Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
300 berichten.
Ellen Bary schreef op 3 september 2020 om 11:11:
Lieve Lisette en team, Begin dit jaar heb ik via groepssessies kennis mogen maken met jou en jou Lichtteam heel blij met de ruimte die ik meteen al voelde na de eerste sessie. Ik zat/zit in een enorm transformatieproces en had het gevoel behoorlijk vast te lopen. Het was echt diep diepziel duiken en de bedoeling dat er grote opruiming gehouden werd binnen al mijn systemen. Via privé sessies hebben we echt grote stappen kunnen maken en de ruimte die ik nu ervaar is heerlijk!! Veel onderwerpen los kunnen laten, me bewust geworden van hoe dingen in elkaar zitten, hoe ik in elkaar zit en ook sneller inzicht in het hoe, wat en waarom dingen gebeuren.Ik blijf meedoen aan de groepssessies en af en toe een privé sessie/consult omdat dat heel goed voelt en een extraatje voor mijzelf is. Lieve Lisette dank je wel dat jij er bent, lief team dank jullie wel voor jullie nimmer aflatende hulp! Ik hoop dat er heel veel meer mensen de weg naar jullie vinden en de moed vinden hebben zich te laten koesteren in de liefde, mededogen, de duidelijkheid en de pure zuiverheid waarmee jullie je neerzetten in deze sessies en in het leven. Het fijne van sessies op afstand is dat de ruis van het verhaal/het gesproken woord er tussen uit is en zo een zuivere verbinding van jou en je team mogelijk is naar de ander toe. Ik wens iedereen de liefdevolle weg naar je hart, de liefde voor jezelf op de eerste plaats toe! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!!! Alle liefs, Ellen
Lisette schreef op 21 juli 2020 om 10:39:
Lieve Lisette en team. Het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik jullie leerde kennen en regelmatig een sessie bij jullie volg. Toen ik merkte dat er echt iets gebeurde heb ik via een persoonlijk consult uitgezocht wat voor mij op dat moment de prioriteit had. Er waren twee duidelijke punten. Het niet goed geaard zijn door hooggevoeligheid en het vasthouden van spanning ofwel moeite met loslaten. Sindsdien doe ik trouw mee met de grondingsweken en wat zijn die fijn! Ik doe ook graag mee met andere sessies, net wat op dat moment goed voelt. Een bijzonder fijne vind ik ook de sessie om de energie van nare ervaringen los te laten. Nu een jaartje later merk ik dat ik mijn neiging om te dissocieren aan het overwinnen ben en dat is erg opmerkelijk. Ik kan situaties die trauma's triggeren nu ineens aangaan waardoor ik ze eindelijk daadwerkelijk kan oplossen. Er zijn nu dus grote veranderingen gaande in mijn leven en daar ben ik intens dankbaar voor. Door jullie integere manier van werken, voel ik me veilig om me openstellen en over te geven aan wat er gebeurt. <3 Ik wil jullie graag bedanken en raad iedereen aan om het eens te proberen en voelen wat het met je doet!
