet helemaal te beseffen dat dingen veranderd zijn. Mijn adem zit af en toe wat hoog. Bang om de vrijheid ten volle te leven wellicht. Terwijl de rest van mijn Zijn staat te popelen en niets liever wil dan volledig verbonden te worden met mijn lichaam. Het moment nadert om volledig tot de kern van mijn Zijn te komen en mijn Licht ten volle te leven. Jouw healings sluiten telkens weer heel mooi aan op de stroming van het moment. Dank voor jouw Zijn"
Conny schreef op woensdag 17 augustus 2016:
"Vanavond weer een healing ondergaan. Het was goed te voelen in mijn lichaam. Alles gaat beter doorstromen, zo voelt het. Ook het gevoel dat ik vast lag. Dankbaar voor deze kans en deze bijzondere hulp. Ik zou dit iedereen toewensen. Zodat we wat sneller onze ware grootte kunnen ervaren. Dank Lisette en team"
Suzannah de Groot schreef op woensdag 20 juli 2016:
Verloren en met een nagenoeg lege batterij neem ik contact op met Lisette. Ik ben op, moe en voel me allesbehalve sterk. Ik wil mijn energie weer terug want die ben ik al een tijdje kwijt. Al een tijdje zit ik ongelukkig in mijn huwelijk. Na meerdere keren de handdoek in de ring gegooid te hebben, om deze net zoveel keren toch maar weer te gaan halen, merkte ik dat ik gewoon niet meer kon. Opgebrand en ongelukkig. Bij de eerste healing kwam naar voren dat mijn energieveld zó was ingedeukt dat mijn innerlijke licht amper nog kon schijnen. Ik die als spiritueel coach werk, weet als geen ander wat het met je doet als dat licht geen ruimte krijgt. De tweede en derde healing waren op afstand en keer op keer voelde ik mij sterker worden. Ik voelde me volledig terugkomen in mijn eigen IK. Wat was ik haar lang kwijt !! Ondertussen kwam ik meer en meer in eigen kracht en groeide ik terug naar de sterke, onafhankelijk vrouw die ik altijd ben geweest. Na 3 healings heb ik mijzelf kompleet teruggevonden. Ijzersterk en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet. Alleen overigens.......❤️
Gerard schreef op maandag 4 juli 2016:
Hoi Lisette, Mooi je energie journaal, sluit ook goed aan met wat ik heb ervaren de laatste weken… Alleen in de regel over werken aan jezelf mag ‚maanden’ worden vervangen door ‚jaren’ :-) Groetjes, Gerard
Mariska schreef op dinsdag 12 april 2016:
"Wow......net precies de healing met Godin Isis meegemaakt. Wat een bijzondere ervaring! Iets voor 21.00 uur voelde ik haar energie. Niet veel later kreeg ik jeuk aan mijn polsen en ik had het gevoel dat ik ergens van bevrijd werd. Daarna werd ik helemaal meegezogen in de evolutie....ik zag, voelde en hoorde van alles. Toen die energie verdween, bedankte ik Isis en keek ik op de klok. Het was 21.20 uur en ik sloot weer de ogen. Het werd een heel bijzonder moment, want ik kreeg het inzicht dat ik (kleine ik = angst) niet besta........er is \"alleen maar\" bestaan, bewustzijn en gelukzaligheid! Wat een waanzinnig bevrijdend gevoel, yes! Als klap op de vuurpijl kreeg ik een bedankje van heel veel lichtwezens voor de moed om hier doorheen te gaan. Lisette, dank je wel voor het mogelijk maken van deze healing!"
Karin schreef op woensdag 16 maart 2016:
"zondag 13-3 een kidshealing laten doen voor mijn zoontje van 6. Er gebeurde van alles , bij hem op het eerste gezicht niet zoveel maar des te meer bij ons ,zijn ouders. Hartconnectie en het leek wel een energetische overdracht. Sinds de healing zit ons mannetje veel beter in zijn vel,hij is vrolijk en het lijkt of zijn boosheid minder is.. Lieve groet Karin"
Conny schreef op dinsdag 23 februari 2016:
"Vrijdag een Isishealing ondergaan. Het was heel bijzonder. Het was een krachtige, aardende en reinigende energie die me nieuwe energie gaf. Dankjewel Lisette en je team."
Ruby schreef op vrijdag 19 februari 2016:
Het geluk mogen hebben om een healing met de Godin Isis mee te maken. Eerst omarmt worden, dan gedragen, gekoesterd, getroost en om vervolgens onderdeel te worden van alomvattende liefde. Bijzonder, mooi
Ruby schreef op vrijdag 19 februari 2016:
Het geluk mogen hebben om een healing met de Godin Isis mee te maken. Eerst omarmt worden, dan gedragen, gekoesterd, getroost en om vervolgens onderdeel te worden van alomvattende liefde. Bijzonder, mooi
Jill Dortmans schreef op vrijdag 19 februari 2016:
"19-02-2016 Vandaag was ik een van de gelukkige die de gratis healing van Godin Isis mocht ontvangen. Het voelde erg prettig en ontspannen aan, werd er zelfs een beetje slaperig van. Ook kreeg ik erge warme handen. Jill Dortmans"
Annelie schreef op maandag 15 februari 2016:
"Lieve Lisette, Wat was het een fijne ervaring / healing. Ik had al van te voren het idee dat de energie zich ging opbouwen. Net voor de tijd voelde ik mijn derde oog heel sterkt. Eenmaal aan de healing begonnen zag ik heel groot de vogel van Isis aankomen. Hele gespreide vleugels alsof hij van bovenaf de groep kwam beschermen. In het begin voelde ik dat er veel energie werd afgevoerd. Later merkte ik dat precies tussen mijn navel en mijn basis chakra iets gebeurde. Het leek wel het plaatsen van een diamant. Hij leek in mijn buik te verdwijnen terwijl tegelijkertijd iets voor mijn ogen verscheen. Het draaide rond en had de kleur blauw en wit - geel. Daarna zag ik de pyramide en leek het erop dat deze verbinding maakte met de ster chirion. Precies op de dag en tijd dat beiden elkaar raakten. Ik werd hier heel rustig van en aarde ook goed. Nu heb ik het idee dat mijn energiesysteem een flinke boost heeft gehad en alle vuile energie versneld aan het afvoeren is. Mijn vermoeidheid lijkt plaats te maken voor heel veel nieuwe energie. Ik heb het ook even koud terwijl ik mij heel helder en licht voel. Gek genoeg voelde het heel vertrouwd en bekend. Alsof ik er eerder geweest was. Alsof ik mij mag gaan herinneren. Dank je wel hiervoor. Lieve groet, Annelie"
Esther schreef op maandag 15 februari 2016:
"Lieve Lisette! Voor mij voelde t als n zeer liefdevolle, doch krachtige Healing en toen de energie indaalde ging dat gepaard met veel inzichten... Ik word als n sterke magneet naar de aarde getrokken en spanningen en andere ballast verlaten mijn lichaam (ik moet veel en vaak naar de wc).. t Is alsof mijn leven tot nu toe als n puzzel in elkaar valt en ik n nieuw leven begin.., ik trok ook de kaart wedergeboorte... Verder zie en hoor ik veel scherper dan normaal en heb ik veel dejá vu\'s... Ik droom ontzettend veel en levendig... Ook bemerk ik steeds vaker n Aanwezigheid om mij heel die mij ingevingen geeft... Ik ga de energieën nog verder laten indalen hier in Spanje waar ik n weekje verblijf... Dankjewel nogmaals, Lisette"
Bert schreef op maandag 15 februari 2016:
Lisette Berkeveld doet dingen die we (nog) niet snappen maar wel werken. Hoe moet je uitleggen dat ze werkt in je \'energetische lichaam\', dat ze de boel opschoont, dat ze iets verandert in je en daarbij samenwerkt met \'iets\'. Maar uitleggen hoeft niet als je het zelf hebt ervaren. Ik heb gevoeld dat er van alles gebeurde in mijn lijf. Zo voelde ik oa dat er enorm aan mijn rechterbeen werd getrokken alsof er \'echt\' iemand hard aan stond te trekken. En verder zag ik kleurverandering in mijn lijf, het tintelde, en mijn hoofd zat ahw in een grote bankschroef zo\'n druk stond er op. Dus je voelt dat er van alles gebeurt en je hebt geen idee wat dat is. Na afloop en de dagen er na voel je dat je lichter bent, helderder, steviger. Just do it, zou ik zeggen!!
Maria schreef op maandag 15 februari 2016:
lieve Lisette, de healingen op afstand waren altijd intens rakend.. iedere keer weer anders , wat ik fijn en bijzonder vind aan jouw lichtwerk is het zoo duidelijk voelen van de lichtwezens die met me werken op dat moment. Het is een geschenk dit te mogen ervaren .. en ja de flow gaat altijd door.. kan niet altijd zeggen hoe, vind ik zelf niet zo belangrijk alles is verweven met elkaar en op dat moment is het dat wat jij aanraakt van wezenlijk belang voor mij dikke kiss-emoticon en nog veeel meer mooie ervaringen gewenst smile-emoticon
Piet schreef op maandag 15 februari 2016:
Hoi Lisette, ik heb een aantal sessies bij je mogen ervaren en herken het eerder genoemde \'lichter voelen\" en \"makkelijker\" gaan van alles. Wat ik voor mezelf als oorzaak zie is zoals je het zelf eerder in interview en introductie aan geeft: het loslaten van dingen uit je energetisch lichaam. Of dit uit vorige levens of deze ronde is maakt niet uit, je bent er klaar mee maar hangt nog wel aan je vast. Het remt je en blokkeerd je in mijn beleving en dankzij jouw lichtcircels kom je er vanaf en voel je je een soort van bevrijd. Het langdurige effect is dat je \"in mijn beleving\" dichter bij jezelf komt en minder vastgeroeste overtuigingen hebt. Ik ben er heel blij mee en volgens mij mijn omgeving ook. haha.
Marielle schreef op maandag 15 februari 2016:
Na de Kick Ass Healing Circle had ik de volgende dag zoveel energie dat ik die hele dag tot in de nacht niet kon slapen, een soort extase energie...heerlijk..en heel helder in mijn hoofd...volgende keer doe ik graag weer mee Lisette!
Johanna schreef op maandag 15 februari 2016:
Hallo Lisette ik heb de healings als heel bijzonder ervaren op afstand persoonlijk en in de cirkel hetgeen wat ik heb mogen ontvangen denk ik vaak nog aan terug . heel bijzonder wat er tijdens de healing allemaal ontvangen en losgelaten mag worden waardoor ik veel ruimte heb ervaren in mijn lijf en energie een echte aanrader liefs Johanna xxxx
Joyce schreef op maandag 15 februari 2016:
Ook ik heb een healing op afstand gehad en op locatie!! Allebei de ervaringen waren bijzonder mooi!! De energie en aanwezigheid van hogere sferen waren goed te voelen!! Daarna zijn er blokkades weg gevallen energie die is beter gaan stromen in mijn lijf en leven voel me blijer!! Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen!! Het brengt je zoveel meer!! Stel je open voor het mooie want iedereen verdient het fijne gevoel geluk en liefde!! dank je wel lieve lisette je verricht prachtig werk!!
