Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
329 berichten.
Erik schreef op 2 maart 2021 om 11:23:
Ik heb meegedaan met de Kick ass healing sessie. Het contact met lisette was goed en duidelijk. De sessie zelf en de instructies die je vooraf kreeg helder en to the point. Tijdens de sessie was merkbaar wat er allemaal gebeurde en de mail na afloop was erg prettig om terug te lezen en te herkennen wat ik ervaren had. Een aanrader voor een ieder
Gea schreef op 18 februari 2021 om 19:56:
Channeling Tweeling zielen Goedenavond 😊 Het blijft wonderlijke wereld. De keer hiervoor had de energie tussen mijn zielsliefde en mij al in werking gezet. Had al tijd niets meer van hem gehoord. We deden schijnbaar ons best om afstand te houden. Weten dat zodra wij contact opnemen met elkaar, het moeilijk is om elkaar weer los te laten. Maar ineens na de energetische sessie van voor de kerst werd er een sterk verlangen bij mij gewekt. Een nummer op de radio raakte iets in mij Was er emotioneel van. En het verlangen was sterker dan het verstand. Dat had ik hem dus ook bericht. En gezegd " doe er maar niets mee, maar moest het even kwijt. Nou ja de aantrekkingskracht won Want ook hij was die week van de energetische sessie onrustig geworden zo bleek later Uiteindelijk zijn we nu veel opener over onze gevoelens en delen en herkennen wij elkaar. Geheel nieuw voor ons beiden. En wel op een respectvolle en liefde volle wijze. En ook na de sessie van afgelopen maandag had ik gelijk een berichtje na de sessie van hem Heel bizar. Want uiteindelijk weet hij het niet dat ik mee doe aan deze energetische sessie. Maar wauw .... wat is het contact liefdevol en met zoveel begrip en respect voor elkaar. Weten en voelen dat deze liefde ook al zijn wij niet fysiek bij elkaar er altijd en onvoorwaardelijke is. Zo prachtig en zo dankbaar 🙏🙏❤️💝 Lieve groetjes, Gea
Gea schreef op 12 februari 2021 om 11:48:
Lieve Lisette en team Het werk wat jullie verrichten is echt fantastisch. Het heeft mij enorm ondersteuning gegeven in mijn persoonlijke processen. Het leven is 1 grote leerschool. Het gaat met vallen en opstaan. Soms vond ik het leven niet zo leuk. Vond het vooral zwaar. Met de hulp die ik van jou en je team ontvang is het leven een stuk lichter en leuker geworden. Ik voel weer sprankeling in dit leven. Door persoonlijke reading en groeps reading word ik weer meer en meer de gene die ik oorspronkelijk ben. Ik heb geleerd dat ik van mij zelf mag houden en dat er van mij gehouden mag worden. Dat ik de zelfde respect verdien dat ik ook voor de ander heb. Dat ik de ander mag steunen, maar niet hoef te helpen. Dat ik mij zelf belangrijk genoeg mag vinden waardoor ik mij niet ondergeschikt op hoef te stellen. Ik stuur hsp-ers op Facebook een link door van More2life omdat ik hen het zelfde hun wat ik heb ervaren. Dat het leven met de juiste begeleiding een stuk lichter kan lopen en geluk weer in je hart voelt. Dat gun ik iedereen ❣️ Liefs Gea
Desiree schreef op 5 februari 2021 om 15:30:
Ik ben al een tijdje bezig met mijn proces. De laatste volle.maan sessie was een pittige . Hoge energie en er kwam letterlijk en figuurlijk veel op mijn dak . Na de opheffen van oude vloeken sessie liep ik helemaal te stuiterballen en nu is de rust terug gekeerd. In mezelf en rondom mezelf . Vanaf augustus ben ik bezig met Privé sessie met Lisette en haar team en van een verdrietige vrouw die vol zat met energetische troep van ik weet niet wie en wat allemaal ben ik aardig opgeknapt ! Ik sta sterker in mijn schoenen , mijn daadkracht komt terug en ik trek grenzen!!!! Wat voor als HSP-er met een vervelende jeugd echt een ding was. Pleasen hebben we niet zo'n trek meer in. ! Allemaal dankzij die lieve mooie ziel en haar team! Het was en is alle investeringen waard. ???????????? en die mooie rode Jaspis rakker/engel (edelsteen) sprong zowat uit de doos die ik binnen kreeg. Wat een energie. Geweldig.