Barbara schreef op 20 juli 2020 om 12:19:
Lieve Lisette, Bij deze wil ik je enorm bedanken voor wie je bent en wat je doet. Ik kan geen woorden bedenken om te omschrijven hoe dankbaar ik me voel. Ik heb veel meegemaakt en lange weg afgelegd .En sinds 2 jaar steun ik op jouw bij mijn proces. Eerst groepsessies en sinds kort privé consulten. Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben en herken de vrouw die ik was niet meer terug. Dankzij jouw inspiratie en advies heb ik mijn liefde voor het leven terug gevonden. Maar nog veel belangrijker,....de liefde voor mezelf!! Dank je wel Lisette, voor wie je bent en wat je doet. Ik heb voor het eerst zin in mijn leven!!🥰🙏🏽
Maryse schreef op 20 juli 2020 om 08:50:
Lieve Lisette en team, Graag wil ik jullie laten weten dat er, sinds ik gebruik heb gemaakt van jullie hulp, een enorme verandering in mijn energie gaande is. Eindelijk durf -en kan ik los laten wat mij niet meer dient en ik kan nog niet goed geloven wat dat aan positieve veranderingen in mijn leven met zich mee brengt. Er gaat een nieuwe wereld open en ik zit midden in mijn droom. Wat ik altijd al wilde is nu aan het gebeuren en ik zet het zelf, (gestuurd en gesteund door het universum) in beweging. Heerlijk! Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en ik ben jullie ontzettend dankbaar!!! ❤️🙏
Katja schreef op 23 juni 2020 om 16:47:
Lieve Lisette Berkeveld. Dank je wel voor je mooie behandeling vandaag. Je hebt het druk en er komen er, geheel terecht, meer en meer bij. Net als bij de beste artsen, loop je uit. Maar je doet niet aan haast, afraffelen, inhalen van tijd. Je neemt ook voor de laatste voor je pauze uitgebreid de tijd. In rust. Ik voel me gezien, gehoord en een beetje gedragen. Natuurlijk heb je een team, natuurlijk doe je dit niet alleen, maar jij bent de aardse variant die ik zo via fb kan bedanken. Je bent een snoesje. Een droppie. Een spiri-juweeltje. ❤️🙏🏻
Jolanda schreef op 15 juni 2020 om 11:52:
Ons gezin was ten einde raad. Onze hooggevoelige dochter van 9 jaar was altijd zo moe, zat niet lekker in haar vel. We wisten niet meer wat te doen. Gelukkig kwam Lisette met haar team op ons pad en wauw, wat een verschil. Na een paar sessies voelt onze meid zich rustiger, is minder moe, minder last van prikkels. Haar ogen glanzen weer. Inmiddels heb ik zelf ook 1 sessie gehad en ik voel me veel rustiger. De eerste keer dat ik Lisette aan de telefoon sprak had ik het gevoel alsof ik haar al jaren kende, heel vertrouwd. Ik weet dat me nog wat te wachten staat en ik heb er, dankzij Lisette en haar team, alle vertrouwen in. Dankbaar! 🙏
Nele schreef op 28 mei 2020 om 15:03:
Was ik niet bij jou aan de slag gegaan met alles wat er speelt (van op afstand individueel en in groep), had ik misschien opnieuw in opname gezeten, m'n leven hier op aarde weggenomen... Dankzij jouw hulp (in combinatie met mijn psycholoog) heb ik eindelijk het gevoel dat ik echt vooruit kom. Dat er wezenlijk dingen verbeteren. Ik vind de sessies (zeker individueel) niet altijd fijn en vaak doen ze pijn. Maar ik ervaar ook opluchting, meer ruimte, meer energie en meer inzicht over mezelf. Ik voel me sterker om echt om te gaan met wat er speelt. I feel like a real warrior. Bedankt voor alles wat ik bij jou mag leren en ervaren. You rock!
Jannie schreef op 23 mei 2020 om 11:00:
Bijzondere ervaring op Hemelvaart het Christusbewustzijn! Lisette en Lichtteam bedankt, het was super en ik had vanochtend in de individuele sessie al een mooi inzicht kado gekregen❤️
Katja Breuers schreef op 8 mei 2020 om 13:07:
Afgelopen week had mijn zoon Finn van tien een afspraakje met Lisette. Hij had de laatste maanden wat last van sombere buien en er kwamen regelmatig pijnlijke teksten uit zijn mond in de trant van: Ik wil niet meer leven. Tijdens de behandeling op afstand door Lisette had hij rustig tv gekeken. Ik sprak haar na de behandeling en zij vroeg me wat ik er van gemerkt had. Een heleboel en uiteindelijk bleek Finn last te hebben van een aantal jeugdtrauma's, waar ik een intensieve behandeling met Lisette voor aan het opzetten was. Lisette vertelde dat zij met haar lichtteam de koorden/banden tussen hem en mij heeft opgeschoond. Het was hard nodig. Toen ik na het gesprek aan Finn vroeg hoe hij het gevonden had, vertelde hij eerlijk dat hij er niet zoveel van gemerkt had, gevolgd door: 'maar ik voel me ineens zo gelukkig'. Dank je wel Lisette, op naar samen hakken in mijn bak met trauma's. Voor mijn kindjes, mijn man en natuurlijk mijzelf. Ready! Ik ben heel erg ready! xxx van Finn.