Katrina schreef op zondag 14 februari 2016:
Wow, lovely portal. Thnx ...
Lakeisha schreef op zaterdag 13 februari 2016:
Basically wanted to state Now i\'m lucky that i stumbled onto your page!
Jacinto schreef op zaterdag 13 februari 2016:
Very good webpage you\'ve gotten here.
Janneke schreef op dinsdag 5 januari 2016:
Voor mijn meisje van 4 een paar consulten gehad. Bleek dat ook deze mama er baat bij had. Duidelijk werd weer de band tussen mij en mijn meisje. Lisette is een fijne, warme vrouw. We hebben er veel aan gehad. Bedankt lieve Lisette. Mocht het nodig zijn weet ik je te vinden Xxx
Janneke schreef op dinsdag 22 december 2015:
Totaal 3 sessies gehad voor mijn dochtertje en zeker ook voor mij. Vertrouwen, leren, zien en verbeteringen merken waren de steekwoorden voor mij. Lisette doet wat moet gebeuren en gaf mij zo de handvatten die mijn dochtertje en ik nodig hadden. Lieve gevoelige vrouw waar ik echt respect voor heb. Dank jè wel Xxx
Ilona Lekahena schreef op vrijdag 18 december 2015:
Op 14 december heb ik me opgegeven voor de Healing op afstand met de Aartsengel Michaël. Ik heb er enorm veel energie van gekregen. De energie was zeer voelbaar in mijn handen en hart. Terwijl ik dit schrijf, valt het kwartje: dat was om hart en handelen met elkaar te verbinden! Dat klopt helemaal met het thema wat momenteel voor mij speelt, namelijk volledig gaan staan voor wie ik ben en leven zoals ik ben. Ik heb mij met mezelf verzoend en ben zo geheel de mijne. Heel fijn om deze zeer krachtige en liefdevolle heling te ontvangen. Ze kwam precies op het juiste moment!
Tanja sleddens schreef op maandag 7 december 2015:
"Hoi lisette, Ik wil je hartstikke bedanken voor alles wat je voor mijn zoontje Ties tot nu hebt gedaan , Hij is van een onrustige jongen die zich moeilijk kon concentreren op school en die vaak opstandig was verandert in een rustige jongen die veel lekkerder in zijn vel zit dan voorheen . Ook kan hij beter uit zijn woorden komen en praat meer over zijn gevoel , al bij al echt een groot verschil en vooral voor hem een vooruitgang die heel positief uitpakt ! Helemaal top! Veel groetjes fam sleddens"
Anoniempje schreef op donderdag 26 november 2015:
"Beste Lisette, Ik wil ook graag hier mijn ervaring delen. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jou een healing had en ik ging er heel open in. Ik had de telefoon en de tv op stil gezet en ben lekker op de bank gaan liggen, waarbij ik naar mijn hartstreek en vervolgens mijn voeten ben gegaan. Het was werkelijk waar gewoon heerlijk. Op een gegeven moment ben ik zelfs even weggedut :). ik voelde mij weer wat meer opgelucht, open en ik had meer rust. en inderdaad, er vielen weer rustig dingen op zijn plaats. Ik ga zeker nog een keer deze of een andere healing bij jou doen. Groetjes, Anoniempje"
Nathalie schreef op woensdag 25 november 2015:
Wauw wat was de Aartsengel Michael healing weer een krachtpatser healing! Ditmaal heb ik voor het eerst tijdens de healing met pen en papier geschreven ipv te gaan liggen. Ik heb 3 blaadjes vol geschreven met wat ik voelde, ervaarde en welke boodschappen ik mee kreeg. Het heeft mij ontzettend veel gegeven. Juist omdat de energie op een hogere trilling zit kon ik daardoor heel goed bij mijn gevoel komen en zuiver opschrijven en verwoorden wat ik voelde. Ik kreeg tijdens de healing kant en klare tips door hoe ik mijn grenzen kon aangeven en hoe belangrijk het uitspreken is. Een aantal tips had Lisette me al gegeven tijdens de prive sessies. Zoals het hart op de tong hebben en uitspreken wat ik voel, bij mezelf te blijven, ik hoef niet voor een ander te denken en ik hoef al helemaal niet altijd te antwoorden op een ander. Tijdens confrontaties goed diep in en uitademen, aanwezig blijven. Nu kon ik de tips ook voelen in mijn lijf :)
Anne-Marije schreef op maandag 23 november 2015:
Mijn 1e ervaring vanavond gehad met de kick ass healing op afstand. Wat een fijn gevoel en vooral een bijzondere ervaring! Opluchting, loslaten van oude energieën en een helder hoofd. Dank hiervoor!
Brigit schreef op maandag 23 november 2015:
Mijn oordeel ...Kort maar krachtig.......zeer kundig!
Angelique Rousso schreef op maandag 23 november 2015:
Oprecht... liefdevol en steunend..
Anne-Mie schreef op maandag 23 november 2015:
Bedankt voor het mooie engeltje dat ik toegezonden kreeg. Het kaartje met de mooie boodschap koester ik en mijn engel draag ik op mijn hart. Zo tevreden.
Monique van Putten schreef op maandag 23 november 2015:
"Dank je wel voor de sessie van vandaag. Ik merk dat mijn energetisch lijf druk in de weer is...heb zelfs vanmiddag een dutje gedaan...maar ik voel me super!!!"
Angela Heijn schreef op maandag 23 november 2015:
Kick ass healing op locatie, een geweldige ervaring, absoluut een aanrader. Het is een belevenis die iedereen minimaal één keertje zou moeten mogen meemaken. Gun jezelf of een ander dit geweldige kado.
Patrick schreef op maandag 23 november 2015:
"Lisette en haar engelen healings zijn werkelijk fantastisch!!! Blokkades lossen hierdoor op en de nieuw verkregen ruimte vult zich met warme golven die een weldaad betekenen voor de innerlijke kracht, die daardoor toeneemt en blijvend is geworden. Een geweldig mooi en lief mens die haar werk vol liefde met de mensen deelt. Super!!"
Miranda de Vries schreef op maandag 23 november 2015:
Een liefdevol persoon die zo graag andere mensen helpt. Fijne ervaringen voor mijzelf en mijn kind. Heerlijk
Leontien van Delft schreef op maandag 23 november 2015:
Mijn dochter heeft een afstandsbehandeling gehad. Ze is weer oprecht vrolijk! En ik heb meegedaan aan de healing met Michael. De pijn aan mijn rechterschouder is weg! Heerlijk!
Marissa schreef op maandag 23 november 2015:
k heb je persoonlijk gecodeerde angel ontvangen. Je tekst is zo treffend, het heeft me diep geraakt. Na de Kick-Ass healing in Utrecht is er ook veel gebeurd (postitief). In eerste instantie alles door me heen hebben moeten laten gaan. Gewoon de overgave in. Daarna is alles in versnelling gegaan en lijkt het makkelijker te gaan. Wat je doet is heel bijzonder en inderdaad heftig en diepgaand. Bedankt! Liefs
Petra schreef op maandag 23 november 2015:
Al een aantal keer heb ik sessie bij je ervaren, zowel in groepsverband als individueel. Het voelt dan echt als een opruiming, waarbij er ruimte en helderheid komt. Je zegt vaak dat jij het niet zelf doet, maar jouw aandeel is toch wezenlijk. Vooral in de individuele sessie is je openheid, helderheid en inzicht in wat er speelt duidelijk aanwezig. Dank daarvoor!
Emmelie schreef op maandag 23 november 2015:
Het is een bijzondere krachtige ervaring om bij Lisette een healing te mogen ontvangen. Keep up the good work en dank aan jou en het ganze universum!
Piet schreef op maandag 23 november 2015:
"Hoi Lisette, ik heb een aantal sessies bij je mogen ervaren en herken het eerder genoemde \'lichter voelen\" en \"makkelijker\" gaan van alles. Wat ik voor mezelf als oorzaak zie is zoals je het zelf eerder in interview en introductie aan geeft: het loslaten van dingen uit je energetisch lichaam. Of dit uit vorige levens of deze ronde is maakt niet uit, je bent er klaar mee maar hangt nog wel aan je vast. Het remt je en blokkeerd je in mijn beleving en dankzij jouw lichtcircels kom je er vanaf en voel je je een soort van bevrijd. Het langdurige effect is dat je \"in mijn beleving\" dichter bij jezelf komt en minder vastgeroeste overtuigingen hebt. Ik ben er heel blij mee en volgens mij mijn omgeving ook. haha. Piet"
Brenda schreef op maandag 23 november 2015:
Net weer mogen ervaren wat voor mooi werk je doet. Er is rust over me heen gekomen. Dank je.
Sandy schreef op maandag 23 november 2015:
Op dit moment met een helende reis bezig voor mijn zoon. In een woord bijzonder. Ben blij dat we hiermee gestart zijn. Dank je Lisette
Sandra schreef op maandag 23 november 2015:
Vanmorgen voor het eerst aan mijn helende reis begonnen met behulp van Lisette. En ondanks dat ik nu wankel raad ik het iedereen aan. Lisette begeleid je met rust en vertrouwen. Iets wat je in zulke processen echt nodig hebt! Top!
ariane schreef op maandag 16 november 2015:
"Daarstraks een Healing met Aartsengel Michael gekregen... Weet niet waar ik moet beginnen. Had me rustig op mijn bed gezet met nachtlampje aan (enige plaats zonder kids) Papiertje in de aanslag en beginnen schrijven. Kreeg na een tijdje enorme hoofdpijn, heb ik gewoon het lichtje uitgedaan en wat ik te zien kreeg (het was donker) was een mooi lichtspektakel van groene en licht paarse kleuren (het meest te vergelijken met het noorderlicht maar dan sneller), hartkloppingen, een huilbui uit het niets, een enorm diepe zucht en dan... zalige rust... wel met een lichte druk om in bed te blijven liggen (ik ben nogal een onrustig iemand ;-) ) Nu voel ik me super rustig, lichter, geen hoofdpijn... Bedankt Lisette voor het \"overbrengen\" en ook bedankt Aartsengen Michael Liefs, Ariane"
Martine schreef op maandag 16 november 2015:
"Thank you so much Lisette I was guided to you, and I know that I\'m on the right track with you... Your help is bringing me forward! During the healing treatment, I felt the energies working on me. Big work... Afterwards I felt relieved... I can turn my head again without this \'holding back\' tension. While reading your channeled message for me, tears ran down my face, and still keep running... Tears of releasing... You have shown me my truth... and releasing work is in progress... I know this is a big step for me! I\'d love to encourage anyone who feels blocked to ask for help. More 2 life is certainly the right place to look for help. I was given the soft push to contact Lisette, and yes I am glad I did so To everybody: Feel free to follow your guidance... Go ahead, free yourself... If you read this, it sure is to give you a hint in the right direction. Sometimes we need a little help I\'m grateful to be able to share this with you Lots of love, Martine"
Irma schreef op dinsdag 10 november 2015:
"Gisteravond (9 nov.) was weer de healing op afstand met aartsengel Metatron. Zoals ik vaker voel, was de energie een paar uur al voelbaar. Even voor 21.00 maakte ik het me gemakkelijk met een kop thee, mijn fleecedekentje en een rustig muziekje op de achtergrond. Al gauw voelde ik \'prikjes\' op mijn hoofd en langzaam een ring van energie van boven naar beneden gaan. Opeens zag ik een veld vol lavendel. Een vredig en relaxt beeld. Daarna voelde het heerlijk warm aan in een cocon van energie en liefde. Deze heb ik de rest van de avond gevoeld en ook voor ik in slaap viel. Bedankt weer Lisette voor deze prachtige healing! :-) Groetjes Irma."
