Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
334 berichten.
Romanie heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:36
Een hele bijzondere en krachtige sessie, waarin veel gebeurd is en ik de verbondenheid on voelen. Zoals ik ook in een reactie na de sessie schreef.... Ik voel zelfs een zweem van ontspanning in mijn lichaam. En dat is voor mij heel uitzonderlijk. Het woord "amazing" lijkt mij op dit moment inderdaad ook de enige juiste omschrijving ????????????❤️
Sakhoeun heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:35
Wow en nog is wow!! Wat een mooie ervaring! Dankbaar???????? ????
Brenda heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:35
Niet normaal zo krachtig en mooi en bijzonder. Daar was ik aan toe zeg. ❤️
Jannie Smit heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:34
Bijzondere ervaring! Zeer intens. Ontroerend de hernieuwde ontmoeting met gidsen, connectie met zielegroepen. Eigenlijk is er zo bizar veel gebeurd, dat het niet is samen te vatten of toch wel? AMAZING!
Nathalie heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 08:41
Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad hier niet op aarde te willen zijn, ik heb moeite met mijn lichaam "bewonen" en mijn verantwoordelijkheid te nemen. Na de sessies met Lisette voelde ik me lichter en krachtiger, ik mag er zijn! Lisette weet de juiste vinger op de zere plek te leggen en ik heb dat als heel prettig ervaren. Bedankt Lisette en lichtteam ♡
Klaproos heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 14:04
Lieve Lisette & lichtteam, Afgelopen weken heb ik vier helingen mogen ontvangen . Ik ben dichter bij mezelf, sta in mijn kracht en de energie stroomt weer. Dank jullie wel ????????????
Gabrielle van Breenen heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 13:13
Als ik er zelf even niet uit kom, ergens in vast loop of ergens moeilijk mee heb, vraag ik zo nu en dan Lisette om hulp. De ene keer doe ik mee in een groepssessie en de andere keer vraag ik een prive consult aan. Echt altijd voel ik mij daardoor heerlijk, lichter en meer in vrede. Zij haalt (licht) donkere randjes, het zware en hetgeen mij niet meer dient weg, zodat ik mij weer lichter kan voelen en weer helder kan zien. Vervolgens bevestigd ze mij vaak in hetgeen ik al weet, maar zelf nog niet goed naar luister en daarnaast heeft ze altijd hele waardevole tips en opmerkingen. Ik wordt er altijd zo gelukkig van! Zo enorm waardevol, het liefst heb ik elke week zo'n consult :).
Verena heeft geschreven op 22 september 2020 om 15:52
De afgelopen 4 jaar is er veel gebeurd in mijn leven, zowel goed als minder goed. Ook daarvoor is er genoeg gebeurd, maar de afgelopen 4 jaar waren heel geconcentreerd en specifiek qua situatie en gebeurtenissen. Sinds begin juni zit ik in een periode van herbezinning,en ik voelde dat het tijd was voor opruimen, healing, de verbinding met mijn kern opfrissen en versterken en energetisch reorganiseren. Een aantal weken geleden heb ik de godsvonk activatie gedaan, gevolgd door de aardingssessie. Gisteren het loslaten van oude geloften en beloften. Gisteren heb ik heel sterk een warm gevoel ervaren. Eerst in de hara, later in mijn hele torso. Een warme, zachte gloed. Heeel fijn. In het eerste deel voelde het alsof mijn systeem werd gereinigd en als het ware allerlei dingen werden uitgelijnd, rechtgetrokken. In het tweede deel voelde het op zeker moment alsof er een oud kledingstuk of oude huid van me afgleed. Het woord dat het meest naar voren kwam was 'vrij'. Het leek of ik de dingen om me heen eventjes scherper en helderder zag. Daarnaast popten er allerlei gedachten over allerlei soorten geloften en beloften op die ik ook in woorden heb losgelaten, door de 'vrijheid om', de ruimte en het mógen te benoemen. Mooie energie! Ik ben benieuwd wat het verder gaat brengen de komende weken, ☺️
Antoinette heeft geschreven op 21 september 2020 om 14:59
Na een turbulent leven had ik alles weer op de rit, alleen ontbrak mijn gevoel. Ik bekeek het leven vanuit de koelkast, lekker veilig maar ook erg saai en gevoelloos. Ik had Lisette al een tijdje gevolgd op fb en wat groepssessies gevolgd voor ik mij aanmeldde voor een prive sessie. Eerst even de kat uit de boom kijken. Wat een heerlijke manier van werken, geen ellenlange praat sessies en allerlei shit ophalen, gewoon gelijk naar de kern! Het was niet altijd een makkelijke weg het afgelopen jaar, maar het doel is een heel eind bereikt. Ik leef weer vollop, geniet van het leven en heb bakken meer energie. En als toetje heb ik ook nog een leuke vriend in mijn leven gekregen. Ik wil het iedereen aanraden! Dit maakt echt een verschil.