Anja schreef op 5 mei 2020 om 21:05:
Lisette en haar team zijn heel krachtig! Zelfs op afstand. Ze gaan recht naar jouw ziel. En ondersteunen waar nodig. De uitleg die je nadien ook krijgt, bevestigt wat er gebeurt. Heel fijn!!
Marina schreef op 21 april 2020 om 18:04:
Heb je ook last van weinig zelfvertrouwen, bewijzingsdrang en een gevoel dat het leven erop uit is om het je zo moeilijk mogelijk te maken? Boek een consult met Lisette en zij kan je hiermee verder helpen. Ik voel me in ieder geval een stuk beter en mijn leven is een stuk zonniger. Bedankt Lisette!
Angelique schreef op 21 april 2020 om 14:41:
Sinds ruim 2 jaar ontvang ik privéconsulten en soms groepssessies van Lisette en haar lichtteam. Vooral in de één op één sessies (op afstand) is er veel vooruitgang geboekt. Waar ik begon met een fundament wat op instorten stond, is er hard gewerkt aan o.a. basisveiligheid, gronding, zelfvertrouwen/zelfbeeld, rouwproces en oud zeer met als resultaat een solide basis, die staat als een huis en nu prima tegen een stootje kan. De weg is niet altijd makkelijk geweest en ik blijf doorgroeien, soms met groeipijn..... Steeds meer ga ik in mijn eigen kracht staan en ik word steeds meer mezelf. Voor mij is dit de meest effectieve manier wat mij heeft geholpen. Lisette en haar team komen direct bij de kern van je "problemen" en pakken het op jouw tempo aan, zodat je levensvreugde weer kan en mag stromen. Bij mij was die ver weggestopt en komt steeds meer omhoog. Zo bijzonder om mee te maken, ik ben vaste klant hier!!! Eén of meerdere consulten bij Lisette zijn het meer dan waard, een waardevolle investering in jezelf.
Tamara schreef op 20 april 2020 om 17:16:
Ik vroeg Lisette of ze contact kon opnemen met een vriend van mij die overleden is en die ik al heel lang moet missen. Lisette vertelde me dat ze dit niet bewust opzoekt, maar als iemand tijdens een sessie naar voren komt, kan ze wel een boodschap doorgeven. Ik kon, sinds zijn overlijden, zijn aanwezigheid nog steeds voelen, daar was ik zeker van. Maar ik had toch een vraag waar ik geen antwoord op kreeg. Toen ik met Lisette aan de telefoon was, kwam hij naar voren en kon zij voor mij de vraag beantwoorden. Ik was zo blij om enerzijds nog eens de bevestiging te krijgen dat het inderdaad zo is dat hij er is voor me en dat hij nog steeds dicht bij me is en anderzijds kreeg ik een heel fijn antwoord op mijn vraag. Dit was voor mij een heel fijne ervaring waar ik heel dankbaar voor ben.