Caroline schreef op maandag 19 oktober 2015:
"het was weer een bijzondere love connection healing voor me de eerste 20 minuten gewoon gehuild als een klein kind heel veel verdriet kwam naar boven maar het voelde ook alsof ik niet alleen was in men verdriet alsof er iemand bij me was en dan de laatste 10 minuten dan toch meer focus naar men hart en de energie was voelbaar ik kon toen weer wat meer tot rust komen maar het was wel erg bijzonder weer dankjewel :) n zeker een aanrader"
eef schreef op dinsdag 13 oktober 2015:
ik kreeg gisterenavond een healing en in eens een heel warm gevoel vooral me handen werden erg warm. Daarna korte energie boost dat ik even niet wist hoe ik het kwijt moest en vlak daarna een voelde ik een hele rust over me heen komen en heel ontspannen gevoel in me hoofd die normaal altijd druk is, ben altijd een drukke denker.Heb vanacht wel wat onrustig geslapen.  Voel me nog steeds wel ontspannen met op staan vanmorgen en me oude zorgen zijn weg wat me al heel lang stres bezorgde. Voel nog steeds een hele kalmte over me heen en geliefd gevoel. Heel erg bedankt voor deze healing.
Sandra schreef op woensdag 16 september 2015:
"Gisteravond deed ik mee met de healing van Michael. Het thema was Stonehenge en druïden en dat sprak me erg aan. Ik heb zelf nog banden met het oude Engeland uit een vorig leven, heb daar veel verdriet gehad. Dit kwam weer naar boven aan het begin van de healing, even maar, ik voelde dat er iets gebeurde rond mijn hartchakra en toen ebde het verdriet langzaam weg. Daarna veel -heel veel- koude rillingen en ook na de healing nog heel koud. Ik heb een vest aangetrokken,  terwijl het hier in Spanje nog ruim 25 graden is en heel warm in huis.  Het was een heel fijne healing, heb het gevoel dat ik veel heb losgelaten en dat er weer een opening is gekomen. Dank je wel Lisette!"
Irma schreef op woensdag 9 september 2015:
"Gisteravond (8 september) was de afstandhealing met aartsengel Metatron. Ik was dit keer op visite bij mijn familie. Dus om dit af te zeggen vanwege de healing, heb ik niet gedaan. Normaal ga ik op bed liggen met een rustige muziekje op de achtergrond. Hoe zou de combinatie: healing + praten + luisteren + radio op de achtergrond + aandacht voor mijn nichtje van 1 + iets drinken + iets te knabbelen + genieten gaan? Dit is mijn ervaring: Iets voor 21.00 begon het flink te tintelen op mijn hoofd. Mijn ruggengraat werd langzaam warm van boven naar beneden. Ik kreeg een flinke gronding (warme voeten) en mijn stuitje / basischskra werden flink ‘onder handen genomen’. Daarna voelde ik langzaam een warme ‘dikke hoepel’ van boven naar beneden gaan. Deze ervaring heb ik tot dusver steeds tijdens de healing met aarstengel Metatron. Ik zag snel wat flitsjes van lichtroze en goud. (Voor het eerst! :-) ) Even na 21.30 nam de warmte af. Het viel me mee dat ik alles nog zo intens kon ervaren. Is het zo aan te raden? Liever geef ik de voorkeur toch om alleen ge genieten met mijn ogen dicht op bed , alleen."
Chantal schreef op woensdag 9 september 2015:
"Over mijn healing met Aartsengel Metatron: Ik heb echt een geweldige intense healing mogen ontvangen gisterenavond. Overweldigend. In het begin voelde en zag ik heel duidelijk een koker van paars/violet licht van boven naar beneden over me heen zakken en ik was meteen in diepe rust. Ik had zeker ook weer, net als de vorige healing met Metatron het idee te bewegen. Zoals een pendel, stuitje op de plaats, maar mijn lichaam draaide rondjes en ging van links naar rechts e.d. Op een gegeven moment voelde ik me klein worden. Ik rolde wervel voor wervel mijn nek en rug af tot ik met m’n hoofd beneden was. En ik voelde daadwerkelijk enkele wervels ‘knakken’. Daarna was er rust en vrede. Ik werd heel groot, mijn hoofd daarboven en mijn billen goed op mijn kussen. Een machtig gevoel en aan het einde viel er een warme rood/oranje gloed over me heen. Direct na de healing had ik het koud, hele koude handen en voeten, maar ik voelde me heerlijk en voldaan. De rest van de avond heb ik me heerlijk overgegeven aan de intense rust die over mij heen lag. En in de nacht heb ik zeker nog de energie gevoeld. Ik kreeg het heel intens warm en ik voelde me gewoon aktief. Nee, geen sprake van een onrustige nacht, maar van een intense nacht. Ik heb het idee dat ik veel wakker geweest ben, maar vanmorgen ben ik gewoon lekker fris en fit opgestaan, fitter en uitgeruster dan de afgelopen dagen het geval was. En al de hele dag voel ik me prima, lekker in de wolken en alsof ik de hele wereld weer aan kan. Kortom, een ontzettend fijne healing die ook veel voor mij persoonlijk doet. Ik merk het ook echt meteen. Tnx Lisette Berkeveld voor deze mooie healing en ook tnx aan alle engelen. Liefs, Chantal"
Marianne schreef op dinsdag 8 september 2015:
Wow! De healing met Aartsengel Metatron was ge-wel-dig! De volgende keer ben ik weer van de partij!
Marijke schreef op zaterdag 5 september 2015:
"Het eerste bezoek aan Lisette was meteen als bijzonder. Ik vertelde als vanzelfsprekend over mijzelf. Zij luisterde belangstellend. Na mijn verhaal, wat met wat emotie gepaard ging, lag ze de kaarten op tafel. Hier kwamen adviezen uit waar ik op dat moment geen idee van had. Na dit alles mocht ik plaats nemen op de tafel, ontspannen en luisteren naar de muziek. Bij zo’n eerste bezoek is de ontspanning niet meteen daar hoor, maar dat kwam wel goed. Wat Lisette op dat moment deed heb ik niet gezien, ik heb ook geen kleuren of verschijningen gezien. Maar wel ontspanning, het gevoel dat je helemaal in de behandeltafel zakt. In de eerste weken kwam ik elke week voor een sessie, de ontspanning ging elke keer beter. Maar ik voelde bij mezelf ook de verandering. Ik werd zekerder van mezelf, leerde voor mijzelf op te komen en verbaasde regelmatig in gezelschap en “dacht zeg ik dat?”. Zo hebben de sessies bij Lisette een ander mens van mij gemaakt. Ik ben zekerder van mijn zaken, durf voor mijzelf op te komen. Ik ben uit mijn schulp aan het kruipen. En het leuke van dit alles is dat ik zelf niet het gevoel heb dat ik er zelf bewust niet veel aan doe. Niet alleen ik verander maar ook mijn gezin, mijn man en kinderen veranderen zonder dat ze het zelf weten en gaan mee in mijn flow. Als ik bij Lisette vandaan kom, blozen mijn wangen en voel ik me lichter. Langzaam gaan we de regelmaat van de sessies afbouwen. Van één keer in de week naar om de twee weken en op het moment om de drie weken. Op deze manier leer je omgaan met je nieuwe ik. Ik ben blij dat Lisette op mijn pad is gekomen, dat ik ben zoals ik aan het worden ben. Een zelfverzekerde vrouw die niet meer onzeker is over haar kleding, of voor de boze buitenwereld."
Corrie schreef op dinsdag 1 september 2015:
"30 Augustus mee gedaan aan de Kick-ass healing op locatie in Hoorn. Ik was er al eerder geweest, dus iets eerder van huis vetrokken. Onderweg voelde ik al een lichte druk in mijn hoofd. Een teken voor mij dat er iets in werking wordt gezet. Het is een lange rit vanuit Hendrik ido Ambacht. Vind het dan heerlijk om nog even op een terrasje wat te lunchen en van de rit te bekomen. Het is mooi weer,en koopzondag. Er hangt een gezellige sfeer in Hoorn. Bij tijds meld ik me bij Lizette in de Yoga studio. Het is een gezellige lichte ruimte. Als iedereen er is, en voorzien is van een kopje thee, legt Lisette uit wat we die middag gaan doen, en wat we kunnen verwachten. Het is een kleine groep wat snel gezellig, en intiem aanvoeld. Als Lisette met de uitleg bezig is, beginnen mijn handen en voeten te gloeien. Dan nemen we allemaal plaats in de kring. Rond om de stoelen heen heeft Lisette een kring gemaakt van verschillende kleine edelstenen en in het midden staat een plateau met grote edelstenen en een waxine lichtje. Opnieuw legt Lisette nog wat dingen uit en dan start de healing. In het begin voel ik nog niet zoveel, maar dan in eens draait mijn hoofd op mijn borst. Ik heb het gevoel dat iemand mijn hoofd naar beneden drukt. Ik voel een warmte bij mijn schouderbladen en nek. Als de muziek begint te spelen than there was light (hoe toepasselijk) voelt het of er bij mijn nek aan een touwtje wordt getrokken en komt mijn hoofd langzaam weer omhoog. Achteraf verteld Lisette dat er uit mijn nek, wat een moeilijke plek was , veel is weggenomen. Dus dat heb ik goed aangevoeld. Alle dames delen hun ervaring. Bij iedereen is er een hoop verwijderd. Tijdens de pauze drinken we water, thee en knabbelen we op chocolade of aardbeien en kletsen we wat. Ik vind het een gezellige groep. In het tweede deel heb ik weer een totaal andere ervaring. Een deksel in mijn hoofd licht op, en daar komen de tranen. Even kan ik niet stoppen met huilen. Terwijl Lisette met mij bezig is voel ik langzaam dat er een rust over me heen komt. Na de healing delen we allen onze ervaringen zoals na het eerste deel. We doen nog een kopje thee, kletsen nog wat over de healing en onze bijzondere ervaringen. Wat was het weer een bijzondere ervaring, en middag."