Nathalie heeft geschreven op 13 september 2020 om 14:41
Recensie over de aardings groepsessie: De aarde sessie met Lisette was magisch! De dagen daaropvolgend merkte ik al meer helderheid, focus, ruimte en rust. Ik voel me meer gezakt, mijn voeten zijn beter voelbaar en ik voel me meer in contact met de aarde.
Nele Willaert heeft geschreven op 5 september 2020 om 15:27
Ik deed voor de tweede keer mee met de Heilige Graal Activatie. Het was ontzettend bijzonder. Elke sessie was weer helemaal anders, telkens erg waardevol. Ik heb er veel oude troep kunnen loslaten en voelde me veel gelukkiger hierna. Ik kon echt wakker worden 's morgens en me gewoon blij voelen, heerlijk.
Nora heeft geschreven op 4 september 2020 om 15:50
Lieve Lisette en lichtteam Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen. Ik had al een hele weg afgelegd toen jullie op mijn pad kwamen. De sessies, zowel groep- als privésessies zijn to the point en ook heel down to earth. Ik wil jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de ruimte en het inzicht dat jullie me gegeven hebben tijdens de reeks van 4 sessies. Ik voel me veel opener en sta veel steviger op de aarde en in de aardse realiteit. Een van de opmerkelijkste gevolgen daarvan is, dat ik niet meer afhankelijk ben van de goedkeuring van anderen en dat ik zonder me schuldig te voelen een andere mening kan hebben. Jullie zijn een geweldig team. Dank jullie wel!!! Nora
Sakhoeun heeft geschreven op 3 september 2020 om 21:28
Lieve Lisette en Lichtteam, Jullie zijn fantastisch! ????Ik raad het iedereen aan! Het is een prachtige ervaring . Het heeft me veel geholpen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Dankjewel Lisette en Lichtteam
Desiree Leenaars heeft geschreven op 3 september 2020 om 12:15
Na een aantal groepsessies en opruimsessies enzovoort te hebben meegedaan heb ik besloten een privé consult aan te vragen omdat ik met een aantal dingen zat die ik wilde weten . Het antwoord is gekomen en heb nu het gevoel dit eindelijk af te sluiten . Langzaam komt er weer licht aan de horizon en landt ik in mijzelf . De road is going on en er zal vast nog wel een vervolg komen om nog meer zware troep uit mijn systeem te halen maar voor is het even rust. Hele fijne ervaring om met Lisette en haar lichtteam te mogen zijn . Het is een warm en liefdevolle ziel die heel to the point is en duidelijk verwoord wat haar ervaringen zijn. Dat alleen al vond ik verhelderd. Dank dank dank. Liefs Desiree xxx????????????
Ellen Bary heeft geschreven op 3 september 2020 om 11:11
Lieve Lisette en team, Begin dit jaar heb ik via groepssessies kennis mogen maken met jou en jou Lichtteam heel blij met de ruimte die ik meteen al voelde na de eerste sessie. Ik zat/zit in een enorm transformatieproces en had het gevoel behoorlijk vast te lopen. Het was echt diep diepziel duiken en de bedoeling dat er grote opruiming gehouden werd binnen al mijn systemen. Via privé sessies hebben we echt grote stappen kunnen maken en de ruimte die ik nu ervaar is heerlijk!! Veel onderwerpen los kunnen laten, me bewust geworden van hoe dingen in elkaar zitten, hoe ik in elkaar zit en ook sneller inzicht in het hoe, wat en waarom dingen gebeuren.Ik blijf meedoen aan de groepssessies en af en toe een privé sessie/consult omdat dat heel goed voelt en een extraatje voor mijzelf is. Lieve Lisette dank je wel dat jij er bent, lief team dank jullie wel voor jullie nimmer aflatende hulp! Ik hoop dat er heel veel meer mensen de weg naar jullie vinden en de moed vinden hebben zich te laten koesteren in de liefde, mededogen, de duidelijkheid en de pure zuiverheid waarmee jullie je neerzetten in deze sessies en in het leven. Het fijne van sessies op afstand is dat de ruis van het verhaal/het gesproken woord er tussen uit is en zo een zuivere verbinding van jou en je team mogelijk is naar de ander toe. Ik wens iedereen de liefdevolle weg naar je hart, de liefde voor jezelf op de eerste plaats toe! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!!! Alle liefs, Ellen