Tamara schreef op 20 april 2020 om 17:15:
In januari 2019 nam ik de eerste keer contact op met Lisette voor een privéconsult. Ik had enkele maanden er voor de diagnose burn-out te horen gekregen van de dokter. Ik deed zo mijn best om te herstellen, maar dat lukte niet door voor mij onverklaarbare angsten die door heel mijn lijf en gedachten gierden. Na het eerste privéconsult met Lisette voelde ik meteen verlichting, een zwaarte die van me afviel. Dat was het lichtpuntje dat ik nodig had om opnieuw vertrouwen te hebben dat alles wel goed zou komen. Nu zijn we meer dan een jaar verder en ik kan terug ademhalen, ik kan terug dromen en bouwen aan mijn toekomst. Door de sessies met Lisette kreeg ik zoveel inzichten over wie ik écht ben. Ik ontdekte dankzij haar ook dat ik heel hooggevoelig ben (HSP). Dat verklaarde voor mij zoveel. Ik leer het HSP-zijn nog steeds hanteren en Lisette ondersteunt me daarin. Ze herinnert me er aan waarom ik sommige dingen anders ervaar en aanvoel. Dat stelt me telkens weer gerust en geeft me moed om te blijven werken aan mezelf. Ik ben zo dankbaar dat ik Lisette heb leren kennen. Dankzij Lisette en haar lichtteam kan ik weer genieten van het leven en ben ik dankbaar voor wie ik ben en voor het leven dat me gegeven werd. Ik zou niet weten hoe het nu met me zou gaan als ik haar niet in vertrouwen had genomen 🧡
Desiree Leenaars schreef op 19 april 2020 om 12:13:
Hey lieve allemaal , Heel bijzonder hoe Lisette en haar lichtteam mensen persoonlijk en op afstand kunnen helpen . Het is mooi en bijzonder te ervaren hoe dat dingen tot stand komen en zij zonder woorden zoveel kunnen brengen bij iemand. Vooral de sessie tweelingzielen heeft een hoop helderheid gebracht bij mij . Alle misverstanden die daar over heersen werden mij in 1 klap helder ( wat ik zelf ook al vermoedde) en zijn de wereld uit geholpen. Er gaan zoveel fabeltjes over dit onderwerp dat je er bijna aan gaat geloven. Blij dat mijn soulmate mijn soulmate is maar ik ben zelf al heel en compleet. Godzijdank ❤🙏😇
Romanie Mesquita schreef op 17 april 2020 om 21:06:
Beste bezoeker van deze website, Mocht je twijfelen om een groepssessie of privéconsult te boeken, stop dan met twijfelen en doe het. Ik heb het afgelopen jaar meerdere en diverse groepsessies bij Lisette en haar lichtteam mogen volgen. De grondingsweek is een goede aanrader voor grote schoonmaak en een goede basis. Maar ook de andere groepsessies kunnen veel voor je betekenen. Middels de privéconsulten ga je nog meer de diepte in. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik mede dankzij de hulp van Lisette en haar team groei als mens en steeds meer word wie ik van binnenuit ben. Lisette is een warme vrouw met een mega groot hart. Ze verteld het hoe het is. Als een beetje "strengheid" nodig is schroomt zijn dat niet. Maar altijd met een liefdevolle en helende intentie. Zij is eerlijk, recht door zee, en warm. Bij twijfel, boek een sessie en laat je positief verrassen!
Veerle schreef op 8 april 2020 om 08:10:
Goedemorgen Ik heb gisteren de eerste keer meegedaan aan de groepshealing en alles wat ik heb gevoeld en doorgekregen heb jij achteraf heel mooi verwoord.. Dankjewel hiervoor. Een mooie bevestiging.
Conny schreef op 7 april 2020 om 21:08:
Dankjewel lieve Lisette en team. Voor de Volle Maansessie. Ik was geïrriteerd en boos om allerlei redenen. Kan nu weer afstand nemen en voel me lichter. Fijn. Dank aar
Jopie schreef op 30 maart 2020 om 19:21:
Lieve Lisette en team, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de 5 sessie's die ik heb gehad, voel mij super fijn, lichter positiever, en veel is er veranderd in mijn gezin, en voor de goede begeleiding ❤🍀🌈😇
natasja schreef op 20 maart 2020 om 11:08:
Ik voel me rustig bij mezelf. Deze ochtend ben ik rustiger opgestaan dan andere dagen. Een zeer ontspannende heling geweest. Liefs van mij