Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
235 berichten.
Bettina Reus schreef op 4 april 2014 om 12:45:
Goh en dan vind ik deze groene Engel vandaag in mijn brievenbus van Lisette Berkeveld en dan denk ik alles valt op zijn plek. Lisette bedankt voor je mooie heldere boodschap ik heb er veel Steun en Troost aan. Niet denken en alles geloven wat ik denk maar voelen johhhh dat gaat er nu gebeuren hoor wat zeg ik dat is al lang aan het gebeuren.
Bettina Reus schreef op 31 maart 2014 om 11:10:
Afgelopen vrijdag 28 maart 2014 ben ik naar een healing meditatie geweest. We lagen heerlijk ontspannen op matjes en ik vond het een fijne ervaring. Er gebeurde van alles, koude windvlagen die over me heen vlogen, lijf werd koud, armen werden zwaar en ik voelde langzaam de rust in mijn lijf terug komen. Ook al kon ik me niet constant ontspannen want dan gingen mijn ogen weer open en dwaalde mijn gedachten weer af, ben ik tot een diepere laag gekomen van ontspanning. De volgende dag voelde ik me totaal ontspannen en rustig in mijn hoofd. Mijn nek, schouders en armen voelde anders aan minder pijn en ik ga steeds dieper adem halen. Want mijn keel chakra is behoorlijk van slag. Dus het was een Top avond! Groeten van Bettina
Mirjam schreef op 27 maart 2014 om 16:19:
2 prachtige persoonlijk gecodeerde engeltjes hadden we besteld, en dat ze zo persoonlijk en passend zouden zijn dat had ik alleen maar kunnen dromen.. alsof ze hier al rond vlogen voordat ze hier kwamen. Mooi!!! Dank je wel!!!!
Jennifer schreef op 19 maart 2014 om 21:25:
Gisteren het engeltje ontvangen, bijzonder....ben er stil van. De boodschap zeer raak, geloof dat ik er nu echt gehoor aan moet gaan geven, wanneer dat weet ik alleen nog niet. Ga in elk geval mijn best doen ontzettend bedankt, Liefs, Jennifer p.s engeltje staat op mijn werktafel, helpt mij herinneren 😉 en ik ga er zeker gehoor aangeven!
Mylou schreef op 19 februari 2014 om 07:54:
Onlangs heb ik mijn man een persoonlijk gecodeerd engeltje cadeau gedaan. Naast dat het engeltje er erg mooi uit zag, zat er zelfs nog een persoonlijk geschreven kaartje bij! Echt een heel mooi, uniek en persoonlijk cadeau om te geven aan je dierbaren!
Ellenbraun@kpnmail.nl schreef op 17 februari 2014 om 17:54:
Respectvol, relaxed en op jouw heel eigen wijze heb je de kick-ass middag vorm gegeven. Bijzonder om te zien en te ervaren, bedankt hiervoor, je ziet ons zeker terug!
Jophiel schreef op 18 januari 2014 om 16:19:
Via deze manier wil ik je nogmaals bedanken voor de kaart die je voor me trok. Hij is zo prachtig treffend en bekrachtigt helemaal waar ik nu in zit. Ik werk veel met Michael en sneed onlangs inderdaad wat banden door. Ik vind het fijn om zo een soort van bevestiging te krijgen van waar ik mee bezig ben. Ik wilde je ook nog bedanken voor de healing van vorige week. Er kwam veel los, en ik kon de dag erna alleen maar huilen. Maar.... dat was wel de eerste dag van het nieuwe tijdperk waarin ik voor mijzelf kies en dingen die mij remmen in mijn groei achter me laat. Warme groet, Jophiel
Geeske schreef op 16 januari 2014 om 13:07:
JIJ bedankt voor een geweldige middag! Zeker tijdens het 2e deel heb ik \'het\' maar gewoon over me heen laten komen in het vertrouwen dat jij zuiver bent in wat je doet. De energie was inderdaad heel mooi: zacht en vol van het gevoel dat alles wel in orde komt. De enorme opruimactie heeft veel losgemaakt. Ik heb meer energie en ik kan met zachtheid naar mezelf kijken; daarom moest ik ook zo lachen om wat jij schreef over geduldig en aardig naar jezelf toe zijn... Ik voel dat er dit jaar veel gaat veranderen, ook op het gebied van afscheid nemen en -in tegenstelling tot hiervoor- raak ik niet in paniek of zak ik -nu al- weg in verdriet over wat gaat komen. Het engeltje staat op mijn nachtkastje, samen met twee brokken Rozekwarts en Maansteen. Nou, dát is dus wat de Kick-Ass Healing bij mij heeft losgemaakt!
Ada schreef op 15 januari 2014 om 13:23:
Ik voelde de dagen voor en na de healing de energie al en nog stromen. Bij mij is er veel opgeruimd, bedankt Lisette!
Natascha schreef op 19 december 2013 om 21:56:
Op 8 december kon ik mijn cadeau aan mezelf ervaren bij More 2 Life door een kick-asshealing bij te wonen. In een ouderwetse werfkelder in Utrecht kwamen we bijeen en stond alles al klaar. Lisette vertelde eerst hoe een en ander in zijn werk gaat en vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Voor mijn gevoel doet Lisette al het werk maar in mij gebeurd er ook van alles. En dat er veel gebeurd is merkte ik omdat er een soort band van mijn hoofd weg viel en ook mijn rugpijn waar ik al ruim een week last van had was weg. Anders gezegd, er is veel ballast overboord gegooid. Fris en opgewekt ben ik weer vertrokken en ben nog steeds blij dat ik dit mezelf cadeau deed en weer zal doen!
Monique Puijk schreef op 11 december 2013 om 16:21:
Afgelopen zondag Lisette mogen ontmoeten en haar dansend met de energie bezig gezien. Wat een beleving! Voor mij een hele nieuwe ervaring; gaaf, mooi en puur. Er komt naar je toe wat je nodig hebt. In mijn geval is de vuilnisman langs geweest en voel ik me echt bevrijd van een hoop troep en overtollige troep. Lets Kick some more Ass xx
Brenda schreef op 6 oktober 2013 om 08:04:
Lieve lies, Ik wou je even zeggen dat je heel goed bezig ben. Je gaat en staat voor wat je bent en dat is super. Ben trots op je ! Xxx bren
Hans Hesselmann schreef op 5 oktober 2013 om 22:16:
Eenvoudig, uitbundig…. To-the-point en gewoon mooi…….. Dartel door……..jij hebt zoveel meer…….
Marnix schreef op 5 oktober 2013 om 21:15:
Hallo daar Nieuwetijdskind, 😉 Gefeliciteerd met je site! Leuk om te zien dat je er echt wat mee hebt gedaan en er nog zo goed in bent ook! Heel veel plezier en dat je maar succesvol mag worden. 🙂 Groetjes!
Taoufiq schreef op 20 augustus 2013 om 18:18:
Leuke website!