Irma schreef op vrijdag 21 augustus 2015:
"Eergisteren heb ik voor de eerste keer meegedaan met de \'Healing met aartsengel Michael\' op afstand. Tegen 21.00 ging ik op bed liggen, onder mijn deken en een rustig instrumentaal muziekje op de achtergrond. Wat heb ik ervaren? Al snel werden mijn benen en voeten erg warm. Dit bleef de hele healing zo, plus een kwartier langer. Ik zag blauwe vlammen, een zeepsopbel en ik kreeg een donkerblauw \'slaapzak\' op me heen. Als een soort beschermde, warme en veilige cocon. Deze is de rest van de avond en nacht om mij heen gebleven. :-) bedank weer, Lisette, voor de opzet van deze healing! Ik ontvang steeds meer cadeautjes van Engelen. Zo was ik gisteravond een spannende serie aan het kijken. Kreeg ik het vanaf 21.00 tot 21.45 een loeiwarme keel en hartgebied. Plus een heleboel liefde. Terwijl ik dus alleen tv keek en niet ook met Reiki bezig was of de Engelen had aangeroepen. Heel mooi en ik heb dit met dankbaarheid ontvangen. :-) Groetjes, Irma."
Nathalie schreef op woensdag 5 augustus 2015:
Gisteren was de healing met Metatron en ik voelde al een tijdje dat ik met deze healing mee moest doen. Tijdens de healing voelde ik dat ik meerdere malen diep moest ademhalen. Om de hoge trilling zijn werk te laten doen moest ik wel wat oude trillingen los ademen. Ik kreeg een prachtig diepblauwe kleur te zien, maar ook lila en paars. Ik zag geometrische vormen die zowel boven me als onder me neergezet werden. Ik merkte dat er een lading van afgelopen paar weken werd weggehaald. Ik keek daarna naar de wereld als door de ogen van een kind, ik zag dat er een nieuw veld aan mogelijkheden werd geschept. Nu de dag erna voel ik me nog steeds geaard en rustig. Ik voel dat er iets wezenlijks in gang gezet is, maar ik kan nog niet overzien wat. Iig wederom een cadeau aan jezelf!
Steffanie schreef op dinsdag 4 augustus 2015:
"Vandaag, 4 augustus zie ik een Facebook post voorbij komen met het bericht dat er nog slechts 1 plekje over is voor de healing van Metatron. Ik twijfel geen minuut en bestel de ticket. Ik heb inmiddels meerdere healings ervaren en allemaal waren ze even uniek. Wat ik voelde tijdens de healing van Metatron was met name warmte, verschillende emoties en het gevoel van zweven. Het is echt een cadeautje waar je heel lang plezier aan beleefd. Ik kan het echt iedereen aanraden het eens te doen. Kort om, dit was weer een hele fijne avond en ik ga nog even nagenieten van het heerlijke lichte gevoel. Lisette bedankt! Liefs Steffanie"
Irma schreef op donderdag 30 juli 2015:
"Eergisteren (28 juli) heb ik weer meegedaan aan de \'Healing with the Angels\' op afstand. Rond 20.45 begonnen mijn handen erg warm te worden. Na een paar minuten, nadat Lisette de healing gestart had, voelde ik prikjes op mijn hoofd. Mijn handen, voeten, keel en hartgebied werden erg warm gedurende de hele sessie. Ik hoorde even een \'woei woei\' bij mijn rechteroor. Engelenvleugels?! Ik heb zeker nog een uur kunnen nagenieten. Dit was tot dusver de meest intense healing op afstand voor mij. De volgende dag heb ik van meerdere mensen gehoord dat ik er zo relax uitzag. Meestal wel, maar nu extra. Dank je wel weer Lisette, voor deze heerlijke healing!"
Pamela schreef op woensdag 29 juli 2015:
Gister onverwacht mee mogen doen aan Healing with the angels! De energie was bij mij goed voelbaar en het duurde langer dan de 30 minuten die ervoor staan. Voor mij een feestje gisteravond en ik ben weer heerlijk rustig
Irma schreef op woensdag 22 juli 2015:
"Gisteren had ik weer een priveconsult bij Lisette. Voor mij is dit een gezellig uitstapje en ik ga altijd met een goed en relax gevoel de deur uit. :-) Ik zit in een posieve flow en dat wezen de kaarten ook uit. Tijdens de healing ‘zag’ ik weer van alles: donkergroene vlekken (lijkt wel op een Labradoriet steen), een lichtblauw en wit licht met een zwaard die even boven mijn zonnevlechtchakra rustte, een oranje vlinder en heel veel warmte. Ik voel mij nog relaxt heb al de hele dag een fijn zacht gevoel in mijn buik. Tot binnenkort, Lisette! :-) Groetjes, Irma."
Emris schreef op woensdag 22 juli 2015:
"Als ik überhaupt naar sessie ga van More2Life dan wordt je prettig ontvangen op een sfeer volle locatie en dan je even tot rust komen met een kop thee. Als we beginnen dan voel ik eerst een warme gloed door me heen gaan en zie ik me energie banen gereinigd worden daarna stabieliseerd het en komt me lichaam weer in balans. Na afloop nog even napraten en met een voldaan gevoel weer huiswaarts keren. Vindt de day after mail een mooie afsluiting ervan en dan kan ik er weer een tijd tegen aan"
Miranda schreef op woensdag 22 juli 2015:
"Gisteren de Kick ass Healing (blijft een leuke naam) op afstand gedaan.... Ik weet niks van engeltjes, elfjes of draakjes... Maar ik heb wel degelijk gemerkt dat er veel gebeurd is! Zelfs een scepticus kan hier niet onderuit. M`n lichaam kon ik niet meer bewegen en er was van alles aan de hand, maar alles op een fijne geruststellende manier. Ik merkte ook goed wanneer het afgelopen was. En daarna, volledige ontspanning! Toen ik later de More 2 Life mail ging checken, voelde m`n hele lijf gammel, knikkende knieën, slappe armen, maar ik had er lol om hihi.... Het voelde goed, ontspannend. En vandaag geniet ik nog na... Een echte aanrader! Ik ga mn best doen dit maandelijks te gaan doen, want voor mij doet het echt goed."
Corrie schreef op woensdag 15 juli 2015:
"Afgelopen zondag naar de healing met Aardsengel Michael in Hoorn geweest. De locatie was snel gevonden. Een gezellige, lichte yoga ruimte. Bij een lekker kopje thee kennis gemaakt met de groep. Iedereen licht gespannen voor wat komen gaat. Na een goeie uitleg van Lisette, beginnen we aan de opdracht. Opschrijven met welk negatieve stuk je graag aan de slag wilt gaan deze healing. Tijdens het schrijven voelde ik de energie al gaan stromen, en Lisette bevestigd het even later ook. Dan nemen we plaats op de Yoga matjes. lisette geeft nog wat laatste tips en instructies, en dan gaat de healing van start. Ik heb de healing vaker gedaan op afstand. Dat vond ik al een fijne ervaring, maar ik vond de healing in Hoorn nog intenser. Had het gevoel dat er veel in werking werd gezet, en er flink werd opgeschoond. Ik kan het iedereen aanraden om eens bij Lisette, en de medewerkers van More 2 life, op bezoek te gaan."
Bettina Reus schreef op woensdag 15 juli 2015:
"Afgelopen zondag 12 juli was de eerste healing met aartsengel Michäel in de voor mij ook nieuwe locatie op de Muntstraat nummer 5 Yoga Studio Sacha. Wat een verschil met de vorige ruimte zeg. Veel frisser en mooiere ruimte. Van de gastvrouw kregen wij een lekker kopje thee aangeboden en Lisette stelde inmiddels de genodigden op hun gemak. We kregen een uitleg over wat ons te verwachten stond. Op een stuk papier moesten wij opschrijven welke situatie wij wilden doorbreken of zeg maar de lijn met deze persoon of situatie wilde verbeteren op zelfs opruimen. Soms ben je al te lang verbonden met een persoon of situatie en kun je dit op eigen kracht maar moeilijk doorbreken. Via de healing die ik mocht ervaren is er veel opgestapelde ballast opgeruimd bij mij. Toen ik thuis kwam voelde ik mij fris in het hoofd en voelde ik mij prettig. De lijntjes naar sommige mensen zijn als vanzelf weer in balans gebracht waar ik zeer dankbaar voor ben. Dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht maar het heeft mij geholpen nieuwe energie te ervaren en met goede positiviteit door te gaan. Inmiddels heb ik een sollicitatie (dat ik via een kennis heb vernomen) en ben ik daar zeer dankbaar voor. Het zijn kleine stappen in de goede richting wat met een healing op gang is gebracht. Lisette bedankt voor de verlichting en vertrouwen die op mijn pad is gekomen. Uiteraard zal ik nogmaals deel gaan nemen aan deze healing. Groeten van Bettina Reus"
Wendela van Beurden schreef op woensdag 15 juli 2015:
"Verslag van een zéér bijzondere Healing met Michaël . Het was voor mij de allereerste keer dat ik Lisette Berkeveld ontmoette dit was geregeld via Brenda ( dank je wel :)) Een hele warme en prachtige vrouw die ook heel geaard overkwam op mij. De ruimte waarin het werd gehouden was zeer licht en behoorlijk ruim en zeer functioneel ingericht . Aan alles was gedacht, ook matjes met speciale meditatiekussentjes en heerlijke fluweelzachte sneeuwwitte fleece dekens lagen klaar... ( je hoeft dus ook niets zelf mee te brengen :) ) We kregen thee met lekkers en ze legde alles uitvoerig aan ons uit en we konden ook vragen stellen. Deze heling ging speciaal over het weghalen van negative verbindingen tussen jezelf en een ander in je eigen leven, waardoor je je weer vrijer kon gaan voelen om te zijn wie je waarlijk bent. Dus mocht je de belangrijkste verbinding in negatieve zin uit je eigen persoonlijke leven uitkiezen en op papier zetten. Dit zodat dat doorbroken kon worden nu of als de tijd karmisch daarvoor ook rijp was . Op het moment dat we dat deden begonnen mensen al van alles te ervaren en meldde dat ook. Ook ik bemerkte een enorme sterke energieën op die door mijn vingers omhoog mijn lichaam in trokken. Daarna hebben we allemaal een matje opgezocht en mochten in meditatiehouding met gesloten ogen gaan ervaren wat er met ons gebeurden door wat Lisette bij iedereen zou gaan doen. Ze is echt heel lang bezig geweest met ons allemaal individueel los te koppelen van zaken, die ons nu belemmerden in ons leven om vooruit te komen. De energieën konden daarna hierdoor weer vrij stromen door ons. Ik voelde toen ze bij mij stond hoe er van alles bij mijn rug en hoofd werd weggehaald en ook op andere plaatsen werd het geleidelijk lichter in mij. Zelf was een ieder ver weg in deze meditatieve staat, en toch nam je het precies waar als ze met jouw bezig was ..bijzonder dus ! Nadat ze klaar was liet ze eerst alle deelnemers beschrijven wat ze zelf hadden ervaren en dat was heel veel.. Nadat iedereen aan de beurt was geweest vertelde ze ook nog best uitgebreid, en ongelooflijk precies wat ze bij iedereen gevoeld had en waar ze aan had gewerkt bij die persoon. Ze verteld het op een zeer heldere en krachtige toon en ook bij mij klopte alles zo zuiver ik werd er stil van.... Ze vertelde dat ik heel veel mensen hielp maar mijzelf al vrij lang op de zijlijn had neergezet. En maar door ging met klaarstaan en helpen zonder nog te kunnen voelen wat ik zelf nu wilde. Dit was zeer treffend en ze wist dus nog niet eens dat ik een eigen praktijk had, want ik kwam een kwartier te laat binnen.. waardoor ik mij niet heb kunnen voorstellen (mijn fout ). We mochten ook nog vragen stellen over wat ze ons verteld had . Dit om nog beter inzicht te verwerven waarin we onszelf geblokkeerd hadden en hoe we dit konden veranderen in ons leven. Ze vertelde mij heel precies hoe ik mijzelf weer in mijn eigen leven kon neerzetten en dus van de zijlijn af kon komen na al die lange jaren.. Ik voelde mij duizend maal lichter en zo blij van binnen. Daarna nog even heerlijk vers water met lekkers en later zelfs nog thee en bijkletsen Als je wilde kon je op eigen kosten een prachtige steen of engel uitkiezen en zelfs door haar laten coderen op jouw proces en naar je toe laten sturen ook al heel uniek. Er gebeuren daar prachtige healings met zeer subtiele energieën . Die Lisette als geen ander weet in te voelen exact wat die persoon nodig heeft, in haar zelf te laten stromen en daarna over te brengen via gerichte bewegingen en coderingen die ook nog eens specifiek bij onze afkomst behoren. Dit alles om ons te kunnen helpen op ons pad van voortgang.. Een heel bijzondere en zeer aangename manier van healing die mij enorm goed heeft gedaan Ik kom beslist terug heb mij zelfs al ingeschreven voor de eerstvolgende Kick-ass happening . Want hier wordt je als mens erg blij en gelukkig van. Ik raadt het iedereen aan ga het zelf ervaren . Het is een enorm cadeau aan jezelf, dat Lisette je met haar enorme liefdevolle warmte en haar bijzondere gave aanreikt. Dank je wel Lisette dat je hier op aarde bent ons dit kan aanreiken."
