Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
321 berichten.
Babs Ouwehand schreef op 1 februari 2021 om 20:47:
Nou, deze hakte er lekker in zeg maar, het eerste kwartier moest ik opeens heel erg huilen en het voelde alsof er een band van mijn hart werd weggehaald !! Sodekneiters, ik heb in jaren niet zo diep kunnen ademhalen !! Zeer dankbaar ❤
Ellen Bary schreef op 19 januari 2021 om 10:42:
Een prachtige Seleniet handsteen, een Bergkristal engel en een Rozenkwarts engel aangeschaft. De handsteen is voor mijzelf en de energie spatte er af. Ik neem hem regelmatig in mijn hand als ik in bed lig en voel me heerlijk gedragen en gekoesterd door de engelen. De Bergkristal was voor mijn dochter die er meteen helemaal verliefd op was! De Rozenkwarts voor mijn zusje....mooi die hele zachte blik in haar ogen!! We zijn er allemaal heel blij mee en het zijn echte cadeautjes voor jezelf!!
Nele Willaert schreef op 22 december 2020 om 15:06:
Ik deed opnieuw mee met de Heilige graal activatie tijdens de kerstperiode. De week is intussen afgelopen en waar ik het meeste dankbaar voor ben is de kracht die ik nu meer in mezelf voel. Ik had best wel wat moeite wanneer er geen verplichtingen waren doorheen de dag om dan op te staan en m'n dag zelf vorm te geven en ervoor te gaan. Die (daad)kracht voel ik nu ineens wel en da's enorm fijn. Ik kan het en ik doe het en ik ben het waard! Ik voel me gesterkt in mijn kunnen. Dankjewel aan het hele team die dat mee mogelijk maakt (dus zeker ook Lisette voor de bergen die zij helpt verzetten!).
Judith schreef op 8 december 2020 om 09:56:
De healing with angels sessie gisteren was zo bijzonder! Er is veel gebeurd en opgeruimd, ik voelde het gebeuren. En ik heb veel beelden gezien waar goud licht steeds aanwezig was. Vandaag voel ik me rustig en vrij. Heel bijzonder! Veel dank Lisette en Lichtteam!
Ellen schreef op 8 december 2020 om 09:20:
Vanavond aan een hele fijne groepssessie meegedaan. Het was duidelijk te voelen dat er heel veel oude energie is weggehaald en aangeraakt, heel veel koude stromen langs mijn hele lichaam. Daarna werd het heerlijk warm en was de koestering en liefde van Lisette en het Lichtteam heel goed te ervaren! Ook na de sessie is het doorstromen nog een tijd doorgegaan. Vanmorgen ben ik opgestaan met een heerlijk opgeruimd gevoel! Dankjewel dat jullie er zijn lieve Lisette en Lichtteam!! Alle liefs, Ellen
Marjon schreef op 15 november 2020 om 18:08:
Afgelopen half jaar heb ik 8 sessies bij Lisette gedaan. Dit omdat ik niet lekker in m'n vel zat en altijd maar beren op de weg zag. Van de eerste paar sessies was ik wel heel erg vermoeid, Er moest blijkbaar een hoop mijn systeem uit. En hoe ze het doet is iets wat moeilijk te vatten is, maar het werkt, De gesprekken met Lisette waren erg prettig; ze weet altijd de kern te raken, maar ondanks dat dit zwaar klinkt, brengt zij het juist nuchter en met een bepaalde lichtheid. Het is geleidelijk gegaan, maar ik voel mij nu veel zelfverzekerder, ik val niet meer zo snel om en ik denk meer in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik durf meer te zeggen en te handelen, ben besluitvaardiger. En heb ook meer plezier in het leven in zn algemeen, de zwaarte en zorgelijkheid heeft meer plaatsgemaakt voor lichtheid en vrolijkheid. Jarenlang vond ik dat ik 'iets moest worden'. Maar wat ik van Lisette geleerd hebt is dat het al helemaal ok is dat je er gewoon bent en leeft zoals jezelf, zoals je nu bent. En sinds ik dat doe, komen er eigenlijk meer mooie dingen op mijn pad! Heel veel dank Lisette en Lichtteam voor jullie mooie werk! Dikke kus.
Nele schreef op 12 november 2020 om 10:36:
Ik voel me na gisterenavond ineens zo vrolijk, ik wil bijna gaan fluiten! Dankjewel aan Lisette en het hele Team! ❤️
Romanie schreef op 12 november 2020 om 10:36:
Een hele bijzondere en krachtige sessie, waarin veel gebeurd is en ik de verbondenheid on voelen. Zoals ik ook in een reactie na de sessie schreef.... Ik voel zelfs een zweem van ontspanning in mijn lichaam. En dat is voor mij heel uitzonderlijk. Het woord "amazing" lijkt mij op dit moment inderdaad ook de enige juiste omschrijving ????????????❤️
Sakhoeun schreef op 12 november 2020 om 10:35:
Wow en nog is wow!! Wat een mooie ervaring! Dankbaar???????? ????
Brenda schreef op 12 november 2020 om 10:35:
Niet normaal zo krachtig en mooi en bijzonder. Daar was ik aan toe zeg. ❤️
Jannie Smit schreef op 12 november 2020 om 10:34:
Bijzondere ervaring! Zeer intens. Ontroerend de hernieuwde ontmoeting met gidsen, connectie met zielegroepen. Eigenlijk is er zo bizar veel gebeurd, dat het niet is samen te vatten of toch wel? AMAZING!