Pauly schreef op 5 februari 2021 om 12:11:
De Volle Maan sessie was fijn. Direct daarna werd ik er heel vrolijk van en voelde me opgeruimd. De dagen daarna was er veel onrust in en om mij heen, maar later ging dat over in rust en balans. Dankjewel Lisette en Lichtteam!
Babs Ouwehand schreef op 5 februari 2021 om 10:35:
Ik heb meegedaan met de sessie Vloeken opheffen en ik moet zeggen, het werkt !! Ik voel mij opgeruimd en kan weer " ademhalen "" .De steun die jij krijgt van Lisette en het Lichtteam zijn een verademing in deze onrustige wereld !! Liefs, Babs
Nele schreef op 4 februari 2021 om 11:41:
Ik kocht de snel uitverkochte maansteen, omdat het slapen bij nog moeilijk verloopt. Ik merk echt een groot verschil sinds ik deze steen steevast iedere nacht onder m'n hoofdkussen leg. M'n hoofd wordt rustiger en m'n lichaam kan zich veel gemakkelijker en dieper overgeven aan de slaap, heel fijn! De steen heeft nog andere kwaliteiten las ik nu net terug in de mail, maar ik ben in ieder geval al heel tevreden!
Jannie schreef op 1 februari 2021 om 20:58:
Vandaag deed ik mee aan de groepssessie Opheffen van vloeken. N heel bijzondere ervaring! Koude sensaties, warme sensaties, hoge trillingsgeluiden, pijnscheuten op bekende plekken, bekende beelden vanuit de baarmoeder en op het laatst een soort tolbeweging in (of was het uit en daarna weer in? ????) het lichaam. Benieuwd naar de specifieke channeling morgen. ???? Dank jullie wel voor deze mooie ervaring.????????????
Babs Ouwehand schreef op 1 februari 2021 om 20:47:
Nou, deze hakte er lekker in zeg maar, het eerste kwartier moest ik opeens heel erg huilen en het voelde alsof er een band van mijn hart werd weggehaald !! Sodekneiters, ik heb in jaren niet zo diep kunnen ademhalen !! Zeer dankbaar ❤
Ellen Bary schreef op 19 januari 2021 om 10:42:
Een prachtige Seleniet handsteen, een Bergkristal engel en een Rozenkwarts engel aangeschaft. De handsteen is voor mijzelf en de energie spatte er af. Ik neem hem regelmatig in mijn hand als ik in bed lig en voel me heerlijk gedragen en gekoesterd door de engelen. De Bergkristal was voor mijn dochter die er meteen helemaal verliefd op was! De Rozenkwarts voor mijn zusje....mooi die hele zachte blik in haar ogen!! We zijn er allemaal heel blij mee en het zijn echte cadeautjes voor jezelf!!
Nele Willaert schreef op 22 december 2020 om 15:06:
Ik deed opnieuw mee met de Heilige graal activatie tijdens de kerstperiode. De week is intussen afgelopen en waar ik het meeste dankbaar voor ben is de kracht die ik nu meer in mezelf voel. Ik had best wel wat moeite wanneer er geen verplichtingen waren doorheen de dag om dan op te staan en m'n dag zelf vorm te geven en ervoor te gaan. Die (daad)kracht voel ik nu ineens wel en da's enorm fijn. Ik kan het en ik doe het en ik ben het waard! Ik voel me gesterkt in mijn kunnen. Dankjewel aan het hele team die dat mee mogelijk maakt (dus zeker ook Lisette voor de bergen die zij helpt verzetten!).