Saskia schreef op woensdag 17 juni 2015:
Ik doe regelmatig mee met een afstandshealing, dat voelt echt als een cadeautje voor mezelf. Ik ken je niet persoonlijk maar heb alle vertrouwen in jou en je helpers. Je voelt heel zuiver en puur. Ga door met je prachtige “werk”
Monique P. schreef op dinsdag 9 juni 2015:
"Ik ben een slechte slaper en dan met name het inslapen...3 uur en soms langer wakker liggen is voor mij heel normaal! Drie dagen geleden dacht ik ineens; waarom mijn engeltje er niet bij pakken!!?? En je raad het al; niet lang daarna slaap ik. Toeval? Als je dat wilt..... Ik denk het niet hoor. Hoe fijn en lief worden we geholpen. Enne beter dan slaapmedicijnen ;) Beslist een aanrader dus. Wie weet is er iemand onder jullie die met hetzelfde probleem te maken heeft. Gewoon je engel op je buik of hart leggen en je slaapt als een roos."
Linda Bellinga schreef op woensdag 3 juni 2015:
"Ik heb nu twee keer een healing op afstand meegemaakt. Dit waren twee hele bijzondere ervaringen. Daarna zijn er in mijn leven veel dingen positief veranderd. Ik krijg ook meer inzicht in mezelf. Mijn wereld wordt iedere dag een beetje mooier. Bedankt voor de healings. Mvg Linda"
marjon schreef op donderdag 28 mei 2015:
"Wanneer wordt er in juni de healings op afstand gehouden? Mvgr, Marjon"
Caroline schreef op dinsdag 26 mei 2015:
"Afgelopen week heb ik een prachtige healing en reading mogen ontvangen in de praktijk van Lisette. Zij en haar team van engelen, gidsen en helpers werken op vele lagen en niveaus. Met grote precisie en helderheid wordt er -vaak van ziele- tot op celniveau- gewerkt, altijd met een zorgvuldigheid en kracht, zachtheid en liefde voor haar vak. Ik ben al vaker door Lisette behandeld. Ik vertrouw haar, haar wijsheid en haar werkwijze. Dank je wel :)"
Irma schreef op zondag 24 mei 2015:
"Ik heb nu drie keer een privé sessie bij Lisette gehad. De laatste was tot nu toe de bijzonderste. Ik heb veel warmte gevoeld bij mijn keel, hartgebied en buik. Daarnaast ‘zag’ ik beelden van pauwenveren, twee gouden zwaarden die kruislings zaten en een groente lichtbol met vleugels. Lisette zag elfjes rond mij vliegen. Tijdens meditaties thuis begin ik steeds vaker beelden te ‘zien’ terwijl ik mijn ogen dan dicht heb. Echt mooi om te ervaren en het is gewoon een prettige sfeer bij haar thuis en ze is een warme persoonlijkheid. Ik heb een persoonlijke gecodeerde Engel besteld die voor mij klaar lag. Daar neb ik nu drie keer mee gemediteerd en ze ‘straalt’ een fijne energie uit. Dank je wel Lisette!"
Nathalie schreef op donderdag 16 april 2015:
Ik heb meegedaan aan de Kickass Healing en om het maar in 1 woord te beschrijven: WAUW! Wat ben ik blij dat ik heb meegedaan. Ik ben door deze ervaring van plan om vaker met een healing op afstand mee te doen. Ik zit in een transformerende periode in mijn leven en ik voel dat deze healing mij helpt en ondersteunt in deze periode. Spiritueel onderhoud zeg maar. Het begon met draken energie. Pittige energie, ik werd letterlijk schoon geblazen. Daarna gingen de lichtwezens aan de slag. Het voelde als een kosmische chirurgische ingreep op mijn buik. Het oude werd eruit gehaald en werd gevuld met kleine lichtpuntjes. Daarna kwam de engelenenergie. Mijn keelchakra werd gevuld met liefdevol roze en daarna werd ik gehuld in de kleur azuurblauw, ik moest denken aan het dolfijnenrijk. Het voelde als een warme deken. Aan het einde van de healing, om 21:28 (ik kon het niet nalaten om op de klok te kijken) zag ik iedereen (lichtwezens, engelen etc) in een halve cirkel en klapten in hun handen en maakten buigingen. Superleuk! Het was gericht op zowel Lisette die de healing prachtig had uitgevoerd als op ons, de ontvangers die de healing en coderingen goed ontvangen hebben. Super toch?! Graag tot een volgende keer :)
Miranda schreef op woensdag 8 april 2015:
"Ik ben sinds januari 2015 (bewuster) aan het wakker worden, nadat er een muntje was gevallen en ik inzicht in mezelf kreeg waardoor ik mijn hele leven begreep, zodat alles op zn plek viel en ik alle pijn als vanzelf los kon laten. Wat een verlichting! Ik ben nog maar sinds enkele dagen bezig met meditatie. Dus voor mij is dit allemaal erg nieuw. Ik vroeg me af of ik het wel goed deed, ook al wist ik dat je het eigenlijk nooit fout kan doen. Maar door het lezen van jullie reacties na de Love Connection healing op afstand waar ik aan deelgenomen heb, heb ik geleerd hoe te VOELEN. Want ik heb precies hetzelfde gevoeld als andere deelnemers en Lisette, een achtbaan! Een FIJNE achtbaan! Ik weet nu hoe verdriet voelt, je hart schrompelt in elkaar. Ik ging zelfs even rechter zitten omdat ik dacht dat ik onbewust in elkaar gezakt ging zitten, maar ik bleek nog precies hetzelfde te zitten, en kwam gewoon door het verdriet dat ik voelde in mn hart. Ik weet nu hoe warme liefde voelt, mn hartstreek bonsde zowat uit mn lijf! Ik voelde de energie stromen in mn benen, eerst mn enkels, toen mn onderbenen, knieen, en weer terug naar beneden, en weer naar boven, naar mn bovenbenen.... Ik voelde ook dat het ff duurde voor ik wat voelde, dat was dus blijkbaar omdat de energie langzaam binnen kwam... Ik voelde het ook weer weg gaan, en dacht nog: ik denk dat het er nu op zit, de tijd zal nu wel voorbij zijn... en ja dus :) Later in bed voelde ik nog mn handen en voeten tintelen en de energie door mn benen stromen, maar ook nog een beetje verdriet en liefde..... Theoretisch wist ik van de energie door informatie die ik al had gevonden via youtube filmpjes van Deepak Chopra. Maar dat is slechts en verhaal, wat me niet vreemd klonk maar ik had het nog niet zo gevoeld. Ik had alleen de intense wens om energie te voelen. Door de reacties achteraf op facebook te lezen, van mensen die mee deden maar waarvan we niet wisten wie zij waren, heeft mij het echte BESEF van het grote geheel gegeven! Omdat we hetzelfde gevoeld hebben. Het besef dat we 1 zijn, dat alles met elkaar verbonden is. Ik heb nu ERVAREN wat ik als informatie al het opgenomen. Wat een prachtige ervaring! Ik word er nu gewoon weer emotioneel van hihi.... Dankjewel voor deze mooie ervaring en inzicht dat ik gekregen heb. Ik ben benieuwd wat me dit nog verder zal brengen. En mij zie je nog wel een keer terug! Ik hoop dat ik de Kick ass healing mee kan doen. Maar nu nog even op wolkjes lopen"
Caroline schreef op vrijdag 27 maart 2015:
"healing met engelen het was men eerste keer met de engeltjes maar het was een erg fijne ervaring naar mijn beleving en gevoel is vooral het sacraal chakra aan bod genomen daar voelde ik de energie heel erg krachtig ik heb er van genoten en nadien de engeltjes bedankt voor hun liefdevolle energie :)"
Monique schreef op donderdag 5 maart 2015:
"Lieve Lisette De healing met engel Michaël was fantastisch. Ik voelde tintelingen en ontspanning. Het was erg fijn. Dank je wel"
Maria schreef op woensdag 4 maart 2015:
"lieve Lisette Gisteravond de healing met door jou en aartsengel Michaël mogen ontvangen voelde heel prettig totale rust en ontspanning, maar vandaag echt WOW. Werd vanmorgen uitgerust wakker wat voor mij uniek is ivm ziekte en zo helder rustig in mijn hoofd, zo mooi en moeilijk om in woorden uit te leggen.. Verder de hele dag echt terug bij mij oude zelf zijn zoveel dingen gedaan vanuit mijn hart met gevoel , deze Maria is er poosje niet geweest, voel me blij en gelukkig ☺️"
Mareille schreef op woensdag 4 maart 2015:
De healingen die ik via Lisette heb mogen ontvangen zijn elke keer weer een mooie bijzondere ervaring. Echte cadeautjes!