Lisette heeft geschreven op 21 juli 2020 om 10:39
Lieve Lisette en team. Het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik jullie leerde kennen en regelmatig een sessie bij jullie volg. Toen ik merkte dat er echt iets gebeurde heb ik via een persoonlijk consult uitgezocht wat voor mij op dat moment de prioriteit had. Er waren twee duidelijke punten. Het niet goed geaard zijn door hooggevoeligheid en het vasthouden van spanning ofwel moeite met loslaten. Sindsdien doe ik trouw mee met de grondingsweken en wat zijn die fijn! Ik doe ook graag mee met andere sessies, net wat op dat moment goed voelt. Een bijzonder fijne vind ik ook de sessie om de energie van nare ervaringen los te laten. Nu een jaartje later merk ik dat ik mijn neiging om te dissocieren aan het overwinnen ben en dat is erg opmerkelijk. Ik kan situaties die trauma's triggeren nu ineens aangaan waardoor ik ze eindelijk daadwerkelijk kan oplossen. Er zijn nu dus grote veranderingen gaande in mijn leven en daar ben ik intens dankbaar voor. Door jullie integere manier van werken, voel ik me veilig om me openstellen en over te geven aan wat er gebeurt. <3 Ik wil jullie graag bedanken en raad iedereen aan om het eens te proberen en voelen wat het met je doet!
Barbara heeft geschreven op 20 juli 2020 om 12:19
Lieve Lisette, Bij deze wil ik je enorm bedanken voor wie je bent en wat je doet. Ik kan geen woorden bedenken om te omschrijven hoe dankbaar ik me voel. Ik heb veel meegemaakt en lange weg afgelegd .En sinds 2 jaar steun ik op jouw bij mijn proces. Eerst groepsessies en sinds kort privé consulten. Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben en herken de vrouw die ik was niet meer terug. Dankzij jouw inspiratie en advies heb ik mijn liefde voor het leven terug gevonden. Maar nog veel belangrijker,....de liefde voor mezelf!! Dank je wel Lisette, voor wie je bent en wat je doet. Ik heb voor het eerst zin in mijn leven!!????????????
Maryse heeft geschreven op 20 juli 2020 om 08:50
Lieve Lisette en team, Graag wil ik jullie laten weten dat er, sinds ik gebruik heb gemaakt van jullie hulp, een enorme verandering in mijn energie gaande is. Eindelijk durf -en kan ik los laten wat mij niet meer dient en ik kan nog niet goed geloven wat dat aan positieve veranderingen in mijn leven met zich mee brengt. Er gaat een nieuwe wereld open en ik zit midden in mijn droom. Wat ik altijd al wilde is nu aan het gebeuren en ik zet het zelf, (gestuurd en gesteund door het universum) in beweging. Heerlijk! Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en ik ben jullie ontzettend dankbaar!!! ❤️????
Katja heeft geschreven op 23 juni 2020 om 16:47
Lieve Lisette Berkeveld. Dank je wel voor je mooie behandeling vandaag. Je hebt het druk en er komen er, geheel terecht, meer en meer bij. Net als bij de beste artsen, loop je uit. Maar je doet niet aan haast, afraffelen, inhalen van tijd. Je neemt ook voor de laatste voor je pauze uitgebreid de tijd. In rust. Ik voel me gezien, gehoord en een beetje gedragen. Natuurlijk heb je een team, natuurlijk doe je dit niet alleen, maar jij bent de aardse variant die ik zo via fb kan bedanken. Je bent een snoesje. Een droppie. Een spiri-juweeltje. ❤️????????
Jolanda heeft geschreven op 15 juni 2020 om 11:52
Ons gezin was ten einde raad. Onze hooggevoelige dochter van 9 jaar was altijd zo moe, zat niet lekker in haar vel. We wisten niet meer wat te doen. Gelukkig kwam Lisette met haar team op ons pad en wauw, wat een verschil. Na een paar sessies voelt onze meid zich rustiger, is minder moe, minder last van prikkels. Haar ogen glanzen weer. Inmiddels heb ik zelf ook 1 sessie gehad en ik voel me veel rustiger. De eerste keer dat ik Lisette aan de telefoon sprak had ik het gevoel alsof ik haar al jaren kende, heel vertrouwd. Ik weet dat me nog wat te wachten staat en ik heb er, dankzij Lisette en haar team, alle vertrouwen in. Dankbaar! ????