Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
279 berichten.
Nathalie schreef op 16 april 2015 om 07:43:
Ik heb meegedaan aan de Kickass Healing en om het maar in 1 woord te beschrijven: WAUW! Wat ben ik blij dat ik heb meegedaan. Ik ben door deze ervaring van plan om vaker met een healing op afstand mee te doen. Ik zit in een transformerende periode in mijn leven en ik voel dat deze healing mij helpt en ondersteunt in deze periode. Spiritueel onderhoud zeg maar. Het begon met draken energie. Pittige energie, ik werd letterlijk schoon geblazen. Daarna gingen de lichtwezens aan de slag. Het voelde als een kosmische chirurgische ingreep op mijn buik. Het oude werd eruit gehaald en werd gevuld met kleine lichtpuntjes. Daarna kwam de engelenenergie. Mijn keelchakra werd gevuld met liefdevol roze en daarna werd ik gehuld in de kleur azuurblauw, ik moest denken aan het dolfijnenrijk. Het voelde als een warme deken. Aan het einde van de healing, om 21:28 (ik kon het niet nalaten om op de klok te kijken) zag ik iedereen (lichtwezens, engelen etc) in een halve cirkel en klapten in hun handen en maakten buigingen. Superleuk! Het was gericht op zowel Lisette die de healing prachtig had uitgevoerd als op ons, de ontvangers die de healing en coderingen goed ontvangen hebben. Super toch?! Graag tot een volgende keer 🙂
Miranda schreef op 8 april 2015 om 17:13:
Ik ben sinds januari 2015 (bewuster) aan het wakker worden, nadat er een muntje was gevallen en ik inzicht in mezelf kreeg waardoor ik mijn hele leven begreep, zodat alles op zn plek viel en ik alle pijn als vanzelf los kon laten. Wat een verlichting! Ik ben nog maar sinds enkele dagen bezig met meditatie. Dus voor mij is dit allemaal erg nieuw. Ik vroeg me af of ik het wel goed deed, ook al wist ik dat je het eigenlijk nooit fout kan doen. Maar door het lezen van jullie reacties na de Love Connection healing op afstand waar ik aan deelgenomen heb, heb ik geleerd hoe te VOELEN. Want ik heb precies hetzelfde gevoeld als andere deelnemers en Lisette, een achtbaan! Een FIJNE achtbaan! Ik weet nu hoe verdriet voelt, je hart schrompelt in elkaar. Ik ging zelfs even rechter zitten omdat ik dacht dat ik onbewust in elkaar gezakt ging zitten, maar ik bleek nog precies hetzelfde te zitten, en kwam gewoon door het verdriet dat ik voelde in mn hart. Ik weet nu hoe warme liefde voelt, mn hartstreek bonsde zowat uit mn lijf! Ik voelde de energie stromen in mn benen, eerst mn enkels, toen mn onderbenen, knieen, en weer terug naar beneden, en weer naar boven, naar mn bovenbenen.... Ik voelde ook dat het ff duurde voor ik wat voelde, dat was dus blijkbaar omdat de energie langzaam binnen kwam... Ik voelde het ook weer weg gaan, en dacht nog: ik denk dat het er nu op zit, de tijd zal nu wel voorbij zijn... en ja dus 🙂 Later in bed voelde ik nog mn handen en voeten tintelen en de energie door mn benen stromen, maar ook nog een beetje verdriet en liefde..... Theoretisch wist ik van de energie door informatie die ik al had gevonden via youtube filmpjes van Deepak Chopra. Maar dat is slechts en verhaal, wat me niet vreemd klonk maar ik had het nog niet zo gevoeld. Ik had alleen de intense wens om energie te voelen. Door de reacties achteraf op facebook te lezen, van mensen die mee deden maar waarvan we niet wisten wie zij waren, heeft mij het echte BESEF van het grote geheel gegeven! Omdat we hetzelfde gevoeld hebben. Het besef dat we 1 zijn, dat alles met elkaar verbonden is. Ik heb nu ERVAREN wat ik als informatie al het opgenomen. Wat een prachtige ervaring! Ik word er nu gewoon weer emotioneel van hihi.... Dankjewel voor deze mooie ervaring en inzicht dat ik gekregen heb. Ik ben benieuwd wat me dit nog verder zal brengen. En mij zie je nog wel een keer terug! Ik hoop dat ik de Kick ass healing mee kan doen. Maar nu nog even op wolkjes lopen
Caroline schreef op 27 maart 2015 om 20:45:
