M2L University

De M2L University bestaat uit verschillende online-pakketten die je kunnen ondersteunen in je bewustwordingsproces. Je kunt zo vaak meedoen met deze sessies als dat goed voelt voor jou. Gun jezelf het allerbeste en schrijf je in!
  • "De gronding week is een prachtige bijzondere ervaring, waar enorm veel loskomt. En de rust die je krijgt is geweldig, niet te vergeten de heldere kijk op de wereld, die ik nu ervaar… echt een aanrader. En Lisette begeleid je fantastisch via mail en live blog. Ik zeg niet twijfelen maar doen!"

  • "Ik heb afgelopen week mee gedaan met de grounding challenge. Ik heb al vaker consulten gekregen van Lisette en haar team. Steeds kwam moeite met aarding aan de orde. Nu ben ik een 65plusser en zitten de patronen aardig vast. Deze week was een kans om een en ander los te weken. En het heeft echt geholpen. Ik heb meer focus, voel mijn benen, ben stabieler. Ik voel me erg dankbaar tov Lisette en haar helpers."

  • "Ik heb meegedaan met de grondingsweek als ondersteuning van herstel bij een burnout. Ik merkte dat ik helderder in mijn hoofd werd. Ik kan veel sneller terugkeren naar mijn eigen kracht ipv dat ik meegesleurd word in emoties van anderen. Ook merk ik dat ik me makkelijker uit kan spreken over dingen waar ik normaal gesproken nog lang mee door zou blijven lopen. Ik sta dichter bij mijn eigen gevoel."