Rosalinde schreef op dinsdag 17 februari 2015:
"Vanavond meegedaan met de Engelen healing. En wat was het fijn! Al na de mail met uitleg voelde ik mij geaard, rustig en vol zelfvertrouwen. Tijdens de healing heb ik een mindfulness meditatie gedaan en ik voelde de energie letterlijk stromen. Heerlijk! Ik ga dit cadeautje vaker aan mijzelf geven, de engelen zijn echt geweldig! Hopelijk kan ik dit gevoel de komende dagen met mij meenemen."
bianca schreef op donderdag 12 februari 2015:
Dankjewel voor deze ervaring. met veel warmte, rillingen en liefde.
Irma schreef op zaterdag 31 januari 2015:
"Eergisteren heb ik mijn eerste Engelenhealing op afstand gehad. In de ochtend en aan het begin van de avond heb ik al volop energie / warmte mogen voelen. Zelf vind ik het prettig op te liggen tijdens een healing, meditatie of als ik mijzelf een Reikibehandeging geef. Wat heb ik zoal ervaren? Eerst werden mijn hoofd en schouders warm en voelde ik \'prikjes\' op mijn hoofd. Mijn oren kregen extra aandacht, deze werden heel warm. Geen idee waarom want ik hoor uitstekend. Daarna was de rest van mijn lichaam aan de beurt en ervoer ik het als een warme deken. Ook zag ik even een groene lichtflits. Ik sluit altijd mijn ogen en voelde net voor dat moment dat ze \'moest\' openen om ze daarna weer te sluiten. Het was heel prettig en ik ga zeker vaker een healing \'bestellen\'. Ik zal zeggen: ga het een keer proberen en ervaar wat een healing voor je kan betekenen. Dank je wel Lisette voor het begeleiden!"
Annelie schreef op vrijdag 30 januari 2015:
"Lieve Lisette, Al meerdere keren heb ik mee gedaan aan de healing op afstand. Iedere keer voelt het anders. Veel heb ik al mogen loslaten. Veel heb ik mogen ervaren en meemaken. En iedere keer mocht ik weer een stuk verder op mijn eigen pad lopen. Een ieder kan ik dit cadeau voor jezelf echt aanraden."
Nanda schreef op donderdag 29 januari 2015:
"Deze healing was voor mij de eerste keer. Kreeg het erg koud om kwart over negen, misselijk moest over geven. Maar nu voel ik me erg rustig Dank je wel"
Brenda schreef op vrijdag 23 januari 2015:
Onze zoon is heel gevoelig en had behoorlijk last van allerlei energieën van anderen. Hij was veel boos, tot agressief aan toe. Ik was na jaren van dit gedrag, waarbij ik van alles heb geprobeerd om hem te helpen, best ten einde raad. Maar toen kwam Lisette “voorbij” en ik merkte dat hij baat had bij de kidshealing op afstand. Echter leek het effect ervan ook snel weer weg en ik koos voor een persoonlijk consult. Ik weet niet wat ik mee maak. Hij is vrolijk, maakt weer makkelijker contact (wordt bv ook op school opgemerkt) en zijn boosheid is weg. Hij is zichzelf weer en voelt zich daar duidelijk prettig bij. Wij ook! Thanks Lisette!
Monique schreef op dinsdag 6 januari 2015:
"Zonder enige eerdere ervating, heb ik gisteravond meegedaan aan de KickAss Healing. Ben op bed gaan liggen met een kaarsje aan! Voelde vooral druk bij mijn hartchakra. Dit nam later af, maar ik werd vanochtend weer met dat gevoel en ook met een verdrietig gevoel wakker. Een teken om iets met dat chakra te doen? Er is tijdens de healing ook een paar keer een zin door mijn gedachten gegaan: \"door liefde word je gedragen\". Ik vond het heel bijzonder! Ben ook heel benieuwd hoe mijn zoontje de aanstaande kidshealing zal ervaren. Ik vertel hem er niets over, maar ga kijken hoe hij het die dag zal doen... Bedankt en wellicht \"tot ziens\" Monique"
Chantal schreef op dinsdag 6 januari 2015:
Ik heb gisteren meegedaan met de Kick-Ass healing op afstand en het was gewoon bijzonder. Ik zat rustig op de bank, was erg moe door allerlei omstandigheden. Ik had een kaars aangestoken en fijne muziek aangezet. Vrijwel direct kreeg ik een douche, zo voelde het. Helder licht stroomde over mijn gezicht en lichaam. En daarna zag ik oranje, geel, rood, vlammen, heel intens. Gewoon alsof er iets aan het wegbranden was. Ik werd heel loom en heel rustig, zonder gedachten en heb de rest over me heen laten komen. Na afloop voelde ik me stil en rustig, niet meer doodmoe van moeheid, maar een anders soort moe. Ik ben lekker in mijn cocon blijven zitten en heb een fijne nacht achter de rug. Tnx Lisette voor deze mooie ervaring!
astrid schreef op dinsdag 6 januari 2015:
"Gisteravond meegedaan met de kick ass healing. Ik voelde veel bij mijn benen, zware benen... Verder heb ik het weer heel koud gehad. Mijn hoofd jeukt... Vannacht beter geslapen. ... Dank je wel xxx"
Jeannette schreef op maandag 5 januari 2015:
"Hallo Lisette, Was de eerste keer vanavond voor mij en wist helemaal niet wat ik kon en moest verwachten. Maar super ! Mijn benen werden heel zwaar en tintelen alsof ik de hele dag gewerkt had. Erna gloeide ik er nog over en nog steeds heb ik warme wangen en voel me moe, maar wel lekker moe…. :) Bedankt ! Groetjes, Jeannette"
Caroline schreef op maandag 5 januari 2015:
"ik heb net meegedaan met de kick ass healing op afstand net zoals bij de love connection healing ben ik heel comfortabel op bed gaan liggen en heb het gewoon laten gebeuren deze keer voelde de energie minder overweldigend, toch kon ik de energie waarnemen bij diverse chakra’s de energie voelde ik het krachtigste bij de zonnevlecht de hart en de wortel chakra ik voel het nu ook nog nazinderen het was wederom een hele fijne liefdevolle ervaring een cadeautje aan mezelf dankjewel lieve lisette !!!"
Yvonne Keus schreef op zondag 28 december 2014:
"Ik heb me net opgegeven voor de engelenhealing van 29-12-14. Wat is verder de bedoeling? Moet ik op de geven tijd rustig ergens zitten/liggen? Mediteren? Ergens op inloggen? Kijk er erg naar uit :-)"
Carolien Makkes van der Deijl schreef op zondag 28 december 2014:
Voor de kerst had ik 4 Amatisten Engelen besteld voor mijn kinderen en zus! Prachtig ingepakte cadeautjes kreeg ik en een pakje voor mij! Zo ontzettend lief.....een rozenkwarts engel! Iedereen was er ontzettend blij mee! Dank je wel!
Eefje schreef op zondag 21 december 2014:
Ik had me zoontje van vier opgeven voor de kids healing. Me zoontje dantè is extreem autistisch en zoals het nu staat heeft hij ook pddnos dus moeilijk bereikbaar. Maar ik merkte zoveel verschil met deze healing. Hij maakte zomaar contact en hij was en is nog steeds helemaal ontspannen. Hij begon al meer te praten en zocht zelf ook het contact met mij en met zn zus. Het heeft hem zoveel goed gedaan. Super bedankt voor de hulp.
Pamela schreef op zaterdag 20 december 2014:
Wat een lief cadeautje van mijn vriendin gehad, een gecodeerde engel :) Heel blij mee, dank jullie wel!
Ria Zondag schreef op dinsdag 25 november 2014:
"Hoi Lisette, Gisteravond hebben Henk en ik meegedaan aan de healing with the Angels. Nou, ze waren er in grote getallen hoor :-) Wat een mooie warme en krachtige energie hebben we gevoeld. Dank je wel. Ook voor de boodschap van de engelen. Deze was voor ons geschreven en die kroon gaan we zeker dragen. Stralen van binnenuit met liefde voor onszelf en iedereen om ons heen. Nogmaals dankjewel. Warme groet, Ria."
Sterre en Natascha schreef op zondag 23 november 2014:
"Zaterdag heeft mijn dochter (11 jaar) een kids healing op afstand gehad. Na afloop vertelde ze mij dat ze tintelingen had gevoeld op haar armen. Ook voelde ze zich heel rustig, ze vond het een bijzondere ervaring. Ik heb ook warmte gevoeld. Geeft een rustig gevoel...bij ons dan."
winnie schreef op maandag 17 november 2014:
"Afgelopen vrijdag heb ik een kadootje mogen ontvangen van moretolife, een prachtige boodschap waarin stond dat ze bezig gingen met mijn hartshakra en een energetische schoonmaak mocht ondergaan. Deze schoonmaken heb ik zeker ervaren! Zaterdag en zondag zijn de engelen druk geweest met mij, ik heb hoofdpijn, nekpijn, spierpijn gehad en mijn darmen voelde ik ook! Zondag in de loop van de dag trok alle pijn weg, mijn hoofd was leeg, mijn lichaam ontspannen en mijn darmen werkten zoals ze zouden moeten werken. Later op bed voelde mijn lichaam geheel ontspannen, leeg en heb ik de engelen bedankt, bedankt voor deze mooie ervaring en bedankt dat ze me zo geholpen hebben en steunen. Vanmorgen bij het opstaan stroomde de energie door mijn lijf, voelde ik uitgeslapen en Geen pijn. Bedankt Lisette en team om mij te wijzen op de aanwezigheid van de engelen en hun kracht. Xxx"
Caroline schreef op donderdag 13 november 2014:
de love connection healing: jeetje wat bijzonder was dat echt een geweldig cadeau voor mezelf ik ging rustig op bed liggen in een donkere ruimte heerlijk onder men fleece deken want dat voelt voor mij veilig en geborgen en toen ja liet ik het gebeuren eerst voelde ik dat men ademhaling bewuster verliep en even later voelde ik enkele keren echt een aantal krachtige energie stoten door me heen gaan richting men hartstreek waar ik men handen op gelegd had ik voelde het ook naar men voeten en richting men gezicht voelde ik de energie weer weg trekken op momenten dat het iets rustiger was gaf ik in gedachten ook aan dat er meer mocht komen en net op dat moment dat ik de vraag stelde kwam er ook meer ik vond deze ervaring echt onbeschrijfelijk mooi en warm en kan het iedereen aanbevelen dankjewel voor dit alles lisette
Sonja schreef op woensdag 5 november 2014:
"Heb gisteren meegedaan met de healing op afstand en het was evenals de vorige keren bijzonder. Ik voelde een heerlijke warmte en het leek of ik letterlijk werd gedragen of in de armen lag van.... Ook een tinteling waargenomen. Bedankt voor jullie inzet bij more2life.Ik blijf genieten vanjullie boodschappen op FB. Lieve groet van Sonja."
maggie schreef op dinsdag 4 november 2014:
"Hai BIJZONDERE ervaring vanavond. Dank je wel. ☆"
Elise van Raam schreef op vrijdag 24 oktober 2014:
"Gisteravond heb ik deelgenomen aan de healing with angels. Wat een heerlijke ervaring. Heel voelbaar waren de engelen bezig. Na afloop voelde ik nog de nawerking en nu een dag later is het nagenieten. Ik voel me een lichter mens, koesterend met het effect. Dank aan allen."