Judith schreef op 8 december 2020 om 09:56:
De healing with angels sessie gisteren was zo bijzonder! Er is veel gebeurd en opgeruimd, ik voelde het gebeuren. En ik heb veel beelden gezien waar goud licht steeds aanwezig was. Vandaag voel ik me rustig en vrij. Heel bijzonder! Veel dank Lisette en Lichtteam!
Ellen schreef op 8 december 2020 om 09:20:
Vanavond aan een hele fijne groepssessie meegedaan. Het was duidelijk te voelen dat er heel veel oude energie is weggehaald en aangeraakt, heel veel koude stromen langs mijn hele lichaam. Daarna werd het heerlijk warm en was de koestering en liefde van Lisette en het Lichtteam heel goed te ervaren! Ook na de sessie is het doorstromen nog een tijd doorgegaan. Vanmorgen ben ik opgestaan met een heerlijk opgeruimd gevoel! Dankjewel dat jullie er zijn lieve Lisette en Lichtteam!! Alle liefs, Ellen
Marjon schreef op 15 november 2020 om 18:08:
Afgelopen half jaar heb ik 8 sessies bij Lisette gedaan. Dit omdat ik niet lekker in m'n vel zat en altijd maar beren op de weg zag. Van de eerste paar sessies was ik wel heel erg vermoeid, Er moest blijkbaar een hoop mijn systeem uit. En hoe ze het doet is iets wat moeilijk te vatten is, maar het werkt, De gesprekken met Lisette waren erg prettig; ze weet altijd de kern te raken, maar ondanks dat dit zwaar klinkt, brengt zij het juist nuchter en met een bepaalde lichtheid. Het is geleidelijk gegaan, maar ik voel mij nu veel zelfverzekerder, ik val niet meer zo snel om en ik denk meer in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik durf meer te zeggen en te handelen, ben besluitvaardiger. En heb ook meer plezier in het leven in zn algemeen, de zwaarte en zorgelijkheid heeft meer plaatsgemaakt voor lichtheid en vrolijkheid. Jarenlang vond ik dat ik 'iets moest worden'. Maar wat ik van Lisette geleerd hebt is dat het al helemaal ok is dat je er gewoon bent en leeft zoals jezelf, zoals je nu bent. En sinds ik dat doe, komen er eigenlijk meer mooie dingen op mijn pad! Heel veel dank Lisette en Lichtteam voor jullie mooie werk! Dikke kus.
Nele schreef op 12 november 2020 om 10:36:
Ik voel me na gisterenavond ineens zo vrolijk, ik wil bijna gaan fluiten! Dankjewel aan Lisette en het hele Team! ❤️
Romanie schreef op 12 november 2020 om 10:36:
Een hele bijzondere en krachtige sessie, waarin veel gebeurd is en ik de verbondenheid on voelen. Zoals ik ook in een reactie na de sessie schreef.... Ik voel zelfs een zweem van ontspanning in mijn lichaam. En dat is voor mij heel uitzonderlijk. Het woord "amazing" lijkt mij op dit moment inderdaad ook de enige juiste omschrijving ????????????❤️
Sakhoeun schreef op 12 november 2020 om 10:35:
Wow en nog is wow!! Wat een mooie ervaring! Dankbaar???????? ????
Brenda schreef op 12 november 2020 om 10:35:
Niet normaal zo krachtig en mooi en bijzonder. Daar was ik aan toe zeg. ❤️
Jannie Smit schreef op 12 november 2020 om 10:34:
Bijzondere ervaring! Zeer intens. Ontroerend de hernieuwde ontmoeting met gidsen, connectie met zielegroepen. Eigenlijk is er zo bizar veel gebeurd, dat het niet is samen te vatten of toch wel? AMAZING!
Nathalie schreef op 2 oktober 2020 om 08:41:
Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad hier niet op aarde te willen zijn, ik heb moeite met mijn lichaam "bewonen" en mijn verantwoordelijkheid te nemen. Na de sessies met Lisette voelde ik me lichter en krachtiger, ik mag er zijn! Lisette weet de juiste vinger op de zere plek te leggen en ik heb dat als heel prettig ervaren. Bedankt Lisette en lichtteam ♡