healing met engelen het was men eerste keer met de engeltjes maar het was een erg fijne ervaring naar mijn beleving en gevoel is vooral het sacraal chakra aan bod genomen daar voelde ik de energie heel erg krachtig ik heb er van genoten en nadien de engeltjes bedankt voor hun liefdevolle energie 🙂
Monique schreef op 5 maart 2015 om 05:31:
Lieve Lisette De healing met engel Michaël was fantastisch. Ik voelde tintelingen en ontspanning. Het was erg fijn. Dank je wel
Maria schreef op 4 maart 2015 om 15:08:
lieve Lisette Gisteravond de healing met door jou en aartsengel Michaël mogen ontvangen voelde heel prettig totale rust en ontspanning, maar vandaag echt WOW. Werd vanmorgen uitgerust wakker wat voor mij uniek is ivm ziekte en zo helder rustig in mijn hoofd, zo mooi en moeilijk om in woorden uit te leggen.. Verder de hele dag echt terug bij mij oude zelf zijn zoveel dingen gedaan vanuit mijn hart met gevoel , deze Maria is er poosje niet geweest, voel me blij en gelukkig ☺️
Mareille schreef op 4 maart 2015 om 14:56:
De healingen die ik via Lisette heb mogen ontvangen zijn elke keer weer een mooie bijzondere ervaring. Echte cadeautjes!
Rosalinde schreef op 17 februari 2015 om 20:47:
Vanavond meegedaan met de Engelen healing. En wat was het fijn! Al na de mail met uitleg voelde ik mij geaard, rustig en vol zelfvertrouwen. Tijdens de healing heb ik een mindfulness meditatie gedaan en ik voelde de energie letterlijk stromen. Heerlijk! Ik ga dit cadeautje vaker aan mijzelf geven, de engelen zijn echt geweldig! Hopelijk kan ik dit gevoel de komende dagen met mij meenemen.
bianca schreef op 12 februari 2015 om 21:10:
Dankjewel voor deze ervaring. met veel warmte, rillingen en liefde.
Irma schreef op 31 januari 2015 om 14:13:
Eergisteren heb ik mijn eerste Engelenhealing op afstand gehad. In de ochtend en aan het begin van de avond heb ik al volop energie / warmte mogen voelen. Zelf vind ik het prettig op te liggen tijdens een healing, meditatie of als ik mijzelf een Reikibehandeging geef. Wat heb ik zoal ervaren? Eerst werden mijn hoofd en schouders warm en voelde ik \'prikjes\' op mijn hoofd. Mijn oren kregen extra aandacht, deze werden heel warm. Geen idee waarom want ik hoor uitstekend. Daarna was de rest van mijn lichaam aan de beurt en ervoer ik het als een warme deken. Ook zag ik even een groene lichtflits. Ik sluit altijd mijn ogen en voelde net voor dat moment dat ze \'moest\' openen om ze daarna weer te sluiten. Het was heel prettig en ik ga zeker vaker een healing \'bestellen\'. Ik zal zeggen: ga het een keer proberen en ervaar wat een healing voor je kan betekenen. Dank je wel Lisette voor het begeleiden!
Annelie schreef op 30 januari 2015 om 13:32:
Lieve Lisette, Al meerdere keren heb ik mee gedaan aan de healing op afstand. Iedere keer voelt het anders. Veel heb ik al mogen loslaten. Veel heb ik mogen ervaren en meemaken. En iedere keer mocht ik weer een stuk verder op mijn eigen pad lopen. Een ieder kan ik dit cadeau voor jezelf echt aanraden.
Nanda schreef op 29 januari 2015 om 20:58:
Deze healing was voor mij de eerste keer. Kreeg het erg koud om kwart over negen, misselijk moest over geven. Maar nu voel ik me erg rustig Dank je wel
Brenda schreef op 23 januari 2015 om 07:02:
Onze zoon is heel gevoelig en had behoorlijk last van allerlei energieën van anderen. Hij was veel boos, tot agressief aan toe. Ik was na jaren van dit gedrag, waarbij ik van alles heb geprobeerd om hem te helpen, best ten einde raad. Maar toen kwam Lisette “voorbij” en ik merkte dat hij baat had bij de kidshealing op afstand. Echter leek het effect ervan ook snel weer weg en ik koos voor een persoonlijk consult. Ik weet niet wat ik mee maak. Hij is vrolijk, maakt weer makkelijker contact (wordt bv ook op school opgemerkt) en zijn boosheid is weg. Hij is zichzelf weer en voelt zich daar duidelijk prettig bij. Wij ook! Thanks Lisette!
