media

Een radiointerview met Lisette over wat de Kickass Healing Circle is en doet kan je hier vinden

Het Artikel uit het E-magazine:

‘Cadeautjes ervaren vanuit andere dimensies’.

Lisette Berkeveld had als van jongs af aan het gevoel dat ze dienstbaar wilde zijn voor een groter geheel. Wat dat precies was maakte haar niet zoveel uit als het maar zou resulteren in het creëren van eenheid. Als kind voelde Lisette deze eenheid heel sterk.Ze omschrijft het als een besef van ‘Ik ben jij en jij bent mij’. Dit besef bleef bij haar ook al leverde het soms onhandige situaties op zoals in haar puberteit. Ze stond veel teveel open en had geen duidelijke begrenzing aan haar energieveld aldus Lisette. Die ervaring heeft haar doen beseffen dat dat het juist fijn is om jezelf als individu te zien en om te ontdekken wat je leuk vindt en wat je grenzen zijn. Het heeft een duidelijke functie om van een eenheid besef naar een individueel besef te gaan ook als is het voor volwassenen iets wat ze vaak nog zo bewonderen in kinderen.

Als individu hebben we een functie in een groter geheel. Lisette noemt dat ook wel ons programma in het leven. Het programma van Lisette heeft haar gebracht bij een samenwerking met wezens uit een andere dimensie zoals Engelen en lichtwezens. Hun doel is om mensen zich te laten herinneren wie ze werkelijk zijn zodat ze weer in hun kracht komen te staan.

Dit gebeurd door middel van consulten waarbij Lisette met iemand werkt die op een massagetafel ligt. Energetisch kan er van alles gebeuren met de persoon op tafel. Ze worden letterlijk ‘onder handen’ genomen. Als een soort dans worden er lichtcoderingen in je systeem geplaatst die veranderingen teweeg brengen waardoor je jezelf bewuster kan ervaren. De lichtcoderingen zorgen ervoor dat het programma wat je leeft verandert op een positieve manier. Zo kunnen lichamelijke klachten verdwijnen of vastzittende overtuigingen veranderen.

Alle klachten die we fysiek of emotioneel ervaren komen door disbalans in energie. Tijdens een behandeling kunnen de lichtwezens energie toevoeren en afvoeren zodat de energie van iemand weer in balans komt. Soms krijgt Lisette informatie over hetgeen er tijdens de behandeling energetisch met je gebeurd. Wellicht klinkt het vaag en dat is het ook vanuit ons perspectief. Lisette zelf noemt het een sprookjeswonderland waarin zij zelf ook prachtige dingen mag ervaren.

Lisette heeft de afgelopen jaren vele bijeenkomsten georganiseerd op het gebied van healing. Ze noemt deze bijeenkomsten Kick-ass Healing Circles. De naam ‘kick-ass’ is gekozen omdat het niet enkel subtiel is. Mensen gaan zitten of liggen en ze voelen heel duidelijk dat er ook echt iets gebeurd! Het kan zijn dat je bijvoorbeeld ervaart dat er Engelen zijn die jou ondersteunen om het eenheidsbewustzijn aan te wakkeren. Het mooie van de ‘kick-ass’ bijeenkomsten is dat het als een rimpeling in het water is. Het werkt door in je leven en kan zelfs je omgeving met je mee laten veranderen omdat we allemaal verbonden zijn met elkaar. De mensen die langs komen voor een privé consult of naar de ‘kick-ass’ bijeenkomst gaan ervaren dit heel duidelijk. Lisette krijgt vaak na zo’n bijeenkomst nog vele dankberichten per email. Zelf zegt ze daarover; ‘Dit werk maakt mij een zeer gelukkig mens! ‘Ik’ doe dit met heel mijn hart. ‘Ik’ tussen aanhalingstekens, omdat ik gestuurd word. Het is mijn wens dat zoveel mogelijk mensen dit mogen ontvangen.