Yvon schreef op zondag 19 oktober 2014:
"Hoi Lisette, Ik heb samen met mijn dochter de kick-ass healing mogen ervaren. Geweldig! Er gebeuren goede dingen. En vandaag heeft mijn zoontje de kids healing meegemaakt. Ook hij heeft het als heel positief ervaren. We gaan eens in de agenda duiken voor een volgende keer."
els van dam schreef op dinsdag 14 oktober 2014:
"Afscheid Ik wil graag het volgende met jullie delen omdat het zo ontzettend mooi, maar tegelijkertijd ook zo verdrietig is. Na beëindiging van een knipperlichtrelatie met mijn zielsverwant, kon ik hem nog steeds niet helemaal loslaten. Gisteren, tijdens een groepshealing (More2life.nl) die ik onderging, was zijn hogere zelfdeel er direct, zodra het nummer van Matt Simon klonk: On the other Side. Ik voelde ontzettend veel liefde en warmte van hem naar mij en hij bedankte me voor alles wat ik hem had aangereikt en had laten zien. Ik was zo blij dat ik nu in de gelegenheid was om hem ook te bedanken voor hetgeen hij mij had laten zien en ervaren in de tijd dat we samen waren. Door alles wat ik zag, voelde en hoorde, viel alles op zijn plek: het gevoel van thuiskomen wat ik bij hem had, de vertrouwdheid. Aan het einde van het nummer, voelde ik hem weg gaan en zag ik onze energieën om elkaar heen wervelen, op een speelse manier zoals dolfijnen dat kunnen doen, met een enorm groot, rood hart er boven, terwijl de muziek klonk: \"I\'ll be with you, I\'ll be waiting for you, on the other side ... Het greep me aan want het was zò mooi: het gevoel van liefde, de beelden die ik zag, maar tegelijkertijd ook zo verdrietig omdat we in dit leven andere paden lopen en andere lessen te leren hebben, los van elkaar. Wat me ook aangreep was het feit, dat zijn hogere zelfdeel zich hier allemaal van bewust is, maar zijn bewuste deel helemaal níet. En dit laatste geldt voor ons allemaal: zodra we worden geboren, vergeten we de lessen die we hebben afgesproken te willen leren, voordat we naar de aarde komen. We wíllen wel graag dat iets werkt, maar soms hebben we niets te willen en moeten we aanvaarden wat er gebeurd. En dat kan erg pijnlijk zijn. ♡ I\'ll see you, on the other side ♡"
Katinka schreef op dinsdag 16 september 2014:
"Hoi Lisette, Ik heb voor het eerst vorige week een reis in healing meegemaakt,en ik vond het een hele bijzondere ervaring.Heel spannend vond ik het ook,ik had nog nooit zoiets meegemaakt.Maar ik weet wel dat ik er mee door moet.Het was een hele leuke groep waar ik in zat.Iedereen luisterde aandachtig naar elkaar en dat is al heel fijn.Ik kom zeker een keer terug op welke manier dan ook. Ik had er een goed gevoel bij Lisette,dank je wel."
Patrick Keijzer schreef op maandag 8 september 2014:
"Mijn hemeltje, wat een geweldige mooie ervaringen heb ik zaterdag mogen meemaken bij de reis naar healing die Lisette tot in de puntjes verzorgt. Heerlijke ontspannen sfeer en, hoewel voor mij het de eerste keer was om mee te mogen maken, ik voelde me helemaal ontspannen en thuis. Op naar de volgende keer!! SUPER!!! Veel spanning golfde door mijn lichaam naar buiten en zorgde direct al voor veel ruimte.. Heerlijk!! Tijdens het tweede gedeelte waarbij het hartchakra verzorgd werd, ervaar ik een steeds beklemmend gevoel in mijn borst/keel gebied. In eerste instantie enigszins wat eng, maar het vertrouwen in Lisette in groot en toen de druk, voor mij, zijn top had bereikt, voelde ik ineens ALLES wegstromen uit mijn voeten en direct kon ik weer heel diep inademen. De jarenlange emotionele brok in mijn keel is weg. Helemaal weg!!!! Lisette, zoveel Dank voor deze ervaring. Ik ga je snel weer zien. Xx"
alma schreef op vrijdag 29 augustus 2014:
"Voor de derde keer meegedaan aan de love connection en wat is dat elke keer bijzonder! Dank je wel lisette daarvoor en ook voor de mail na afloop. Zo veel herkenning en daardoor bevestiging, het maakte de healing nog waardevoller! (Ik vroeg me namelijk al af waarom ik Jezus zag (precies zoals op jouw bijgevoegde plaatje) en allemaal voor mij onbekende vrouwen!) Ik ga hopelijk nog heel vaak genieten van de love connection en natuurlijk van alles wat je op Facebook plaatst!"
Geeske schreef op woensdag 30 juli 2014:
"Het was wéér een fijne Kick-Ass healing! Zoals ik al zei, zie ik het als een spirituele \'onderhoudsbeurt\' en ik merk elke keer dat het zó goed is jezelf dat te gunnen! Nogmaals hartelijk dank voor deze sessie; het was nodig, want er zat veel spanning en pijn in m\'n nek en rug en er moest ook veel andere rommel naar buiten worden gezet. De meeste tijd heb ik met m\'n ogen dicht gezeten, maar op de momenten dat ik wel keek zag ik je sierlijk je bewegingen maken en je passen zetten. De manier hoe je -naar mijn idee althans- de zuil waar het afval naar toe mocht met zoveel eerbied, opende, vond ik heel indrukwekkend. Ook verbaast het me telkens hoe enorm groot en mooi jouw gaven/talenten/vaardigheden zijn; het universum heeft heel veel manieren gevonden om de mens te helpen en jij bent er één van!"
Petra schreef op dinsdag 15 juli 2014:
"Love connection op 15 juli 2014 Ik ben rustig op mijn slaapkamer gaan zitten met kaarsjes aan en stenen er tussen en zo een boog om mij heen gemaakt. Zat heerlijk op mijn kleedje en had ook mijn engel voor me gelegd. Ik zag mezelf als een mooie vlinder, alleen die haar vleugels had ingeklapt, zo rechtop achter me rug. Ademen was benauwend. Even goed door geademd. En gehoest. Zo ging het beter. Me darmen waren flink aan het rommelen. Op een gegeven moment begon ik heen en weer te bewegen en daarna groter en opzij, een soort dans. Ik zag mezelf als een ballerina met een tule rok door het groene gras met magrietjes bewegen. Dansend, prachtig dansend. Helemaal vrij. Zo fijn!! Toen kwam ik weer terug. Even rekken en strekken, dat was echt heel fijn!! Bedankt voor de love connection!!"
Brenda schreef op dinsdag 8 juli 2014:
afgelopen zaterdag 5 juli aanwezig geweest bij de reis in healing. ik wist niet precies wat ik moest verwachten, heb het maar over me heen laten komen. in de eerste sessie kwam er veel omhoog. had ik wel verwacht na een zwaar jaar. Maar wat ik niet verwacht had was dat ik letterlijk de energie zou voelen. Een kolom van energie zo mijn borstkas uit! en overal warmte en tintelingen. en de emoties die eruit vliegen, letterlijk. daarna voelde ik me lichter. De tweede sessie heb ik vooral veel rust en liefde ervaren. de alles overheersende liefde die er aan \"de andere kant\" is mocht ik ervaren. het is moeilijk om te omschrijven, omdat die liefde zo totaal is. een vorm die we op aarde niet kennen. klinkt wazig en zweverig, je zult het moeten ervaren om het te snappen denk ik. Ik kan het iedereen aanraden. In de nawerking de ene keer rust, de andere keer verdriet, maar op een kalme manier.
Jolet Faber schreef op maandag 7 juli 2014:
Afgelopen zaterdag 5 juli een heerlijke reis in healing beleefd. Ik heb het mezelf kado gedaan: een pittig schooljaar achter de rug en ik wilde de vakantie “fris” starten. Ik moest in het begin even wennen dat de reis zonder praten maar met muziek was. Ik ben geleidemediaties gewend, dus sprongen mijn gedachten in het begin alle kanten op. Daarna gebeurde er van alles: veel kleuren en gezichten gezien, namen doorgekregen. Er werd bij het eerste deel hard bij mij gewerkt: allemaal spanningen die weg werden gehaald. De pauze tussendoor was heel prettig, loslaten werkt in het hele lichaam door. Bij het tweede deel vooral veel rust en beelden ervaren. Het kalme gevoel kabbelt nog lekker door. Een prettige ervaring!
Gerda Billekens schreef op maandag 30 juni 2014:
"(vervolg onderstaande reactie Gerda Billekens) ... En juist in deze periode van actieve rouw voor haar om haar papa, die bijzonder heftig, scherp en ongekend zwaar voor haar is, tóch haar eigen kracht en zelfverzekerdheid en vertrouwen weer weten terug te vinden en daar in te gaan staan.... Dat was niet alleen haar eigen kracht. Maar ook dát is \"zachter\" en \"warmer\" geworden na jouw geschenk, Lisette. Niet minder, maar wel \"vriendelijker\"... Moeilijk uit te leggen wanneer mensen nooit een klein kind ervaren hebben dat rouwt om een van de ouders, maar het is wél zo! Ik ben voor mijn dochtertje een belangrijke hulp en steun in dit proces, maar wat hier gebeurd is de afgelopen dagen, dat is het werk en de hulp en steun van iets groters en hogers. En zij heeft hen toegelaten! Mijn dochtertje staat nu weer een stuk zelfverzekerder en krachtiger in haar dagelijks leventje, met alle beren en moeilijke uitdagingen op haar weg. Maar ze gaat het wél aan! Zij durft te kiezen voor zichzelf, ook als dat nog wat angstig of moeilijk of zwaar is. En juist die vonk in haar, die de laatste dagen ineens onverwachts groots oplaaide, die is zeker weten gegroeid door het liefdevolle dat haar kant is opgestuurd door Lisette!"
