• Mijn verlanglijst ( 0 )
  114.00

  Vraag raad aan de Engelen

  14.00
  ×
  Subtotaal 14.00
  Verzending
  Totaal 16.99 (inclusief 2.43 btw)

  Opmerking: Wilt u uw bestelling laten verzenden buiten Nederland? Bereken dan eerst de verzendkosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de bestelling wilt gaan afrekenen.

Inspirerende lezingen en workshops op het gebied van bewustzijn

Lisette ondersteunt je bij het loslaten van de energetische stagnaties in je energetisch systeem. Dit doet ze door middel van energetische groepssessies en privéconsulten op afstand.

Welkom op de website van More 2 Life!

Als individu hebben we een functie in een groter geheel. Lisette noemt dat ook wel ons programma in het leven. Het programma van Lisette heeft haar gebracht bij een samenwerking met wezens uit andere dimensies zoals Engelen en lichtwezens. Hun doel is om mensen zich te laten herinneren wie ze werkelijk zijn zodat ze weer in hun kracht komen te staan. Dit gebeurt via de energie die Lisette kanaliseert via de energie sessies en readingen.

Ook zorgt ze ervoor dat de mensen de energie in huis kunnen halen door middel van edelstenen, die via haar zorgvuldig gevuld worden met de energie die u op dat moment nodig heeft, de bijzondere edelstenen en healingen bestellen via de webshop.

Meer informatie over Lisette en de diensten die zij levert vindt u hier.