Monique schreef op 6 januari 2015 om 17:44:
Zonder enige eerdere ervating, heb ik gisteravond meegedaan aan de KickAss Healing. Ben op bed gaan liggen met een kaarsje aan! Voelde vooral druk bij mijn hartchakra. Dit nam later af, maar ik werd vanochtend weer met dat gevoel en ook met een verdrietig gevoel wakker. Een teken om iets met dat chakra te doen? Er is tijdens de healing ook een paar keer een zin door mijn gedachten gegaan: \"door liefde word je gedragen\". Ik vond het heel bijzonder! Ben ook heel benieuwd hoe mijn zoontje de aanstaande kidshealing zal ervaren. Ik vertel hem er niets over, maar ga kijken hoe hij het die dag zal doen... Bedankt en wellicht \"tot ziens\" Monique
Chantal schreef op 6 januari 2015 om 12:14:
Ik heb gisteren meegedaan met de Kick-Ass healing op afstand en het was gewoon bijzonder. Ik zat rustig op de bank, was erg moe door allerlei omstandigheden. Ik had een kaars aangestoken en fijne muziek aangezet. Vrijwel direct kreeg ik een douche, zo voelde het. Helder licht stroomde over mijn gezicht en lichaam. En daarna zag ik oranje, geel, rood, vlammen, heel intens. Gewoon alsof er iets aan het wegbranden was. Ik werd heel loom en heel rustig, zonder gedachten en heb de rest over me heen laten komen. Na afloop voelde ik me stil en rustig, niet meer doodmoe van moeheid, maar een anders soort moe. Ik ben lekker in mijn cocon blijven zitten en heb een fijne nacht achter de rug. Tnx Lisette voor deze mooie ervaring!
astrid schreef op 6 januari 2015 om 05:49:
Gisteravond meegedaan met de kick ass healing. Ik voelde veel bij mijn benen, zware benen... Verder heb ik het weer heel koud gehad. Mijn hoofd jeukt... Vannacht beter geslapen. ... Dank je wel xxx
Jeannette schreef op 5 januari 2015 om 21:04:
Hallo Lisette, Was de eerste keer vanavond voor mij en wist helemaal niet wat ik kon en moest verwachten. Maar super ! Mijn benen werden heel zwaar en tintelen alsof ik de hele dag gewerkt had. Erna gloeide ik er nog over en nog steeds heb ik warme wangen en voel me moe, maar wel lekker moe…. 🙂 Bedankt ! Groetjes, Jeannette
Caroline schreef op 5 januari 2015 om 20:48:
ik heb net meegedaan met de kick ass healing op afstand net zoals bij de love connection healing ben ik heel comfortabel op bed gaan liggen en heb het gewoon laten gebeuren deze keer voelde de energie minder overweldigend, toch kon ik de energie waarnemen bij diverse chakra’s de energie voelde ik het krachtigste bij de zonnevlecht de hart en de wortel chakra ik voel het nu ook nog nazinderen het was wederom een hele fijne liefdevolle ervaring een cadeautje aan mezelf dankjewel lieve lisette !!!
Yvonne Keus schreef op 28 december 2014 om 12:11:
Ik heb me net opgegeven voor de engelenhealing van 29-12-14. Wat is verder de bedoeling? Moet ik op de geven tijd rustig ergens zitten/liggen? Mediteren? Ergens op inloggen? Kijk er erg naar uit 🙂
Carolien Makkes van der Deijl schreef op 28 december 2014 om 12:10:
Voor de kerst had ik 4 Amatisten Engelen besteld voor mijn kinderen en zus! Prachtig ingepakte cadeautjes kreeg ik en een pakje voor mij! Zo ontzettend lief.....een rozenkwarts engel! Iedereen was er ontzettend blij mee! Dank je wel!
Eefje schreef op 21 december 2014 om 11:24:
Ik had me zoontje van vier opgeven voor de kids healing. Me zoontje dantè is extreem autistisch en zoals het nu staat heeft hij ook pddnos dus moeilijk bereikbaar. Maar ik merkte zoveel verschil met deze healing. Hij maakte zomaar contact en hij was en is nog steeds helemaal ontspannen. Hij begon al meer te praten en zocht zelf ook het contact met mij en met zn zus. Het heeft hem zoveel goed gedaan. Super bedankt voor de hulp.