Gerda Billekens schreef op maandag 30 juni 2014:
"Hallo Lisette! Nogmaals bedankt voor jouw medeleven omtrent mijn dochtertje van 5 die midden in de actieve, uitgestelde rouw van haar papa zit. Waarop jij haar lieve engelen en bloemen laatst hebt gestuurd en die zij met liefde, dankbaarheid en blijdschap op haar manier heeft aangenomen! Het is bijna niet te geloven, maar de volgende dag toen het \'s avonds weer bedtijd voor haar was, wilde/durfde ze ineens weer in haar eigen bed en op haar eigen kamer te gaan slapen: Ze sliep al maanden bij mij in bed, omdat ze niet alleen durfde te slapen en per se bij mij \"moest\" zijn \'s nachts. Pure angst om alleen te zijn en zo bang dat ze mij ook kwijt zou raken, tot paniekaanval toe. Dus slapen ging alleen bij mij, haar eigen bed en zonder mama was maandenlang geen enkele optie... En ineens maakt zij zelf de keuze om weer alleen in haar bed te durven slapen en los van mij weer durft te zijn \'s avonds en \'s nachts! En dat midden in haar zware periode momenteel van rouw en angst en verdriet! Op een of andere manier heeft ze vertrouwen, kracht en veiligheid gekregen ineens. Wat maakt dat ze weer op haar eigen beentjes durft te gaan staan en zichzelf en haar omgeving durft te vertrouwen, het gevoel van controle zelf weer te hebben. En het kan niet anders dan dat dat jouw gestuurde engelen zijn die dat verschil voor haar maakten! Ze was zelf al zó blij met de boodschap dat \"een mevrouw\" haar lieve engelen en bloemen zou toesturen en dat heeft ze meteen aan haar knuffel engel verteld; dat er nóg meer lieve engelen zouden komen! Verder is ze er niet meer mee bezig geweest of er over gepraat. Maar het gigantische en volkomen plotselinge en onverwachte verschil in haar gedrag, gedachten en gevoel kan ik niet anders verklaren...!"
Mijke schreef op woensdag 25 juni 2014:
Wat ziet de site er goed uit meiden! Overzichtelijk, mooi en zoveel mooie reacties hier. Ga zo door!
Marja Boer schreef op zaterdag 14 juni 2014:
"De kick-Ass Healing ,was erg bijzonder ,er open ingegaan ,er werden veel dingen in werking gezet . Nog meer rust in mijn lichaam gekregen ,er werd ook duidelijk aan mijn oren gewerkt ,gloeide helemaal , Zag ook mooie dingen zoals kleuren dat ging over naar het witte licht zo mooi ervaring was het . Er was ook zo mooie energie dat het kon voelen ,het het ook behoorlijk warm . Ik had het zekers niet willen missen ,er worden veel processen in werking gezet super ervaring ,zou zo weer gaan . Nog bedankt voor deze mooie ervaring dat ik dat mee mocht maken."
Kristel Tatje schreef op vrijdag 23 mei 2014:
"Goede avond, Heel heel heel dankbaar ben ik voor de ontvangen Bergkristal Engel. Wat geeft deze Engel en boodschap mij enorm veel. Veel liefde geef ik de Engel en als ik vraag om me heen om steun, hulp, extra bescherming en ik draag de Engel bij me, voelt dat extra goed & fijn. Ook als ik voel dat ik de boodschap extra \"nodig\" hebt en ik houdt de Engel in mijn hand voor de dag echt begint, krijg ik extra goede energie mee (als je dat zo noemt). Bewustwording of steun hulp bovenaf: het is heel fijn!! Dank je wel! Liefs Kristel"
Natascha schreef op vrijdag 2 mei 2014:
"Mijn prachtige persoonlijk gecodeerde roze engel is binnen...met een hele bijzondere boodschap... Dank je wel...x"
Mirjam schreef op zaterdag 12 april 2014:
Vandaag mijn persoonlijk gecodeerde engeltje ontvangen. Was zeer treffend...bedankt vvor de boodschap :-)
Bettina Reus schreef op vrijdag 4 april 2014:
"Goh en dan vind ik deze groene Engel vandaag in mijn brievenbus van Lisette Berkeveld en dan denk ik alles valt op zijn plek. Lisette bedankt voor je mooie heldere boodschap ik heb er veel Steun en Troost aan. Niet denken en alles geloven wat ik denk maar voelen johhhh dat gaat er nu gebeuren hoor wat zeg ik dat is al lang aan het gebeuren."
Bettina Reus schreef op maandag 31 maart 2014:
"Afgelopen vrijdag 28 maart 2014 ben ik naar een healing meditatie geweest. We lagen heerlijk ontspannen op matjes en ik vond het een fijne ervaring. Er gebeurde van alles, koude windvlagen die over me heen vlogen, lijf werd koud, armen werden zwaar en ik voelde langzaam de rust in mijn lijf terug komen. Ook al kon ik me niet constant ontspannen want dan gingen mijn ogen weer open en dwaalde mijn gedachten weer af, ben ik tot een diepere laag gekomen van ontspanning. De volgende dag voelde ik me totaal ontspannen en rustig in mijn hoofd. Mijn nek, schouders en armen voelde anders aan minder pijn en ik ga steeds dieper adem halen. Want mijn keel chakra is behoorlijk van slag. Dus het was een Top avond! Groeten van Bettina"
Mirjam schreef op donderdag 27 maart 2014:
2 prachtige persoonlijk gecodeerde engeltjes hadden we besteld, en dat ze zo persoonlijk en passend zouden zijn dat had ik alleen maar kunnen dromen.. alsof ze hier al rond vlogen voordat ze hier kwamen. Mooi!!! Dank je wel!!!!
Jennifer schreef op woensdag 19 maart 2014:
"Gisteren het engeltje ontvangen, bijzonder....ben er stil van. De boodschap zeer raak, geloof dat ik er nu echt gehoor aan moet gaan geven, wanneer dat weet ik alleen nog niet. Ga in elk geval mijn best doen ontzettend bedankt, Liefs, Jennifer p.s engeltje staat op mijn werktafel, helpt mij herinneren ;-) en ik ga er zeker gehoor aangeven!"
Mylou schreef op woensdag 19 februari 2014:
Onlangs heb ik mijn man een persoonlijk gecodeerd engeltje cadeau gedaan. Naast dat het engeltje er erg mooi uit zag, zat er zelfs nog een persoonlijk geschreven kaartje bij! Echt een heel mooi, uniek en persoonlijk cadeau om te geven aan je dierbaren!
Ellenbraun@kpnmail.nl schreef op maandag 17 februari 2014:
Respectvol, relaxed en op jouw heel eigen wijze heb je de kick-ass middag vorm gegeven. Bijzonder om te zien en te ervaren, bedankt hiervoor, je ziet ons zeker terug!
Jophiel schreef op zaterdag 18 januari 2014:
"Via deze manier wil ik je nogmaals bedanken voor de kaart die je voor me trok. Hij is zo prachtig treffend en bekrachtigt helemaal waar ik nu in zit. Ik werk veel met Michael en sneed onlangs inderdaad wat banden door. Ik vind het fijn om zo een soort van bevestiging te krijgen van waar ik mee bezig ben. Ik wilde je ook nog bedanken voor de healing van vorige week. Er kwam veel los, en ik kon de dag erna alleen maar huilen. Maar.... dat was wel de eerste dag van het nieuwe tijdperk waarin ik voor mijzelf kies en dingen die mij remmen in mijn groei achter me laat. Warme groet, Jophiel"
Geeske schreef op donderdag 16 januari 2014:
"JIJ bedankt voor een geweldige middag! Zeker tijdens het 2e deel heb ik \'het\' maar gewoon over me heen laten komen in het vertrouwen dat jij zuiver bent in wat je doet. De energie was inderdaad heel mooi: zacht en vol van het gevoel dat alles wel in orde komt. De enorme opruimactie heeft veel losgemaakt. Ik heb meer energie en ik kan met zachtheid naar mezelf kijken; daarom moest ik ook zo lachen om wat jij schreef over geduldig en aardig naar jezelf toe zijn... Ik voel dat er dit jaar veel gaat veranderen, ook op het gebied van afscheid nemen en -in tegenstelling tot hiervoor- raak ik niet in paniek of zak ik -nu al- weg in verdriet over wat gaat komen. Het engeltje staat op mijn nachtkastje, samen met twee brokken Rozekwarts en Maansteen. Nou, dát is dus wat de Kick-Ass Healing bij mij heeft losgemaakt!"
Ada schreef op woensdag 15 januari 2014:
Ik voelde de dagen voor en na de healing de energie al en nog stromen. Bij mij is er veel opgeruimd, bedankt Lisette!
Natascha schreef op donderdag 19 december 2013:
"Op 8 december kon ik mijn cadeau aan mezelf ervaren bij More 2 Life door een kick-asshealing bij te wonen. In een ouderwetse werfkelder in Utrecht kwamen we bijeen en stond alles al klaar. Lisette vertelde eerst hoe een en ander in zijn werk gaat en vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Voor mijn gevoel doet Lisette al het werk maar in mij gebeurd er ook van alles. En dat er veel gebeurd is merkte ik omdat er een soort band van mijn hoofd weg viel en ook mijn rugpijn waar ik al ruim een week last van had was weg. Anders gezegd, er is veel ballast overboord gegooid. Fris en opgewekt ben ik weer vertrokken en ben nog steeds blij dat ik dit mezelf cadeau deed en weer zal doen!"
Monique Puijk schreef op woensdag 11 december 2013:
"Afgelopen zondag Lisette mogen ontmoeten en haar dansend met de energie bezig gezien. Wat een beleving! Voor mij een hele nieuwe ervaring; gaaf, mooi en puur. Er komt naar je toe wat je nodig hebt. In mijn geval is de vuilnisman langs geweest en voel ik me echt bevrijd van een hoop troep en overtollige troep. Lets Kick some more Ass xx"
Brenda schreef op zondag 6 oktober 2013:
"Lieve lies, Ik wou je even zeggen dat je heel goed bezig ben. Je gaat en staat voor wat je bent en dat is super. Ben trots op je ! Xxx bren"
Hans Hesselmann schreef op zaterdag 5 oktober 2013:
"Eenvoudig, uitbundig…. To-the-point en gewoon mooi…….. Dartel door……..jij hebt zoveel meer……."
Marnix schreef op zaterdag 5 oktober 2013:
"Hallo daar Nieuwetijdskind, ;) Gefeliciteerd met je site! Leuk om te zien dat je er echt wat mee hebt gedaan en er nog zo goed in bent ook! Heel veel plezier en dat je maar succesvol mag worden. :) Groetjes!"
Taoufiq schreef op dinsdag 20 augustus 2013:
Leuke website!