Nathalie schreef op 2 oktober 2020 om 08:41:
Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad hier niet op aarde te willen zijn, ik heb moeite met mijn lichaam "bewonen" en mijn verantwoordelijkheid te nemen. Na de sessies met Lisette voelde ik me lichter en krachtiger, ik mag er zijn! Lisette weet de juiste vinger op de zere plek te leggen en ik heb dat als heel prettig ervaren. Bedankt Lisette en lichtteam ♡
Klaproos schreef op 1 oktober 2020 om 14:04:
Lieve Lisette & lichtteam, Afgelopen weken heb ik vier helingen mogen ontvangen . Ik ben dichter bij mezelf, sta in mijn kracht en de energie stroomt weer. Dank jullie wel ????????????
Gabrielle van Breenen schreef op 1 oktober 2020 om 13:13:
Als ik er zelf even niet uit kom, ergens in vast loop of ergens moeilijk mee heb, vraag ik zo nu en dan Lisette om hulp. De ene keer doe ik mee in een groepssessie en de andere keer vraag ik een prive consult aan. Echt altijd voel ik mij daardoor heerlijk, lichter en meer in vrede. Zij haalt (licht) donkere randjes, het zware en hetgeen mij niet meer dient weg, zodat ik mij weer lichter kan voelen en weer helder kan zien. Vervolgens bevestigd ze mij vaak in hetgeen ik al weet, maar zelf nog niet goed naar luister en daarnaast heeft ze altijd hele waardevole tips en opmerkingen. Ik wordt er altijd zo gelukkig van! Zo enorm waardevol, het liefst heb ik elke week zo'n consult :).
Verena schreef op 22 september 2020 om 15:52:
De afgelopen 4 jaar is er veel gebeurd in mijn leven, zowel goed als minder goed. Ook daarvoor is er genoeg gebeurd, maar de afgelopen 4 jaar waren heel geconcentreerd en specifiek qua situatie en gebeurtenissen. Sinds begin juni zit ik in een periode van herbezinning,en ik voelde dat het tijd was voor opruimen, healing, de verbinding met mijn kern opfrissen en versterken en energetisch reorganiseren. Een aantal weken geleden heb ik de godsvonk activatie gedaan, gevolgd door de aardingssessie. Gisteren het loslaten van oude geloften en beloften. Gisteren heb ik heel sterk een warm gevoel ervaren. Eerst in de hara, later in mijn hele torso. Een warme, zachte gloed. Heeel fijn. In het eerste deel voelde het alsof mijn systeem werd gereinigd en als het ware allerlei dingen werden uitgelijnd, rechtgetrokken. In het tweede deel voelde het op zeker moment alsof er een oud kledingstuk of oude huid van me afgleed. Het woord dat het meest naar voren kwam was 'vrij'. Het leek of ik de dingen om me heen eventjes scherper en helderder zag. Daarnaast popten er allerlei gedachten over allerlei soorten geloften en beloften op die ik ook in woorden heb losgelaten, door de 'vrijheid om', de ruimte en het mógen te benoemen. Mooie energie! Ik ben benieuwd wat het verder gaat brengen de komende weken, ☺️
Antoinette schreef op 21 september 2020 om 14:59:
Na een turbulent leven had ik alles weer op de rit, alleen ontbrak mijn gevoel. Ik bekeek het leven vanuit de koelkast, lekker veilig maar ook erg saai en gevoelloos. Ik had Lisette al een tijdje gevolgd op fb en wat groepssessies gevolgd voor ik mij aanmeldde voor een prive sessie. Eerst even de kat uit de boom kijken. Wat een heerlijke manier van werken, geen ellenlange praat sessies en allerlei shit ophalen, gewoon gelijk naar de kern! Het was niet altijd een makkelijke weg het afgelopen jaar, maar het doel is een heel eind bereikt. Ik leef weer vollop, geniet van het leven en heb bakken meer energie. En als toetje heb ik ook nog een leuke vriend in mijn leven gekregen. Ik wil het iedereen aanraden! Dit maakt echt een verschil.
Nathalie schreef op 13 september 2020 om 14:41:
Recensie over de aardings groepsessie: De aarde sessie met Lisette was magisch! De dagen daaropvolgend merkte ik al meer helderheid, focus, ruimte en rust. Ik voel me meer gezakt, mijn voeten zijn beter voelbaar en ik voel me meer in contact met de aarde.
Nele Willaert schreef op 5 september 2020 om 15:27:
Ik deed voor de tweede keer mee met de Heilige Graal Activatie. Het was ontzettend bijzonder. Elke sessie was weer helemaal anders, telkens erg waardevol. Ik heb er veel oude troep kunnen loslaten en voelde me veel gelukkiger hierna. Ik kon echt wakker worden 's morgens en me gewoon blij voelen, heerlijk.
Nora schreef op 4 september 2020 om 15:50:
Lieve Lisette en lichtteam Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen. Ik had al een hele weg afgelegd toen jullie op mijn pad kwamen. De sessies, zowel groep- als privésessies zijn to the point en ook heel down to earth. Ik wil jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de ruimte en het inzicht dat jullie me gegeven hebben tijdens de reeks van 4 sessies. Ik voel me veel opener en sta veel steviger op de aarde en in de aardse realiteit. Een van de opmerkelijkste gevolgen daarvan is, dat ik niet meer afhankelijk ben van de goedkeuring van anderen en dat ik zonder me schuldig te voelen een andere mening kan hebben. Jullie zijn een geweldig team. Dank jullie wel!!! Nora
Sakhoeun schreef op 3 september 2020 om 21:28:
Lieve Lisette en Lichtteam, Jullie zijn fantastisch! ????Ik raad het iedereen aan! Het is een prachtige ervaring . Het heeft me veel geholpen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Dankjewel Lisette en Lichtteam